Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:34 - 15/04/2024

Επαληθεύτηκα απλά το Ιράν δεν μπορεί & μήνυμα έκπληξη από Συρία σε Ουκρανία….

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Επαληθεύτηκα απλά το Ιράν δεν μπορεί & μήνυμα έκπληξη από Συρία σε Ουκρανία….

Στις 08/04/2024 δημοσίευσα [άρθρο κάτω] ότι το Ιράν δεν μπορεί. Δεν το αφήνουν να μπορεί & εξηγώ πώς συν άλλα….

Επειδή κάνω αποτοξύνωση κατά διαστήματα από το διαδίκτυο, σήμερα το πρωΐ δεν πήρα είδηση για την επίθεση του Ιράν, ούτε τες εχθεσυνές προειδοποιήσεις.

Συναντήθηκα με έναν Ορθόδοξο Ιορδανό για συζήτηση. Μεταξύ άλλων μου είπε [ούτε ο ίδιος γνώριζε για την επίθεση μάλλον] έκτοτε λέγει στους φίλους του ότι το Ιράν είναι συνεννοημένο με το «Ισραήλ» & μου έφερε κάποια παραδείγματα, μεταξύ αυτών ότι η μαζοναρία κατάστρεψε πολλές αραβικές χώρες αλλά ουδέποτε το Ιράν, αναριθμώντας μου μίαν προς μίαν τις χώρες. Θυμήθηκα τότε τον αρχηγού του Ιράν που τ’ αρέσει να κάνει το σήμα του Σεθ σατανά με τα χέρια του…..

Μου είπε ότι οι συναδέλφοι του και φίλοι του προσχώρησαν όλοι στην μαζοναρία & ότι άλλαξε ο χαρακτήρας τους, έγιναν αλαζόνες, άκαρδοι, υπερόπτες, σκάρτοι & σκατάδες. Και ότι ο Χριστιανισμός στην χώρα του ήταν 10% & τώρα είναι 0,5% έναν ξεκλήρισμα που έγινε μεθοδικώς με την συνεργασία Μωαμεθανών & Σιωνιστών…. Και μου ανάφερε ότι γυναίκες αξιωματούχων ελέγχονται από τον σιωνισμόν, επισκέπτονται τα ανάκτορα & τα πάρτυ με τα όλα τους….. Πώς να μην τους ελέγχουν; Η Βαβυλώνα είναι πολυσχιδής πωλειτική & μέθη !

Τις προάλλες όμως συναντήθηκα με έναν Σύριον, μου είπε μεταξύ άλλων τα εξής.

Τα πετρέλαια της Συρίας εξορύσσονται από τις ΗΠΑ, μέρος αυτών πωλούνται στην Τουρκία & από την Τουρκία πωλούνται στην Συρία, ως βίας εξαναγκασμός ύπαρξης του κράτους. Τούρκοι αξιωματούχοι είναι συνέταιροι !

Στα σύνορα με την Ιορδανία & στην έρημο υπάρχει πολύ κάρβουνο και άλλα ορυκτά που εξορύσσονται από την Αγγλία, βασικά από τους γνωστούς της ζιώνα !

Επειδή η Συρία νοιώθει ανασφάλεια, κάλεσε την Ρωσσία για παν ενδεχόμενο.

Ο πρόεδρος Άσαντ κατοικεί στην Δαμασκό και συχνά εξαπολύει πυραύλους εκφοβιστικούς σκοτώνοντας Σύριους πωλείτες, που είναι διαχωρισμένοι σε κλίκες. Εκτίμηση του 1 εκατομμύριο Σύριοι νεκροί από τον Άσσαντ και δεν ήταν όλοι «άγιοι»….. ως γνωστόν…..

Όταν το «Ισραήλ» θα έκανε κράτος, συμφωνήθηκε να δοθεί έναν μέρος της Συρίας στην παλαί ποτέ αυτοκρατορία της Τουρκίας για να μην λάσσει & επειδή είναι γνωστόν ότι αποτελεί το «κακομαθημενό τέκνο» της Δύσης. Όπως δόθηκε η Ανατολική Θράκη και τα Στενά του Βοσπόρου εξ’ αμφοτέρων πλευρών, παρότι την πήραμε αρκετές φορές, μας υποχώρησαν όπισθεν του ποταμού Έβρου. Η Ιστορία γίνεται αντιληπτή όταν γνωρίσουμε συνολικά την διεθνή πωλειτική & όχι μεμονωμένως ανά χώρα….

Το μήνυμα προς την Ουκρανία, είναι ότι πωλούν τις περιουσίες τους & όπως μου είπε μία άλλη υψηλόβαθμη πηγή εκ Δύσεως που επισκέφθηκε άνω των 50 φορών το Κίεβο για επενδύσεις, θα σταματήσουν τον πόλεμο μόλις αγοράσουν όλην την Ουκρανία ! Και θα έχουν τον πλούτο & τους Ουκρανούς που είναι Ρώσσοι σκλάβους και συνάμα συμμάχους στα χορχίδια της Ρωσσίας με επελάσεις απ’ εκεί επενδύσεων. Τούτο σε περίπτωση «ειρήνης». Σε περίπτωση πολέμου «άλλου παπά βαγγέλιο» και στρατηγική, με αυτά να συνδυάζονται πολυσχιδώς. Δεν θα εισέλθω σε μακροσκελή ανάλυση….

Ο Ουκρανός πολεμάει για να είναι με βεβαιότητα σκλάβος, αυτός και η γενεά του, εάν υπάρξει και βεβαιώς μπάσταρδη γενεά, αλλαξοπιστευμένη, διαλυμένη & αποβλακωμένη !

Τώρα κατάλαβες διατί απέχω ανά καιρούς από το διαδίκτυο; Διότι είτε θα συζητώ ώρες ή θα γράφω ή θα διαβάζω…. Δεν χάθηκε ο κόσμος !

Το Ιράν έκανε επίδειξη αδυναμίας με 330 μη επανδρωμένα αεροσκάφη & όπως είπα, απλά κερδίζει ο γρηγορότερος και αυτό δεν είναι το γρηγορότερο, ενώ έχει να αντιμετωπίσει μία ασφυκτική και υπερπολυπρόσωπη διαδοχικών ζωνών αμύνης, είπαμε να βλέπετε ποδόσφαιρο και να κατανοείτε Στρατηγική !

Έχω την πεποίθηση όχι απολύτως αλλά σε μεγάλο βαθμό όμως, ότι η Περσία έκανε εσκεμμένως επίδειξη αδυναμίας, ώστε τα υποσυνείδητα & υποσυναίσθητα Περσών και άλλων φίλων να κατανοήσουν ότι απλά δεν μπορεί !

Όλες αυτές τις δεκαετίες η μαζοναρία πάλευσε για να μην μπορεί !

Τουλάχιστον σε απόσταση πέραν του εναέριου χώρου της δεν μπορεί !

Η Ρωσσία δεν αποκλείεται να το πήρε είδηση ότι η Περσία εσκεμμένως δεν μπορεί επειδή η πωλειτική της είναι πωλειμένη και το παίζει φίλη & αδελφή. Ώστε να μην εκπλαγείται διείσδυση Ρωσσίας με φιλικό διάγγελμα εντός Περσίας ή μετά από προβοκάτσια και απόβαση δυτικών στρατευμάτων & ιδιαίτερα ΗΠΑ & Αγγλίας, ώστε να δοθεί το έναυσμα επέμβασης της Ρωσσίας για να εξαπλώσει & αραιώσει την άμυνα και δύναμη της, με αποτέλεσμα να αφήσει τρύπες και να δημιουργήσει εσωτερικό εκνευρισμό & αυτομωλισμό !

Συνάμα με τέτοιες επιθέσεις συνσπειρώνεται ένεκα φόβου ο ιουδαϊκός λαός στις εγκάλες του σατανά «σιωνισμού» όπως γράφει ότι κάνει & θα κάνει στα πρωτόκολλα !

Μία καταστροφή του «Ισραήλ» από μέρος του Ιράν θα είναι εσκεμμένη, καθότι τώρα μας έδειξαν ότι οι διαδοχικές ζώνες άμυνας δεν αφήνουν περιθώρια στο Ιράν, εκτός εάν αποφασίσουν να προσποιηθούν αδυναμία και ανηξερία στα όσα οι ίδιοι οργανώνουν όπως τότες στην ρίψη των δίδυμων πύργων της ΝΥ.

Αυτό θα εξυπηρετούσε την αφή του παγκόσμιου πολέμου, αφού οι δικαιολογίες θα είναι όχι δεκάδες αλλά εκατοντάδες εκατομμύρια με πολλαπλάσια εκατομμύρια ανθρώπων να συμφωνούν για τους δικούς τους και γενικούς λόγους, όπως το βλέπει ο καθένας με ποσοστά ορθού και σφάλματος, ενώ όλα είναι προστημένα !

Ο μέγας μαγίστρος υπερσατανιστής Άλπερτ Πάϊκ είπε ότι θα πολεμήσουν οι άθεοι με τους θρήσκους και το «Ισραήλ» εσκεμμένα κανονισμένο από την μασοναρία του «σιωνισμού», ιδού η οσμή της καμένης πυρίτιδος που στουπώνει τα ρουθούνια της ευφυΐας !

Θα τα ιδείς να επαληθεύονται, όπως και στο κατωτέρω άρθρο. Άλλωστε, είναι προφυτευμένο ότι η Ρωσσία σε ελάχιστον χρόνον θα εισβάλει και αρπάξει όλη τη Μέση Ανατολή & από την άλλη οι κάρτες ιλλουμινάντων αργότερα τα ίδια λένε, όπως και πολλές άλλες πληροφοριακές, πωλετικές και οικονομικοσυμφεροντολογίκες ενδείξεις συμπεριλαμβανομένων και των βαθοστόχων των τραπεζοειδών = banking = ban King = bang ing = bang ink…..

Θυμάστε τα ξανά είπαμε αυτά…..

Υπάρχει Η ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ & ο αντίπους η Ληστρική Τράπεζα ή καλούμενη και Εμπορική ! Ο έμπορας δεν δυστάζει να πωλεί ψυχή αφού αυτό επιφέρει δύναμη, χρήμα, δόξα και απόλαυση χαιρέκακης κακίας !

Θα έρθει η ώρα που θα απολογηθείς ποίας Τράπεζας Trapεζας/Trapeζειν τις θυσίες καταπίνεις, ενστερνίζεσαι, υποτάσσεσαι και λατρεύεις !

Ο φίλος ο Σύριος μου αφηγήθηκε εν τέλει την Ιστορία του παππού του που έζησε 118 έτη. Γεννήθηκε το 1864 & απέθανε το 1982 βιώνοντας πολλά σημαντικά γεγονότα για τη Συρία, από την απελευθέρωση από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, εκ νέου κατοχές από Γάλλους & Άγγλους έως την παραχώρηση των υψωμάτων Γκολάν το 1974. Ο παππούς του παππού του ήταν Χριστιανός και αλλαξοπίστησε μαζύ με τους άλλους Σύριους υπό την απειλή των τουρκικών σπάθων που τους έλεγαν να μην συντυχαίνουν πλέον συριακά. Του είπα ποίο ήταν το μυστικό της μακροζωΐας του. Το μόνον που ξέρω είπε, κάπνιζε πολύ, έπαιζε πολλή πάστρα & ήταν καλοντυμένος με έναν ωρολόγιο τζέπης.

Τα υπερόπλα Σημάτων του «Ισραήλ» CiaΣιώνα Cern που δεν φαντάζεστε και η μοίρα των εχθρών του….

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (21)

  1. παναγιωτη ,δε ξερω αν εισαι ο παναγιωτης που εγραφε παλια στο κατοχικα αλλα αν εισαι σε χερετω,

    λιγα πραγματα μονο, : ρε συ παναγιωτη αν δε εχεις ακομα διαπιστωσει οτι τους διδυμους πυργους στη ΝΥ τους εριξε ο μπους μου φαινετε παραξενο, δεν εψαξες καθολου; δεν ειδες τα βιντεο με τις επιμερους εκρηξεις σε ακολουθια στους οροφους απο κατω πρην την καταρευση; δεν εμαθες οτι εβαλαν thermite για να λιωσουν τις κολονες, αυτες δε λιωνουν με τη φωτια ρε παναγιωτη

  2. αν ηταν ετσι δε θα ψηναμε φαγητο στα καρβουνα γιατι θα λιωνανε τα σιδερα

    κατοπιν να πω για το ιραν , να σχολιασω δλδ αυτα που ειδα

    υπαρχει λοιπον ενα βιντεο που διχνει ιρανικους πυραυλους να πεφτουν σε πολεμικο αεροδρομιο του ισραηλ

    εχουμε και λεμε : ολες οι δυτικες δυναμεις που περιτρανα περισταντο ως Ταλοι του εναεριου χωρου του ψευδοισραηλ να δεχοντε για πλακα 2 τουλαχιστο απο οτι ειδα στο βιντεο πυραυλους πανω σε αεροδρομιο και μαλιστα αυτο που εκανε την επιθεση στο προξενιοΣυριας ιραν

  3. αρα το ιραν μπορει, ασχετα αν ηταν κομικοτραγικο το ολο σκηνικο με τα ντρουν να πετανε επι ωρες

    τι προκυπτει ομως ; οτι αναγκαστικα θα εχουμε σε λιγωτερο απο λιγους μηνες επιθεση του ισραηλ στις υπογειες πυρινικες εγκαταστασεις του ιραν για να προλαβουν ετσι μια πυρινικη επιθεση του ιραν στο ισραηλ

    αυτο ειναι στρατιωτικο δογμα που δεν το εγκαταλυπει το ισραηλ, κατι σα το λεγομενο πρωτου πληγματος

  4. Δύο βάσεις χτυπήθηκαν από εννέα βαλλιστικούς πυραύλους.
    Δεδομένου ότι:
    1) οι ΗΠΑ συνέδραμαν στην αναχαίτιση και ότι το κόστος αναχαίτισης ξεπέρασε το 1 δις δολάρια.
    2) Ότι η ενέργεια ήταν αντίποινα για τον βομβαρδισμό της ιρανικής πρεσβείας στη Συρία.
    Μάλλον ο στόχος επετεύχθη ασχέτως των επικοινωνιακών αφηγήσεων από τα παγκόσμια ΜΜΕ.
    Μακάρι να σταματήσει εκεί και να μην έχουμε κλιμάκωση.
    Προσωπικά εκτιμώ πως δεν θα σταματήσει, ίσως πάρει κάποια αναβολή…

  5. μετα θα εχουμε ολα τα προφητευομενα ,,,

    δλδ :

    <> “έλεγε: «Θα πίνετε τον καφέ σας και θα ακούσετε ότι οι Εβραίοι χτύπησαν το πυρηνικό πρόγραμμα της Περσίας».”

    και επισης :
    ” Όταν οι Εβραίοι χτυπήσουν το πυρηνικό πρόγραμμα της Περσίας τότε θα ξεκινήσουν τα μεγάλα γεγονότα. Την ίδια εποχή ή λίγο πιο πριν θα «πέσει» ο Ερντογάν. “

  6. οταν ξερουν οτι ο ερντογαν δεν θα δωσει τα αεροδρομια της τουρκιας σε περιπτωση πολεμου ισραηλ ιραν τοτε πως θα αντιδρασουν οι αμερικανοι; δε θα τον βγαλουν απτην μεση ή οχι; βλεπεις πως κουμπωνουν οι εξελιξεις με τις προφητειες;

    αλλωστε ελεγε ο παισιος , οι προφητειες πλεον ειναι ειδησεις γιατι τα ειμαστε στα γεγονοτα

  7. ΠάνοςΓέριμου 04/16/2024 @ 10:09 ΜΜ

    Φασόλι φίλε μου γιατί να μην είμαι ο ίδιος; χαχαχα, μα κ’ εσύ μου φαίνεσαι άλλος, σκέψου το αντίστροφα, το να γυρίζουν για ώρες ντρόουν επάνω από το Ισραήλ μήπως είναι δικά τους; τα γράφω άλλωστε, ότι η συνσπείρωση έρχεται με τον φόβον, το Ιράν επιμένω δεν μπορεί & δεύτερον δεν τολμάει να κτυπήσει μωαμεθανούς εντός Ισραήλ, έξυπνο πτηνό το Ισραήλ έχει ασυνείδητους όμηρους μωαμεθανούς & χριστιανούς να το προσέχουν.

  8. ΠάνοςΓέριμου 04/16/2024 @ 10:12 ΜΜ

    ΧΜ…, λίγα πράγματα 3 πυραύλοι από τους πολλούς που έστειλαν και ίσως αν θέλουν να ρίξουν πυρηνικά να κάνουν το ίδιον, ήτοι να στείλουν πολλούς πυραύλους αλλά για να είναι βέβαιοι πρέπει όλοι να είναι πυρηνικοί και εννοείται ότι μετά πρέπει να καρτερούν το τέλος τους από βροχή πυρηνικών από το ΝΑΤΟ. Το δεύτερον που αναφέρνω κατ’ επανάληψη, φοβάται ο ιρανός μωαμεθανός να δηλτηριάσει & σκοτώσει μωαμεθανούς στο Ισραήλ, Λίβανο & πέριξ αλλού ένεκα πυρηνικού κτυπήματος. Το Ισραήλ έχει με κόλπον όμηρους μωαμεθανούς για προστασία από μωαμεθανούς και χριστιανούς για προστασία από τους χριστιανούς. Αυτό & αν είναι στρατηγική & τύχη, επειδή ήσαν εκεί & το χειρίστηκαν υπέρ τους το θέμα.

  9. ΦΑΣΟΛΙ Σωστα. Επισης λογο της συνθηκης του Μοντρε οταν η ρωσια αποφασισει να κατεβει, για να κλεισει η Τουρκια τα στενα θα πρεπει να βρισκεται σε εμπολεμη κατασταση. Αυτο θα το επιδιωξει φυσικα με εμας…

  10. ΠάνοςΓέριμου 04/16/2024 @ 11:15 ΜΜ

    THEO-007,φιρθήκαμε πειραχθήκαμε; μήπως γνωρίζεις την μυστική διεύθυνση του 007 και από πού πήρε το όνομα η σειρά; σ’ αρέσουν τα είδωλα , αλλά δεν τα γνωρίζεις

  11. πανος γεριμου, μου ειχε περασει και μενα απτο μυαλο οτι μπορει να εκαναν ενα inside job οι ψευδοισραηλιτες για να δυκαιολογησουν μετεπειτα χτυπημα στο ιραν ( για κατι τετια ζουνε αλλωστε οι σατανιστοιουδαιοι ) αλωστε ελεγχουν τα ΜΜΡ του κοσμου για να το πλασαρουν και τα χαζοArtificialInteligence προγραμματα επεξεργασιας-αποτυπωσης εικονας για να δειξουν ακομα και τον αγιατολα να τους φιλαει τα ποδια αλλα απο διαφορα επιμερους βιντεο διαπιστωσα πως τα ντροουν ειναι ιδια με αυτα που χρησιμοποιησε

  12. ο ρωσσος στις επιθεσεις του στην ουκρανια και μαλον δεν πεχτηκε το σεναριο του inside job, εσυ εχεις καπια αποδειξη ή ενδειξη οτι ηταν inside job ?

  13. ΠάνοςΓέριμου 04/17/2024 @ 1:41 ΜΜ

    DOGFISHATTACK φίλε, Αποκ. 17,15 Καὶ λέγει μοι· τὰ ὕδατα ἃ εἶδες, οὗ ἡ πόρνη κάθηται, λαοὶ καὶ ὄχλοι εἰσὶ καὶ ἔθνη καὶ γλῶσσαι. Αποκ. 17,16 καὶ τὰ δέκα κέρατα ἃ εἶδες καὶ τὸ θηρίον, οὗτοι μισήσουσι τὴν πόρνην καὶ ἠρημωμένην ποιήσουσιν αὐτὴν καὶ γυμνήν, καὶ τὰς σάρκας αὐτῆς φάγονται, καὶ αὐτὴν κατακαύσουσιν ἐν πυρί. Αποκ. 17,17 ὁ γὰρ Θεὸς ἔδωκεν εἰς τὰς καρδίας αὐτῶν ποιῆσαι τὴν γνώμην αὐτοῦ, καὶ ποιῆσαι μίαν γνώμην καὶ δοῦναι τὴν βασιλείαν αὐτῶν τῷ θηρίῳ, ἄχρι τελεσθῶσιν οἱ λόγοι τοῦ Θεοῦ. Αποκ. 17,18 καὶ ἡ γυνὴ ἣν εἶδες ἔστιν ἡ πόλις ἡ μεγάλη ἡ ἔχουσα βασιλείαν ἐπὶ τῶν βασιλέων τῆς γῆς. Οι περισσότερες ενδείξεις δείχνουν ότι η πόλις η μεγάλη βαβυλώνα είναι τα Ιεροσόλυμα, τούτο δεν είναι άσχετον με τό όραμα του Ναβουχοδοσώρ με το δένδρον ως τον ουρανόν & τη εξήγηση του Δανιήλ, λακωνικώς το αναφέρω. Συνάμα ο Αλπερτ Παΐκ ο αρχισατανιστής από τον εμφύλιον της Αμερικής εξέφρασε την άποψη ότι θα γίνει το κράτος του “Ισραήλ” & θα καταστραφεί από πόλεμο από τους άθεους & αλλόθρησκους ώστε να καταστραφούν όλοι. Πρέπει να κάνω ειδικό άρθρο για το πόσα ΙΣΡΑΗΛ υπάρχουν μέσα στο “Ισραήλ” & Τους Αγίους Τόπους & την Παλαιστίνη, άσε που δεν φαίνονται. Υπάρχει μία μερίδα υψηλόβαθμων σιωνιστών που περιπαίζουν & προδίδουν τους άλλους υψηλόβαθμους, ραββίνους όσοι δεν είναι στο κόλπον, λαόν και άλλους….. Ο Λαός του Ισραήλ όπως είπα & άλλοτε είναι μισητός από τον σατανά διότι δέχθηκε την ευλογία, όπως και οι Ορθόδοξοι, εξού & αναφέρεται η γυναίκα που καταπολεμείται & ύστερα στρέφεται προς αυτούς που εμβολίασε ως Εκκλησία, κάπως έτσι στην Αποκάλυψη κεφ. 12. Αυτές της Αποκάλυψης οι κυριότερες μαζύν με Ματθαίου 24 και άλλα από Αγία Γραφή & ύστερα γενικότερα Αγίου Κοσμά Αιτωλού, μην τις ξεχνάτε….

  14. ΠάνοςΓέριμου 04/17/2024 @ 1:52 ΜΜ

    Φασόλι, αφού θέλεις να ακούσεις θα ακούσεις, είναι εσωτερική εργασία του “Ισραήλ” & συνάμα εντολή από το “Ισραήλ” προς την Περσία, όπως το ακούς! Συνάμα ναι έχω πληροφορίες από Ισραηλινούς, Άραβες και Αμερικανούς και μην σου περάσει από το μυαλόν ότι δεν το γνωρίζουν οι Ρώσσοι & οι Τούρκοι και βεβαίως άλλοι του ΝΑΤΟ…. Το Θέατρον Σκιών είναι πολύ παραπλανητικόν εν συγκρίσει με το πραγματικόν Θέατρων Χρωμάτων εις την Μέση Ανατολή και αλλού βεβαίως…. Και κάτι άλλον η Τουρκία δεν είναι όποια κι’ όποια, μπορεί μεν να ηττηθεί αλλά το έδαφος της είναι δύσκολον να κατακτηθεί & κρατηθεί, έχει αποδειχθεί πολλάκις στον παρελθόν. Κατά συνέπεια, για να την εξαφανίσουν ΝΑΙ χρειάζεται ισχυρότερος πόλεμος. Επίσης οι Τούρκοι δεν διαιρούνται σε βαθμόν όπως άλλοι μωαμεθανούς για να χειριστούν τα πολλά εκατομμύρια τους, ενώ συνάμα σε τέτοιες περιπτώσεις κρίσεως, προληπτικώς εκφοβίζουν με έμπρακτες βαναυσότητες μειονότητες ή και πολυπληθείς αντιρρησίες, πριν καν αυτοί οργανωθούν & αντιδράσουν, και τούτο έχει τεκμηριωθεί με γεγονότα πολλάκις. Τέλος πάντων είμεθα καθ’ οδόν & Ο Θεός ΒοηΘός των ψυχών πάντων ένεκεν των Πιστών!

  15. πανος γεριμου, εσυ με αλλα λογια λές οτι ολες οι κινησεις ειναι προσυνενοημενες μεταξυ και ιραν και ισραηλ και δυτικων και ανατολικων , ολοι συνενωουντε δλδ μεταξυ τους για ενα θεατρο σκιων , ολοι εκτος των τουρκων, αυτο λες;

    στην περιπτωση ουκρανο-νατοικο-ρωσσιας παιζει εν μερη μιας και προσπαθουν να σκοτωσουν οσο περισσοτερους ουκρανους γινετε με προφαση το πολεμο για να παρει τα σπιτια τους ο σατανοζελενσκι – ψευδοεβραιοι και να κανουν ενα καθαρα σατανικο κρατος υπο την προστασια της ρωσσιας

  16. ΠΑΝΟΣΓΕΡΙΜΟΥ Αδελφε, νομιζω πως και στα Ιεζεκιηλ 38-39 αναφερεται στην καταστροφη και ερημωση του Ισραηλ στα εσχατα χρονια, και ισως λιγο πριν την ανοδο του αντι.

  17. ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

    Οσο θα εκτελισετε ο 3ος παγκοσμιος θα ειναι καλημενοι εκει, αν και εχω την υποψια πως εχουν και την κινα για ενα τετιο σεναριο, οπως και την χιλη ( εκει στα βουνα που πηγαν και καψανε τριγυρω )

    βεβαια εχει ο αθρωπος σχεδια εχει και ο θεος.

    τωρα για το θεατρο σκιων και αν ειναι και το ιραν μεσα στο κολπο δε το αποκλειο αλλα αυτο και παλυ δε γινετε αν γινετε οπως υπονοεις τυχαια , γινετε για να υποκινησουν κατι , σωστα ; αυτο δε θα ειναι η επιθεση στο πυρινικο προγραμμα και ΣΥΝΕΧΕΙ

  18. ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

    μια γενικευση του πολεμου;

    θα παιξουν ολα τα σεναρια μαζι , απο τους σατανιστες ,

    δλδ : οικονομικο κραχ, τσιπαρισματα ταυτοτητες δια μεσω πινας , αρρωστιες , 5g, κλιματικα οπλα , geoengineering

    λογικα μεσα σε 2-3 χρονια απο τωρα θα εχουν τελειωσει ολα

    24 φετος -+ 2-3 ετη πανε 2027 , το 28 πεφτουν μεσα στο προγραμματισμο τους

  19. DOGFISHATTACK

    ενα ατοπιμα που κανουν ολοι οι αναλυτες των προφητειων ειναι πως μετρανε το ισραηλ σαν το ψευδοισραηλ που καναν οι ψευδο σατανο ιουδαιοι ψυχανωμαλοι στη μεση ανατολη με τη λεξη ισραηλ – israel της βιβλικης αναφορας οχι τοσο σε τοπο αλλα σε λαο απο διαφορες εθνικες ή γεωγραφικες προελευσεις που ομως εχει περασει ενα κανωνα απο το θεο και δυκαιουτε θειας ευνοιας

    π.χ. : στην εξοδο των αιχμαλοτων υπηραιτων της αιγιπτου απτην περιοχη ( αυτοι ηταν οι ισραηλιτες )

    ο παισιος ΣΥΝΕΧΕΙΑ

  20. συνεχεια,

    ελεγε ο παισιος , ο νεος ισραηλ ειμαστε εμεις γιατι ο δικος μας κανωνας ειναι εβδομηκοντακης επτα ενω αυτων στην αιγυπτο – μεση ανατολη ηταν επτακης επτα(, αν δε κανω λαθος )

    ισραηλ απλα σημαινει λαος ( οχι συγκεκριμενης εθνικοτητας απαραιτητα , νομιζω οι συλαβες ισ ρα ηλ , υποδηλωνουν το φεγγαρι τον ηλιο και τον δια , αλλα δεν ειμαι σιγουρος, παντως δηλωνει αθρωπους που περασαν εναν κανωνα και δηκαιουντε να ορθοποδησουν )

    τωρα ειναι η σειρα μας και θα ειμαστε ο τελευταιος ισραηλ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*