20:09 - 07/03/2024

BLACKOUT στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook και YouTube CENSOR τα θύματα του εμβολίου COVID-19 της AstraZeneca

Διαφημίσεις

Τα βρετανικά θύματα που υπέστησαν διάφορες ανεπιθύμητες παρενέργειες και σοβαρά προβλήματα υγείας μετά τον εμβολιασμό τους κατά του κοροναϊού AstraZeneca Wuhan (COVID-19) εγείρουν περισσότερες ανησυχίες για τη λογοκρισία από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.
Οι άνθρωποι αυτοί, οι οποίοι θεωρούν τους εαυτούς τους θύματα του εμβολίου κατά του κοροναϊού, αποκάλυψαν ότι οι προσπάθειές τους να μοιραστούν τις αρνητικές εμπειρίες και τα συμπτώματά τους στο διαδίκτυο αποσιωπούνται.

Ένα από τα θύματα που αποσιωπήθηκαν είναι ο Jamie Scott, πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος υπέστη έναν θρόμβο αίματος που άλλαξε τη ζωή του και προκάλεσε μόνιμη εγκεφαλική βλάβη μετά τον εμβολιασμό του την άνοιξη του 2021. Ο Scott ασκεί τώρα νομική δράση κατά της AstraZeneca στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου.

Ο Scott δήλωσε ότι μετά τον εμβολιασμό του υπέστη σοβαρή εγκεφαλική βλάβη που τον άφησε με εγκεφαλική βλάβη και δεν μπορούσε να συνεχίσει να εργάζεται.

Η αγωγή, η οποία ασκήθηκε βάσει του νόμου περί προστασίας των καταναλωτών του 1987, υποστηρίζει ότι το εμβόλιο COVID-19 ήταν “ελαττωματικό”, διότι ήταν λιγότερο ασφαλές από ό,τι τα άτομα δικαιούνταν να αναμένουν. Η δικαστική προσφυγή απέχει τουλάχιστον ένα χρόνο από την πλήρη ακρόαση στο δικαστήριο.

Μια άλλη αγωγή έχει κατατεθεί από τον σύζυγο μιας γυναίκας που πέθανε μετά τη λήψη του εμβολίου COVID-19.

Άλλα θύματα που πιστεύουν ότι έχουν υποστεί αρνητικές αντιδράσεις από το εμβόλιο, αλλά δεν εμπλέκονται σε νομικές μάχες, έχουν εκφράσει την απογοήτευσή τους για τη λογοκρισία σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook. Μοιράστηκαν ότι αυτές οι πλατφόρμες τους αναγκάζουν να χρησιμοποιούν “κρυπτογραφική γλώσσα και αυτολογοκρισία” για να αποφύγουν το κλείσιμο ομάδων.

Η UK CV Family, μια ιδιωτική ομάδα στο Facebook που ιδρύθηκε από τον Charlet Crichton, είναι ένα δίκτυο υποστήριξης με πάνω από 1.000 μέλη που έχουν υποστεί βλάβη από τα εμβόλια ή έχουν χάσει αγαπημένα τους πρόσωπα από αυτά.

Η Crichton, η οποία βίωσε και η ίδια σοβαρή αντίδραση στο εμβόλιο της AstraZeneca, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την επιχείρηση αθλητικής θεραπείας που διατηρούσε επί 13 χρόνια, επειδή χρειαζόταν παρατεταμένη ανάπαυση στο κρεβάτι κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης.

Το UK CV Family, που ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2021, έχει κερδίσει την ιδιότητα του βασικού συμμετέχοντος στην έρευνα Covid Inquiry, μια ανεξάρτητη δημόσια έρευνα για την εξέταση της αντίδρασης του Ηνωμένου Βασιλείου στην πανδημία. Η ομάδα του Facebook επιτρέπει σε μέλη όπως η Κράιτον, που μοιράστηκαν ότι υπέστησαν μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό, να καταθέσουν στην έρευνα.

Η Κράιτον δήλωσε ότι τα σχόλιά της μπλοκαρίστηκαν για να αποφευχθεί η κατάχρηση. Η Meta την απέκλεισε επίσης προσωρινά, επειδή φέρεται να μην πληρούσε τα πρότυπά της. (Σχετικά: Το βιομηχανικό σύμπλεγμα της λογοκρισίας διεξάγει πόλεμο πληροφοριών εναντίον του αμερικανικού λαού, προειδοποιεί ο ερευνητής δημοσιογράφος Jefferey Jaxen).

Ο Κράιτον δήλωσε ότι ορισμένα μέλη της οικογένειας CV του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν υποστεί σκιώδη αποκλεισμό, ο οποίος συμβαίνει όταν οι αναρτήσεις κάποιου αποκρύπτονται από τη δημόσια θέα.

Επιπλέον, το YouTube επιχείρησε να λογοκρίνει ένα βίντεο που έδειχνε μια ομάδα δικηγόρων να συζητούν για τα εμβόλια στο πλαίσιο της έρευνας COVID-19, λόγω υποτιθέμενης παραβίασης της πολιτικής ιατρικής παραπληροφόρησης του ιστότοπου.

Τα δήθεν ασφαλή εμβόλια έχουν συνδεθεί με ανεπιθύμητες ενέργειες και θανάτους
Έρευνες υποστηρίζουν ότι τα εμβόλια κατά του κοροναϊού έχουν σώσει εκατομμύρια ζωές. Τον Ιούνιο του 2022, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε ότι το εμβόλιο COVID-19 της AstraZeneca ήταν “ασφαλές και αποτελεσματικό για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω”.

Μια άλλη αγωγή που αφορά τουλάχιστον 80 θύματα τα οποία δήλωσαν ότι τραυματίστηκαν από το εμβόλιο COVID-19 της AstraZeneca αναμένεται επίσης να ξεκινήσει αργότερα το 2024, αλλά η υπόθεση του Scott αναμένεται να εκδικαστεί πρώτη.

Η AstraZeneca επέμεινε ότι η ασφάλεια των ασθενών αποτελεί “ύψιστη προτεραιότητα της εταιρείας και οι ρυθμιστικές αρχές έχουν σαφή και αυστηρά πρότυπα για να διασφαλίσουν την ασφαλή χρήση όλων των φαρμάκων, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων”. Η εταιρεία εξέφρασε επίσης τη συμπαράστασή της στους ανθρώπους που έχασαν αγαπημένα πρόσωπα ή ανέφεραν προβλήματα υγείας.

Ωστόσο, η AstraZeneca υποστήριξε επίσης ότι με βάση το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων των κλινικών δοκιμών και των δεδομένων του πραγματικού κόσμου, “το Vaxzevria [το εμβόλιο κατά του COVID] έχει αποδειχθεί συνεχώς ότι έχει αποδεκτό προφίλ ασφάλειας και οι ρυθμιστικές αρχές σε όλο τον κόσμο δηλώνουν σταθερά ότι τα οφέλη του εμβολιασμού υπερτερούν των κινδύνων των εξαιρετικά σπάνιων πιθανών παρενεργειών”.

Πολλοί από τους ενάγοντες έχουν λάβει εφάπαξ πάγιες αφορολόγητες πληρωμές ύψους 120.000 βρετανικών λιρών (126.997 δολάρια) στο πλαίσιο του κυβερνητικού προγράμματος VDPS (Vaccine Damage Payment Scheme), το οποίο παρέχει αποζημίωση σε τραυματισμένους ασθενείς ή σε θανόντες συγγενείς.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που ελήφθησαν στο πλαίσιο αιτήματος για την ελευθερία της πληροφόρησης, τουλάχιστον 144 από τις 148 πληρωμές του VDPS είχαν καταβληθεί σε δικαιούχους του εμβολίου της AstraZeneca.

Η προσπάθεια αναθεώρησης του VDPS βρίσκεται στο επίκεντρο αυτών των νομικών ενεργειών.

Οι αιτούντες πρέπει να επαληθεύσουν ότι το εμβόλιο COVID-19 προκάλεσε σοβαρή αναπηρία τουλάχιστον 60 τοις εκατό. Επιπλέον, οι οικογένειες έχουν αναφέρει ότι το επίπεδο της αποζημίωσης είναι “εντελώς” ανεπαρκές και δεν έχει προσαρμοστεί στον πληθωρισμό από το 2007.

Στις 7 Απριλίου 2021, η Κοινή Επιτροπή Εμβολιασμού και Ανοσοποίησης συνέστησε στους ενήλικες ηλικίας κάτω των 30 ετών να τους προσφερθεί εναλλακτική λύση αντί του εμβολίου COVID-19 της AstraZeneca, λόγω αναφορών για “εξαιρετικά σπάνιες θρομβώσεις αίματος σε πολύ μικρό αριθμό ατόμων”.

Μέχρι τις 7 Μαΐου 2021, η καθοδήγηση επικαιροποιήθηκε ώστε να ισχύει για ενήλικες ηλικίας κάτω των 40 ετών.

Ο Scott ήταν 44 ετών όταν έλαβε το εμβόλιο COVID-19 της AstraZeneca στις 23 Απριλίου 2021.

Η Κέιτ Σκοτ, η σύζυγος του Τζέιμι, μοιράστηκε ότι έχει υποβληθεί σε περισσότερες από 250 συνεδρίες αποκατάστασης από ειδικούς. Ο σύζυγός της επίσης “έπρεπε να μάθει να περπατάει ξανά, να καταπίνει, να μιλάει”. Η Κέιτ είπε ότι ο Τζέιμι αντιμετώπιζε επίσης προβλήματα μνήμης. Ενώ η κατάστασή του βελτιώνεται, ο Τζέιμι εξακολουθεί να υποφέρει από άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως γνωστικά προβλήματα, αφασία, σοβαρούς πονοκεφάλους και τύφλωση.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για μια συλλογή τραυματισμών που σχετίζονται με το εμβόλιο COVID-19.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*