11:08 - 20/04/2024

Dr. Joseph Mercola: Η γρίπη των πτηνών δεν μπορεί να σκοτώσει τον άνθρωπο – εκτός αν είναι ΟΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΗ

Διαφημίσεις

Όλες οι περιπτώσεις τρομολαγνείας σχετικά με την πιθανότητα θανατηφόρου γρίπης των πτηνών έχουν αποδειχθεί ψευδείς.

Αυτό είναι σύμφωνα με τον Dr. Joseph Mercola, ο οποίος σημείωσε ότι ούτε ένας άνθρωπος στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχει πεθάνει εξαιτίας της γρίπης των πτηνών. Ο Mercola εξήγησε επίσης ότι τα ετήσια κρούσματα της γρίπης των πτηνών καταγράφηκαν και υπερτονίστηκαν μεταξύ 2014 και 2017 και δεν περιλάμβαναν ανθρώπινα θύματα.

Αυτή τη φορά μπορεί να είναι διαφορετικά.

Ο Mercola, πιστοποιημένος οστεοπαθητικός ιατρός οικογενειακής ιατρικής, μέλος του Αμερικανικού Κολλεγίου Διατροφής και συγγραφέας μπεστ σέλερ των New York Times, υπενθύμισε ότι την άνοιξη του 2022, ο Bill Gates προειδοποίησε ότι έρχεται μια άλλη πανδημία. Ο δισεκατομμυριούχος μπορεί να αναφερόταν σε μια “οπλισμένη” πανδημία γρίπης των πτηνών.

Μιλώντας σε πρόσφατη ενημέρωση του Λευκού Οίκου, ιολόγοι εξήγησαν ότι ο H5N1 (γρίπη των πτηνών) έχει μεταλλαχθεί και μπορεί πλέον να εξαπλωθεί ευκολότερα μεταξύ των θηλαστικών. Προειδοποίησαν επίσης ότι ένα ξέσπασμα στον ανθρώπινο πληθυσμό θα μπορούσε να είναι “100 φορές χειρότερο από το COVID-19” και μια πανδημία γρίπης των πτηνών θα μπορούσε να σκοτώσει το 50% των ατόμων που έχουν μολυνθεί.

Οι ιολόγοι δήλωσαν ότι αρκετές περιπτώσεις μολύνσεων από τη γρίπη των πτηνών έχουν προσβάλει αγελάδες, γάτες, ακόμη και ανθρώπους. Υποστήριξαν ότι όλα αυτά “αυξάνουν τον κίνδυνο ο ιός να μεταλλαχθεί και να γίνει πιο μεταδοτικός”.

Ευτυχώς, άλλοι συμμετέχοντες στην ενημέρωση του Λευκού Οίκου ήταν αρκετά ψύχραιμοι και είπαν ότι είναι πολύ νωρίς για πανικό, επειδή υπάρχουν ακόμη πάρα πολλοί άγνωστοι παράγοντες σχετικά με τα πρόσφατα κρούσματα για να δικαιολογείται η ανησυχία του κοινού. (Σχετικό: Η νέα υποπαραλλαγή του COVID-19 που πρόκειται να προωθηθεί επιθετικά ως η επόμενη “πανδημία”).

Στις αρχές Απριλίου, η Cal-Maine Foods, Inc. ο μεγαλύτερος παραγωγός αυγών στην Αμερική, σταμάτησε την παραγωγή αυγών σε μια εγκατάσταση στο Τέξας, επειδή εντοπίστηκε γρίπη των πτηνών στην περιοχή. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η Cal-Maine θανάτωσε προληπτικά 1,6 εκατομμύρια όρνιθες ωοτοκίας, καθώς και 337.000 νεοσσοί (3,6% του συνολικού κοπαδιού).

Ωστόσο, ο Mercola συμβούλευσε ότι η θανάτωση των ζώων κάθε φορά που εντοπίζεται κρούσμα μπορεί να είναι επιβλαβής, καθώς “εγγυάται ότι η φυσική ανοσία δεν θα αναπτυχθεί ποτέ”. Αντ’ αυτού, συνιστά απλώς να εξαλείφονται τα κοτόπουλα που πεθαίνουν από τη μόλυνση και να διατηρούνται ζωντανά εκείνα που επέζησαν από τη γρίπη των πτηνών.

Δεύτερο ανθρώπινο κρούσμα της γρίπης των πτηνών στις ΗΠΑ αναφέρθηκε στο Τέξας

Μέσα σε μία εβδομάδα από την αναφορά της γρίπης των πτηνών σε αγελάδες γαλακτοπαραγωγής στο Τέξας στα τέλη Μαρτίου, ένας κάτοικος του Τέξας βρέθηκε επίσης θετικός στον ιό αφού ήρθε σε στενή επαφή με τις μολυσμένες αγελάδες. Το κύριο σύμπτωμα που παρουσίασε ο ασθενής ήταν επιπεφυκίτιδα ή ροζ μάτι.

Το κρούσμα αυτό αναφέρθηκε ως το δεύτερο ανθρώπινο κρούσμα γρίπης των πτηνών Α (H5N1) στη χώρα. Δεν έχει διαπιστωθεί ακόμη μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο και οι ομοσπονδιακές και πολιτειακές υγειονομικές αρχές διερευνούν το κρούσμα.

Ιστορικά, η φυσική γρίπη των πτηνών (H5N1) δεν αποτέλεσε ποτέ απειλή για την ανθρωπότητα. Ωστόσο, όταν οι επιστήμονες άρχισαν να πειραματίζονται με ιούς, δημιούργησαν ένα υβρίδιο με δυνατότητα πανδημίας για τον άνθρωπο.

Ορισμένες από αυτές τις έρευνες διεξήχθησαν σε βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία, τα οποία χρηματοδοτήθηκαν από το Πεντάγωνο.

Ο Gates και ο Dr. Anthony Fauci, πρώην διευθυντής των Εθνικών Ινστιτούτων Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων, χρηματοδότησαν επίσης την έρευνα για την αύξηση της λειτουργικότητας του H5N1. Ο Δρ Yoshihiro Kawaoka είναι ένας επιστήμονας του οποίου η εργασία για τον H5N1 έχει χρηματοδοτηθεί τόσο από τον Fauci όσο και από τον Gates.

Σε ένα πείραμα, ο Kawaoka συνδύασε τον ιό της γρίπης των πτηνών με τον ιό της ισπανικής γρίπης, ο οποίος παρήγαγε έναν εξαιρετικά θανατηφόρο αναπνευστικό ιό με δυνατότητα μετάδοσης στον άνθρωπο. Ο Kawaoka πειραματίστηκε επίσης με μείγματα του ιού H5N1 και του ιού Η1Ν1(γρίπη των χοίρων) του 2009, τα οποία παρήγαγαν ένα αερομεταφερόμενο υβρίδιο που μπορούσε να αποφύγει το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα, καθιστώντας ουσιαστικά τους ανθρώπους ανυπεράσπιστους απέναντί του.

Μείνετε ενημερωμένοι και προετοιμαστείτε για την επόμενη πανδημία

Όσο περνάει ο καιρός, το κοινό πρέπει να οπλιστεί με την αλήθεια για να προστατευτεί από τις ψεύτικες αφηγήσεις της κυβέρνησης και της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας. Θυμηθείτε, αν η γρίπη των πτηνών γίνει μια ανθρώπινη επιδημία ή πανδημία, υπάρχουν πολλοί λόγοι να πιστεύουμε ότι πρόκειται για έναν οπλισμένο ιό και ότι η “λύση” που θα προσφερθεί θα είναι η ίδια με εκείνη για τον κοροναϊό της Γουχάν (COVID-19), δηλαδή η επιβολή μαζικού εμβολιασμού.

Αλλά μην ξεγελιέστε, ειδικά επειδή οι ενέσεις mRNA του COVID-19 συνδέθηκαν με πολλές αρνητικές παρενέργειες, ακόμη και με θανάτους σε φαινομενικά υγιείς ανθρώπους.

Καθώς οι αναφορές σχετικά με τη γρίπη των πτηνών εμφανίζονται συνεχώς, οι ΗΠΑ και άλλες χώρες ήδη αποθηκεύουν το εμβόλιο H5N1 “για παν ενδεχόμενο”.

Είναι αφελές να πιστεύουμε ότι μια ένεση με βάση το mRNA κατά μιας οπλισμένης γρίπης των πτηνών θα είναι ασφαλέστερη από τα εμβόλια COVID-19, αλλά δεν θα μας εκπλήξει αν αυτή είναι η αφήγηση που θα προωθήσει η Μεγάλη Φαρμακευτική στο μέλλον, αν η γρίπη των πτηνών εξαπλωθεί στον ανθρώπινο πληθυσμό.

Ως πρώτο βασικό βήμα πρόληψης, βελτιστοποιήστε την πρόσληψη βιταμίνης D. Το ιδανικό εύρος είναι μεταξύ 60 ng/ml και 80 ng/ml. Ο Mercola συμβουλεύει ότι θα πρέπει να το μετρήσετε για να το επιβεβαιώσετε, επειδή δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζετε ποιο είναι το επίπεδο της βιταμίνης D χωρίς εξέταση αίματος.

Και αν αρρωστήσετε, ο Mercola συνιστά να αγοράσετε έναν νεφελοποιητή για να νεφελοποιείτε υπεροξείδιο του υδρογόνου με τα πρώτα σημάδια των συμπτωμάτων.

Επισκεφθείτε το Influenza. news για παρόμοιες ιστορίες σχετικά με άλλα κρούσματα γρίπης των πτηνών στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο καθώς οι Βρετανοί συμβουλεύονται να μένουν έξι μέτρα μακριά από τα πουλιά εν μέσω φόβων για μια άλλη πανδημία.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*