21:12 - 22/04/2024

«Aυτό θα μπορούσε να προκαλέσει την επόμενη πανδημία»! Το σπήλαιο που δείχνουν σε όλον τον κόσμο

Διαφημίσεις
Τι λένε για τα ζώα

Η αντίστροφη μέτρηση μέχρι τις μέρες του Μαΐου έχει ξεκινήσει και οι διεθνιστικοί οργανισμού του πλανήτη με φερόμενο επικεφαλής τον ΠΟΥ θέλουν να κράτη να συναινέσουν στην Συνθήκη της Πανδημίας, η οποία κατά πολλούς θα τερματίσει οριστικά την ζωή όπως την ξέραμε!

Έτσι, αφού ο πλανήτης εκπαιδεύτηκε με τον κορωνοϊό, ετοιμάζονται για το επόμενο στάδιο, με τους κρατικούς επιστήμονες να ερευνούν ιούς από τους οποίους θα μπορούσε να προκύψει μια νέα πανδημία!

Όπως, λοιπόν, μεταδίδεται, μια ομάδα ερευνητών θεωρεί ότι το σπήλαιο Κιτούμ στην Κένυα πρέπει να μελετηθεί διεξοδικά, γιατί έχει μετατραπεί σε «εκκολαπτήριο» ζωονοσογόνων ασθενειών!

Χαρακτηρίζεται δε ως το «πιο θανατηφόρο σπήλαιο του κόσμου». Λένε πως θα μπορούσε να προκαλέσει την επόμενη πανδημία: το Kitum προκάλεσε τον Έμπολα και τον ιό Marburg που «αιμορραγούσε τα μάτια», τονίζουν (ΕΔΩ η τοποθεσία με το σπήλαιο)!

 

Όπως γράφει μεταξύ άλλων η Daily Mail παραθέτοντας φωτογραφίες:

 

Σκαλισμένο από τους χαυλιόδοντες των ελεφάντων, που επισκέπτονται τα σπήλαιά του για να ξύνουν τους τοίχους για αλάτι, το σπήλαιο Kitum στην Κένυα φιλοξενεί μερικά από τα πιο θανατηφόρα παθογόνα που γνωρίζει ο άνθρωπος.

Το 1980, ένας Γάλλος μηχανικός από ένα γειτονικό εργοστάσιο ζάχαρης προσβλήθηκε από τον ιό Marburg που λιώνει το σώμα από την επίσκεψη στο σπήλαιο Kitum, το οποίο βρίσκεται μέσα στο αδρανές ηφαίστειο στην καρδιά του Εθνικού Πάρκου Mount Elgon της Κένυας. Πέθανε γρήγορα σε νοσοκομείο του Ναϊρόμπι.

«Ο συνδετικός ιστός στο πρόσωπό του διαλύεται και το πρόσωπό του φαίνεται να κρέμεται από το υποκείμενο οστό», αναφέρει ένα βιβλίο για την υπόθεση περιέγραφε την ταχεία αποσύνθεση του άνδρα από τον ιογενή αιμορραγικό ή αιμορραγικό πυρετό: «σαν να αποσπάται το πρόσωπο από το κρανίο.’ 

Επτά χρόνια αργότερα, η σπηλιά Kitum είχε ένα άλλο θύμα, έναν Δανό μαθητή που βρισκόταν σε διακοπές με την οικογένειά του. Το αγόρι πέθανε από έναν σχετικό αιμορραγικό ιό, που τώρα ονομάζεται ιός Ravn.

Οι επιστήμονες συνειδητοποιούν τώρα ότι τα πολύτιμα αλμυρά ορυκτά του σπηλαίου, που το έχουν καταστήσει προορισμό όχι μόνο για ελέφαντες, αλλά και για βουβάλια, αντιλόπες, λεοπαρδάλεις και ύαινες της δυτικής Κένυας, έχουν μετατρέψει το Kitum σε θερμοκοιτίδα για ζωονοσογόνους ασθένειες (σ.σ. Με άλλα λόγια τα ζώα μπορούν να μεταφέρουν παντού ιούς! Ετοιμάζονται να ανακοινώσουν στους ανθρώπους λοιπόν την νέα πανδημία ή τις νέες πανδημίες, η οποία, κατά τα φαινόμενα θα σχετίζεται με ζώα)

 

photo freepik/el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. θα καυτηριαστουν οι ιοι και γιοι της σατανικης δυσης των λουληδων εμβολιαστων σατανιστων με πυρηνικα… που θελουν Μεσσια με μεσον και πλατες δικες τους τι σκατα μεσιας ειναι…οτσν εχει αναγκη λουζιων λουλιδων ?αυτοι και μενα αν ηθελαν με εκαναν Μεσια….θαναι σαν τον κουλη που εχουμε εμεις η μαλλον που μας τον επεβαλαν η σαν τον πισωκασελακη τον εισαγωμενο….τι ζουμε και δε το μαρτυρουμε γιατι να το κρυψωμε αλωστε η Ντορα ζει η Ελλαδα εχει προδοθει…αι στο διαολο τρυπια βλαμμενα .αι σιχτηρ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*