10:02 - 08/03/2024

Οι ενέσεις mRNA θα μπορούσαν να προκαλέσουν επιδημία ασθενειών prion – και όχι μόνο στους εμβολιασμένους

Διαφημίσεις

Εάν η πρωτεΐνη ακιδα τόσο της μόλυνσης όσο και της ένεσης είναι ένα τροποποιημένο πρίον, αποτέλεσμα της έρευνας και ανάπτυξης βιοπολεμικών συστημάτων, τότε αυτό έχει σοβαρές επιπτώσεις για την ανθρωπότητα, διότι αυτά τα οπλοποιημένα πραίονς είναι πολύ πιο επικίνδυνα από τους ιούς.

Η πιο γνωστή ασθένεια των πραιονς είναι η CJD ή νόσος Creutzfeldt-Jakob, η οποία είναι μια σπογγώδης εγκεφαλοπάθεια όπου ο εγκέφαλος γίνεται σπογγώδης, σβήνει και τελικά οδηγεί σε φρικτό θάνατο. Η νόσος του Αλτσχάιμερ και η νόσος του Πάρκινσον είναι άλλες νευροεκφυλιστικές ασθένειες που σχετίζονται με τα πράιονς.

Μια εργασία που δημοσιεύθηκε το 2013, πριν από δέκα και πλέον χρόνια, διαπίστωσε ότι η δράση του mRNA είναι μια γνωστή αιτία της νόσου των πραιων, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε “μεταδοτική σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια” από την παραμικρή έκθεση σε τροποποιημένες πρωτεΐνες.

“Η μετατόπιση πλαισίων εξηγεί ποσοτικά την ætiology της νόσου prion. Ένα ανά εκατομμύριο frameshifted prions μπορεί να είναι αρκετό για να προκαλέσει ασθένεια. Το στοιχείο TAR-like του HIV στο mRNA του PRNP είναι πιθανότατα φορέας του frameshifting”, εξηγείται στην εργασία.

Σε ένα βίντεο τον περασμένο μήνα παρουσιάστηκε ο Δρ Kevin McCairn με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, ο οποίος εξηγούσε αυτόν τον μηχανισμό. Ο Δρ McCairn – ο οποίος σήμανε για πρώτη φορά συναγερμό για τους κινδύνους της νόσου των πραιονίων το 2020 και είναι πρώην νευροεπιστήμονας στο Ινστιτούτο Ερευνών Εγκεφάλου της Κορέας – αποκαλύπτει ότι η τεχνολογία mRNA που χρησιμοποιείται στις ενέσεις με covid προκαλεί το ίδιο “frame shifting” που οδηγεί στην παραγωγή επιβλαβών πριονίων.

Υποστηρίζει επίσης ότι αυτά τα πραίονς μπορούν να μεταδοθούν σε άλλους, είτε έχουν λάβει τα “εμβόλια” είτε όχι.

“Οι λανθασμένα διπλωμένες πρωτεΐνες που προκαλούνται από τα πράιονς μπορούν να επηρεάσουν κάθε επίπεδο οργάνου και ιστικού συστήματος στο σώμα…” δήλωσε ο Dr. McCairn στο βίντεο που δημοσιεύθηκε από την Health Alliance Australia στις 19 Φεβρουαρίου. “[Οι πρωτεΐνες αυτές] βιοσυσσωρεύονται και είναι ανθεκτικές στην αποικοδόμηση, με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται στο περιβάλλον”.

Εξαιτίας αυτού, μπορούν να μεταδοθούν σε άλλους.

Ο Δρ McCairn περιγράφει τον ίδιο τον ιό SARS-CoV-2 ως “αποτέλεσμα έρευνας βιοπολεμικής δράσης”.

Εάν το παραπάνω βίντεο αφαιρεθεί από το YouTube, μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο Rumble ΕΔΩ.

Στην παραπάνω συνέντευξη, ο Δρ McCairn συζητά πώς υπήρξε μια συντονισμένη προσπάθεια από την αρχή της επιδημίας στο Wuhan, στα υψηλότερα επίπεδα των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας των ΗΠΑ (“NIH”) για την καταστολή της πριονογόνου φύσης του SARS-CoV-2.

Αποκαλύπτει ότι η τεχνολογία του mRNA που χρησιμοποιείται στις ενέσεις των κοβιδίων προκαλεί μετατόπιση του πλαισίου που οδηγεί στην παραγωγή πραιόνων και στη διαμόλυνση και ως αποτέλεσμα την απελευθέρωση πριόνων στο περιβάλλον.

Τώρα έχουμε μια κατάσταση όπου αυτές οι εργαστηριακά κατασκευασμένες τοξίνες απορροφώνται από τα έμβια όντα, οδηγώντας δυνητικά σε πλήθος ασθενειών από νευρολογικές έως καρδιακές παθήσεις και καρκίνο σε όποιον έχει μολυνθεί.

Συζητά την τεχνολογία mRNA και πώς πρόσφατες δημοσιευμένες έρευνες αποκάλυψαν ότι οι ενέσεις mRNA μπορούν να οδηγήσουν σε μετατόπιση πλαισίων του DNA αλλά και στο σχηματισμό επιβλαβών παθογόνων πρωτεϊνών. Το εύρημα αυτό είναι σημαντικό και ανησυχητικό.

Η νόσος των πραίων εξηγεί τον μηχανισμό για τα φαινόμενα της “σιωπηλής υποξίας”, τον σχηματισμό ινώδους, λευκού θρόμβου, τους αιφνίδιους θανάτους αθλητών, την turbo CJD, τον turbo καρκίνο, την αμυλοείδωση, τις νευρολογικές ασθένειες και τη μακρά κοβίδα που είναι φλεγμονή του εγκεφάλου.

Ο Δρ McCairn συνεχίζει να λέει, ότι η εμφάνιση αυτών των πρωτεϊνών υποδηλώνει μια πιθανή σύνδεση μεταξύ της τεχνολογίας mRNA των εμβολίων και των απρόβλεπτων συνεπειών της. Η παραγωγή σύμφωνα με τον συγγραφέα, εντόπισε τόσο τις “άγνωστες πρωτεΐνες αλλά και την παρουσία της πιθανής περιοχής πριόν.

“Πρόκειται για μια προβληματική, ανησυχητική παρατήρηση, εάν είναι ακριβής, δεδομένων των εγγενών κινδύνων που συνδέονται με τις ασθένειες πρίον και τις επιπτώσεις για τη νευρολογική υγεία”.

Επίσης, μήπως η χρήση ψευδοουριδίνης στα εμβόλια mRNA, τα οποία παραδόθηκαν σε μαζική κλίμακα, εγείρει την προοπτική “ευρείας επίδρασης τυχόν ακούσιας δημιουργίας πρωτεϊνών σε διαφορετικές παρτίδες και σχηματισμούς εμβολίων”;

Πρόκειται για μια τεράστια διαπίστωση ότι οι ενέσεις απελευθερώνουν πρίονες που οδηγούν σε ασθένεια όχι μόνο στον λήπτη αλλά μολύνουν και το περιβάλλον και έχουν τη δυνατότητα να μεταμολύνουν άλλους ανθρώπους.

Ο Δρ: “Οι κακοδιπλωμένες πρωτεΐνες που προκαλούνται από τα πράιονς μπορούν να επηρεάσουν κάθε επίπεδο οργάνου και ιστικού συστήματος στο σώμα, βιοσυσσωρεύονται και είναι ανθεκτικές στην αποικοδόμηση, με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται στο περιβάλλον, είναι ότι δεν χρειαζόμαστε το όμοιο προς όμοιο πεπτίδιο για να προκαλέσει την κακή αναδίπλωση στο επόμενο, για να συμβεί ο καταρράκτης, σε αυτή την περίπτωση έχουμε διασταυρούμενα επίτομα, τα οποία δεν χρειάζονται πλέον ολόκληρη την πρωτεΐνη, μόνο ορισμένα τμήματα για να χωνευτούν και να απελευθερωθούν για να έρθουν στη συνέχεια σε ευαίσθητες πρωτεΐνες στο σώμα, να κακοδιπλωθούν και στη συνέχεια η διαδικασία ξεκινά μια αλυσιδωτή αντίδραση. ”

Ο Δρ McCairn προειδοποιεί ότι βρισκόμαστε σε ένα “εξαιρετικά ελεγχόμενο οικοσύστημα πληροφοριών”, όπου υπάρχει λογοκρισία, έλεγχος αφηγήσεων και αντι-αφηγήσεων, έλεγχος συμπεριφοράς και προηγμένες νευροψυχολογικές τεχνικές. Ο ίδιος έχει υποστεί έντονη λογοκρισία και χρειάστηκε να επανεκκινήσει τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*