11:21 - 09/05/2024

Ο πρώην παρουσιαστής του CNN Chris Cuomo γίνεται ξαφνικά αντιεμβολιαστής, μιλάει για πρώτη φορά για τον τραυματισμό του από το εμβόλιο

Διαφημίσεις

Ο πρώην παρουσιαστής ειδήσεων του CNN Chris Cuomo έγινε ξαφνικά αντιεμβολιαστής. Σε ένα επεισόδιο του News Nation, ο Cuomo μίλησε για τον τραυματισμό του από το εμβόλιο, ενώ πήρε συνέντευξη από μια νοσοκόμα που επίσης τραυματίστηκε σοβαρά από τα εμβόλια COVID-19.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Cuomo μιλάει δημοσίως για τον συνεχιζόμενο τραυματισμό του από τα εμβόλια. Στον αέρα, ο Κουόμο αναφέρθηκε στον εαυτό του ως «άρρωστο» από το εμβόλιο και υποβάλλεται σε εκτεταμένες αιματολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί τι του συμβαίνει. Αυτή είναι μια συγκλονιστική ομολογία, ειδικά από τη στιγμή που πέρασε χρόνο στον αέρα περιθωριοποιώντας τους «αντιεμβολιαστές» και τροφοδοτώντας την αφήγηση ότι δεν αξίζουν να ζουν ή να έχουν βασικά δικαιώματα στην κοινωνία.

Ο Κρις Κουόμο, που υποστηρίζει τα εμβόλια, ξαφνικά μιλάει για τον τραυματισμό από τα εμβόλια

Ο Cuomo πήρε συνέντευξη από τον νοσηλευτή Sean Barcavage – ο οποίος παρουσιάστηκε σε πρόσφατο άρθρο των NYT σχετικά με τους τραυματισμούς από εμβόλια. Η εισαγωγή του Cuomo: «Ξέρουμε ότι τα εμβόλια μπορεί να έχουν ακούσιες συνέπειες, ή αλλιώς παρενέργειες, αλλά κανείς δεν μιλάει πραγματικά γι’ αυτό, επειδή φοβούνται πολύ την απόδοση ευθυνών. Θέλουν απλώς να εξαφανιστεί. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι άνθρωποι σαν τον Sean και εμένα και εκατομμύρια άλλοι που εξακολουθούν να έχουν περίεργα πράγματα με τις εξετάσεις αίματος, τη ζωή τους και τα συναισθήματά τους, σωματικά, δεν πρόκειται να εξαφανιστούν».

Πρόκειται για τον ίδιο Chris Cuomo που πίεζε για λουκέτα, σωματικούς περιορισμούς και εντολές εμβολίων, ενώ συμμετείχε σε αφηγήσεις που χρησιμοποιήθηκαν για να χειραγωγήσουν και να βλάψουν εκατομμύρια ανθρώπους. Ο αδελφός του, ο πρώην κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο, όχι μόνο ήταν μπλεγμένος σε κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης, αλλά επίσης διέταξε πολιτικές (και προσπάθησε να συγκαλύψει τις συνέπειες αυτών των πολιτικών) που κατέληξαν να σκοτώνονται ηλικιωμένοι άνθρωποι σε οίκους ευγηρίας και να οδηγούν σε μαζικά ιατρογενή σφάλματα στα νοσοκομεία της Νέας Υόρκης.

Ακριβώς όπως προσπάθησε να καλύψει τον αδελφό του Άντριου για τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης, (και στη συνέχεια απολύθηκε από το CNN γι’ αυτό), ο Κρις Κουόμο χρησιμοποίησε επίσης την προπαγανδιστική του θέση στο CNN για να καλύψει τις παράνομες καταχρήσεις της κυβέρνησης όσον αφορά την εντολή εμβολίων, τη φρικτή λογοκρισία της και όλες τις άλλες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που πραγματοποιήθηκαν στο όνομα της «ασφάλειας». Το CNN αγνόησε εκατομμύρια τραυματισμούς από εμβόλια που ήταν το αποτέλεσμα μιας παγκόσμιας ατζέντας εμβολιασμού που χρησιμοποίησε μαριονέτες των εταιρικών μέσων ενημέρωσης όπως ο Cuomo για να προπαγανδίσει τη βιοτρομοκρατία, να επιβάλει παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και να επιβάλει θανατηφόρα πειράματα με βιολογικά όπλα μεταμφιεσμένα σε εμβόλια.

Ο Chris Cuomo θα μπορούσε να πάρει συνέντευξη από περισσότερους τραυματίες από εμβόλια

Ο αδελφός του Κρις, ο Άντριου, ο ατιμασμένος πρώην κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, διέδιδε ψέματα για τα εμβόλια και ήταν αδιαμφισβήτητος στον άγριο ισχυρισμό του ότι οι «ανεμβολίαστοι» εξαπλώνουν κατά κάποιο τρόπο τις λοιμώξεις και σκοτώνουν ηλικιωμένους. «Ίσως πάτε σπίτι και φιλήσετε τη γιαγιά σας και καταλήξετε να σκοτώσετε τη γιαγιά σας», είπε περιβόητα, προτού ξεκινήσει μια σειρά από εντολές για εμβόλια και συστήματα διαβατηρίων που διαχώριζαν αθώους ανθρώπους. Ο αδελφός του Chris Cuomo ενίσχυσε τα μηνύματα στο CNN και παρακολουθούσε σιωπηλά να βλάπτονται μαζικά άνθρωποι.

Αλλά τώρα ο Chris Cuomo ανοίγει τα μάτια του και παραδέχεται ότι οι τραυματισμοί από το εμβόλιο COVID είναι πραγματικοί. Ωστόσο, αν θέλει να τον πάρουν στα σοβαρά σε αυτό το θέμα, θα μπορούσε να ξεκινήσει προσφέροντας μια επίσημη συγγνώμη για το γεγονός ότι προηγουμένως προωθούσε αφηγήσεις που προκάλεσαν μαζικούς τραυματισμούς από εμβόλια και διαχωρισμούς, οι οποίοι κόστισαν σε ανθρώπους τη ζωή και τη ζωή τους. Αντ’ αυτού, πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει το θέμα των τραυματισμών από τα εμβόλια για να φανεί συμπονετικός και να συγκεντρώσει συμπάθεια, σε μια θλιβερή, ύστατη προσπάθεια να σώσει τη φήμη του και να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη .

Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που υπέφεραν, πέθαναν ή συνεχίζουν να υποφέρουν από τραυματισμούς από το εμβόλιο COVID-19. Το άρθρο των NYT που προηγήθηκε αυτής της συνέντευξης ήταν ανειλικρινές όταν οι παραστρατημένοι δημοσιογράφοι αναφέρθηκαν σε «χιλιάδες» ανθρώπους που τραυματίστηκαν από τα εμβόλια COVID-19. Οι δικηγόροι αναγκάστηκαν να κάνουν αγωγές για να πάρουν τα στοιχεία για τους τραυματισμούς από τα εμβόλια COVID-19 από την κυβέρνηση, και τα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι δεκάδες εκατομμύρια έχουν τραυματιστεί – όχι απλώς χιλιάδες.

Ακόμα χειρότερα, εκατομμύρια άλλοι άνθρωποι έχουν υποστεί κακοποίηση από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το ιατρικό σύστημα σχετικά με τους τραυματισμούς τους από τα εμβόλια και τη σχέση του εμβολίου με το «μακρύ COVID». Αυτά τα εμβόλια, οι παράνομες εντολές και η καταστολή της αποτελεσματικής έγκαιρης θεραπείας ήταν ένα φρικτό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Η κάλυψη αυτού του θέματος από τον Chris Cuomo καλύτερα να είναι εξίσου επιθετική και διαρκής, όπως ήταν το 2020-2o21 το κλείδωμα και η προώθηση των εμβολίων.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*