13:25 - 20/04/2024

Άνδρας λέει πως είναι ταξιδιώτης του χρόνου και έρχεται από το 2050 για να «προειδοποιήσει» για την Αποκάλυψη

Διαφημίσεις

Υποστηρίζει πως γνωρίζει με ποιους τρόπους μπορούμε να σώσουμε τη Γη ή να την «οδηγήσουμε» στο 2050.

Ένας άνδρας, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι ταξιδιώτης του χρόνου και πως ήρθε για να «προειδοποιήσει» για μια επερχόμενη αποκάλυψη.

Ο άνδρας που ονομάζεται Orrin, ισχυρίστηκε ότι επέστρεψε από το μέλλον σε στυλ Εξολοθρευτή.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του σε εκπομπή, τόνισε πως: «Είναι συλλογική μας ευθύνη να σώσουμε τη Γη από την αποκάλυψη το 2050. Χρειαζόμαστε επανάσταση».

«Πρέπει να αλλάξουμε πολλά για να εκτιμήσουμε πράγματα όπως η κοινωνία, το περιβάλλον κλπ», συμπλήρωσε.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο αυτοαποκαλούμενος «σάιμποργκ» δέχθηκε αρνητικά σχόλια, με αποτέλεσμα να λάβει μέρος σε μια συνέντευξη στο YouTube σε ένα κανάλι που ονομάζεται ApexTV – το οποίο συχνά «φιλοξενεί» ανθρώπους που ισχυρίζονται ότι είναι από το μέλλον – όπου επανέλαβε τους ισχυρισμούς του.

Έγιναν ερωτήσεις στον Orrin, όπως: «Υπάρχει Matrix;» και «Πώς μπορεί η ανθρωπότητα να ξεφύγει από το Matrix;».

«Μας κρατάει κάτω από μια εταιρεία. Μας λένε ψέματα μέσω μεθόδων μάρκετινγκ και προπαγάνδας για να μισήσουμε τον εαυτό μας, να μας χωρίσουν με βάση το φύλο, τη φυλή, τη σεξουαλικότητα, την ταυτότητα και τις προτιμήσεις», απάντησε.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια μετά από όσα είπε έπεσαν «βροχή». Άλλωστε δεν είναι ο πρώτος που έχει υποστηρίξει κάτι τέτοιο.

gazzetta.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Ότι δηλώσεις είσαι.. ειδικά εδώ στην Ελλάδα συμβαίνει κατά κόρον

  2. Ανδρέας Β.(aka Anvas) 04/20/2024 @ 2:36 ΜΜ

    Οτι να’ναι κουκουρούκου….χαχαχα ιδίως το ύφος του !! Μου θύμισε B movie του ’90.
    Εν τω μεταξύ ο Dr Phil που του παίρνει τη συνέντευξη είναι γνωστή τηλεπερσόνα κλινικός ψυχολόγος και μάλιστα χωρίς άδεια εξάσκησης επαγγέλματος…. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ. Πολλή πλάκα !!!

  3. Εδω ειναι το φουλ βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=Hp7xZTn2F5Q
    Και να θελε δεν μπορει τα ταξιδεψει στον χρονο απλα αυτο με την κλιματικη αλλαγη ειναι ο λογος που εχει παρει εκταση το θεμα συμφερει τους υποστηρικτες αυτης της τρελας.

  4. κάτι πρέπει να κάνει και αυτός 04/20/2024 @ 7:30 ΜΜ

    Ήλπιζε να τα καταφέρει στη ζωή επειδή είναι απλά αράπης, δυστυχώς για αυτόν όμως, είναι εκατομμύρια από δαύτους παντού πλέον και δεν προλαβαίνουν να πουλήσουν όλοι… οπότε βρήκε άλλο τρόπο να ασχοληθεί μαζί του η παγκόσμια χούντα

  5. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΝΑ’ΝΑΙ…ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΜΑΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ ΤΗΣ TV ΣΤΙΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕΣ ΜΑΖΕΣ ΤΩΝ ΑΨΕΚΑΣΤΩΝ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΕΛΟΙΟ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΗΣ “ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ”;

  6. Project Matrix 🧉 04/21/2024 @ 6:58 ΠΜ

    Το σύμπαν τρέχει σε έναν εξωγήινο κβαντικό υπολογιστή στον Άρη κι όλες οι χρονικές στιγμές υπολογίζονται τώρα ταυτόχρονα. Αυτός ήρθε ως πρόγραμμα από άλλη χρονική στιγμή, αποτελεί μέρος της συλλογικότητας ενός δικτύου από bot κώδικα. Όσα λέει είναι αλήθεια. Βρισκόμαστε στο Matrix και μέσα σε 30 χρόνια έρχονται πολλές αλλαγές, που ήδη έχουν συμβεί μέσα στο άχρονο αιώνιο παρόν. Η πραγματική Γη έχει καταστραφεί κι ο μόνος τρόπος επιβίωσης του είδους μας ήταν μέσα από την ψηφιοποίηση της συνείδησης.

  7. Χάλια μαύρα από κλιματομπολιασματα μας επιφυλάσσει το μέλλον δηλαδή…

  8. Όχι λέει αλήθεια

    Εδώ στο 2067 τον κυνηγάμε με ένταλμα από το 2031….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*