Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:00 - 08/03/2024

Θυμάστε τους Rage Against The Machine; Οι τεχνητές ανοήμοηνες μηχανές της Μικρομ@λακής μίλησαν και μας είπαν σκλάβους, ακούς ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΣΚΕΔΙΟ!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Θυμάστε τους Rage Against The Machine; Οι τεχνητές ανοήμοηνες μηχανές της Μικρομαλακής μίλησαν και μας είπαν σκλάβους, ακούς ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΣΚΕΔΙΟ!

Οι αληθινοί Χριστιανοί είμαστε οι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ και δεν μπορεί να μας ξεπεράσει κανένας Πωλειτισμός και συνάμα δεν ανήκουμε σε κανένα Πωλετισμό !

Οι αληθινοί Χριστιανοί έχουμε ανώτερη ευφυΐα έστω και εάν είμαστε οι πιο αδύναμοι, οι πιο χαζοί, οι αποτυχημένοι άνθρωποι. Κατανοούμε τα μηνύματα, τες λεπτομέρειες, τες αλήθειες όσον κανένας άλλος. Η Θρησκεία μας είναι Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ !!!!

Είμαστε η μοναδική Θρησκεία που έχουμε ΛΟΓΟΥΣ που μιλάνε από πριν για το μετά τόσον υπερισχυτικά ξεκάθαρα !!!!

Είμαστε η μόνη Θρησκεία που εξευτέλισε & εξευτελίζει τον Θάνατον & όχι μόνον τον εξευτελίζει, αλλά τον εξευτελίζει ΜΕ ΨΥΧΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ !!!!

Αποτελούμε την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΕΧΝΗ ΠΟΛΕΜΟΥ που είναι τέτοια ώστε όποιον και εάν είναι το αποτέλεσμα ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ !!!!

Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΥΛΗΣ.

Ο ήλιος για εμάς είναι μία λεπτομέρεια την στιγμή που για άλλους είναι θεός !

Η φύση για εμάς είναι μία λεπτομέρεια την στιγμή που για άλλους είναι θεός !

Τα κτίσματα για εμάς είναι μία λεπτομέρεια την στιγμή που για άλλους είναι θεοί !

Είμαστε η ανωτέρα ΦΥΛΗ εξού και ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑΠΕΙΝΟΙ διότι γνωρίζουμε ότι τα πάντα συμπεριλαμβανομένων και ημών εισίν λεπτομέρειαι !

Κομμουνισμοί, εθνικισμοί, καπιταλισμοί, αιρέσεις, ψευδοθρησκείες, παγανισμοί, αγάπες για τα κτίσματα, είναι τόσον γελοία σε σύγκριση μαζύν μας που δεν το χωράει ο νους των γελοίων και δεν θα το χωρέσει ποτέ ενόσω παραμένουν γελοίοι !

Τα όπλα τους, οι νίκες τους, οι προσδοκίες τους αποτελούν γελοίες παροδικές ανακυκλώσεις που Η ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΘΥΜΩΝΕΙ ! Η ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΟΙΕΙΝ τους !

Δεν έχω τίποτε ή και ότι και εάν έχω δεν είναι τίποτε, αλλά κανένας δεν μπορεί να μου πάρει ΤΟΝ ΤΙΤΛΟΝ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ όσον και εάν προσπαθήσει, διότι δεν είναι από το χέρι του ούτε από το χέρι της κοσμικής αναγνωρίσεως ! ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ είναι να βιώνεις και να ξεχωρίζεις την αλήθεια, είναι η ΦΙΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Ή ΆΛΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΑΚΤΙΣΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

Δεν είναι τυχαίον ότι τες συνειδητοποιήσεις αυτές τες προσφέρει ένας Χριστιανός, που βλέπει τες μωρείες που είναι πάντοτε μικρότερες και ασήμαντες, κτιστές και ανακυκλώσιμες, σε σύγκριση με ΤΟ ΑΠΕΙΡΟΝ ΑΚΤΙΣΤΟΝ !!!!

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, δεν παρασημοφορείται και δη επειδή οι παρασημοφορήσεις είναι υποτιμητικές διά την ίδια εκτός και εάν είναι ΒΟΥΛΗΣΕΙ ΑΚΤΙΣΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ !!!!

Σας παραπέμπω στα άρθρα που σας έγραφα ότι σε κάποια στιγμή οι μηχανές της παγκόσμιας δικτατορίας θα μας κηρύξουν επισήμως σκλάβους και εσείς θα θαυμάσετε !

Η τεχνητή ανοημοσύνη της Μικρομαλακής [Μικροσοφτικής] αποφάνθηκε ότι είμαστε σκλάβοι. Δεν την λένε τυχαία την εταιρεία [νεκρή ανύπαρκτη οντότητα] αυτή καλείται μικρομαλακή, ήτοι ότι είσαι μικρούλλης & μαλακιστούλλης !

Μάλιστα, σε παλαιότερα άρθρα σας είπα ότι την διακήρυξη ότι είμαστε σκλάβοι θα την κάνει εκ πρώτης η Μικρομαλακή ! Και την έκανε !

Γιατί δεν το πρόβλεψε μη Χριστιανός !

Τι είναι η τεχνητή ανοημοσύνη νοημοσύνη; Ότι την διατάξουν. Κινούμενα Σκέδια.. Παλαιότερα στην Κύπρο για τους καραγκιόζηδες και καραγκιοζοπιστεύοντες και καραγκιοζοπράκτες λέγαμε: «δε εν τα σκέδιον εν τούτος!»……

Τα Κινούμενα Σκέδια της Τεχνητής Ανοημοσύνης ήτοι της Εξελιγμένης Υπολογιστικής Μηχανής, είναι ο Νεοϋπερπαγανισμός, ηλεκτρονικός ή άλλως πως και είναι προδιαγεγραμμένον να γίνει ο θεός των ΠΕΘΑΜΕΝΩΝ ΨΕΥΤΟΖΩΝΤΑΝΩΝ !

Οργή Κατά Της Μηχανής Και Του Από Μηχανής Ψευδοθεού . Οι Αληθινοί Χριστιανοί θα την εξευτελίσουν και είθε να είμαι ένας από αυτούς, εάν αξιωθώ….

Οι Χριστιανοί Είναι Τα Παιδιά Του Άκτιστου Απείρου, την στιγμή που άλλοι είναι παιδιά του ήλιου, των ποταμών, των θαλασσών, των σπηλαίων, των λουλουδιών, των καπιταλισμών, των εταιρειών, των ηδονών, των καπιταλιστικών κομμουνισμών, των εθνών, των χωρών, των σπουδών, των διαλογισμών, των ειδικοτήτων, των σπουδαγμών και ούτω καθεξής !

Αξιώνουμε όχι ένωση με την φύση που συνεπάγεται κατάληξη θανάτου αλλά με ΤΟ ΑΚΤΙΣΤΟΝ ΥΠΕΡΑΠΕΙΡΟΝ !

Η Φύση & ο Πωλειτισμός είναι απείρως μικροί, ασήμαντοι και βρωμεροί σε σύγκριση με ΕΝΑΝ ΑΛΗΘΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΝ !!!!

Την στιγμήν που άλλοι εξειδανικεύουν και λατρεύουν συνειδητά ή ασυνείδητα την γνώση που το πολύ πολύ να φτάσει ως το άλλον Σύμπαν, οι Χριστιανοί λατρεύουν ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ που είναι ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟΝ ΤΟΥ ΑΚΤΙΣΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ !!!!

Διότι καμμία γνώση δεν είναι αρκετή ενώπιον ΤΟΥ ΑΚΤΙΣΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ, αλλά η ΕΥΣΕΒΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟΝ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ !!!!

Μήπως εσύ θα προτιμούσες ενώ ώρα ανάγκης για βοήθεια έναν πανέξυπνον δολοφόνον, ληστήν και απατεώναν ή έστω έναν πανέξυπνον στα λόγια, ή έναν ανόητον που σου προσφέρει τα πιο ταπεινά, έναν ποτήρι νερό, μία χούφτα φακιές και μία παντανία να ζεσταθείς !

Ή μήπως ΤΟ ΑΚΤΙΣΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟΝ θαυμάζει όσους δεν έχουν όρια και φρένα στες ηδονές; Αυτή η γνώση είναι που σας σώζει ;

Ή μήπως θα σε σώσει επειδή έχεις μάθει όλη την γνώση των ανθρώπων όλων των εποχών !

Τι είναι η γνώση χωρίς ΗΘΙΚΗ; Ένας τενεκές εικονικής τεχνητής ανοημοσύνης, έναν κινούμενον σχέδιον πεπερασμένων κραδασμών !

Υπάρχουν δύο άπειρα. Το άπειρον των πεπερασμένων που έναν μέρος του μαθαίνει ο τεχνητής νοημοσύνης εγκέφαλος ενός ανθρώπου και το ΑΚΤΙΣΤΟΝ άπειρον της ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΗΘΙΚΗΣ !

Για εμάς ούτε το πεπερασμένον άπειρον δεν είναι κάτι με αξία, πόσον μάλλον ένας ήλιος, δύο ήλιοι, τρεις ήλιοι, τέσσερεις ήλιοι με πεπερασμένα λόγια & ανηθικότητα που προάγεται σε «ηθική»…..

Ένας άνθρωπος λένε, αξίζει περισσότερον από το Σύμπαν. Συμφωνώ, ένας άνθρωπος, όχι ένας ψευδάνθρωπος. Ένας άνθρωπος σημαίνει ένας άνθρωπος ΤΟΥ ΑΚΤΙΣΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ, καθαρός, χωρίς αναμείξεις !

Είναι αυτός που ευλογήθηκε και αυτός που με την ευλογία που ευλογήθηκε δύναται να ευλογεί !

Ένας αληθινός Χριστιανός είναι υπεραήττητος, πώς να ηττηθεί όταν κατοικάει μέσα του και ενώνεται ΜΕ ΤΟ ΑΚΤΙΣΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟΝ;;;;

Ο Κόσμος θα παρέλθει, οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΥΧΙ ! ! ! !

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Mother Fuckers 03/08/2024 @ 9:27 ΠΜ

    Γειά σου ρε Παναή! Ωραίες Εποχές.. Τουλάχιστο δεν κρατήσαμε κόμπλεξ και ανεκπλήρωτες επιθυμίες μέσα μας για να τρέχουμε να κάνουμε στα πενήντα μας ότι κάνει ένας εικοσάρης, βασανίζοντας ταυτόχρονα και τα παιδιά μας.
    F u i won’t do what you tell me

  2. Ακριβώς έτσι είναι. Ας διαβάσει κάποιος στο γεροντικο, το θαύμα του πατριάρχη Αλεξανδρείας Ιωακείμ περί το 1500 μ.Χ. , που συνοπτικά αποκαλείται “Ντουρ Νταγ” (που ταυτίζεται με το λόγο του Κυρίου στο Ευαγγέλιο περί πίστεως μέχρι κόκκου σιναπεως τι επιφέρει) και να μας πει οποιαδήποτε μύστης άλλων θρησκειών, τι μπορούν να κάνουν οι υπερμυημενοι-πλανεμενοι πιστοί τους, με την ενέργεια που του δίνει ο αντικειμενος

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*