13:58 - 09/04/2024

Αν η “Ιωση” των γεφυρων φτασει και στην Ελλαδα ….ποια γεφυρα θα κολησει πρωτη ;;;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πες μου οτι το μοτιβο δεβ βλεπω μπροστα μου και κουτουλαω σε γεφυρα και την ριχνω οτι σου φαινεται τυχαιο και δεν συνεχιζω να γραφω !

Θεωρω οτι γραφω σε αναγνωστες αφυπνισμενους , αρα το εχεις δει και ψαχνεις σαν και μενα να δεις τι νεο μοντελο συμβολισμου η στρατηγικες ειναι αυτο που μπηκε στην ζωη μας !

Περαν του συμβολισμου που σε μερικες περιπτωσεις ηταν εντυπωσιακος πχ η πρωτη με το Ονομα Key που ειχε ιδιο ονομα με τον ανθρωπο που εγραψε τον υμνο της Αμερικης … υπαρχουν και αλλες πληροφοριες που μπορουμε να εξαγουμε απο αυτη την νεα ασθενεια !

Θυμαμαι νομιζω το 2015 , εποχη σχεδιου αχιλλεας και προετοιμασιας που μας ειχαν πλησιασει συγκεκριμενοι ανθρωποι και ειχαν ζητησει σε τοτε συνεργατη μου μια μελετη για χωρους ικανους να προστατευσουν , χωρους οπως οικοκοινοτητες πχ , μας ειχαν ζητησει τοτε να γινει ο απολυτος σχεδιασμος σε τοποθεσια , απολυτη αναλυση δημιουργιας , κοστους κλπ κλπ!

Ο συνεργατης πολυ εμπειρος σε αυτα τα θεματα δημιουργησε τον φακελο του και τον παρουσιασε….μεσα στον φακελο ειχε μερικες περιοχες και μια απο αυτες ηταν και η ευβοια , μαλιστα της ευβοιας για εμας φαινοταν το καλυτερο πλανο και σε αναπτυξη και σαν χωρος και οικονομικα κοκ κοκ ! Η ομαδα που μας ειχε πλησιασει αμεσα απεριψε την Ευβοια …με την ξερη δικαιολογια οτι ..για να φτασεις η για να φυγεις πρεπει να περασεις γεφυρα !!

Το μαθημα λοιπον εκεινο σημερα γινεται στο μυαλο μου εργαλειο , μια γεφυρα την ριχνεις για να αποδυαναμωσεις , εμποριο , την ενωση δυναμεων σε μια χωρα , την διαφυγη η την εισχωρηση !

Πχ στην Ευβοια υπαρχουν πατριωτες που περιμενουν το κακο …και εχουν σκεφθει οτι αν γινει …τοτε το πρωτο που πρεπει να κανεις ειναι να ριξεις την γεφυρα ωστε να μην ερθει ο εχθρος απο το εσωτερικο της χωρας !!..Το αναποδο σκεπτικο δηλαδη !

Οι γεφυρες εχουν τεραστια σημασια στην κινηση στρατευματων η απλου λαου που πρεπει οπωσδηποτε να κινηθει , η τροφοδοσια , η περιθαλψη ασθενων η τραυματιων κοκ κοκ !

Ξεκαθαρα σαν σκεψη η ιωση των γεφυρων μοιαζει να ειναι προπολεμικο σχεδιο επιθεσης , αν συνεχισει να συμβαινει και βλεπουμε μονιμα να πεφτουν γεφυρες οπως βλεπαμε να εκτροχιαζονται τρενα τοτε ειναι σιγουρα πολεμικο σχεδιο που ειτε χτυπα σαν υβριδικη κινηση μονιμα στην συνειδηση των ανθρωπων ωστε να παραμενουν μεσα στον φοβο και την απραξια…να νοιωθουν αδυναμοι δηλαδη μιας και δεν μπορουν να εξαγουν μια λογικη αιτια ..η ειναι ξεκαθαρη διαδικασια προπολεμικης επιθεσης !

Οφειλουμε λοιπον εμεις να αναρωτηθουμε ..αν ερθει και εδω η ιωση ποιες γεφυρες θα κολησουν τον ιο;;

Ποιες ειναι σημαντικες , ποιες κανουν την μεγαλυτερη ζημια …με ποιες αν ελενξεις αποδυναμωνεις τον ελληνικο λαο;

Αν αναλυσεις της εικονες τους θα δεις οτι υπαρχουν πχ γεφυρες που δεν μπορεις να της αποδωσεις στο ατυχημα , μια απο αυτες ειναι και της Ευβοιας η οποια δεν εχει μεσα στο νερο στηριξη αλλα στο εδαφος !…Αρα το σεναριο ζοριζει ! Ποιες ελληνικες γεφυρες εχουν την εικονα που θα βοηθουσε στο να δικαιολογηθει αυριο ενα ατυχημα ;;; Καντε την ερευνα σας και δωστε μας την βοηθεια σας με εικονες στα σχολια !

Η ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΠΙΟ ΑΛΛΟ “ΑΤΥΧΗΜΑ” ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΤΩΣΗ ΓΕΦΥΡΑΣ;; ..πΧ ΜΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΙΑΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ;;…

Εγω στο πεδιο εκανα αυτο που οφειλα , εβαλα την αγκυρα χρονου σαν πληροφορια …δικη σου δουλεια ειναι αυτη η αγκυρα να παει σε οσο περισσοτερο κοσμο μπορεις …!

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

  1. Ιωάννης 04/09/2024 @ 2:54 ΜΜ

    Ρίο Αντίρριο στάνταρ

  2. Δείτε τα λόγια από αυτό το τόσο χαριτωμένο παιδικό τραγουδάκι. Σκέτο θρίλερ… Είναι σαν αυτό που έλεγε ο Stranger, “πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο Αλέξης”, που πέρασε στο υποσυνείδητο του κόσμου. Σε μεταφυσικό επίπεδο, τί να συμβολίζει άραγε; Μήπως κάποια μ@λ@κισμέν@ όντα τους ζητάνε αυτές τις θυσίες γιατί συμβολίζουν οι γέφυρες ένωση χρονογραμμών, έχουμε και σύγκρουση των γραμμών του τρένου, που παλι παραπέμπουν σε χρονογραμμές.Μυστήρια πράγματα…

  3. Ε.ΠΑΛΑΜΙΔΑ 04/09/2024 @ 4:43 ΜΜ

    Ρίο Αντίρριο

  4. πολιτης 04/09/2024 @ 5:22 ΜΜ

    ΕΟ και εχουμε γεφυρες αξιου, αλιακμονα ,λαδονα πεινιου ,νεστου,στριμωνα. Και καποιες πιο μικρες αλλα…..!!!

  5. ΡΙΟ ΑΝΤΊΡΡΙΟ ΜΕ ΠΡΟΣΚΡΟΟΥΣΗ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ …ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΜΕ Λ…… Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ… ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΕΙΣΜΟ ΕΩΣ 11 ΡΊΧΤΕΡ …

  6. Δήμητρα 04/09/2024 @ 5:38 ΜΜ

    Γέφυρα Ισθμού Κορίνθου.
    Και έτσι έχεις αποκόψει όλη την Πελοπόννησο.

  7. Και την Αττική. Στην Εγνατία πόσες γέφυρες έχουμε?

  8. δεν ασχολούνται στην Ελλάδα με γέφυρες, εδώ χτυπάνε με ρεύμα(ενέργεια) και τρόφιμα (πλημμύρες Θεσσαλίας),η Ελλάδα θα είναι ουδέτερη ζώνη γιατί την θέλουν οι Ισραηλινοί έξοδο κινδύνου αν κάτι πάει λάθος με Άραβες και Ιρανούς.η Ελλάδα θα είναι καταφύγιο.

  9. ΡΙΟ-ΑΝΤΙΡΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ ΣΤΟΧΟΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΕΦΥΡΑ(Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΡΕΜΑΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΣΕΙΣΜΟ 11 ΡΙΧΤΕΡ,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗ ΠΛΟΙΟΥ,ΟΣΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΟΦΑΝΕΣ,ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΠΛΟΙΟΥ,ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΕΦΥΡΑ.

  10. Τιτανικός 04/09/2024 @ 10:04 ΜΜ

    Η γέφυρα του πλοίου είναι το κλειδί. Χωρίς αυτήν το πλοίο πλέει ακυβέρνητο μέσα στον ωκεανό της ενέργειας. Ως ναυτικός αυτό σημαίνει γέφυρα για μένα.

  11. ΗΤΤΩ ΥΠΕΡ ΔΙΚΑΙΟΥ 04/09/2024 @ 10:26 ΜΜ

    Ριο-Χαλκιδα-Κορινθος-Ακτιο υποθαλάσσια σεισμός εκρηκτικά..Χτες 8/4 ο φυσικός Χιγκς που είχε βρει το σωματιδιο του Θεού πέθανε..βρε κάτι συμπτώσεις.Νικολα βάλε λίγο μουσικούλα αδερφέ έτσι για την νύχτα

  12. Γέφυρα σέ φράγμα, ταμιευτήριο νερού, ατύχημα σε φορτηγό με περίεργο φορτίο, μόλυνση…κτλ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*