Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:19 - 01/04/2024

Γερμανία: νομιμοποίηση της χρήσης ναρκωτικών ουσιών

Γερμανία: νομιμοποίηση της χρήσης ναρκωτικών ουσιών

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η Γερμανία βρίσκεται σε μια νέα φάση στον χώρο της νομικής ρύθμισης των ναρκωτικών ουσιών και οι αντιδράσεις δεν αργούν να έρθουν. Από την 1η Απριλίου, Πως ελέγχω αν έχω άϋλη συνταγογράφηση οι ενήλικες πολίτες μπορούν να κατέχουν και να καλλιεργούν μικρές ποσότητες κάνναβης για προσωπική χρήση. Οι νέοι νόμοι, ωστόσο, έχουν προκαλέσει έντονες συζητήσεις σχετικά με το μέλλον της χώρας και, πιο σημαντικά, της νεολαίας της.

Η απόφαση αυτή ανοίγει τον δρόμο για τη νόμιμη χρήση κάνναβης από άτομα άνω των 18 ετών. Με τη μεταφορά ποσοτήτων έως 25 γραμμαρίων και τη δυνατότητα καλλιέργειας τριών φυτών στο σπίτι, η κυβέρνηση άνοιξε έναν δρόμο που προκαλεί σοβαρή ανησυχία.

Οι υποστηρικτές της νέας πολιτικής αναφέρονται στην αποποινικοποίηση των ναρκωτικών ως ένα βήμα για την καταπολέμηση της παράνομης αγοράς και τη μείωση της χρήσης μολυσμένης κάνναβης, υποτίθεται για την προστασία των νέων. Ωστόσο, οι επικριτές καταγγέλλουν τις σοβαρές επιπτώσεις που μπορεί να έχει στη νεολαία.

Συγκεκριμένα, η Katja Seidel, θεραπεύτρια σε κέντρο απεξάρτησης από τα ναρκωτικά στο Βερολίνο, αναφέρει ότι η ευκολότερη πρόσβαση στην κάνναβη θα οδηγήσει σε αύξηση της χρήσης, ιδίως μεταξύ των νέων. Οι επικριτές εκφράζουν ανησυχία για το πιθανό αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχική και σωματική υγεία της νεολαίας.

Παράλληλα, η νέα νομοθεσία περιλαμβάνει ορισμένα μέτρα προστασίας, όπως η απαγόρευση του καπνίσματος κάνναβης σε κοντινή απόσταση από σχολεία και παιδικές χαρές. Ωστόσο, η αποτελεσματικότητά τους προκαλεί αμφιβολίες.

Η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι η νέα νομοθεσία θα βελτιώσει την ποιότητα της κάνναβης που καταναλώνεται και θα προστατεύσει τους νέους από επικίνδυνες ουσίες. Ωστόσο, οι ανησυχίες παραμένουν υψηλές και οι αμφιβολίες για τους λόγους της απόφασης αυτής ακόμη υψηλότερες.

Πηγή: Enternow.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. ότι νά' ναι.... 04/02/2024 @ 2:34 ΜΜ

    Οι απόψεις αυτές είναι παρωχημένες και βλακώδεις και προέρχονται από άτομα που δεν έχουν δοκιμάσει ούτε κρασί στη θεία κοινωνία!! Η απελευθέρωση της κάνναβης ηλίθιοι, αποκόπτει τη νεολαία από τον υπόκοσμο! Δεν έχει πρόσβαση ο πρεζέμπορας. Αν θέλει να πάει να ψωνίσει σήμερα ένας νέος θα πάει σε αυτόν που κινείται τη νύχτα και πουλάει (και προτείνει) τα πάντα! Αν δεν έχει από το ένα, θα προτείνει (δωρίσει) το άλλο το “καλύτερο”. Αν είναι νόμιμο θα πηγαίνει να αγοράζει συγκεκριμένα από ελεγχόμενους

  2. εντάξει ναι.... 04/02/2024 @ 2:37 ΜΜ

    Επίσης, είναι πάρα πολύ σωστή κίνηση και για την ποιότητα όπως αναφέρουν καθώς αυτό που δεν γνωρίζετε, είναι πως πλέον, σε όλο τον κόσμο που είναι απαγορευμένη, την πουλάνε οι Αλβανοί, worldwide! Που είναι άθλιο προϊόν, εμποτισμένο με πολύ επικίνδυνες ουσίες που προκαλούν σοβαρότατες βλάβες και όλο αυτό, πανάκριβο! Ένα μάτσο χώμα ψεκασμένο και πανάκριβο! Επιπλέον, τώρα δεν υπάρχουν νόμοι που θα την οριοθετούν, με την νομιμοποίηση ιδρύονται και νόμοι ανάλογοι σχετικα΄με το “που” “ποιος” κ “πότε”

  3. εντάξει ναι.... 04/02/2024 @ 2:40 ΜΜ

    κι όσο για τους … “κινδύνους”, έχουμε πια 2024 και μας κυβερνάει μια παγκόσμια συμμορία. Είναι καιρός πλέον να μάθετε τη λέξη “όρια” και τι αυτή σημαίνει και να μάθετε πως χρησιμοποιούνται. Καιρός πια να μάθετε να προστατεύετε τον εαυτό σας και αυτό να μάθετε και στα παιδιά σας που έχουν ξεφύγει γενιά με τη γενιά.

  4. ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Ή “ΑΝΘΡΩΠΟΙ”(ΕΝΤΟΣ Ή ΕΚΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ) ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΟΧΙ Η…ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ,ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΧΑΣΙΣ ΓΕΝΙΚΑ ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΧΑΣΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΤΙ Η ΧΑΣΙΣΟΦΥΤΕΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ ΑΛΒΑΝΟΧΑΣΙΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.WORLDWIDE ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ…ΠΡΟΪΟΝ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΠΙΟ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΤΟ “ΚΑΝΟΝΙΚΟ” ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΒΛΑΒΕΣ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*