Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

00:28 - 28/04/2024

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΤΙΑ ! UHUTV ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ !!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σημερινό μας θέμα είναι αυτοί που δεν ξέρετε ότι υπάρχουν δεν μπορεί; Άνθρωποι με ολόμαυρα μάτια ;  Θα πείτε ότι είναι φαντασίες, τρέλες ή κάποιοι άλλοι θα τους ονομάσετε δαίμονες ή ότι πάσχουν από την σπάνια πάθηση προσωπομεταμορφοψίας.  Στις 13 Απριλίου ( 2024 ) είδαμε μία παράξενη αναφορά από έναν άνθρωπο πως είδε κάτι παράξενο ….

 

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Μαργαρίτα 04/28/2024 @ 3:36 ΠΜ

    Θα σας ακούσει κάποιος που στο σχολείο διάβαζε το βιβλίο βιολογίας και θα γελάει μαζί σας. Πραγματικά όμως για εσάς επινοήθηκε ο όρος ψέκας.

    • Κατοχικά Νέα 04/28/2024 @ 10:52 ΠΜ

      Οπως πχ αυτοι που το ειχαν διαβασει και εκαναν το πειραματικο εε;;…

    • Καλή Μεγαλοβδομάδα και Καλή Ανάσταση, με υγεία !!! Η λέξη Ψέκας δεν είναι αποδεκτή σας ευχαριστώ.

  2. Γεωργιος.. 04/28/2024 @ 10:32 ΠΜ

    Ειναι οντοτητες υπο πληρη δαιμονικη καταληψη ..Εχουν αμεση σχεση με το φαινομενο ΑΤΙΑ ,δεν εκπεμπουν τιποτα το θετικο ,ρουφουν ενεργεια ,εμφανιζονται μεσα απο πυλες μιας παραλληλης διαστασης..Ο διασημος ερευνητης 60 70 των φαινομενων Ατια Αλαν Χαινεκ ,ειχε ανακαλυψει αυτην την παραξενη σχεση μεταξυ δαιμονικων φαινομενων,και εμφανισεων τριτου τυπου alien.Καποιοι γινονται επικεντρο ερευνας απο αυτες τις οντοτητες λογο της μεγαλης ψυχικης ενεργειας που εκλυουν,εκπαιδευονται ,να ανοιγουν πυλες..

  3. Ωραιο βιντεο δεν ηξερα οτι οι ανθρωποι ειχαν την δυνατοητα να δουν οντοτητες σε πραγματικο χρονο με εξαιρεση τις οντοτητες που δειχνονται στους ανθρωπους.
    Υπαρχουν οι οντοτητες οι κατωτερες συνηθως περαστικοι ή επισκεπτες η εισβολη δεν σημαινει παντα οτι η ψυχη εχει σκλαβωθει.
    Η μεσεας κλασης ανωτερης και Η ελιτ ειναι αυτες αναλογα την κλαση που επηρεαζουν την ροη του κοσμου.

  4. Οι οντοτητες ανωτερης και ελιτ κλασης ειναι αυτες που συμμετεχουν σε αυτο που συμβαινει εδω. Αυτες που φαινονται ειναι οι κατωτερες κλασης που νιωθουν οτι με την εισβολη καναν κατι πολυ μεγαλο. Και νιωθουν δυνατες κι αλλα διαφορα οπως θα εκανε μια κατωτερης κλασης οντοτητα. Οι ανωτερες κλασης φαινονται μονο απο ανθρωπους / οντοτητες που εχουν επαφη με το ενδιαμεσο. Δεν ειδα κατι το παραξενο στο βιντεο ειναι καλο που ξυπνανε σιγα σιγα οι ανθρωποι.

  5. Γεωργιος.. 04/28/2024 @ 1:05 ΜΜ

    Οι αρχαιοι των ημερων..ποσο συμφωνω μαζι σας..Ημουν και γω ενα παραξενο παιδι με εμπειριες ,περα απο καθε λογικη ..Δεν εζησα φυσιολογικη ζωη ως παιδι,ημουν παντοτε ο παραξενος ο φευγατος της παρεας..Συμφωνω απολυτα με οτι αναφερετε στο βιντεο,ειχα αναφερει την εμπειρια μου αυτη σε ενα διαλογο με τον επονομαζομενο Γιατρο..Γνωριζει ο Νικολας..

  6. Έχει δίκιο ο κ.Γιαννουλακης ότι αν μιλάς σε θεωρούν τρελό, γραφικό και πολλά άλλα.. Γι’αυτό κάποιοι το βουλώνουν…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*