13:28 - 23/03/2024

Πάνω απο 90 νεκροί και 150 τραυματίες – Νέο βίντεο από το μακελειό στη Μόσχα…σοκάρει!

Διαφημίσεις

Στους 93 ανέρχονται μέχρι στιγμής οι νεκροί από την επίθεση σε συναυλιακό χώρο κοντά στη Μόσχα, σύμφωνα με το Reuters, με τους τους τραυματίες να είναι περισσότεροι από 150. Την ώρα που υπάρχουν φόβοι για περαιτέρω αύξηση του τραγικού απολογισμού, υπάρχουν αναφορές για δεκάδες συλλήψεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της FSB ενημέρωσε τον Βλαντίμιρ Πούτιν ότι συνελήφθησαν 11 άτομα, μεταξύ των οποίων και τέσσερις τρομοκράτες που συμμετείχαν άμεσα στην επίθεση στον συναυλιακό χώρο Crocus City Hall.

Νωρίτερα, συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την τρομοκρατική επίθεση, μετά την καταδίωξη οχήματος από την αστυνομία, όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο Telegram ο βουλευτής Αλεξάντερ Κινστάιν.

Άλλοι ύποπτοι διέφυγαν σε κοντινό δάσος πεζή, πρόσθεσε ο ίδιος.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Ακόμη ένα βίντεο ντοκουμέντο είδε το φως της δημοσιότητας από την επίθεση. Στο συγκεκριμένο βίντεο, που έχει υποστεί επεξεργασία λόγω των σκληρών εικόνων διακρίνονται δεκάδες πτώματα να βρίσκονται στο έδαφος στην είσοδο του εμπορικού κέντρου όπου γινόταν η συναυλία.

Αμερικανική επιβεβαίωση για τον ISIS

Οι ΗΠΑ διαθέτουν πληροφορίες που επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό του Ισλαμικού Κράτος ότι μαχητές της τζιχαντιστικής οργάνωσης εξαπέλυσαν την πολύνεκρη επίθεση.

Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι υπογραμμίζουν ότι η Ουάσινγκτον είχε προειδοποιήσει πριν από δύο εβδομάδες τη Μόσχα για την τρομοκρατική απειλή.

«Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε πληροφορίες σχετικά με σχεδιαζόμενη τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα – πιθανόν εναντίον μεγάλων συναθροίσεων, συμπεριλαμβανομένων συναυλιών – κάτι που ώθησε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ να εκδώσει οδηγία προς τους Αμερικανούς στη Ρωσία», είπε η Άντριεν Γουάτσον, εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου. «Η κυβέρνηση των ΗΠΑ κοινοποίησε αυτές τις πληροφορίες στις ρωσικές αρχές», ακολουθώντας τη μακροχρόνια πολιτική για το «καθήκον προειδοποίησης», συμπλήρωσε.

«Είχαμε προειδοποιήσει τους Ρώσους», διαβεβαίωσε Αμερικανός αξιωματούχος που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, αναφερόμενος στην πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση.

Η αμερικανική πρεσβεία στη Ρωσία είχε προειδοποιήσει την 8η Μαρτίου ότι «εξτρεμιστές» σχεδίαζαν επικείμενη επίθεση στη Μόσχα, λίγες ώρες αφότου οι ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας ενημέρωσαν ότι απέτρεψαν επίθεση σε εβραϊκή συναγωγή που προετοίμαζαν τζιχαντιστές του αφγανικού βραχίονα του Ισλαμικού Κράτους.

Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία έχει πυροδοτήσει τη σοβαρότερη κρίση στις σχέσεις της Ρωσίας με τη Δύση ύστερα από την κρίση των πυραύλων της Κούβας, το 1962. Το Κρεμλίνο λέει ότι οι σχέσεις με τις ΗΠΑ δεν βρίσκονταν ποτέ σε χειρότερο σημείο και κατηγορεί την Ουάσινγκτον ότι μάχεται κατά της Μόσχας, ενισχύοντας στρατιωτικά και οικονομικά το Κίεβο.

f-news.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. χανς κριστιαν αντερσεν

  2. υπηρχε μια προφητεια οτι η μοσχα θα το εκανε ” inside job ” δλδ για να προχορησει σε επιστρατευση των νεων της ρωσσιας

    ακουγοντας τις επιμερους ειδησεις προκιπτει πως τελικα αυτο ηταν το inside job

    οποιος καταλαβε καταλαβε

    οποτε μαλον παμε σε επιστρατευση (στην ρωσσια) και οποιος εχει λιγο μυαλο καταλαβαινει οτι αν μια τετια χωρα κανει επιστρατευση δε το κανει τυχαια , κατι ετοιμαζει

  3. αγνωστος 03/24/2024 @ 4:46 ΜΜ

    τσιγκλισαν τους ρωσους να ισοπεδωσουν την ουκρανια για να βρουν αφορμη οι νατοικοι να μπουν στο παιχνιδι ειναι ολοφανερο αλλα …

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*