21:56 - 14/05/2024

Περικυκλώνει τη Ρόδο ο τουρκικός στόλος

Διαφημίσεις

GEWKWN

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,  κύριοι, ο Ελληνισμός, δεν είναι τόσο αφελής ώστε να θεωρήσει τις προσεγγίσεις και φιλίες σας με τον τούρκο εισβολέα και κατακτητή ως γεφύρωμα μεταξύ των δυο λαών…. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ. Δεν ξεχνάμε τις σφαγές από τους τούρκους στην Κωνσταντινούπολη το 1453……τις σφαγές από τους τούρκους στην Μ. Ασία, Δεν ξεχνάμε τις σφαγές από τους τούρκους στην Κύπρο και στον Πόντο. 

 Σκεφτείτε για μια μόνο στιγμή τι έζησαν τις πρώτες 3 μέρες του 1453 οι Έλληνες ορθόδοξοι χριστιανοί στην Άλωση της Κωνσταντινούπολης,  προσπαθήστε να νιώσετε ότι είστε μέσα σε εκείνο το πλήθος των ανθρώπων που έτρεχαν να σωθούν. Ο άμαχος πληθυσμός της Πόλης θανατωνόταν χωρίς διάκριση. Οι εκκλησίες με επικεφαλής την Αγία Σοφία, καθώς και τα μοναστήρια με όλο τους τον πλούτο λεηλατήθηκαν και βεβηλώθηκαν, ενώ οι ιδιωτικές περιουσίες έγιναν αντικείμενο αρπαγής και λαφυραγωγίας. και όταν νιώσετε λίγη από την κόλαση που έζησαν, τότε θα καταλάβετε ότι με τους τούρκους δεν θα έχουμε ποτέ ειρήνη

Ο Ελληνισμός δεν είναι τόσο αφελής ώστε να θεωρήσει τις προσεγγίσεις και τις φιλίες σας με τον τούρκο σφαγέα και κατακτητή, ως γεφύρωμα μεταξύ δυο λαών. ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΩΝ ΜΕΓΑ ΕΣΤΙ και δεν θεραπεύεται. Το χάσμα πήρε βάθος άμετρο και έγινε βάραθρο με το αίμα όλων εκείνων που έδωσαν τότε, και συνεχίζουν να το δίνουν για την ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.

 

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ μας προειδοποιούσε, δυο κατοικημένα νησιά και ένα χερσαίο ! θα δοκιμαστούν. Η ΡΟΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. Αλλά δεν θα γεμίσει από πτώματα η θάλασσα…….

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΥ Δεκ 2019 : «Αλλού περιμένουν τους Τούρκους να χτυπήσουν και αλλού θα τους δείτε…..Ετοιμάζονται να τους περιμένουν σε δύο μικρά νησιά, μα ένα μεγάλο θα χτυπήσουν. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ στην Κύπρο θα γίνει στην Θάλασσα

Κέρκυρα… 2012, Το όραμα ηλικιωμένης γυναίκας :  η Ρόδος φωνάζει για βοήθεια!   Ο πόλεμος θα μας βρει στα κρεβάτια, δεν θα ξέρουμε τίποτα! Την άλλη μέρα θα μας τα πούνε και θα απλωθεί η βία και η αναρχία σε όλη την Ελλάδα… Να κάτσετε μέσα στο σπίτι και να μην ανοίξετε ούτε παράθυρο»!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ:

ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ: ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, τις αρπαγές τις λεηλασίες σπιτιών και περιουσιών, το γκρέμισμα σχολείων, ναών, με τον παράλληλο ευτελισμό κάθε ανθρώπινης αξιοπρέπειας στον οποίο περιλαμβάνονταν, Βασανισμοί αιχμαλώτων, ακρωτηριασμοί, θανάτωση βρεφών, βιασμοί,  αλλά και οι ατέλειωτες πορείες στα περιώνυμα “τάγματα εργασίας”, με άγνωστο αριθμό ανθρώπων που χάθηκαν σ ’αυτά, οι απαγχονισμοί, τα δημόσια λυντσαρίσματα, καθώς και οι εκτελέσεις

Αποτέλεσμα: πάνω από 25.000 νεκρούς και τραυματίες Έλληνες στρατιώτες. Πάνω από 600.000 Έλληνες νεκρούς. Πάνω από 1.500.000 Έλληνες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες των προγόνων τους και να έρθουν σαν πρόσφυγες στην Ελλάδα. Στη Μικρά Ασία ζούσαν 1.694.000 Έλληνες. Στη Θράκη και την περιοχή της Κωνσταντινούπολης 731.000. Στην περιοχή της Τραπεζούντας 350.000 και στα Αδανα 70.000. Σύνολο 2.845.000 Έλληνες. Αμερικανοί αυτόπτες μάρτυρες διηγούνται ιστορίες για πυρπολήσεις αρρώστων μέσα σε νοσοκομεία και παιδιών μέσα σε σχολεία. Σύμφωνα δε με τον ανταποκριτή των Τάιμς του Λονδίνου, πολλοί Χριστιανοί κάηκαν μέσα στις εκκλησίες τους, όταν αφού κατέφευγαν σε αυτές, οι Τούρκοι τούς έβαζαν επί τούτου φωτιά.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ:

ΚΥΠΡΟΣ 1974: Μαρτυρία Τούρκου αξιωματικού που έλαβε μέρος στην εισβολή (Πρώτη δημοσίευση: Ελευθεροτυπία, 2009) ‘’ είδα, μια ιστορία ήταν και η πιο απάνθρωπη. Συνέβη στο χωριό Τύμπου, όπου και είχαμε πάει για εκκαθαριστικές επιχειρήσεις…… Έτρεξα μέσα στο σπίτι και την είδα. Ήταν πεσμένη στο πάτωμα. Ήταν φανερό πως ήταν ένα καθυστερημένο κοριτσάκι που το είχαν αφήσει μόνο του.

Είχε μικρά χέρια και ήταν μογγολάκι. Οι στρατιώτες έβαλαν τις κάννες των όπλων τους στη μήτρα της και έριξαν δύο ριπές. Όταν την πλησίασα ζούσε ακόμη. Χτυπιόταν και αιμορραγούσε από κάτω. Έπειτα από λίγο έσβησε. Ο διοικητής μας φώναξε τους δύο φαντάρους που σκότωσαν το κοριτσάκι και τους έδωσε συγχαρητήρια.

Τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Αφρίκα» Τ/κ αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι οι Τούρκοι σφάγιασαν με τις ξιφολόγχες τους 320 Ελληνοκύπριους αμάχους και αιχμαλώτους μέσα στη θάλασσα κοντά στην περιοχή του ξενοδοχείου «Μάρε- Μόντε» και τους οποίους μετά τους πέταξαν σε ομαδικό τάφο.

Οι αποκεφαλισμοί στο στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ :

Στις 16 Αυγούστου 1974 οι Τούρκοι κατέλαβαν το στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ στο Γερόλακκο και άρχισαν αμέσως να επιδίδονται σε φρικαλεότητες που κανένα ανθρώπινο μυαλό δεν θα μπορούσε να διανοηθεί.

Οι Τούρκοι, σύμφωνα με μαρτυρία ξένου ανταποκριτή ( Βρεττανός ), αποκεφάλισαν δέκα σορούς από τους νεκρούς στρατιώτες της ΕΛΔΥΚ (Ελληνική Δύναμη Κύπρου) και αφού τοποθέτησαν τα κεφάλια τους στο οδόστρωμα, της εισόδου του στρατοπέδου άρχισαν να φωτογραφίζονται μαζί τους.

ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ : 37% του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι υπό Τουρκική στρατιωτική κατοχή. 200.000 προσφύγες… 2.000 – 3.000 αγνοούμενους……

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2024, Ελληνόφωνοι πολιτικοί (η πλειοψηφία) όλων των αποχρώσεων ειναι ξενόδουλοι, ξενοκίνητοι και αντί να αγωνίζονται ‘’ υπέρ βωμών και εστιών ‘’ αγωνίζονται για την καταστροφή της Ορθοδοξίας και την διάλυση της Ελλάδας και του Ελληνισμού. Με ποιο δικαίωμα ομιλούν εξ ονόματος της Ελλάδος και λένε ότι «δεν διεκδικεί η Ελλάς τίποτα». Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να παραιτούνται των δικαιωμάτων της Ελλάδος επί των κατεχομένων εδαφών της Πατρίδας ; Όποιος δεν διεκδικεί όσα ανήκουν στην Ελλάδα, είναι εχθρός του Έθνους.

Η Τουρκία εδώ και πολλά χρόνια επιβάλλει το δικό της αυθαίρετο επεκτατικό Διεθνές Δίκαιο. Απαιτεί το μισό Αιγαίο, την Κρήτη την Κύπρο την Ξάνθη, την Ρόδο και άλλα ελληνικα εδάφη τα οποία εδώ και χιλιάδες χρόνια ήταν ΕΛΛΗΝΙΚΑ……….. Η Αθήνα τι κάνει;

Η Αθήνα, απλώς αδυνατεί. Είναι φοβισμένη. Της πήρε τον αέρα η Τουρκία την εξευτελίζει. Και η Αθήνα προσπαθεί με όλων των ειδών τις υποχωρήσεις να ηρεμίσει το τουρκικό θηρίο.

Simerini online : Γιατί πήγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Τουρκία, όταν οι Αττίλες είναι με το χέρι στη σκανδάλη; Όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά σε ολόκληρο το Αιγαίο, λόγω των ασκήσεων «Θαλασσόλυκος» και «Έφεσος». Και γιατί διεξάγονται τώρα; Τυχαία; Όχι, βέβαια. Το μήνυμα είναι σαφές: Ό,τι θέλουμε, συνεκμετάλλευση και συγκυριαρχία, θα το πάρουμε. Και μάλιστα με την ισχύ μας!

Από τις 15/9/2014 μας προειδοποιούσε ο Γέροντας μου: ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ :  ’’ Παιδιά μου πρώτα θα περάσετε την προδοσία στην πλάτη σας, ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ  μετά θα περάσετε την δοκιμασία την μεγάλη ( πείνα κ.λ.π ) Θα πεινάσετε και σωματικά και πνευματικά….’’

ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ότι το 2016….. Το γνωστό τηλεοπτικό δίκτυο CNN μετέδωσε δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, ο οποίος δήλωσε πως η Ελλάδα δεν έχει δικαίωμα να καταρρίψει τουρκικά μαχητικά, ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ !!!   Διότι βρίσκεται ΥΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ. το ακούσατε αυτό Έλληνες ; αν το ακούσατε τότε τι κάνετε…….απλά σιωπάτε ;

ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ την δήλωση σοκ (2023 ) από την Ντόρα Μπακογιάννη: «Η Τουρκία έχει δικαιώματα στο Αιγαίο γιατί διαθέτει πολλά χιλιόμετρα ακρογιαλιών»  

ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ την δήλωση του Α. Τσιπρα….. Πρώην Πρωθυπουργού  ότι ‘’ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ.’’ 

ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ την δήλωση σοκ του Γιώργου Παπανδρέου…..’’καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα που μας ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείς, παρά να έχουμε ότι μας ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι……….» 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ : 

Αποκάλυψη που είχε κάνει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Νίκος Ρολάνδης για τον Γιώργο Παπανδρέου. H Κύπρος είχε προετοιμάσει το έδαφος για να πραγματοποιήσει η Ελλάδα μια κίνηση ματ έναντι της Τουρκίας σε σχέση με την ΑΟΖ, αλλά η τότε ηγεσία του ΥΠΕΞ με επικεφαλής τον Γιώργο Παπανδρέου,  Ζήτησε από την Κύπρο να εξαιρέσει το Καστελόριζο από την ΑΟΖ .

ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ την δήλωση σοκ του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ΣΚΑΙ 26/6/2018, για τους Σκοπιανούς : 

ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ την δήλωση σοκ του Κ.Κ.Ε….. (2013), «Σε περίπτωση ιμπεριαλιστικής πολεμικής εμπλοκής της Ελλάδας, είτε σε αμυντικό είτε σε επιθετικό πόλεμο, το Κόμμα πρέπει να ηγηθεί της αυτοτελούς οργάνωσης της εργατικής – λαϊκής πάλης με όλες τις μορφές, ώστε να οδηγήσει σε ολοκληρωτική ήττα της αστικής τάξης, εγχώριας και ξένης ως εισβολέα, έμπρακτα να συνδεθεί με την κατάκτηση της εξουσίας».

Ελσίνκι, στις 30 Ιουλίου 1975: ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ την δήλωση σοκ του Κ Καραμανλή για το κυπριακό, ένα χρόνο μετα την εισβολή των τούρκων, Πηγη : Φανούλα Αργυρού ( Δημοσιογράφος ) :  ‘’ Όλοι ξέρουμε πώς να καταλήξουμε σε λύση γι’ αυτό το μικρό πρόβλημα ( σημείωση , «ο μεγάλος ηγέτης» αποκαλεί την εισβολή των τούρκων τους σκοτωμούς και το ξεκλήρισμα, το αποκαλεί ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ).  Και συνεχίζει ο «μεγάλος ηγέτης….»  λύση υπάρχει στο κάτω-κάτω είναι ένα μάλλον μικρό πρόβλημα. Έχω υιοθετήσει μια θέση. Είμαι έτοιμος να ικανοποιήσω τουρκικές απαιτήσεις. ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΜΙΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΩ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΖΩΝΕΣ…….ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ !!!  ‘’ 

ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ;  Διατυπώθηκε το 1964 από τον Αμερικανό πρώην ΥΠΕΞ Ντην Άτσεσον, στον τότε πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου και είχε την  υποστήριξη του Αμερικανού προέδρου Λίντον Τζόνσον. Η πρόταση Άτσεσον απορρίφθηκε από τον Γ. Παπανδρέου και από τον Μακάριο 

Γιατί όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο;  Διότι χάσαμε την Πίστη μας, την ελπίδα, το θάρρος,  διότι εκλέγουμε κάθε φορά,  ανθέλληνες και άθεους, διότι επιτρέψαμε να θάψουν το όραμα της Μεγάλης Ελλάδας,  διότι ζούσαμε με δανεικά, με πιστωτικές κάρτες με καταναλωτικά δάνεια, με καφέ στην πλατεία, με σίριαλ από την Τουρκία, διότι επιτρέψαμε την λαθρομετανάστευση, διότι τους αφήσαμε να καταστρέψουν την Ελληνική παιδεία  

Ελληνόπουλα Προσευχηθείτε για την Ελλάδα που κινδυνεύει οι άνθρωποι της γενιάς μου και οι μεγαλύτεροι θα σας πουν ότι τα πούλησαν όλα για το καλό σας, ότι σιώπησαν και δεν αντέδρασαν για το καλό σας ότι  πουλήθηκαν, για να σώσουν εσάς……… ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ

 

Η μοναδική ελπίδα είναι η επιστροφή των Ελλήνων στις ρίζες του αρχαίου Ελληνικού πνεύματος και στις αξίες της ορθοδοξίας.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*