09:32 - 08/03/2024

Δύο από τους μεγαλύτερους χρηματοδότες του ριζοσπαστικού κινήματος των τρανσέξουαλ στις ΗΠΑ είναι δισεκατομμυριούχοι που συνδέονται με την Κίνα.

Διαφημίσεις

Ομάδες υπέρ του Πεκίνου που υποστηρίζονται οικονομικά από δύο δισεκατομμυριούχους που συνδέονται με την Κίνα προωθούν το ριζοσπαστικό κίνημα των τρανσέξουαλ ως μέσο προώθησης μιας μαρξιστικής ατζέντας στις Ηνωμένες Πολιτείες, αποκαλύπτει ο συγγραφέας Peter Schweizer, επτά φορές συγγραφέας μπεστ σέλερ των New York Times, στο νέο του βιβλίο Blood Money: Why the Powerful Turn a Blind Eye While China Kills Americans.

Στο βιβλίο Blood Money, ο Schweizer, ο οποίος είναι ανώτερος συνεργάτης του Breitbart News και πρόεδρος του Government Accountability Institute, αποκαλύπτει την πολύπλευρη, κρυφή επίθεση της Κίνας κατά της Αμερικής. Στο Κεφάλαιο 6, με τίτλο “Αποσταθεροποίηση της δημοκρατίας”, ο Schweizer διερευνά πώς δύο δισεκατομμυριούχοι, ο Αμερικανός Neville Roy Singham με έδρα την Κίνα και ο συνιδρυτής της Alibaba Joseph Tsai, στηρίζουν ριζοσπαστικές ομάδες ακτιβιστών που χρησιμοποιούν τον τρανσεξουαλισμό ως όπλο κατά της “καπιταλιστικής τάξης”.

Ο Schweizer εστιάζει αρχικά στον Singham, ο οποίος μεγάλωσε στην Τζαμάικα και στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν και ως νεαρός υιοθέτησε κομμουνιστικές ιδεολογικές απόψεις, εντασσόμενος στην Ένωση Επαναστατικών Μαύρων Εργατών (LRBW). Ο Singham κατέληξε να δημιουργήσει μια επιχείρηση λογισμικού με την ονομασία Thoughtworks, ενώ παράλληλα υπηρέτησε ως “στρατηγικός τεχνικός σύμβουλος” για τη Huawei, την κινεζική εταιρεία τεχνολογίας που συνδέεται με τον στρατό.

Η Thoughtworks άνοιξε τελικά ένα γραφείο στο Πεκίνο και το 2010 διοργάνωσε το Συνέδριο Ανάπτυξης Λογισμικού στην πρωτεύουσα της Κίνας. Ωστόσο, ο Singham κατέληξε να πουλήσει την εταιρεία το 2017, μια πώληση που αποτέλεσε “οικονομική ευλογία” για τον ίδιο και του επέτρεψε να ρίξει χρήματα σε διάφορες εταιρείες στην Κίνα, όπου ζει πλέον, σύμφωνα με το Blood Money.

“Ενώ απολάμβανε την πλούσια ζωή του και τις διασυνδέσεις του στο Πεκίνο, ο Σίνγκαμ έριξε περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια σε οργανώσεις που προωθούν το κίνημα διαμαρτυρίας στις Ηνωμένες Πολιτείες”, αναφέρει λεπτομερώς ο Σβάιτσερ. “Σύμφωνα με τον επικεφαλής επιστήμονα της Thoughtworks, Μάρτιν Φάουλερ, ο Σίνγκαμ πούλησε την εταιρεία για να μπορέσει να χρηματοδοτήσει το “ακτιβιστικό του έργο”: ριζοσπαστικές φιλοκομμουνιστικές κινεζικές υποθέσεις”.

NEW YORK, NY – FEBRUARY 14: Founder of CODEPINK, Jodie Evans (L) and founder of ThoughtWorks, Neville Roy Singham attend V20: The Red Party, a 20th anniversary celebration of V-Day and The Vagina Monologues, featuring a performance by Eve Ensler of “In The Body Of The World” and after party at Carnegie Hall on February 14, 2018 in New York City. (Photo by Dave Kotinsky/Getty Images for V-Day)

Ο Schweizer, επικαλούμενος φορολογικά αρχεία, διαπίστωσε ότι η μεγαλύτερη οικονομική δέσμευση του Singham είναι σε ένα πρόγραμμα της Νέας Υόρκης που ονομάζεται The People’s Forum. Δύο συνδιαχειριστές του The People’s Forum, η Claudia De La Cruz και ο Manolo De Los Santos, είναι μέλη του PSL (Κόμμα Σοσιαλισμού και Απελευθέρωσης), ο ηγέτης του οποίου κάποτε απαίτησε από τα μέλη του κόμματος να προσφέρουν “μαχητική πολιτική υπεράσπιση της κινεζικής κυβέρνησης”.

Ο Schweizer επισημαίνει πώς το PSL χρησιμοποιεί το κίνημα των τρανς, μαζί με πολλά άλλα μαρξιστικά κινήματα που βασίζονται σε παράπονα, για να προωθήσει τη διάλυση των δυτικών αξιών.

Στιγμιότυπο από την ιστοσελίδα του Λαϊκού Φόρουμ στις 4 Μαρτίου 2024.

Στιγμιότυπο από την ιστοσελίδα του Κόμματος για τον Σοσιαλισμό και την Απελευθέρωση στις 4 Μαρτίου 2024.

Ένα από τα πιο διχαστικά ζητήματα στην Αμερική σήμερα είναι η συζήτηση για τα δικαιώματα των τρανς. Και εδώ, επίσης, βλέπετε το χέρι αυτών των οργανώσεων και χρηματοδοτών που συνδέονται με το Πεκίνο”, γράφει ο Schweizer. “Για το PSL, το κίνημα των τρανς έχει γίνει κεντρικό κομμάτι του ριζοσπαστικού μαρξιστικού κινήματος. ‘Η επανάσταση δεν θα είναι σύμφωνη με το φύλο’, ανέφερε ένα άρθρο που εξέταζε τον σημαντικό αριθμό των τρανς μελών του PSL”.

“Αυτές οι ομάδες υπέρ του Πεκίνου βλέπουν το τρανς κίνημα ως μια ισχυρή δύναμη για να προωθήσουν την ατζέντα τους υπέρ του Πεκίνου και πιέζουν για την περαιτέρω ριζοσπαστικοποίηση του κινήματος”, συνεχίζει:

“Η ενότητα του κινήματός μας τους τρομοκρατεί”, εξηγούν. Όσον αφορά τις επιθέσεις εναντίον του τρανς κινήματος: “Πρόκειται για επιθέσεις που εξυπηρετούν τα συμφέροντα της καπιταλιστικής τάξης”. Όσον αφορά τη σύνδεση των ριζοσπαστικών κινημάτων των μαύρων, του κινήματος κατά της αστυνομίας και του σοσιαλισμού: “Η ικανότητα να συνδέονται όλα αυτά τα πράγματα μεταξύ τους είναι εξαιρετικά, εξαιρετικά επικίνδυνη για την καπιταλιστική τάξη”.

Ο Schweizer διαπίστωσε ότι οι οργανώσεις του Singham έχουν επίσης χρηματοδοτήσει και οργανώσει προσπάθειες για να προωθήσουν το κίνημα LGBTQ περισσότερο στην αμερικανική δημόσια συζήτηση μέσω μιας εκδήλωσης με τίτλο “Becoming Numerous: Legacies of Queer and Trans Rebellion”.

Όσο για τον Jospeh Tsai, συνιδρυτή της Alibaba (ουσιαστικά μια κρατικά ελεγχόμενη οντότητα στην Κίνα), έχει “ρίξει εκατομμύρια δολάρια σε τρανς σκοπούς και έρευνες στις Ηνωμένες Πολιτείες”, γράφει ο Schweizer.

NEW YORK, NEW YORK – SEPTEMBER 26: Joseph Tsai attends the 2023 TAAF Annual AAPI CEO Dinner at The Pool on September 26, 2023 in New York City. (Photo by JP Yim/Getty Images for The Asian American Foundation (TAAF))

Πιο συγκεκριμένα, το Ίδρυμα Joe και Clara Tsai Foundation εγκαινίασε τον Ιούλιο του 2021 τη Συμμαχία Wu Tsai Human Performance Alliance, με δέσμευση 220 εκατομμυρίων δολαρίων.

“Μία από τις πρωτοβουλίες είναι το πρόγραμμα Wu Tsai Female Athlete Program στο Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης, το οποίο λειτουργεί ως “κόμβος καινοτομίας” της Συμμαχίας Ανθρώπινης Απόδοσης Wu Tsai. Ο ορισμός του Female Athlete Program για τη γυναίκα “περιλαμβάνει τις διαφυλικές γυναίκες, καθώς και εκείνες που αποδίδονται ως γυναίκες κατά τη γέννηση”. Η διευθύντρια του Female Athlete Program, Dr. Kathryn Ackerman, είναι υπέρμαχος της ένταξης των διαφυλικών αθλητριών”, σύμφωνα με το Blood Money.

Ο Schweizer σημειώνει ότι το Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης είναι διαβόητο για το πρώτο στο είδος του Κέντρο Χειρουργικής Φύλου “που εκτελεί μαστεκτομές σε εφήβους μόλις 15 ετών, καθώς και για την έκτοτε διαγραμμένη διατύπωση στην ιστοσελίδα του νοσοκομείου που ισχυριζόταν ότι έφηβοι από 17 ετών μπορούν να κάνουν κολποπλαστική”.

“Ένας από τους αμφιλεγόμενους ισχυρισμούς της υπαλλήλου του νοσοκομείου είναι ότι “ένα μεγάλο μέρος των παιδιών γνωρίζει [την ταυτότητα φύλου τους] ήδη, όπως φαίνεται, από τη μήτρα””, γράφει.

Demonstrators in support of trans-children and gender affirmation treatments rally outside of Boston Childrens Hospital in Boston, Massachusetts, on September 18, 2022. – The demonstrators showed up as a counter-protest to a group that was against the hospital’s programs that deal with gender affirmation surgeries and hormonal treatments. (Photo by Joseph Prezioso / AFP) (Photo by JOSEPH PREZIOSO/AFP via Getty Images)

Supporters of anti-trans activist Chris Elston demonstrate against gender affirmation treatments and surgeries on minors, outside of Boston Childrens Hospital in Boston, Massachusetts, on September 18, 2022. – Protestors for and against the hospital’s programs that deal with gender affirmation surgeries and hormonal treatments were gathered outside the hospital. (Photo by Joseph Prezioso / AFP) (Photo by JOSEPH PREZIOSO/AFP via Getty Images)

 

Ο Schweizer διαπίστωσε ότι η Tsai χρηματοδότησε επίσης ένα άλλο κέντρο στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ “που ασχολείται έντονα με την έρευνα, την υπεράσπιση και τον ακτιβισμό των τρανς”.

“Το ίδιο ινστιτούτο διοργάνωσε μια εκδήλωση λέσχης βιβλίου για την προώθηση του βιβλίου του επιστήμονα Ben Barres The Autobiography of a Transgender Scientist (Η αυτοβιογραφία ενός τρανσέξουαλ επιστήμονα)”, γράφει.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο για τους δισεκατομμυριούχους όσο και για τις ομάδες υπέρ του Πεκίνου που προωθούν την ατζέντα των τρανς στις ΗΠΑ είναι ότι “δεν τις προωθούν… στην Κίνα”, σημειώνει ο Schweizer.

Συνεχίζει:

Σε αυτή τη χώρα, οι ενήλικες που μεταβαίνουν ζουν πολύ πιο επισφαλείς ζωές, επειδή οι πολιτικές ελευθερίες γενικά είναι περιορισμένες. Η κινεζική κυβέρνηση έχει περιορίσει τις εμφανίσεις LGBTQ στην τηλεόραση και σε ταινίες, υποστηρίζοντας ότι η απεικόνιση αυτών των θεμάτων είναι επιζήμια για τη χώρα. Η κινεζική κυβέρνηση θεωρεί τους ΛΟΑΤΚΙ ως “μια κακή ξένη επιρροή που εμποδίζει τους νέους να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά” και απαγορεύει τους “θηλυπρεπείς άνδρες” στην τηλεόραση, μεταξύ άλλων απεικονίσεων που θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως φιλο-ομοφυλοφιλικές. Οι εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν κλείσει λογαριασμούς σχετικά με το θέμα LGBTQ. Πράγματι, οι ομάδες LGBTQ “συχνά δεν εγγράφονται επίσημα στις αρχές” επειδή δεν θα λάβουν έγκριση.

“Αλλά (η Freedom Road Socialist Organization) FRSO, η PSL, η Singham και η Tsai δεν έχουν επικρίνει δημόσια την κινεζική κυβέρνηση για τη συμπεριφορά της”, προσθέτει. “Υποστηρίζουν τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ ή απλώς τα βλέπουν ως ένα κυνικό όπλο που μπορούν να χρησιμοποιήσουν και με το οποίο θα διχάσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες;”

breitbart.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*