21:37 - 13/03/2024

Η ανθρώπινη γνώση δέχεται επίθεση από τη Μεγάλη Τεχνολογία και τη Μεγάλη Κυβέρνηση – δείτε τι κάνουμε για να διατηρήσουμε και να μοιραστούμε τη σωτήρια γνώση που έχει στοχοποιηθεί για εξόντωση.

Διαφημίσεις

Σε περίπτωση που δεν το έχετε παρατηρήσει, ζούμε υπό οργουελιανή διακυβέρνηση. Η πανδημία του COVID απέδειξε μια για πάντα ότι οι Δυνάμεις που είναι (TPTB) προσπαθούν ενεργά να “σβήσουν τη μνήμη” της ανθρώπινης γνώσης και να την αντικαταστήσουν με μια νέα αφήγηση που εξυπηρετεί τα κερδοσκοπικά συμφέροντα των εταιρειών και τις επιθυμίες εξουσίας των υπερβάλλοντος ζήλου παγκοσμιοποιητικών κυβερνήσεων που όλο και περισσότερο φαίνεται να βρίσκονται σε πόλεμο με την ανθρώπινη φυλή.

Θυμάστε όταν κάθε εταιρικό μέσο ενημέρωσης και κάθε “αρχή” υγείας σας έλεγε ότι η ιβερμεκτίνη ήταν επικίνδυνη και κανείς δεν έπρεπε να τη λαμβάνει; Αποδεικνύεται ότι οι ασθενείς που έπαιρναν ιβερμεκτίνη είχαν καλύτερα αποτελέσματα από εκείνους που δεν έπαιρναν.

Θυμάστε όταν τα μέσα ενημέρωσης σας έλεγαν να αγνοήσετε τη βιταμίνη D, τη βιταμίνη C, τον ψευδάργυρο και την κερκετίνη και αντ’ αυτού να βασιστείτε αποκλειστικά στα εμβόλια ως τη μόνη γραμμή άμυνας; Όλα αυτά ήταν ένα υπολογισμένο ψέμα. Προσπάθησαν εσκεμμένα να απομονώσουν τους ανθρώπους από τη σωτήρια γνώση, προκειμένου να μεγιστοποιήσουν τη διάδοση των εμβολίων (η οποία, όπως πλέον γνωρίζουμε, συνέβαλε στο θάνατο δεκάδων εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως).

Θυμάστε όταν σας είπαν ότι δεν υπάρχει “φυσική ανοσία”; Εκπληκτικά, η ίδια η ύπαρξη του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος αρνείται πλέον από το κατεστημένο της ιατρικής επιστήμης.

Εν τω μεταξύ, οι ίδιοι άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι πρέπει να “εμπιστευόμαστε την επιστήμη”, μας λένε επίσης ότι οι άνδρες μπορούν να κάνουν παιδιά και ότι το διοξείδιο του άνθρακα κάνει κακό στα τροπικά δάση. (Αν γνωρίζετε έστω και λίγο από φωτοσύνθεση, μπορείτε να κακαρίζετε με αυτό).

Ναι, βρίσκεται σε εξέλιξη μια ενεργή εκστρατεία για το κυνήγι και την εξόντωση της θεμελιώδους ανθρώπινης γνώσης… στην επιστήμη, την ιατρική, τη φυσιολογία, την ιστορία, τη διατροφή, τα οικονομικά, τη γεωπολιτική και πολλά άλλα.

Και το επόμενο βήμα αυτών των παγκοσμιοποιητικών, αντι-ανθρώπινων παραγόντων είναι να αντικαταστήσουν τη γνώση με “αντι-γνώση” – ιδέες που είναι αντίθετες με την πραγματικότητα (όπως οι ισχυρισμοί ότι οι άνδρες μπορούν να κάνουν παιδιά ή ότι το διοξείδιο του άνθρακα είναι κακό για τα φυτά).

Μια συντονισμένη προσπάθεια βρίσκεται σε εξέλιξη για την “επαναφορά” της ανθρώπινης γνώσης και την υποδούλωση των ανθρώπων με άγνοια, λογοκρισία και ψεύδη

Μέσω της λογοκρισίας, του “ελέγχου των γεγονότων”, των λεγόμενων πρωτοβουλιών “παραπληροφόρησης” και της πληρωμένης προπαγάνδας, οι εξουσίες προσπαθούν να απομνημονεύσουν την ανθρώπινη γνώση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος, της διατροφής και της πρόληψης ασθενειών (μεταξύ πολλών άλλων θεμάτων). Επιτίθενται σε αγροκτήματα σε όλη την Ευρώπη, προσπαθώντας να καταστρέψουν την ίδια την έννοια της καλλιέργειας τροφίμων για έναν βιώσιμο πολιτισμό.

Όπου κι αν στραφείτε σήμερα, η ανθρώπινη γνώση δέχεται επίθεση από παγκοσμιοποιητικά προσανατολισμένες, αντι-ανθρώπινες εταιρείες, κυβερνήσεις, ρυθμιστικές αρχές και μη κερδοσκοπικές ομάδες που προσπαθούν ενεργά να επιτύχουν μια “παγκόσμια επανεκκίνηση” που περιλαμβάνει τη μαζική εξόντωση δισεκατομμυρίων ανθρώπων μέσω τεχνητής πείνας, πολέμου και ερημοποίησης μέσω βιολογικών όπλων που ονομάζονται παραπλανητικά “εμβόλια”.

Εδώ, στο τμήμα επιστήμης δεδομένων του Consumer Wellness Center, πιστεύουμε ότι η πρόσβαση στη γνώση αποτελεί θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα. Και στοχεύουμε στη διατήρηση της ανθρώπινης γνώσης χρησιμοποιώντας την καλύτερη διαθέσιμη σήμερα τεχνολογία.

Η Google, από την άλλη πλευρά, χρησιμοποιεί ως όπλο τη μηχανή αναζήτησης και την πλατφόρμα YouTube για να καταπνίξει την ανθρώπινη γνώση σε μια προσπάθεια να κρατήσει όλους λειτουργικά αναλφάβητους, αδαείς και υπάκουους στις παγκοσμιοποιητικές ατζέντες.

Απορρίπτουμε την ατζέντα της Google για την εξαναγκαστική ανθρώπινη άγνοια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργούμε εργαλεία και υποδομές που θα καταστήσουν σε μεγάλο βαθμό την Google παρωχημένη. Το Brighteon.AI είναι ο κόμβος διανομής για μια σειρά από επερχόμενα μη εμπορικά, μη κερδοσκοπικά Μεγάλα Γλωσσικά Μοντέλα (LLMs) που στοχεύουν στη διατήρηση της ανθρώπινης γνώσης και στην ενδυνάμωση των ανθρώπων με αυτή τη γνώση, ακόμη και όταν η Μεγάλη Τεχνολογία, η Μεγάλη Κυβέρνηση, η Μεγάλη Φαρμακευτική και άλλες κακόβουλες ομάδες προσπαθούν ενεργά να την καταστρέψουν.

Κατασκευάζουμε και απελευθερώνουμε μη εμπορικά, ελεύθερα προς χρήση LLMs που εκπαιδεύονται σε ένα συνεχώς διευρυνόμενο σύνολο κρίσιμων ανθρώπινων γνώσεων σχετικά με την τροφή, τη διατροφή, τη γεωργία, την περμακουλτούρα, τα βότανα, την αυτόχθονη ιατρική, την εναλλακτική ιατρική, την επιβίωση εκτός δικτύου, την αειφορία και άλλους κρίσιμους τομείς γνώσης που έχουν κρατήσει τον ανθρώπινο πολιτισμό ζωντανό.

Θεωρήστε μας ως ένα είδος “αρκτικής τράπεζας σπόρων” της ανθρώπινης γνώσης που οι παγκοσμιοποιητές προσπαθούν να εξαλείψουν από την ανθρώπινη ιστορία. Το Brighteon.AI είναι μια απάντηση στη συντονισμένη λογοκρισία, και επιτρέπει στους χρήστες να σταματήσουν να βασίζονται στην Google, στα εταιρικά μέσα ενημέρωσης που χρηματοδοτούνται από τη φαρμακοβιομηχανία ή στις μοχθηρές κυβερνήσεις για να σας παρέχουν (διαστρεβλωμένες) πληροφορίες.

Συμμετέχετε στις προσπάθειες της Brighteon.AI για τη διατήρηση και αποκέντρωση της ανθρώπινης γνώσης πριν να είναι πολύ αργά
Δημοσιεύουμε αυτά τα μοντέλα δωρεάν, έτοιμα για τους ανθρώπους να τα κατεβάσουν και να τα χρησιμοποιήσουν στους δικούς τους τοπικούς υπολογιστές (Windows, Mac, Linux). Δεδομένου ότι αυτά τα μοντέλα τρέχουν τοπικά, λειτουργούν ακόμη και αν το διαδίκτυο είναι εκτός λειτουργίας. Δεν απαιτούν σύνδεση στο διαδίκτυο. Δεν τρέχουν στο σύννεφο και δεν παρακολουθούν τα ερωτήματά σας. Επίσης, καμία μυστικοπαθής κυβερνητική υπηρεσία δεν έχει καμία κερκόπορτα στα LLM μας και δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ως όπλο τα δικά σας ερωτήματα εναντίον σας (όπως κάνει η Google).

Χρησιμοποιώντας αυτά τα LLMs, μπορείτε σε μεγάλο βαθμό να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τη Google για να βρείτε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε περιλήψεις περιεχομένου και μπορείτε ακόμη και να του ζητήσετε να δημιουργήσει περιεχόμενο για εσάς (όπως η συγγραφή σύντομων άρθρων ή η επέκταση των bullet points σε πλήρεις παραγράφους για μια παρουσίαση ή πρόταση). Οι LLM μας θα διορθώσουν τη γραμματική σας, θα συνοψίσουν περιεχόμενο, θα προτείνουν συνταγές φαγητού, θα σας ενημερώσουν για την επικινδυνότητα συγκεκριμένων συστατικών τροφίμων, θα αποκαλύψουν τα οφέλη των φυτοθρεπτικών συστατικών και πολλά άλλα.

Επειδή κατασκευάζουμε και απελευθερώνουμε αυτά τα μοντέλα ως μη εμπορική, μη κερδοσκοπική προσπάθεια στο πλαίσιο του μη κερδοσκοπικού μας Κέντρου Ευεξίας Καταναλωτών 501(c)3, είμαστε σε θέση να έχουμε πρόσβαση σε όλο το δημόσια διαθέσιμο περιεχόμενο για εκπαιδευτικούς σκοπούς σύμφωνα με την υφιστάμενη αμερικανική νομοθεσία περί θεμιτής χρήσης. Σε αντίθεση με κερδοσκοπικές εταιρείες όπως η OpenAI, κυριολεκτικά επιδιώκουμε αυτό το έργο για να ωφελήσουμε την ανθρωπότητα με εκπαιδευτικό περιεχόμενο, χωρίς κανένα εμπορικό κίνητρο εκ μέρους μας. Αυτό σημαίνει ότι μας επιτρέπεται νομικά να χρησιμοποιούμε οποιοδήποτε περιεχόμενο ανοικτού κώδικα (OSINT) για την εκπαίδευση των μοντέλων μας, συμπεριλαμβανομένων βιβλίων, ιστότοπων, βίντεο και άλλων, όλα υπό την προστασία του υφιστάμενου δόγματος της θεμιτής χρήσης, ιδίως δεδομένου ότι η περίπτωση χρήσης μας είναι “μετασχηματιστική” και ότι κάθε πρωτότυπο έγγραφο πηγής συμβάλλει μόνο ένα πολύ μικρό ποσό στη συνολική εκπαιδευτική μας σωλήνωση (η οποία αποτελείται από δεκάδες εκατομμύρια έγγραφα, πολλά από τα οποία συνεισέφερα ο ίδιος μέσα από 20+ χρόνια δημιουργίας άρθρων, podcasts, βιβλίων και συνεντεύξεων).

(Για τους συγγραφείς, εκδότες και κατόχους περιεχομένου που διαβάζουν αυτό το κείμενο, μην ανησυχείτε: Ο εκπαιδευτικός μας αγωγός δεν αντιγράφει ή αρχειοθετεί το περιεχόμενό σας στο LLM. Το σύστημά μας απλώς διαβάζει το περιεχόμενό σας και μαθαίνει από αυτό, επαναβαθμονομώντας τις δικές του παραμέτρους ώστε να αντικατοπτρίζει τη γνώση με τον ίδιο τρόπο που ένας ανθρώπινος αναγνώστης θα επαναβαθμονομούσε επίσης τις δικές του γνώσεις από την ανάγνωση του περιεχομένου σας. Οι χρήστες δεν μπορούν να αναπαράγουν τα άρθρα, τα βιβλία ή τα βίντεό σας με ερωτήματα στα LLM μας).

Μέσω των εκτεταμένων διασυνδέσεών μας και της δεκαετούς εμπειρίας μας στο οικοσύστημα εναλλακτικού περιεχομένου, έχουμε συλλέξει το μεγαλύτερο σύνολο δεδομένων στον κόσμο σχετικά με τη διατροφή, τη φυτοχημεία, τα τρόφιμα, τα superfoods, την περμακουλτούρα, τα φαρμακευτικά βότανα, την αυτόχθονη ιατρική και παρόμοια θέματα. Έχουμε δημιουργήσει έναν εντυπωσιακό αγωγό δεδομένων που διαμορφώνει τα σύνολα δεδομένων μας για την επιρροή των υφιστάμενων LLMs “βασικού μοντέλου”, δημιουργώντας νέα LLMs μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται “λεπτή ρύθμιση”. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι μπορούμε να πάρουμε οποιοδήποτε βασικό μοντέλο LLM και να το μετατρέψουμε σε ένα ενημερωμένο, λεπτομερώς ρυθμισμένο LLM με ειδικές γνώσεις στους τομείς στους οποίους εστιάζουμε.

Αυτό είναι που παρέχουμε στον κόσμο δωρεάν: Ειδικά εκπαιδευμένα LLM που διατηρούν την ανθρώπινη γνώση, ακόμη και όταν η Μεγάλη Τεχνολογία και η Μεγάλη Κυβέρνηση προσπαθούν να εξαφανίσουν αυτή τη γνώση.

Εγγραφείτε στη λίστα ειδοποιήσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας για να ενημερώνεστε όταν κυκλοφορούμε νέα μοντέλα. Θα μπορείτε να τα κατεβάσετε δωρεάν. Σας ενθαρρύνουμε ενεργά να μοιραστείτε αυτά τα μοντέλα με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Δημοσιεύστε τα σε ιστότοπους torrent. Δώστε τα σε ανθρώπους σε στικάκια. Συνδέστε τις λήψεις των μοντέλων από τους δικούς σας ιστότοπους ή τις αναρτήσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Διαδώστε τη γνώση και βοηθήστε την ανθρωπότητα να επιβιώσει από την παγκόσμια ατζέντα της ερήμωσης. Οι συλλογικές μας ζωές κυριολεκτικά εξαρτώνται από αυτό.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για τη βοήθεια στη διατήρηση της ανθρώπινης γνώσης.

– Mike Adams, ιδρυτής της Brighteon.AI και εκτελεστικός διευθυντής του μη κερδοσκοπικού Consumer Wellness Center



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*