13:48 - 09/05/2024

To reality μας , Σουπερ μαρκετ των ανθρωπων και radionics.gr .Ολοκληρωνουμε την Τριτη ομαδικη ΣΗΜΕΡΑ και αυριο δινουμε εντολη αποδεσμευσης !

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πηραμε ενα ρισκο , να περιμενουμε την συμφωνια μας για πανελαδικη καλυψη πορτα πορτα αλλα ακομα δεν ευδοκιμησε, αρα κλεινουμε σε 24 ωρες την τριτη ομαδικη μιας και υπαρχει ανθρωπος που εχει παραγγειλει εδω και 20+ , οσοι δεν εχετε κανει την παραγγελια σας για αυτο το μηνα πρεπει να την κανετε αμεσα !

Συντομα θα ανακοινωσουμε την συμφωνια μεταφορας μας σε ολη την Ελλαδα πορτα πορτα και εκει πλεον τελειωνουν ολα τα προβληματα μας με θεμα παραγγελιων και καθυστερησεων , μολις κλειδωσει η τριτη ομαδικη θα παραμετροποιησουμε την σελιδα μας για να καταφερουμε να μηδενισουμε της ελλειψεις που τυχον ξανα υπαρχουν και σε αυτη την παραγγελια !

Μολις ολοκληρωθει το θεμα μεταφορας , ολοκληρωθει το θεμα τιμολογησης (νεα εξωτερικη συνεργασια για αμεση τιμολογηση και αποδοση) και το συστημα μας τρεξει για ενα μηνα χωρις κανενα προβλημα τοτε θα ξεκινησουμε να φερουμε νεα υπηρεσια η νεα γκαμα προιοντων αναγκης !

Απο αυτη την εβδομαδα θα ξεκινησουμε και τα WEBINARS ωστε να μπορουμε να εξηγουμε σε πολλους ανθρωπους μαζι το εγχειρημα μας και εσεις να μπορειτε να καλειτε μαζικα τους γνωστους για ενημερωση και εκπαιδευση !

Radionics.gr και η εξελιξη των παραγγελιων , σημερα θα ολοκληρωθουν ολες οι σε αναμονη παραγγελιες και θα αποδωθουν αυριο στον μεταφορεα οπου αυριο θα λαβετε εμαιλ με τα στοιχεια της μεταφορας !

Θα υπενθυμισω , αν στο radionics.gr η σειρα προτεραιοτητας καλυφθει απο ζητηματα “δυσκολα” …τοτε αναγκαστικα για να ολοκληρωσουμε τις παραγγελιες υπαρχει καθυσυερηση μιας και μερικα πραγματα για να συμβουν θελουν ποσα ενεργειας καταλληλα … ψυχικης ..ωστε να μπορουμε να κανουμε σωστα αυτο που πρεπει …και αυτη η ενεργεια δεν ειναι παντα σε επαρκεια !

Λιγο οι γιορτες , λιγο η κουραση μας εκαναν αυτες της μερες λιγο χαλαρους , παμε μαζι πλεον να φερουμε εις περας ενα πολυ μεγαλο εργο που ειναι αυτο της σωστης διαχειρισης των αναγκαστικων εξοδων μας με στοχο να δημιουργησουμε ενα τεραστιο κινημα που θα αλλαξει την ζωη ολων μας !

Stranger …

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Alice who the fuck is Alice??? 05/09/2024 @ 2:51 ΜΜ

    IIIIIIIIIII καλεεεεεεε ειμαστε και μεις εδωωωωω περριμεντε μας χαχαχα μπιανουμε να παραγειλουμε

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*