23:36 - 16/03/2024

Οδύνη στο Πανεπιστήμιο- Το ψήφισμα για το θάνατο του Αναστάσιου Τσίνα

Διαφημίσεις

Την βαθύτατη οδύνη τους εκφράζουν η Πρυτανεία και το Συμβούλιο Διοίκησης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για τον αδόκητο θάνατο του Κοσμήτορα της Γεωπονικής Σχολής Αναστάσιου Τσίνα.

Ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι που διέμενε στην περιοχή της Άρτας.

Τις τελευταίες δύο ημέρες δεν είχε εμφανιστεί στη Σχολή κάτι που ανησύχησε όλους καθώς ήταν από τους πλέον εργατικούς και συνεπείς πανεπιστημιακούς.

Μετά από έρευνα της αστυνομίας ο 58χρονος κοσμήτορας εντοπίστηκε νεκρός πιθανότατα από παθολογικά αίτια.

Η Πρύτανης, το Συμβούλιο Διοίκησης και οι Αντιπρυτάνεις του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων,

μόλις πληροφορήθηκαν τον θάνατο του Καθηγητή του Τμήματος Γεωπονίας και Κοσμήτορα της Σχολής Γεωπονίας Αναστάσιου Τσίνα έλαβαν υπόψη την εισήγηση της Πρυτάνεως, Καθηγήτριας κυρίας Άννας Μπατιστάτου και εξέφρασαν την βαθύτατη οδύνη τους για τον αδόκητο θάνατό του.

Η Πρύτανης εξήρε την προσωπικότητα, το διεθνές επιστημονικό κύρος, το ακαδημαϊκό ήθος, το διακεκριμένο ερευνητικό και διδακτικό έργο τού Αναστασίου Τσίνα, ο οποίος διετέλεσε πρ. Πρύτανης και Αν. Πρόεδρος του ΤΕΙ Ηπείρου καθώς και Πρόεδρος του Συμβουλίου Ένταξης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Η Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, το Συμβούλιο Διοίκησης και οι Αντιπρυτάνεις αποφάσισαν ομόφωνα:

‒ Να παραστεί η Πρύτανης και μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης στην εξόδιο ακολουθία

‒ Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του

‒ Να αναρτηθεί την ημέρα της κηδείας μεσίστια η σημαία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στα Ιωάννινα και την Άρτα

‒ Να εκφράσουν τα βαθιά συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του εκλιπόντος

‒ Να επιδοθεί το ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος

epiruspost.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*