11:57 - 24/04/2024

Οι καναδικές κυβερνητικές υπηρεσίες έχουν ξοδέψει 10 εκατομμύρια δολάρια σε διαφημίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα εμβόλια COVID

Διαφημίσεις

Η έρευνα δείχνει ότι οι καναδικές κυβερνητικές υπηρεσίες έχουν ξοδέψει 10 εκατομμύρια δολάρια σε διαφημίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα εμβόλια COVID

Πρόσφατη έρευνα του Υπουργείου που ζητήθηκε, αποκάλυψε ότι ο Οργανισμός Δημόσιας Υγείας του Καναδά (PHAC) μαζί με τον Οργανισμό Υγείας του Καναδά έχουν δαπανήσει συνολικά περίπου 9,9 εκατομμύρια δολάρια σε διαφημίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την προώθηση των πειραματικών ενέσεων COVID από το 2020.

Οι πληροφορίες της Έρευνας του Υπουργείου που δείχνουν τις μεγάλες διαφημιστικές δαπάνες για τα εμβόλια COVID έγιναν γνωστές ως αποτέλεσμα αιτήματος του βουλευτή του Συντηρητικού Κόμματος του Καναδά Ted Falk, ο οποίος απαίτησε απαντήσεις σχετικά με το τι δαπανήθηκε από τους υπαλλήλους για την προώθηση των εμβολίων.

Οι πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στις 8 Απριλίου δείχνουν ότι η PHAC και η Health Canada δαπάνησαν περίπου 4,6 εκατομμύρια δολάρια για το κόστος παραγωγής των διαφημίσεων, ενώ 5,3 εκατομμύρια δολάρια δαπανήθηκαν για την πραγματική διαφήμιση των ενέσεων COVID στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης Instagram, TikTok, Facebook, LinkedIn, Snapchat και Pinterest από το 2020 έως το 2024.

Μια διαφημιστική εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού COVID με τίτλο «Ripple Effect» κόστισε μόνο περίπου 1,8 εκατομμύρια δολάρια. Η PHAC ισχυρίστηκε ότι η εκστρατεία χρησίμευσε για να «υπενθυμίσει στους Καναδούς τη συλλογική προσπάθεια εμβολιασμού που απαιτείται για να δούμε μείωση των περιορισμών και των μέτρων δημόσιας υγείας».

Άλλες εκστρατείες κυμάνθηκαν σε δαπάνες από 75.000 έως 564.000 δολάρια για την προώθηση των εμβολίων σε νέους ενήλικες.
Η PHAC δαπάνησε επίσης 1,5 εκατομμύριο δολάρια σε μια εκστρατεία για την προώθηση των εμβολίων COVID σε γονείς με παιδιά, προκειμένου να προσπαθήσει να τους ενθαρρύνει να εμβολιάσουν τα παιδιά τους.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η PHAC, σύμφωνα με την έκθεση αποτελεσμάτων του Τμήματος για το 2021-22, είχε προσπαθήσει «επιμελώς να αντιμετωπίσει ψευδείς δηλώσεις και παραπληροφόρηση» για να στηρίξει τα εμβόλια COVID. Το 2023, η PHAC επεδίωκε να προσλάβει influencers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προωθήσει το εμβόλιο στους Καναδούς που ήταν αντίθετοι με τη διενέργεια των εμβολίων.

Στο παρελθόν διαπιστώθηκε ότι ο Καναδάς Υγείας είχε δαπανήσει περίπου 132.000 δολάρια σε influencers των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την προώθηση των εμβολίων COVID.

Όπως ανέφερε πρόσφατα το LifeSiteNews, η κυβέρνηση Trudeau εξακολουθεί να έχει συμβόλαιο για την αγορά πολλαπλών φορτίων εμβολίων COVID, ενώ ταυτόχρονα πετάει ληγμένα εμβόλια αξίας 1,5 δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Η συνεχιζόμενη αγορά των εμβολίων COVID γίνεται παρά το γεγονός ότι τα ίδια τα στοιχεία της κυβέρνησης δείχνουν ότι οι περισσότεροι Καναδοί αρνούνται κατηγορηματικά την αναμνηστική ένεση COVID. Έρχεται επίσης καθώς η κυβέρνηση αναγκάστηκε να αυξήσει τις δαπάνες για το Πρόγραμμα Εμβολιασμού Τραυματισμών του Καναδά (VISP), όπως ανέφερε το LifeSiteNews την περασμένη εβδομάδα.

Η απόφαση των Καναδών να αρνηθούν τα εμβόλια έρχεται επίσης καθώς μια έκθεση της Στατιστικής Υπηρεσίας του Καναδά αποκάλυψε ότι οι θάνατοι από COVID-19 και «απροσδιόριστες αιτίες» αυξήθηκαν μετά την κυκλοφορία των λεγόμενων «ασφαλών και αποτελεσματικών» εμβολίων.

LifeSiteNews



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*