09:34 - 08/03/2024

Ζαχάροβα προς Μητσοτάκη: «Είσαι μέρος της ναζιστικής Ευρώπης και προδίδεις την μνήμη της Ελληνικής Αντίστασης»!

Διαφημίσεις

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, μέσω μιας ανάρτησης στο Telegram απάντησε στις δηλώσεις του Μητσοτάκη, επικαλούμενη και τον Μίκη Θεοδωράκη λέγοντας του πως «είσαι μέρος της ναζιστικής Ευρώπης», μιλώντας του μάλιστα σε πρώτο ενικό πρόσωπο, καταλήγοντας με την φράση «Μην προδίδεις Κυριάκο τη μνήμη της Ελληνικής Αντίστασης!».

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης: ‘’Σε αυτή τη σκοτεινή ώρα για την Ευρώπη (σ.σ. σαν άλλος Τσώρτσιλ;), δείξαμε την αποφασιστικότητά μας να υποστηρίξουμε την Ουκρανία με ένα ενιαίο μέτωπο, κάτι που οι εχθροί μας μπορεί να μην περίμεναν. Δεν θα μας τρομάξετε, θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την Ουκρανία όσο χρειαστεί’’».

«Αποκάλεσε τη Ρωσία εχθρό της Ευρώπης. Πρώτον, δεν έχουμε τρομοκρατήσει την Ελλάδα ή κανέναν άλλον και δεν τους τρομοκρατούμε. Δεν θα βρείτε ούτε ένα παράδειγμα.

Δεύτερον, η Ευρώπη ήταν διαφορετική. Το Γ’ Ράιχ ήταν επίσης Ευρώπη. Για μια τέτοια ναζιστική Ευρώπη, θα είμαστε πάντα εχθροί.

Τρίτον, στο σοβιετικό/ρωσικό σχολείο μου, στο συνηθισμένο μάθημα μουσικής για κάθε μαθητή μας, μελέτησα τα έργα του Μίκη Θεοδωράκη. Ήξερα και τη μουσική του και τη μοίρα του. Και αυτός ήταν εχθρός της Ευρώπης, της ναζιστικής Ευρώπης.

Μην προδίδεις Κυριάκο τη μνήμη της Ελληνικής Αντίστασης!» καταλήγει η Μαρία Ζαχάροβα.

anazitiseis.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. επεσε μεσα η ζαχαροβα

  2. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΚΑΝΕΛΑ.

  3. ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΛΑ ΖΑΧΑΡΗ.

  4. ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ.ΑΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΑΣΧΗΜΑ…..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*