20:06 - 07/03/2024

Γυναίκα που επέζησε από την Πολιτιστική Επανάσταση του Μάο στην Κίνα προειδοποιεί ότι η Αμερική οδεύει προς τον κομμουνισμό

Διαφημίσεις

Μια γυναίκα που επέζησε από την Πολιτιστική Επανάσταση του Μάο στην Κίνα προειδοποιεί ότι οι ΗΠΑ οδεύουν προς τον κομμουνισμό και μοιάζουν όλο και περισσότερο με τη χώρα στην οποία μεγάλωσε, καθώς οι κυβερνώντες χρησιμοποιούν τη φυλή για να διχάσουν την Αμερική.
Σε συνέντευξή της στον Τάκερ Κάρλσον, η συγγραφέας Xi Van Fleet δήλωσε ότι η κατήχηση που λαμβάνει χώρα στα αμερικανικά σχολεία μας προετοιμάζει για ένα ζοφερό μέλλον και ότι πρέπει να σταματήσουμε την “πλήρη κομμουνιστική επανάσταση” που λαμβάνει χώρα, αν θέλουμε να επιβιώσουμε.

Ο Van Fleet μεγάλωσε στην Κίνα κατά τη διάρκεια της Πολιτιστικής Επανάστασης προτού μετακομίσει στις ΗΠΑ το 1986 και αποκτήσει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στα Αγγλικά και στην Επιστήμη της Βιβλιοθήκης. Ήταν επτά ετών όταν ξεκίνησε η Πολιτιστική Επανάσταση και στα 16 της στάλθηκε να εργαστεί στην ύπαιθρο της Κίνας, αλλά κατάφερε να εγγραφεί στο κολέγιο μετά τον θάνατο του Μάο.

Μίλησε στον Carlson για τους πολλούς παραλληλισμούς που βλέπει μεταξύ της κατάστασης της Αμερικής σήμερα και των όσων παρατήρησε στην Κίνα του Μάο κατά τη διάρκεια της νεότητάς της. Ανέφερε την κατήχηση στα αμερικανικά σχολεία, από τα πανεπιστήμια μέχρι το νηπιαγωγείο, ως επικίνδυνη τάση, με τους καθηγητές και τα προγράμματα σπουδών να ασπάζονται τη μαρξιστική ιδεολογία και να βγάζουν μαθητές που επίσης ασπάζονται αυτόν τον τρόπο σκέψης. Είπε ότι αυτό έχει οδηγήσει σε μια “γιορτή της βίας”, όπως οι ταραχές που είδαμε μετά το θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ, γεγονός που την ενέπνευσε να ασχοληθεί πολιτικά.

Εξήγησε ότι η πολιτική διχόνοια στις πανεπιστημιουπόλεις μοιάζει με αυτό που είδε στην Κίνα όταν ήταν νεότερη, προσθέτοντας ότι στο πλαίσιο του κομμουνιστικού συστήματος πεποιθήσεων, τα άτομα πείθονται ότι οι ενέργειες που κάνουν τα καταπιεσμένα μέρη εναντίον των καταπιεστών τους είναι δικαιολογημένες – και αυτό ακριβώς βλέπει εδώ.

“Αυτό περιλαμβάνει δολοφονίες, απαγωγές(ping), βιασμούς – όλα είναι δικαιολογημένα, όπως ακριβώς και στην Πολιτιστική Επανάσταση”, σημείωσε ο Van Fleet. “Αυτό είναι που συμβαίνει στη σημερινή Αμερική”.

Πιστεύει ότι η λύση είναι η ανάκτηση του ελέγχου των πανεπιστημίων και των σχολείων και η εναντίωση σε επικίνδυνες πολιτικές, όπως η διδασκαλία της κριτικής φυλετικής θεωρίας στα δημοτικά σχολεία και οι προσλήψεις ποικιλομορφίας στις αμερικανικές επιχειρήσεις. Σύμφωνα με τον Van Fleet, η φυλή χρησιμοποιείται για να διαιρέσει την Αμερική με τον τρόπο που η τάξη χρησιμοποιήθηκε για να διαιρέσει την Κίνα. Οι ελίτ είναι αυτές που ξεκινούν επαναστάσεις και στρέφουν τους ανθρώπους εναντίον άλλων ελίτ προκειμένου να ασκήσουν τον έλεγχο.

Η Αμερική πρέπει να ξυπνήσει
Είπε στον Carlson ότι μετανιώνει που δεν μιλούσε για το παρελθόν της μέχρι πρόσφατα, επειδή οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν τι μπορεί να συμβεί και τα αμερικανικά σχολεία κάνουν λάθος που δεν διδάσκουν τους μαθητές για τους κινδύνους του κομμουνισμού. Αν και πιστεύει ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να βλέπουν το φως, διαπίστωσε ότι πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο κομμουνισμός εξαφανίστηκε με το Τείχος του Βερολίνου.

Το νέο της βιβλίο, Η Αμερική του Μάο: A Survivor’s Warning, παρουσιάζει την υπόθεση για το πόσο εύκολα η Αμερική μπορεί να πέσει σε μια μαρξιστική παγίδα και τι μπορούμε να κάνουμε για να μην συμβεί αυτό.

Η Van Fleet προτρέπει τους Αμερικανούς να ξυπνήσουν εδώ και αρκετά χρόνια. Συζητώντας για την απειλή που συνιστά το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα στο Fox & Friends τον Οκτώβριο, δήλωσε ότι ο συναγερμός για το ΚΚΚ στην Αμερική είναι δικαιολογημένος. “Ο κομμουνισμός είναι το μεγαλύτερο κακό που έχει δει ποτέ ο κόσμος. Μόνο το ΚΚΚ έχει σκοτώσει πάνω από 80 εκατομμύρια Κινέζους και οι δολοφονίες του δεν σταματούν ποτέ”.

“Ο γουοκεϊσμός είναι στην πραγματικότητα μαοϊσμός με αμερικανικά χαρακτηριστικά και όλη η πολιτική του ταυτότητα, η ακύρωση της κουλτούρας και η επίθεση στις παραδοσιακές αξίες και η λογοκρισία της αξιοκρατίας”. Το ΚΚΚ, είπε, έχει διεισδύσει στις αμερικανικές εταιρείες και εξαγοράζει πολιτικούς, έχει πρόσβαση στο μυαλό των παιδιών μέσω του TikTok και αγοράζει αμερικανικές καλλιεργήσιμες εκτάσεις.

Για να προστατευτούμε από το να μετατραπούμε σε Κίνα, λέει ότι πρέπει να μελετήσουμε την ιστορία και να δώσουμε προσοχή στη φρίκη του κομμουνισμού σε άλλα μέρη του κόσμου. Εξάλλου, όπως είπε στον Carlson, “δεν μπορείς να πολεμήσεις κάτι που δεν καταλαβαίνεις”.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΧΕΙ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ (ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΕΜΦΟΛΙΑ) ΠΑΝΩ ΑΠΟ 80 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΓΟΥΟΚΕΪΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΗΣ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ/ΣΙΚΑΓΟΥ,ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΥ ΟΔΕΥΟΥΝ ΟΙ Η.Π.Α. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ.

  2. Δίκαιος 03/09/2024 @ 1:28 ΠΜ

    Δεν είναι είδηση για τους υποψιασμένους, που συμπληρωνουν: Η Ευρώπη ως πειραματόζωο της USA, έχει ήδη διαβεί το Ρουβικωνα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*