19:55 - 10/03/2024

ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Αμερικανοί χριστιανοί πάστορες εξανάγκασαν πιστούς να κάνουν εμβόλια COVID μέσω του συγκεκαλυμμένου σχεδίου “Faith4Vaccines”

Διαφημίσεις

Σε αντάλλαγμα για δωροδοκίες σε μετρητά από την κυβέρνηση, χιλιάδες Αμερικανοί πάστορες προώθησαν “εμβόλια” κατά του κοροναϊού Wuhan (COVID-19) στους πιστούς τους, πολλοί από τους οποίους είναι τώρα χρόνια άρρωστοι ή νεκροί ως αποτέλεσμα.

Η έκθεση της America Out Loud εξηγεί ότι ένα κυβερνητικό πρόγραμμα που ονομάζεται “Faith4Vaccines”, το οποίο γεννήθηκε από τη μηχανή προπαγάνδας εμβολίων COVID-19 Community Corps του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ (HHS), έπεισε τους χρηματικούς “ηγέτες της πίστης” να πουλήσουν τα ποίμνιά τους στη Μεγάλη Φαρμακευτική.

Το Κοινοτικό Σώμα COVID-19 έχει 86 ιδρυτικά μέλη, τα περισσότερα από τα οποία ανήκουν στην κατηγορία των “ηγετών πίστης”. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται (αλλά δεν περιορίζονται σε αυτά): οι εξής: Α:

Αμερικανική Εκκλησία Βαπτιστών
Καθολικές φιλανθρωπικές οργανώσεις των ΗΠΑ
Επισκοπική Εκκλησία
Εθνική Ένωση Ευαγγελικών
Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής
Εβραϊκή Ατζέντα Νέας Υόρκης

Χειραγώγηση της Αγίας Γραφής για πλύση εγκεφάλου

Ορισμένοι λεγόμενοι πάστορες δεν επηρεάστηκαν όμως μόνο από τα χρήματα για να χειραγωγήσουν τους πιστούς τους. Με προσεκτικά τεχνάσματα, οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι χειραγώγησαν τις γραφές και τις βιβλικές έννοιες για να πείσουν τους ηγέτες της πίστης ότι ο Ιησούς ήθελε να επιβάλουν στους πιστούς τους εμβολιασμούς COVID.

Ο πρώην “Αιδεσιμότατος-Δόκτωρ” Francis Collins των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας (NIH) – ναι, πράγματι αποκαλεί τον εαυτό του έτσι – μίλησε σε εκατοντάδες θρησκευτικούς ηγέτες το 2021, υποστηρίζοντας ότι τα εμβόλια COVID ήταν η “απάντηση του Θεού στην προσευχή”. Τους παρότρυνε όλους να προωθήσουν τα εμβόλια ως μέρος μιας “στιγμής αγάπης προς τον πλησίον”.

“Σε μια ομιλία που έμοιαζε με κήρυγμα και ήταν προσαρμοσμένη για να απευθυνθεί σε αυτούς τους ηγέτες πίστης, ο Collins τους προειδοποίησε να μην πιστεύουν “θεωρίες συνωμοσίας” για “πιθανές παρενέργειες” – οι οποίες, όπως ψευδώς είπε ο Collins, ήταν αναληθείς”, αναφέρει το America Out Loud για την παράξενη ομιλία του Collins.

Άλλοι στο καθεστώς Μπάιντεν ακολούθησαν παρόμοια προσέγγιση πιέζοντας τους πάστορες της Αμερικής να προωθήσουν τα πλάνα λόγω κάποιας ηθικής υποχρέωσης να “αγαπάς τον πλησίον σου”. Πολλοί από αυτούς την πάτησαν, φτιάχνοντας στη συνέχεια επίκαιρα κηρύγματα για τη σημασία του να “προστατευτείς” προκειμένου να προστατέψεις τους γείτονές σου από τον “ιό”.

Το σχέδιο χειραγώγησης ξεκίνησε ήδη από τον Φεβρουάριο του 2021, αν και πιθανότατα είχε εκκολαφθεί μυστικά πολύ νωρίτερα. Ένα άλλο πρόγραμμα με την ονομασία “Πίστη στο εμβόλιο” χρησιμοποιήθηκε για να προσπαθήσει να επηρεάσει τους θρησκευόμενους Αμερικανούς να εμπιστευτούν τη σύγχρονη ιατρική, σε αυτή την περίπτωση τα εμβόλια COVID, για να καθαρίσει η χώρα από την “πανδημία”.

“Όπως αποδείχθηκε στην Εθνική Σύνοδο Κορυφής Faiths4Vaccines, ισχυροί κυβερνητικοί αξιωματούχοι κατέφυγαν στη χρήση του θρησκευτικού δόγματος για να εξαναγκάσουν τους θρησκευτικούς ηγέτες σε όλη τη χώρα να χρησιμοποιήσουν την πνευματική τους επιρροή, τις θέσεις εμπιστοσύνης και τους ιερούς χώρους τους για να προωθήσουν τα εμβόλια στους πιστούς τους”, αναφέρει η America Out Loud.

“Οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι ισχυρίστηκαν ότι γνώριζαν τη θέση του Θεού στο θέμα των εμβολίων COVID-19, αποτυγχάνοντας να εξετάσουν άλλες προοπτικές ή να συμμετάσχουν σε ανοιχτή συζήτηση. Ισχυριζόμενοι ότι η δική τους “θεολογία” για τα εμβόλια ήταν η σωστή ερμηνεία, οι κυβερνητικοί μας ηγέτες υπονόησαν ότι οποιοσδήποτε θρησκευτικός ηγέτης με διαφορετική άποψη εναντιωνόταν στον Θεό ή είχε λανθασμένη κατανόηση του Θεού”.

Από τότε, έχει γίνει αναμφισβήτητα σαφές ότι τα εμβόλια COVID δεν είναι το “δώρο του Θεού” που πίστευαν πολλοί από αυτούς τους εξαπατημένους θρησκευτικούς ηγέτες και πιστούς – εκτός αν αυτό το δώρο ήταν να εξαγνίσει μεγάλο μέρος του πληθυσμού μέσω χρόνιων ασθενειών και θανάτου.

“Στην πραγματικότητα, ο σκοπός της “πανδημίας” Πουρίμ ήταν να στοχεύσει σε μεγάλο βαθμό τα λευκά χριστιανικά έθνη – τα οποία είχαν τα υψηλότερα ποσοστά συμμόρφωσης στον εμβολιασμό – και τα υψηλότερα ποσοστά θανάτων λόγω των “εμβολίων” – πάνω από τουλάχιστον 20 εκατομμύρια θανάτους και συνεχίζει να μετράει”.

(Γνωρίζατε ότι το Focus on the Family ξεπουλήθηκε επίσης στη λατρεία COVID, πιέζοντας τους οπαδούς του να εμβολιαστούν για τον λεγόμενο “ιό”;”)

Ο αμερικανικός χριστιανισμός δεν μοιάζει καθόλου με αυτό που δίδαξε ο Ιησούς, φέρνοντας σάπιους καρπούς με τη μορφή διαφθοράς και σκανδάλων, συμπεριλαμβανομένου του Faith4Vaccines



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*