21:27 - 07/03/2024

ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΔΕΙΝΟΝ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΛΥΠΗΡΑ Η ΤΥΧΗ

Διαφημίσεις

ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΔΕΙΝΟΝ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΛΥΠΗΡΑ Η ΤΥΧΗ

GEWKWN

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο Γέροντας μου από το 2010 μέχρι σήμερα μας αποκάλυψε κάποια γεγονότα που θα συμβούν και αφορούν σχεδόν όλο τον πλανήτη( και την Ελλάδα), στο άρθρο αυτό θα δώσω περισσότερο βάρος στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

Γερμανία : Πληροφορίες (7/3/2024) αναφέρουν ότι η Γερμανία θα επιστρέψει στην υποχρεωτική στράτευση.

11 μήνες πριν, από τον Γέροντα μου: ‘’Παιδιά μου ο κόσμος όλος είναι μια μεγάλη σκακιέρα στην οποία τα πιόνια ( στρατός) παίρνουν θέση για να αρχίσει το καταστροφικό παιγνίδι (πόλεμος) ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ και αυτό θα είναι η αιτία της ΟΛΙΚΗΣ καταστροφή της……. Μην ξεχνάτε παιδιά μου αυτά που σας είπα πριν από καιρό για ‘’ ΔΑΓΚΩΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ’’ από την Ρωσία λόγω της συνεργασίας της με το ΝΑΤΟ και την Ουκρανία, όμως τα μάτια σας να βλέπουν και προς Γερμανία, διότι όταν γίνει αυτό το δάγκωμα στην Πολωνία τότε η Γερμανία θα αντιδράσει διότι φοβάται να μην πάθει τα ίδια με αυτά που έπαθε στον Β’ παγκόσμιο πόλεμο από τους Ρώσους, αυτή η αντίδραση της Γερμανίας θα έχει απάντηση από την Ρωσία και η απάντηση αυτή θα οδηγήσει την Γερμανία σε πολύ μεγάλη καταστροφή…….’’

‘’ Παιδιά μου η γη θα τρανταχτεί ο ουρανός θα σκοτεινιάσει για αρκετές μέρες ή μήνα όχι μήνες, μήνα, ο ήλιος θα χαθεί, στους δρόμους στα σπίτια στα χωράφια θα επικρατεί πλέον παγωνιά και θα φύγουν οι πληθυσμοί της χώρας αυτής αλλά όπως σας είπα προηγουμένως και από άλλες χώρες. Όσοι είχαν πάρει απόφαση να κόψουν ( μοιράσουν ) την Ελλάδα, μεταξύ αυτών και η Γερμανία θα έρθουν στην Ελλάδα με καραβάνια ( για να σωθούν)’’

Προειδοποίηση του Γέροντα από το 2012 για την Γερμανία ’’Αυτή θα είναι η αιτία της καταστροφής της Γερμανίας, θα πληρώσει η Γερμανία για όλο το αίμα που έχυσε στον Α’ και Β’ παγκόσμιο πόλεμο και για τον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο …τον οικονομικό. Κάτι με πυρηνικά θα συμβεί στην Γερμανία, είτε από ατύχημα πυρηνικού εργοστασίου η πυρηνικής επίθεσης, στην Γερμανία θα πάθουν ένα μεγάλο κακό ‘’

3/3/2023  Προειδοποίηση του Γέροντα ‘’ παιδιά μου για πρώτη φορά στην ιστορία της η Γερμανία θα δεχτεί και έναν πολύ μεγάλο σεισμό και  θα κινδυνέψουν τα πυρηνικά της εργοστάσια. Από το 2012 το λέγαμε αυτό  για πρώτη φορά στην ιστορία της Γερμανίας έως τη Βαυαρία θα γίνει ένας φριχτός σεισμός αλλά δεν θα είναι μόνον εκεί…….

Με την αποκάλυψη των σχεδίων για επίθεση στην Κριμαία από αξιωματικούς της γερμανικής Πολεμικής Αεροπορίας φαίνεται ότι κάτι ΜΕΓΑΛΟ οργανώνεται  στην Γερμανία  που θα μπορούσε ενδεχομένως να βυθίσει τον πλανήτη στην απόλυτη σύγκρουση. Η  Γερμανία φοβάται, διότι γνωρίζει ότι  μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα τα πράγματα θα ξεφύγουν με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ίδια η ύπαρξη της, ο φόβος τελικά θα την οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις με καταστροφικά αποτελέσματα.

25/9/2018, από τον  Γέροντα μου: ‘’Οι πρώτοι που θα φαγωθούν μεταξύ τους θα είναι οι Γερμανοί’’

–  Η Γερμανία θα πληρώσει φόρο αίματος για τους 2 παγκόσμιους πολέμους και για τον Οικονομικό πόλεμο εναντίον της Ελλάδας, της Κύπρου και των άλλων κρατών.

5/08/2023 στα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ έγραψα ότι ο Γέροντας μας είπε: η Γερμανία ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΞΑΦΝΙΚΑ που και οι ίδιοι οι Γερμανοί δεν θα το πιστεύουν, το αποτέλεσμα είναι να μοιραστεί σε πολλά κρατίδια που δεν θα συμφωνούν μεταξύ τους, Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ….. 

Ο Χρήστος Μαντζιάρης έγραψε ότι  ο Ιωσήφ Βατοπεδινός είχε πει σε ομήγυρη προσκυνητών  ‘’Τα ποτάμια της Γερμανίας θα γίνουν κόκκινα από το αίμα». Οι Ρώσοι και Κινέζοι θα είναι αυτοί που θα ισοπεδώσουν την Γερμανία. Τόσο πολύ θα τρομάξουν οι Γερμανοί που οι νέοι της δεν θα προσφέρονται να καταταγούν στον γερμανικό στρατό ‘’

5 Νοεμβρίου 2019 athensmagazine …….προρρήσεις από μια αγιασμένη ψυχούλα από την Αν. Μακεδονία. Προρρήσεις που τις δόθηκαν άνωθεν από την Υπεραγία Θεοτόκο σε ανύποπτο χρόνο βλ. το 1970 και  αναρτήθηκαν από πολλά ιστολόγια. ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ! «Το μεγάλο κακό θα ξεκινήσει όμως παιδί μου Μάρτιο μήνα από την Αλβανία» «Πίσω από την Αλβανία θα κρύβεται η Γερμανία με την Τουρκία. Θα ανοιχτεί πόλεμος μεταξύ Αλβανίας – Κοσόβου- Σερβίας – Σκοπίων. Ο πόλεμος από τα Βαλκάνια θα μετατοπιστεί στην Τουρκία (στην Κωνσταντινούπολη), εκεί παιδί μου θα γίνει το μεγάλο κακό!!.» «ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ! ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΥΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ!»-ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ 

 ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ  «Από εκεί θα έρθει η απειλή.»  Απόσπασμα από το βιβλίο: Τόμος B΄ – Έκδοση 2η Βελτιωμένη  “Μαρτυρίες Προσκυνητών” Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994, Σελ. 384 – 385   «Πίσω από την Αλβανία θα κρύβεται η Γερμανία με την Τουρκία. Θα ανοιχτεί πόλεμος μεταξύ Αλβανίας – Κοσόβου- Σερβίας – Σκοπίων. Αυτός ο πόλεμος ετοιμάζεται εδώ και χρόνια. Η Γερμανία θα μπει στον πόλεμο στο πλευρό της Αλβανίας, ενώ η Ρωσία θα βοηθήσει την Σερβία η οποία είναι και η μόνη σύμμαχος της στην περιοχή.  

ΣΗΜΕΙΩΣΗ GEWKWN : ΕΛΛΗΝΕΣ, Η ώρα έφτασε προετοιμαστείτε… Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη, υποχωρήσεις και ατολμίες. Τώρα είναι η ώρα, η Ελλάδα να υψώσει το ανάστημα της. Η Κύπρος είναι στο πλευρό της! Έχουμε χρέος και καθήκον να παραδώσουμε στους απογόνους μας μια πατρίδα Ελληνική, περήφανη, ισχυρή ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Στην αρχη λεγαν θα καταρευσει η τουρκια τωρα θα καταρευσει η Γερμανια και ο αλιθηνος υπαιτιος σε ολα απλα δεν τον βλεπει κανεις.
    Αυτες οι προφητειες δεν ειναι απο γεροντες αλλα απο πολεμικους συντακτες για να εκφοβηθει το πληθος.
    Οι πολεμοι ειδικα του β παγκοσμιου γιναν για αλλο λογο ενας προφητης εχει γνωση για αυτο ενας πολεμικος συντακτης δεν ενδιαφερεται.
    Κατι θα γινει αλλα θα ειναι εκπληξη που κανεις δεν μπορει να ξερει για την ωρα παντος καταρρει η Ελλαδα.

  2. Θα μισουσαμε τους Ρωσους αν ….παραλιγο….γλυτωναμε απο δυο δυτικους λουλιδες παιδια του Σβαμπ? αντινατιβιστες….εναν ελληνοφωνο εναν ουκρανοφωνο που τους ενωνει το μισος για την ορθοδοξια και γενοκτονοι των λαων τους σε υπηρεσια του Σβαμπ…ζητω ο Τραμπ…Ζητω ο Πουτιν…ζητω ολοι που ειναι αντιλιμπεραλ της νεας ταξης…καντε δημοψηφισμα κατοχικα να δουμε ποιον υποστηριζει ο ελληνικος λαος στην ουκρανια,την κανονικη εκκλησια και τον Πουτιν Τους Ρωσους και τους ελληνες ομογενεις …τολμηστε.

  3. Γιώργο…πες την αλήθεια…εσύ που ξέρεις….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*