14:51 - 07/05/2024

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ – Νέες γυναίκες με καρκίνο σταδίου 4 μετά τον εμβολιασμό με COVID-19 mRNA – η λύση; Η ηλικία ελέγχου έπεσε πλέον από τα 50 στα 40 έτη.

Διαφημίσεις

Νέες γυναίκες που έλαβαν τα εμβόλια COVID-19 mRNA της Pfizer ή της Moderna αναπτύσσουν πολύ επιθετικούς καρκίνους του μαστού (Turbo Cancer), αυτό είναι αναμφισβήτητο, υπάρχουν 1000 τέτοιες περιπτώσεις σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης αρχίζουν να παραδέχονται ότι αυτό είναι ένα πρόβλημα, αλλά χρησιμοποιούν παλιά δεδομένα που σταματούν το 2019, για να προσπαθήσουν να καλύψουν το γεγονός ότι αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα με την πλατφόρμα εμβολίων Lipid Nanoparticle / mRNA.
Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Daily Mail αναφέρει ότι η ηλικία εξέτασης για τον καρκίνο του μαστού έχει μειωθεί επίσημα από τα 50 στα 40 «εν μέσω της ανησυχητικής αύξησης της νόσου σε νεαρές γυναίκες»

«Η Ομάδα Εργασίας Προληπτικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ (USPSTF) οριστικοποίησε την Τρίτη το σχέδιο σύστασης από πέρυσι, εν μέσω της αύξησης των κρουσμάτων της νόσου σε γυναίκες κάτω των 50 ετών».

«Οι συστάσεις της ομάδας υιοθετούνται σχεδόν πάντα ως βέλτιστη πρακτική από τους γιατρούς σε όλες τις ΗΠΑ».

Οι New York Times αναφέρουν «Breaking News»:
«Επικαλούμενη την αύξηση των ποσοστών καρκίνου του μαστού στις νεαρές γυναίκες, μια ομάδα εμπειρογνωμόνων συνέστησε την Τρίτη να αρχίσει ο τακτικός μαστογραφικός έλεγχος στην ηλικία των 40 ετών»

Ωστόσο, ο αντιπρόεδρος της Ομάδας Εργασίας Προληπτικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ επικαλείται στοιχεία για τον καρκίνο του μαστού μόνο από το 2015-2019. Όλα τα δεδομένα για τον καρκίνο του μαστού από το 2020 έως το 2024 αποκρύπτονται.

Η ίδια κατάσταση στον Καναδά μεταδίδεται από το CTV ως έκτακτη είδηση:
«Πολύ νέος για να έχει καρκίνο του μαστού»: Τα ποσοστά μεταξύ των νεαρών Καναδών γυναικών αυξάνονται»

«Τα ποσοστά του καρκίνου του μαστού αυξάνονται στον Καναδά μεταξύ των γυναικών ηλικίας 20, 30 και 40 ετών, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Οτάβα (uOttawa)».

«Η μελέτη εξέτασε τα περιστατικά καρκίνου του μαστού σε διάστημα 35 ετών για να ρίξει φως στις τάσεις ανίχνευσης του καρκίνου του μαστού στον Καναδά, ανέφερε το πανεπιστήμιο σε δελτίο τύπου την Παρασκευή».

Μαντέψτε πού σταματούν τα στοιχεία για τον καρκίνο του μαστού: το 2019!
Μεγάλη καναδική μελέτη για τον καρκίνο του μαστού αποκρύπτει επίσης όλα τα δεδομένα για τον καρκίνο του μαστού από το 2020 έως το 2024.

Έτσι, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αναφέρουν ένα πραγματικό φαινόμενο (αύξηση των ποσοστών καρκίνου του μαστού στις νεαρές γυναίκες), αλλά παρακρατούν βασικά δεδομένα από το 2020-2024 για να αποφύγουν οποιαδήποτε συσχέτιση με τα εμβόλια COVID-19 των εταιρειών Pfizer & Moderna.

Μπορείτε να φανταστείτε να είστε γιατρός, να πάτε σε μια από αυτές τις συνεντεύξεις στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και να μιλάτε για μια «νέα τάση» στον καρκίνο του μαστού σε νεαρές γυναίκες, ενώ ταυτόχρονα να αποκρύπτετε δεδομένα 5 ετών για τον καρκίνο του μαστού;
Το επίπεδο του συντονισμού σε αυτό το «περιορισμένο στέκι» των μέσων ενημέρωσης στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και τον Καναδά είναι εκπληκτικό.

Γιατί πρόκειται για «περιορισμένη συνάντηση»; – Παραδέχονται την τάση ενώ αποκρύπτουν τα πιο επιζήμια δεδομένα που θα ενοχοποιούσαν τα εμβόλια COVID-19 mRNA.

Πηγη



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*