22:34 - 20/03/2024

Πούτιν: Προειδοποιεί με Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο

Διαφημίσεις

Με προειδοποιήσεις για γενικευμένη σύγκρουση με τη Δύση ξεκίνησε τη νέα προεδρική του θητεία στο Κρεμλίνο ο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Όπως μετέδωσε το Reuters, στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη συντριπτική του νίκη στις εκλογές, ο Πούτιν είπε συγκεκριμένα πως μια άμεση σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ θα σήμαινε ότι ο πλανήτης βρίσκεται ένα βήμα μακριά από τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο… «Κανείς δεν θα ήθελε ένα τέτοιο σενάριο», είπε ο Βλαντίμιρ Πούτιν, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεών του δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δημιουργήσει στην Ουκρανία μια «νεκρή ζώνη» στην πρώτη γραμμή.

Πρόσθεσε, δε, πως η Ρωσία γνωρίζει για την παρουσία στρατιωτικού προσωπικού του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία και πως «δεν υπάρχει τίποτα καλό σε αυτό…». Νίκη χωρίς αντιπάλους Ο Πούτιν εξασφάλισε πέμπτη θητεία στο Κρεμλίνο αγγίζοντας το 88%, το μεγαλύτερο ποσοστό στη μετασοβιετική ιστορία.

Μετρά ήδη 24 χρόνια στην εξουσία και πλέον αναμένεται να ξεπεράσει και τη θητεία του Ιωσήφ Στάλιν… Δεν είχε βέβαια ουσιαστικούς αντιπάλους ενώ δέχτηκε έντονη διεθνή κριτική για τη διαφάνεια και νομιμότητα των εκλογών. Αυτή τη φορά, υποχρεώθηκαν να ψηφίσουν και οι κατεχόμενες ουκρανικές περιοχές, με τη διεθνή κοινότητα να καταγγέλλει πλήρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου.

Ο ρώσος πρόεδρος πάντως εμφανίστηκε απτόητος και τόνισε μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων πως δεν θα αφήσει κανέναν να τον εκφοβίσει. «Μικρή σημασία έχει ποιος θέλει να μας εκφοβίσει ή σε ποιο σημείο, μικρή σημασία έχει ποιος θέλει να μας συντρίψει ή σε ποιο σημείο.

Κανείς ποτέ δεν πέτυχε να κάνει κάτι παρόμοιο στην ιστορία. Αυτό δεν λειτούργησε σήμερα και δεν θα λειτουργήσει στο μέλλον», είπε. Ανέφερε ακόμη πως η κυβέρνησή του έχει ως απόλυτη προτεραιότητα για την επόμενη θητεία, τη νίκη στην Ουκρανία. «Ούτε ελεύθερες, ούτε δίκαιες», οι εκλογές στη Ρωσία Ο Λευκός Οίκος χαρακτήρισε τις προεδρικές εκλογές στη Ρωσία «ανελεύθερες και άδικες», επικρίνοντας τις τακτικές που ακολούθησε το Κρεμλίνο.

Η Γερμανία έκανε λόγο για «ψευδοεκλογές υπό έναν αυταρχικό ηγεμόνα που στηρίζεται στη λογοκρισία, την καταστολή και τη βία». Ο υπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου Λόρδος Κάμερον καταδίκασε «την παράνομη διεξαγωγή εκλογών στο ουκρανικό έδαφος».

f-news.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 03/21/2024 @ 4:28 ΠΜ

    Από την ταινία Early Warning του 1981.
    Ψηφιακές ταυτότητες, ενεργειακή και επισιτιστική κρίση, παγκόσμια κυβέρνηση.

  2. Βιαστειτε για πυρηνικο γιατι μπορει να μην προλαβτε αναμενεται ολικο ρεζετ κοσμου.
    Ο χρονος εχει τελειωσει εδω και πολυ καιρο ο φυλακας ειναι ακομα εδω και παγωνει τον χρονο. Αλλα ειναι ωρα ο φυλακας να γυρισει σπιτι του…
    Η ελιτ αν βοηθουσε τον φυλακα θα ηταν ολα καλα αλλα ηθελε υποιταγη του φυλακα και τωρα θα το βρουν μπροστα τους πληρωνουν τα λαθη τους.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*