10:03 - 06/04/2024

Ο ειδικός αναλυτής και ειρηνιστής Dan Kovalik, είπε πως ο ουκρανικός στρατός θα είχε παραδοθεί, αν δεν είχαν επέμβει Γαλλία και ΝΑΤΟ

Διαφημίσεις

Σύμφωνα με τον ειδικό αναλυτή Dan Kovalik ο ουκρανικός στρατός – με ή χωρίς την απόφαση Zelensky – ήταν έτοιμος να παραδοθεί στη Ρωσία και γι’ αυτό τον λόγο αποφάσισαν να επέμβουν Γαλλία, ΝΑΤΟ

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την Ουκρανία και οι εξελίξεις του επόμενου διαστήματος αναμένονται καταιγιστικές ενώ δεν είναι λίγοι οι ειδικοί, που εκτιμούν ότι η ρωσική επίθεση άρχισε, απλώς έχει συγκεκριμένη στόχευση.

Ωστόσο, ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky έχει κάθε λόγο να είναι απογοητευμένος από τη βασανιστική αλήθεια πως δεν έχει καθοριστεί χρονοδιάγραμμα για την ένταξη του Κιέβου στο ΝΑΤΟ.
Το γεγονός, που μαρτυρά ότι η αντίστροφη μέτρηση για το ουκρανικό καθεστώς έχει αρχίσει, είναι η μείωση των ηλικιακών ορίων για στράτευση από τα 27 στα 25 έτη ενώ το Κίεβο ανακοίνωσε προσχέδιο εγγραφής για νέους 17 έως 24 ετών.
Η εξέλιξη αυτή έρχεται περίπου ένα μήνα, αφότου οι Γάλλοι βουλευτές ψήφισαν υπέρ μιας 10ετούς συμφωνίας ασφαλείας με την Ουκρανία.

«Ο Ουκρανικός στρατός έχει ήδη καταρρεύσει»

O ειδικός αναλυτής και νομικός Dan Kovalik κάνει λόγο για την αρχή του τέλους.

«Νομίζω ότι έχουμε περάσει την αρχή του τέλους», είπε ο Kovalik στο Sputnik.
«Στρατολογούσαν συνεχώς, στρατολογούσαν βίαια ηλικιωμένους από τους δρόμους για να πολεμήσουν, έγκυες γυναίκες για να πολεμήσουν.
Έτσι, αυτό είναι απλώς μια άλλη ένδειξη ότι ο στρατός τους έχει καταρρεύσει.
Δεν καταρρέει.
Έχει ήδη καταρρεύσει.
Δεν νομίζω ότι τους μένουν πολλά.
Και γι’ αυτό οι Γάλλοι… ετοιμάζονται να στείλουν στρατεύματα», σημείωσε.
Οι υπουργοί Εξωτερικών του ΝΑΤΟ συνεδρίασαν προκειμένου να συζητήσουν την πρόταση του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg την Τετάρτη (3/4) για ένα ταμείο 100 δισεκατομμυρίων ευρώ πενταετούς διάρκειας για την Ουκρανία.
Η εν λόγω κίνηση έρχεται καθώς η Ευρώπη φοβάται την επιστροφή της προεδρίας του Donald Trump στις ΗΠΑ.
Ο Trump έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να ενισχύσει την Ουκρανία στη σύγκρουση με τη Ρωσία, εάν θα συνεχίζεται ακόμη.

«Η Ουκρανία χωρίς τους Γάλλους θα παραδίδονταν τώρα»

«Ο ουκρανικός στρατός τελείωσε.
Τελείωσε. Και, ειλικρινά, χωρίς τους Γάλλους, ο πόλεμος θα τελείωνε», πρόσθεσε ο Kovalik.

Απο την άλλη πλεύρα, ο αμερικάνικος λαός βαρέθηκε την προπαγάνδα των περί καλού Ζελένσκι και κακού Πούτιν.
Όλο και περισσότερα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης στρέφονται κατά της κυβέρνησης των ΗΠΑ για την στήριξή της στο Ουκρανικό καθεστώς. Οι δυτικοί ηγέτες αδυνατούν να πείσουν τους λαούς τους, πως αυτός ο πόλεμος πρέπει να συνεχιστεί, οι αντιδράσεις του κόσμου γίνονται όλο και μεγαλύτερες.

Ο κόσμος έχει τροφοδοτηθεί με μια ασπρόμαυρη αφήγηση του καλού εναντίον του κακού στον πόλεμο μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας… Αλλά ενώ οι απλές αφηγήσεις είναι καλές στο να υποστηρίζουν τους πολέμους, δεν είναι τόσο καλές στο να λένε την αλήθεια. Ποια είναι η αλήθεια για τον Volodymyr Zelenskyy; Περάσαμε πάνω από ένα χρόνο για να το ανακαλύψουμε. Το επεισόδιο 1 του “Zelenskyy Unmasked” ξεκινά τώρα…

anazitiseis.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*