21:54 - 04/04/2024

Ας τα ακουσεις λοιπον απο αλλους …Γνωστους στην συνειδηση σου μιας και εγω ειμαι …γραφικος και συνωμοσιολογος !

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Εχει πολυ πλακα η πραγματικοτητα μας , κολυμπαμε στο ψεμα ολοι , σε ολα τα επιπεδα , οποιος βρει κομματι της αληθειας και το φωναξει οπως οφειλει γινεται μισητος στους υπολοιπους ! Ιδιως αν αυτα που εχει να πει ενοχλουν το συμφερον τους !

Ο κοσμος ξυπναει παγκοσμια ..και αυτος ειναι και ενας απο τους λογους που θελουν την συγκομιδη , δεν μπορεις να κρυβεις αιωνια τοσο πολυ ψεμα …απο ολους …αλλα μπορεις αν εχεις τα οπλα να ..στειλεις τους περισσοτερους και να αναλαβεις να εκπαιδευσεις απο την αρχη τους νεους !

Εγω σου εχω πει οτι εδω και καιρο ζω σε εναν μαγικο πια κοσμο … ! Σε εναν κοσμο ανακαλυψης , σε εναν πολυ πιο φωτεινο κοσμο απο αυτον του πολιτισμου της χεστρας !

Ας ακουσετε λοιπον εναν γνωστο ηθοποιο που εδω και καιρο αποφασισε να πει την δικη του αληθεια .. να δουμε αν η αληθεια του ταιριαζει με την δικη μας …η με ολα οσα πολλοι πλεον φιλοι μου εχουν παρει απο την ραδιονικη κοκ κοκ …!

@freqmeout Here’s Terrence Howard, playing my tune!!! Check out why frequency is the future 🧬 #terrencehoward #frequencyhealing #frequenciesforlife #healyfrequencies #playitagainsam ♬ original sound – FreqMeOut

Κοιτα να δεις γραφικοτητες εε;; …

Χαχαχαχα το ψεμα στο ξαναλεω …ειναι τιτανοτεραστιο !

https://www.radionics.gr/

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Alice who the fuck is Alice??? 04/04/2024 @ 10:16 ΜΜ

    καλαααα τρομεροοο η συγχρονικοτητα εχει φτασει σε αλλο επιπεδο….Σημερα μιλουσαμε στο σπιτι με τους δικους μου για την ραδιονικη και της συχνοτητες τους και η γιαγια μου ειναι πολυ ενθουσιασμενη τα περιμενει πως και πως…Θα το πω και αυτο γιατι θα σκασωωωωωω τα νομισματα πριν καν ερθουν εχουν αχισει την εργασια τουσ το νιωθω το βλεπω και ειμαι παρα μα παρα πολυ χαρουμενη γιαυτο!!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ…

  2. ΛεωνίδαςΤζ 04/04/2024 @ 10:21 ΜΜ

    Δώσε πόνο Νικόλα και σώσε

  3. Αυτο δεν ειναι αγνωστο το ρευμα παει πακετο με την συχνοτητα μαζι.
    Ενας κυριος λογος που ενας μπορει να παθει ανακοπη ειναι απο την διαφορετικη συχνοτητα του ρευματος απο αυτη της καρδιας.
    Ακομα το ηλεκτροσοκ δεν βασιζεται στο ρευμα αλλα στην συχνοτητα η οποια πρωοθειτε με ρευμα. Δεν υπαρχει ρευμα χωρις συχνοτητα.

  4. AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 04/06/2024 @ 3:26 ΠΜ

    Climate Engineering: Tennessee Senate Is First To Pass Bill To Ban Geoengineering
    Η Γερουσία του Τενεσί έχει πλέον εγκρίνει ένα νομοσχέδιο κατά της γεωμηχανικής, το οποίο πρέπει να χρησιμεύσει ως παράδειγμα για όλες τις άλλες πολιτείες και χώρες σε όλο τον κόσμο.

  5. ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 04/06/2024 @ 3:29 ΠΜ

    Η Γερουσία του Τενεσί έχει πλέον εγκρίνει ένα νομοσχέδιο κατά της γεωμηχανικής, το οποίο πρέπει να χρησιμεύσει ως παράδειγμα για όλες τις άλλες πολιτείες και χώρες σε όλο τον κόσμο.
    Όλα χρειάζονται στην κρίσιμη μάχη για να αφυπνίσουμε τους πληθυσμούς για το τι έρχεται . Μοιραστείτε αξιόπιστα δεδομένα από μια αξιόπιστη πηγή, κάντε τη φωνή σας να ακουστεί.

    https://www.geoengineeringwatch.org/climate-engineering-tennessee-senate-is-first-to-pass-bill-to-ban-geoengineering/

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*