10:53 - 15/05/2024

Super Market Των ανθρωπων , ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σημερα η αυριο η τριτη ομαδικη παραγγελια Αθηνων θα ειναι στο σημειο παραλαβης Χριστιανουπολεως 122 Γαλατσι ! Μπορειτε να επικοινωνησετε με τον γραφειο για περισσοτερες πληροφοριες η και να κανονίσετε να σας παραδοθει στο σπιτι με μικρη εξτρα χρεωση της εταιριας ! Τηλεφωνα επικοινωνιας ειναι τα 6944445900 Κυριος Ανδρεας.

Στοχος μας ειναι να μην εχουμε ξανα ομαδικες παραγγελιες αλλα να ανοιξουμε το Σουπερ Μαρκετ των ανθρωπων για ολη την Ελλαδα και διανομη πορτα πορτα , αυτη την στιγμη η σελιδα μας ειναι σε κατασταση Αναβαθμισης για να αλλάξουμε ολα τα προιοντα και ετσι να μην εχουμε ξανα ελλειψεις απο την αποθηκη ! Και στην τριτη ομαδικη δυστυχως υπαρχουν καποιες παραγγελιες με πολλες ελλειψεις μιας και ο πελατης επελεξε πολλα προιοντα που στην αποθηκη δεν υπαρχουν πια σαν κωδικοι αλλα μεσα στην σελιδα μας υπαρχουν ! Αυτο θα αλλαξει αυτες της μερες !

Στον χρονο αναβαθμισης μας ελπιζουμε οτι θα ανοιξουμε με την διαδικασια Πανελαδικης Καλυψης , δηλαδη ειναι θεμα Ημερων να το πετυχουμε !

Ειμαστε σιγουροι μιας και βλεπουμε το ενδιαφερον του κοσμου οτι η Πανελλαδικη καλυψη και η μεταφορα την επομενη μερα θα αλλαξει τελειως το τοπιο για αναπτυξη αυτης της μεγαλης ιδεας που την ονομαζουμε κοινωνικη αλληλεγγυη !!

Μολις ολα λειτουργουν στην εντελεια πλεον , μολις δεν θα εχουμε την παραμικρη ελλειψει πια και επιστροφη χρηματων στο πορτοφόλι σας κοκ η Προσπεριτυ θα περασει σε νεες συνεργασιες και ετσι μεσα στο Σουπερ μαρκετ των ανθρωπων θα αρχίσετε να βλεπετε και νεα προιοντα που δε τα βρισκεις μεσα σε “Σουπερ μαρκετ” …το ειδος και το ευρος το αφηνουμε να ειναι μονιμη εκπληξη !

Στοχος οπως εχουμε ξαναπει ειναι ο απλος Ελληνας πολιτης να εχει προσβαση σε τιμες χονδρικης για ολα οσα χρειαζεται για να ζησει αξιοπρεπως ! Και οχι μονο , να εχει το δικαιωμα να κερδιζει απο ολα οσα αναγκαστικα ολοι χρειαζομαστε και να δημιουργει στην ζωη του με απλοτητα και αλληλεγγυη Ευημερια !

Για την τριτη ομαδικη , σε καθε πελατη που παραλαμβανει αμεσα θα κοβουμε την αποδειξη του που θα του στελνετε με ηλεκτρονικο ταχυδρομειο και θα εκκαθαριζουμε της οποιες ελλειψεις μεσα στο προσωπικο του πορτοφολι με επιστροφη χρηματων για χρηση κουπονιου κοκ !

Για οποιοδηποτε θεμα σας , ερωτηση , βοηθεια,λαθος  η οτι αλλο επικοινωνείτε με το gonos.nikolaos@gmail.com

Ειμαστε πολυ κοντα να δημιουργησουμε κατι απιστευτα μεγαλο για ολους , κατι που ακομα δεν μπορουν οι συνανθρωποι μας να φανταστουν ,αλλα ειμαστε εδω , προχωραμε με υγεια και αναπτυξη ολοι μαζι , μεγαλωνουμε καθε μερα και χτιζουμε καθε μερα το μελλον που μας αξιζει !

Stranger …

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Alice who the fuck is Alice??? 05/15/2024 @ 7:36 ΜΜ

    αχ αντε να φαμε τα τσουρεκακια μας χιχιχι

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*