18:06 - 01/05/2024

Το Κέντρο Παγκόσμιας Δέσμευσης του Στέιτ Ντιπάρτμεντ των ΗΠΑ ιδρύθηκε για να αντιμετωπίσει την ξένη προπαγάνδα, αλλά έκτοτε έχει στραφεί εναντίον του αμερικανικού λαού, συντονίζοντας τη λογοκρισία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαφημίσεις

Όταν ιδρύθηκε για πρώτη φορά, το Κέντρο Παγκόσμιας Δέσμευσης του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ είχε δεσμευτεί, τουλάχιστον στα χαρτιά, να αντιμετωπίσει την ξένη προπαγάνδα που έθετε σε κίνδυνο τον αμερικανικό λαό. Σήμερα στρέφεται εναντίον του αμερικανικού λαού διευκολύνοντας τη διάδοση της προπαγάνδας τόσο της ξένης όσο και της εγχώριας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Το Κέντρο Παγκόσμιας Δέσμευσης συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια να αναγκάσει πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως το X (πρώην Twitter) να αναλάβουν δράση εναντίον χρηστών που λένε υπερβολική αλήθεια στο διαδίκτυο. Τα αρχεία του Twitter λένε τα πάντα για το τι συνέβη σε αυτή την πλατφόρμα κατ’ εντολή του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Στην ιστοσελίδα του, το Global Engagement Center εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι είναι ο κορυφαίος αμερικανικός φορέας που προσπαθεί να σταματήσει τους ξένους αντιπάλους από το να υπονομεύουν τα συμφέροντα των ΗΠΑ χρησιμοποιώντας παραπληροφόρηση και προπαγάνδα. Γιατί, λοιπόν, η υπηρεσία συνεχίζει να διευκολύνει τη διάδοση της σιωνιστικής προπαγάνδας, αφού το Ισραήλ είναι ένας ξένος αντίπαλος του αμερικανικού λαού και των συμφερόντων του;

Ίσως περισσότεροι Αμερικανοί πρέπει να επικοινωνήσουν με τον James P. Rubin, τον ειδικό απεσταλμένο και συντονιστή του Κέντρου Παγκόσμιας Δέσμευσης, για να τον ρωτήσουν γιατί η υπηρεσία του κάνει το αντίθετο από αυτό που ισχυρίζεται στη δήλωση αποστολής της.

Μια κυβέρνηση εγκληματιών
Η δημοσιοποίηση των αρχείων του Twitter από τον ιδιοκτήτη του X Elon Musk έριξε πολύ φως στο τι κάνει εδώ και χρόνια η κυβέρνηση των ΗΠΑ μέσω του Global Engagement Center και άλλων φορέων για να τερματίσει την ελευθερία του λόγου στο διαδίκτυο, και όλα αυτά με το πρόσχημα της «προστασίας από την ξένη προπαγάνδα».

Η 11η σειρά του Twitter Files αποκάλυψε ότι μια κυβερνητική υπηρεσία ζήτησε από το τότε Twitter να απαγορεύσει 250.000 λογαριασμούς, πολλοί από τους οποίους διοικούνταν από δημοσιογράφους και κυβερνητικούς αξιωματούχους που έλεγαν και έκαναν «λάθος» πράγματα στους λογαριασμούς τους.

Ο δημοσιογράφος Matt Taibbi πιστώνεται με τη δημοσίευση της σειράς Twitter Files που τα έβγαλε όλα αυτά στη φόρα. Επικεντρώθηκε σε μεγάλο βαθμό στο πώς κυβερνητικοί αξιωματούχοι ενσωματωμένοι στο Twitter ως υπάλληλοι της εταιρείας κατεύθυναν τη συζήτηση για ευαίσθητα θέματα, όπως ο φορητός υπολογιστής του Hunter Biden, του γιου του προέδρου Biden.

Ο φορητός υπολογιστής του Χάντερ ήταν φορτωμένος με επιβαρυντικές και ενοχοποιητικές πληροφορίες για τον πατέρα του και άλλους εγκληματίες καριέρας στην πολιτική, οι οποίοι διέπρατταν προδοσία εναντίον του αμερικανικού λαού, ενώ πλούτιζαν τους εαυτούς τους και τα σιωνιστικά αφεντικά τους με εγκατάλειψη.

Πάρε πίσω τη χώρα σου, Αμερική
Όλα αυτά θα μπορούσαν να σταματήσουν αν οι Αμερικανοί σταματούσαν να υπακούουν σε εντολές που είναι εγκληματικές ή ανήθικες. Αυτό θα απαιτούσε όμως να έχουν σπονδυλική στήλη και ηθική συνείδηση: δύο πράγματα που είναι σε πολύ μικρή έλλειψη στις μέρες μας.

Θα απαιτούσε επίσης να συνειδητοποιήσουν περισσότεροι Αμερικανοί ότι η Ομάδα Κόκκινο δεν είναι πραγματικά καλύτερη από την Ομάδα Μπλε. Και τα δύο φτερά είναι προσαρτημένα στο ίδιο πουλί, και ο μόνος τρόπος για να απαλλαγούμε από το πουλί είναι να πηδήξουμε εντελώς.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Taibbi, τα φίδια βρίσκονται παντού και μέσα σε κάθε κλάδο της κυβέρνησης. Δουλεύουν όλα μαζί για να πετύχουν τους ίδιους σκοτεινούς στόχους, επιτιθέμενα σε εμάς τους ανθρώπους άλλοτε από τα αριστερά και άλλοτε από τα δεξιά – ένα διπλό χτύπημα στο στομάχι, αν θέλετε.

Αυτή η στρατηγική του «διαίρει και βασίλευε» κάνει θαύματα για να κρατήσει τους Αμερικανούς σκλαβωμένους και εφησυχασμένους, δίνοντάς τους μόλις αρκετό ψωμί και τσίρκο για να αποφύγουν να κάνουν οτιδήποτε για την κατσαρόλα γεμάτη νερό γύρω τους που αρχίζει να βράζει.

Πολλά από αυτά επιχειρήθηκαν κατά τη διάρκεια των ετών του Ντόναλντ Τραμπ υπό την ηγεσία του, γεγονός που οδήγησε σε μεγαλύτερη διαίρεση μεταξύ των δύο πολιτικών κομμάτων αντί για ενοποίηση ενάντια στον κοινό εχθρό τους. Αυτό θα πρέπει να σας πει ποιος είναι πραγματικά ο Τραμπ, παρεμπιπτόντως.

Θυμάστε τον Νοέμβριο του 2020, όταν ο βουλευτής Adam Schiff (D-Calif.) υπέβαλε άμεσα αιτήματα στο Twitter να αναστείλει ορισμένους λογαριασμούς που επιδίδονταν σε «υποτιθέμενη παρενόχληση από συνωμοσιολόγους του QAnon»; Έτσι συμπεριφέρονται οι εξουσίες κάθε φορά που αμφισβητούνται άμεσα και σε μεγάλο αριθμό.

Πολλοί από αυτούς που έπεσαν στην παγίδα του Q νόμιζαν ότι βρίσκονταν στο σωστό δρόμο, μέχρι που βρέθηκαν στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ στις 6 Ιανουαρίου 2021, προδομένοι από τον ίδιο τον ηγέτη που τους είπε να συγκεντρωθούν εκεί εξ αρχής. Πολλοί από αυτούς κάθονται τώρα σε κελιά φυλακής χωρίς τη δέουσα διαδικασία, και ο Τραμπ, ο τύπος που τους οδήγησε εκεί, δεν βρίσκεται πουθενά.

Αυτό δεν είναι ένα θέμα τύπου bash-Trump, όπως δεν είναι και ένα θέμα τύπου bash-Biden. Όλοι τους αξίζουν bashing επειδή κανένας από αυτούς δεν είναι πρόθυμος να πει την αλήθεια για το ποιος πραγματικά κινεί τα νήματά τους πίσω από την κουρτίνα – επειδή κάτι τέτοιο θα ήταν πολιτική και πραγματική «αυτοκτονία».

Εμείς οι άνθρωποι προσπαθούμε οι ίδιοι να διαδώσουμε την είδηση, αλλά πέφτουμε σε σοβαρά εμπόδια που έχει στήσει το Κέντρο Παγκόσμιας Δέσμευσης, το οποίο ο Taibbi χαρακτήρισε ως «έναν νεοσύστατο αναλυτικό και κατασκοπευτικό βραχίονα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ».

Ωστόσο, το GEC συνάντησε μερικά δικά του οδοφράγματα στην προσπάθειά του να πιέσει το Twitter για να κάνει τις εντολές του, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα το Facebook και η Google να ενωθούν και να αντιταχθούν στο αίτημα του GEC για συμπερίληψη σε όλες τις «βιομηχανικές κλήσεις» μεταξύ των εταιρειών κοινωνικής δικτύωσης και της Μεγάλης Κυβέρνησης. Έτσι, ίσως υπάρχει ακόμα ελπίδα ότι αυτοί οι τύραννοι θα το παρατραβήξουν και θα σαμποτάρουν τα δικά τους ύπουλα σχέδια στο τέλος.

Ο χειρότερος παραβάτης όσον αφορά τη διάδοση της προπαγάνδας είναι η κυβέρνηση των ΗΠΑ και οι πολλοί σιωνιστές εντολοδόχοι της.

naturalnews.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*