Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:12 - 03/03/2024

Τα όργανα του σατανά παρουσιάζουν το New Image. Πολύ καϋμενούλης, σε σημείο που με συγκίνησαν σχεδόν να κλάψω, το θύμα….   

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τα όργανα του σατανά παρουσιάζουν το New Image. Πολύ καϋμενούλης, σε σημείο που με συγκίνησαν σχεδόν να κλάψω, το θύμα….   

Ο σατανάς αυτός καθευατός παρουσιάζεται πρωτίστως από τους Εβραίους και μέσω της Αγίας Γραφής. Παρ’ όλα ταύτα, τα σύγχρονα όργανα του έλαβαν την εντολήν να του προωθήσουν έναν New Image, σε βαθμόν που πάνε να μας πείσουν ότι ο σατανάς δεν είναι ο σατανάς. Άλλαξε ο σατανάς και φόρεσε τα ρούχα του αλλιώς. Ή ασπούμε, άλλαξε ο σατανάς τα ρούχα του και από δεξιά γράφουν αριστερά και ούτω καθ’ εξής….

Γιατί ο σατανάς να θέλει να έχει πολλά Image; Εξυπηρετεί κάτι αυτόν;

Πρώτον, απαλλάσσεται των ευθυνών, σου λέγει δεν είναι εγώ που έκανα το τάδε, αλλά ο τάδε θεός! Χρεώνονται όλα σε «διαφορετικούς» «θεούς» που είναι τα διάφορα Image του.

Δεύτερον, πολύ σημαντικόν επίσης, φέρει την λέξη μαγεία μέσα και απ’ εκεί προέρχεται καθότι η εικόνα που σημαίνει Image αποτελεί μία εικονική πραγματικότητα, η οποία υφίστατο έκτοτε, αλλά μόλις προσφάτως παραδεχόμαστε γενικώς, επειδή κάνει όργια μέσω ηλεκτρονικής τεχνολογίας, όπως προφύτευσε ο Νίτσε για το λυκοφώς των εικόνων, που λάτρευε τον καϋμενούλη τον σατανά. Όπως λέμε Iphone και με την ίδια έννοια που προσδίδουμε στο «I» έτσι και στο Image ή I-mage δηλαδή κάτι που είναι μαγικό όπως το αντιλαμβάνονταν στον Μέσαιωνα και προηγουμένως, ώστε mage να σημαίνει και made ήτοι καμωμένον, βλέπετε ότι είναι από την ίδια ρίζα. Κατασκευασμένον, εικονικόν, στημένο και στήσιμο και η απάτη ρέει αράδα. I-mage = εγώ μαγώ, μαγοποιώ ήτοι γοητεύω [που παραδεκτά είναι είδος μαγείας στην Αρχαία Ελλαδίτσα] και το Image τι είναι; Η εμφάνιση που εκπαρουσιάζεις προς τα έξω, η διαφήμιση της μούρης σου ή της εταιρείας σου ή του προϊόντος σου. Η κομψότητα σου, η γοητεία σου, η ελκυστικότητα σου, τα in σου, δηλαδή εξαπάτηση και αποπλάνηση για να προσελκύσεις θύματα, οποιαδήποτε θύματα θέλεις και πελάτες! Θυμάσαι ότι σας είπα ότι στα Ελληνικά η λέξη marketing που είναι [και βασίζεται σε] Image & I-mage αντιμουτσουνεύεται [αντιπροσωπεύεται] από την λέξη παγαποτιά.

Άρα το Image & I-mage σου είναι η εικόνα σου και τι κρύβεται όπισθεν της εικόνας σου είναι άλλο θέμα. Όπισθεν τινής βιτρίνας μπορεί να πωλούνται εσώρουχα και όπισθεν του ταμείου η θήρα να οδηγεί σε μία οργάνωση ναρκοπωλειτών, κατασκόπων, πουττανοπωλήσεων. Μία φορά διαμόνευσα σε έναν ξενοδοχείον της Λεωφόρου Συρμού ή Συγγρού ή Σύγγρουσης Συρμού ή κάτι τέτοιο ή κάπου εκεί ασπούμε. Σκάσαμε απ’ τα γέλια με την παρέα. Πάω στην υποδοχή και λέγω στην κοπέλλα: «τι γίνεται εδώ;», Μου λέγει τίποτε. Της λέγω, μα κάτι γίνεται και χαμογέλασα. Το πήρε κολακευτικά ότι μ’ αρέσει το προϊόν. Μου λέγει έναν λεπτόν να φωνάξω τον διευθυντή. Μπαίνει στο θέμα κατευθείαν: «Πατριωτάκι, πως την θέλεις;». Του λέγω: «πρόσεξα ότι δεν είναι μόνον για το ξενοδοχείον, αλλά έρχονται και τες παίρνουν με τες αμαξάρες τους». Το τι παζάρι πληρωμής γυναίκας ακόμη και άνευ πληρωμής όποια ή όποιος ήθελε να βρει μία ή έναν για την νύχτα, «της ώρας» ή «της νύχτας» όπως το λέμε στην Κύπρο ή, one night stand δεν λέγεται, τέτοιο οργανωμένο «έγκλημα» πάρε δώσε, δούναι και λαβείν ήταν απίστευτο. Ασπούμε μία κυρία ήθελε να απατήσει τον άνδρα της για δύο ώρες ή μία ημέρα που έλειπε στο νησί ή στην Αγγλία [και τι έκανε εκεί άλλο θέμα], τηλεφωνούσε και κανονίζετο το θέμα. Κάτσαμε ως το πρωΐ και γελούσαμε πίνοντας και τρώγοντας, θα είμασταν πέντε έξη επτά νομάτοι και το κερασάκι όταν ζήτησα τον λογαριασμό, ο διευθυντής μου έσκασε ένα μειδίασμα και έρχεται η τραπεζοκώμισσα κοριτσάρα και μου λέγει «δεν χρωστάτε τίποτα». Μα ήπιαμε και φάγαμε τόσα πολλά και μου απαντάει: «Ποία; Δεν υπάρχει κάτι καταγραμμένο κύριε» επέμενε με αποκρουστική ευγένεια. Της λέγω τότε: «μπορείς να μας φέρεις ακόμη έναν ουίσκυ στον καθένα και κούννες [ξηρούς καρπούς];». βεβαίως απαντάει. Τα φέρνει και της λέγω πόσα χρωστάμε; Τίποτε σας είπα κύριε! Δηλαδή είδαμε και την επίδειξη και δεν πληρώσαμε κιόλας, πω πω! Συνάμα μου λέγει ο διευθυντής: «αν χρειάζεσαι κάτι από την Αθήνα κάποια φορά, έρχεσαι εδώ, μην δυστάσεις». Βρε βρε βρε. Ομολογουμένως εγκάρδια φιλοξενία, χουβαρτοσύνη που λέμε με την καρκιά τους. Άρα τε το Image & I-mage έχει νόημα και γοητεύει, περισσότερο το σκέτο Image άμα είσαι της παλειάς σχολής.

Εάν ο σατανάς αυτοεκπαρουσιαζόταν πάντοτε ο ίδιος, εις και μόνος, τότε αργά η γρήγορα θα ήξευρες ποίος είναι & ποίος είναι ο αντίπαλος του. Ενώ αυτοεκπαρουσιαζόμενος κατακερματισμένος άντε να βρεις άκρη !

Φαντάστου το ως μία εταιρεία απ’ αυτές που βαστάνε τα τετρακισεκατομμύρια σε παν όνομα χρήματος, να θέλουν να πωλούν όλα τα προϊόντα τι θα κάνει;

Πρώτον, θα αυτοκατακερματιστεί ή ψευδοαυτοκατακερματιστεί σε χιλιάδες άλλες εταιρείες, έδρες χωρών, Image & I-mage για να μην καταλάβεις ότι όλα αυτή τα πωλεί διότι συν τοις άλλοις είναι φυσικό επόμενο να φθονήσεις και από γινάτι να μην θέλεις να αγοράζεις από την ίδια και ειδικά εάν η εταιρεία αυτή έκανε το σφάλμα να είναι Μονή εξ’ αρχής. Όταν πια όμως δεν έχεις άλλη επιλογή και όταν πια έχει καταστρέψει κάθε άλλη βάση και πλατοφόρμα πώλησης, αγοράς, κυριολεκτικώς ανταγωνίσιμη εταρεία, φατριά, οικογένεια [και όχι από αυτές που είναι στο σιωπηλόν ανομολόγητον κόλπον], τότε αυτοεκπαρουσιάζεται μία και Μοναδική Νερωνική με άλλο πλέον  Image & I-mage ήτοι αυτοκρατορικό, που αφού έχεις ψωνίσει από την ίδια μέχρι σκασμού [από πατσαρίκια καθημερινότητας, διασκέδασης, αυτοκαταστροφής πνευματικής και σωματικής μέχρι ιδέες, θρησκείες και τρόπους ζωής] αλλάζει την μάσκα ή προσωπείον του Image & I-mage και σου λέγει τι πρέπει να κάνεις και τι δεν πρέπει να κάνεις ! Αυτό θα έπρεπε να το είχες καταλάβει για τους εξής λόγους. Αφού αυτή η εταιρεία κατάφερε και συνάμα ήθελε να σου λέγει τι να καταναλώσεις και τι να μην καταναλώσεις, τι πρέπει να κάνεις ως προσωπική ελευθερία και τι δεν πρέπει να κάνεις ως προσωπική ελευθερία, τι πρέπει να πιστεύεις και τι δεν πρέπει να πιστεύεις. Τότε, μετά που αγόρασες τα πάντα από την ίδια και με τα πλούτη της αγόρασε και το Ίδιο το Χρήμα και Image & I-mage του Χρήματος, έχει πλέον την δύναμη να αγοράσει εσένα ή μάλλον να πωληθείς εσύ σε αυτή ή και να αγοράσεις την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΟΜΜΕΝΗ ΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ !!!!

Ομολογουμένως πολύ επιτυχημένη εταιρεία, που θεός της είναι ο σατανάς με τα εκατομμύρια πρόσωπα και τρισεκατομμύρια ειδικότητες, σε βαθμόν που πλέον δυσκόλως γίνεται αντιληπτόν και κατανοητόν, ότι όλη η σύγχρονη και παλαιότερη σκέψη της ΟΙΚΟ+ΝΟΜΙΑΣ ή ΝΟΜΟ+ΟΙΚΙΑΣ ή ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΝΟΜΟΟΙΚΙΑΣ ή και ΝΟΜΟΥ & ΟΙΚΙΑΣ ή και ΟΙΚΙΑΣ & ΝΟΜΟΥ είναι ουσιαστικά κυριολεκτικά με το νί και με το σίγμα που έλεγαν και παλαί ποτέ Καθαρευουσιάνοι ΙΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ [ΠΕΡΙ+ΟΥΣΙΑ]….

Γιατί ο σατανάς επέλεξε να αυτοπολυεκπαροσιάζεται μυστικώς πολλοί θεοί; Διότι εάν ήταν ένας με έναν αντίπαλον, ευκόλως θα έχανε τον αγώνα. Όταν όμως είναι πολλοί θεοί που είναι ένας, εναντίον Του Ενός Τριαδικού Θεού, που δεν έχει ανάγκη και ψεύδος για να εκπαρουσιάζεται αντιστοίχως ως πολλοί θεοί, διότι εάν το έκανε θα εξυπηρετούσε και έπαιζε το παιχνίδι του σατανά και θα θεωρείτο Ο Ίδιος Ο Θεός μέσα από τες διάφορες αυτοεκπαρουσιάσεις Του σε πολλούς ως πολλοί διαφορετικοί θεοί, άρα αποτυχία, ψεύδος, έγκλημα, βλακεία, πτώση και κάτι τέτοιον από Τον Τριαδικόν Θεόν μην το περιμένετε εκτός εάν έχετε πυρετόν σύγχυσης και άγνοιας περί του κυρίως χαρακτηριστικού του ήτοι ΤΗΝ ΑΓΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ !!!!

Τι επέτυχε ο σατανάς; Ασπούμε ότι εκδίδεις έναν βιβλίο και το πωλείς μόνον σε έναν βιβλιοπωλείο και ένας άλλος εκδίδει έναν βιβλίο και το πωλεί σε σχεδόν όλα τα βιβλιοπωλεία του κόσμου και κατόπιν εκδίδει χιλιάδες βιβλία και τα πωλεί πάλαι σε σχεδόν όλα τα βιβλιοπωλεία του κόσμου, ποίος θα έχει περισσότερη επιτυχία πωλήσεων;

Ασπούμε ότι έχεις γράψει έναν βιβλίο με συγκεκριμένα πιστεύω και ένας άλλος που θέλει οπωσδήποτε να απορρίψει ή να μην αφήσει τους ανθρώπους να πιστεύουν αυτά που γράφει το βιβλίο σου και συνάμα θέλει να κάνει αυτούς που πιστεύουν το βιβλίο σου να αλλάξουν είτε ηθελημένως είτε ασυνείδητως, τι κάνει; Εκδίδει χιλιάδες διαφορετικά βιβλία που το καθένα λέγει κάτι διαφορετικό από πολύ έως ολίγο από εκείνα που λέγει το βιβλίο σου. Συνάμα πωλεί τα βιβλία του σε περισσότερα βιβλιοπωλεία απ’ εσένα και συνάμα αυτά και φυλλάδες και ηλεκτρονικά έντυπα κατηγορούν το βιβλίο σου άμεσα και έμμεσα, τι θα γίνει;…..

Και ασπούμε ότι το βιβλίο σου λέγει την αλήθεια; Πόσοι θα πιστεύουν την αλήθεια και πόσοι όχι μετά από κάποιες δεκαετίες;

Πρώτον, με αυτόν τον τρόπο δεν έχει ο καθένας πρόσβαση στο βιβλίο σου διότι είναι έναν και τα άλλα πολλά. Δεύτερον, οι βιβλιοφάγοι θα διαβάσουν πολλά βιβλία και όχι μόνον το ιδικό σου. Τρίτον, το βιβλίο σου εσκεμμένα και παραπλανητικά θα κηρυχθεί γραφικό, παλαιό και ούτως ή άλλως έναν. Ενώ ο αντίπαλος σου συνεχίζει να εκδίδει καινούργια βιβλία που λένε τα ίδια με άλλες λέξεις, εικόνες και ονόματα συγγραφέων ή κάπως διαφορετικά αλλά οπωσδήποτε εναντίον και διαφορετικά απ’ εκείνα που λες στο βιβλίο σου, ώστε αυτόν να είναι ωσάν χαμένο στον πυθμένα της θάλασσας.

Για να το κατανοήσεις σε βάθος και πλήρως, ασπούμε ότι κάποιος έγραψε κάποτε το καλύτερο άρθρο, θα το διαβάζεις καθημερινώς και δεν θα διαβάσεις ποτέ άλλο;

Και αφού διαβάζεις άλλα καθημερινώς ή συχνά κάτι θα σε παρασύρει από αυτά και έστω και εάν γνωρίζεις ότι το τάδε άρθρο είναι το καλύτερο, σιγά σιγά θα διαβρώσουν τα νέα πολλά άρθρα τις πεποιθήσεις που σου πρόσφερε το Χ καλύτερο άρθρο !

Στο τέλος θα είσαι ό,τι βλέπεις, ακούεις, αγγίζεις, γεύεσαι, οσφρύζεσαι, διδάσκεσαι και λένε και συμφωνούν οι πολλοί που τα έμαθαν από τα πολλά και όλα αυτά τα πολλά οδηγούν στον ίδιο μονόδρομον που όπως σου είχα προβλέψει από παλειά θα ευθυγραμμιστούν και ήδη γίνεται. Παράδειγμα έναν από τα πολλά αλλά τραντακτό, πέσμου την σύγχρονη διαφορά Αριστεράς και Δεξιάς;

Ο σατανάς όπως βλέπεις είναι ο ικανότερος έμπορας, παγαπότης μαρκεττίστας, οικονομολόγος, κόλακας, σκληρός, μαλακός, δημοκράτης, νεοτεριστής, εφευρέτης και ούτω καθ’ εξής. Και άντε να τα βγάλεις πέρα με το πλήθος της μάζας που θα καταλήξει μία άμορφη μάζα και μία μάτσα απαίσια μαλλιά κουβάρια, ήδη ισχύει πολύ περισσότερο από τότε που είμασταν εξωφρενικοί όταν τα πρωτολέγαμε !

Στην Ελλάδα άρχισαν με τον νεοτερισμό του ούτω καλούμενου αρχαιοελληνισμού, νεοπαγανισμού, αθεΐας που ήταν ταυτόχρονα και πολυθεϊσμός και εν τέλει μας πήραν στο ότι ο θεός είναι ο σατανάς. Ήδη πριν 20 έτη ήμουν μέλος σε κάτι Ελληνιστικές όπως λέγονταν οργανώσεις στην Λευκωσία και μία ημέρα μας είπαν ότι θα μας μιλήσουν ότι θύματα είναι ο σατανάς που χρεώνουμε τα κακά μας και ο Ιούδας θύμα ή θήτης άλλη φορά. Ομολογουμένως πολύ πειασάρικοι τίτλοι για ομιλίες, μόνον και μόνον να τες διαβάσεις ή ακούσεις, αρχίζεις να αλλάζεις. Η δύναμη της διαφήμισης, τι πωλείται στα ράφια των υπεραγορών; Κατανοείς τι σου λέγω;  Όταν πηγαίνεις στις πνίκες και τα καφενεία διατί δεν πωλούνται αφεψήματα με θαυμάσια βότανα που μπορείς να συλλέξεις πιο κάτω από την αυλή σου ή στο βουνό και στην θάλασσα; Επειδή δεν τα πωλεί η εταιρεία και δεν θέλει να τα προωθεί η εταιρεία. Η διάβρωση ψυχής, ιδεών, εγκεφάλου, καρδίας, σώματος είναι πολύ τραγικότερη απ’ όσον νομίζεις ήτοι υπερδιάβρωση και έχει διεισδύσει ακόμη και σε εκείνους που συνειδητοποίησαν την διάβρωση και την κατηγορούν. Όπως έναν εθισμένο καπνιστή που κατηγορεί το κάπνισμα, ας είναι, να μην το μαθαίνουν περισσότεροι….

Τελευταίως, βλέπουμε να ξεφυτρώνουν σελίδες και βίντεο που ευθαρσώς αποκαλούνται σατανισμός και που λένε τα ίδια με αυτά που λέγαν και λένε οι αρχαιολάτρεις που επειδή όταν έλεγαν ότι ο θεός της Ελλάδας είναι ο Δίας και δεν πιστεύτηκε πολύ, ενώ την ίδια ώρα οξύμωρα κατηγορούσαν τον πατέρα του Κρόνο ως Εβραίο [χαχαχα], τώρα λένε ότι ο θεός είναι ο Εβραίος Κρόνος. Αλλά ξέχασαν ότι και αυτός έχει πατέρα τον Ουρανό κατά τον μύθον, θυμίζοντας το Πάτερ ημών ο εν τοις ουρανοίς !!!!

Εάν διαβάσετε ή ακούσετε τους ευθαρσώς Σατανιστές αντιλαμβάνεστε ότι λένε τα ίδια με τους λογής λογής αρχαιοελληνιστές, τους μασόνους και άλλους πολυθεϊστές άλλων χωρών ολίγον ή πολύ. Τι λέγαμε προηγουμένως; Ευθυγράμμιση σε μονόδρομον των προϊόντων της εταιρείας ή και αρχιεταιρείας του σατανά ή και αρχισυναγωγής του σατανά. Σας θυμίζω για έναν περιβόητον αρχαιοελληνιστή γνωστό πολύ που πειάστηκε στην Νότιο Αφρική να εισπράττει χρήματα από Εβραίους, ενώ συνάμα τους κατηγορούσε για να κατηγορήσει τον Χριστιανισμό !!!!

Βεβαίως, στο παιχνίδι του σατανά ώσπου να έρθει το μαγικό ηλεκτρονικό χάραγμα χρήματος, είναι να εκδίδει δημοκρατία, εξού και το διαδίκτυο είναι ιδικό του και οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης που κατηγορούν τον σατανά, θέλουν τον σατανά και λες ό,τι θέλεις είναι η εγκλωβισμένη δημοκρατία της εταιρείας που συνάμα μαθαίνει τες ιδέες σου, τες τάσεις, διδάσκεται για περαιτέρω δράση εναντίον σου και κατασκοπεύει. Αυτός ο πακτωλός πληροφορίας είναι η διάλυση της πληροφορίας, αφού καθημερινώς πρέπει να πιστεύεις κάτι άλλο και εάν ακούεις τόση πληροφορία τι να πρωτοπιστεύσεις και τι να πρωτοαπορρίψεις; Το να είσαι σε αναμονή, αμφιβολία, αμφισβήτηση, βολεύει επίσης την εταιρεία, και συνάμα με αυτά είσαι σε αδράνεια, δεν λαμβάνεις θέση και συνάμα δεν δραστηριοποιείσαι βάσει Ευαγγελίου για να σώσεις την ψυχή σου!

Αναγιγνώσκοντας τι γράφουν τα ευθαρσώς δηλωμένα οργανωμένα διαδικτυακά σύνολα για τον σατανά. Αντιλαμβάνομαι ότι έγινε πολύ συμπαθής. Κλέβουν γνώση από εμάς, τον παρουσιάζουν με νεοτερισμούς, ως να υπήρχε η λέξη πριν από τους Εβραίους και τον Χριστιανισμό ως διαφορετικός και διαψεύδουν ο,τιδήποτε τον κατηγορεί από κακουργίες έως μαγείες και ανθρωποθυσίες. Ενώ άλλα τέτοια όργανα του και σελίδες του παραδέχονται ακόμη και φωτογραφίες ότι κάνουν ανθρωποθυσίες, μαγείες, σκάνδαλα, εξαπατήσεις κ.τλ.

Λένε ότι είναι το θύμα, στην ουσία μας λένε ότι είναι ο «Χριστός», παραπέμπουν σε ναρκωτικά, ενώ άλλες σελίδες ότι αυτός είναι ο θεός που λέγει όχι στα ναρκωτικά. Παραπέμπουν σε ανωμαλίες ερωτικές, ελεύθερες σχέσεις έξω από οποιαδήποτε μορφή γάμου, ότι είμαστε ή προερχόμαστε από τους εξωγήινους, ότι είναι ο φωστήρας μας που μας αγαπάει και είναι εύσπλαγχνος και καλοσυνάτος και ότι αυτός συμβολίζεται με τον μπαφομέτη και άλλους αρχιτράγους όπως ο Πανάς ή αυτός του Δέλτα του Μεντές Αιγύπτου. Ότι ο κώλος είναι η πύλη του παραδείσου και διάφορα άλλα με μία ομολογουμένως γλυκύτατη ελκυστική γλώσσα που δύσκολα αντιστέκεσαι στην γοητεία της. περίτεχνη απάτη με λόγια, αρκεί να αρνηθείς ΤΟΝ ΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ !!!!

Λένε για τον καϋμένον ότι είναι το θύμα και προσωπικά συμφωνώ, με την διαφορά ότι είναι το θύμα του εαυτού του ως άδυτον απύθμενον εγώ και που η ανθρωπότητα όλη είναι το θύμα του εγώ του……

Ζούμε στην εποχή της πληροφορίας και σας λέγω ότι εάν περιμένετε από την πληροφορία να σας σώσει ζήτω που καύκατε. Εάν η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί την τεχνητή ανοημοσύνη για να σας αποβλακώσει, η πληροφορία ή και τα εκατομμύρια πλήθους κελιών πληροφορίας είναι η προσωποποίηση της ανοημονοποίησης σας και δη η καρδία, το αίμα και ο ιδεατός κόσμος σκέψης της τεχνητής ανοημοσύνης.

Τι σημαίνει πληροφορία; Σύνθεση πλήρης φόρος ! χαχαχαχα. Φόρος είναι η Εφορία ή Φόρος Εισοδήματος [που μέσω κράτους ή αγοράς τα παίρνει η αρχιεταιρεία του σατανά, τα είπαμε πριν]. Σημαίνει Πλήρης Φόρος, Πλήρης Φόρτιση, σε κάνει Φορτικό, σε Φορτώνει και σε γάνει γαειδούρι της, φέρει πληρότητα αλλά ποία πληρότητα; Εξειδικευμένη και σκουπίδια παραπλάνησης και πλήρη φόρτιση όλων των όψεων και απόψεων ώστε σε καμμία να μην μπορείς να κατασταλάξεις ή να μην ξέρεις ποία είναι η αλήθεια, όπως οι αρχισυναγωγιστές της συναγωγής του σατανά στα πρωτόκολλα της σιών να ομολογούν ότι δεν θα ξέρουν να πιστέψουν από την πολλή πληροφορία.

Αυτή λοιπόν η σατανική πληροφορία σου φορτώνει χιλιάδες συνειδητές και επίσημες ή ασυνείδητες θρησκείες, θεούς και παρακλάδια θεών, τώρα προσπάθησε να ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ !

Εν τέλει σου παρουσιάζω μία καινούργια αντίληψη που είναι αληθινή για τον συμβολισμόν της Πεντάλφας. Κάθε άκρη της αντιπροσωπεύει μία από τις 5 Αισθήσεις. Ο σατανάς μάχεται να ελέγξει και τες 5 Αισθήσεις σου, τι ακούεις, τις διαβάζεις και βλέπεις, τι γεύεσαι, τι οσφρύνεσαι, τι αγγίζεις, και αυτό να αποτελέσει το σφράγισμα του…..

Όπως βλέπετε σε αυτήν την πεντάλφα που μέσα έχει έναν πρόσωπο τράγου Πανά, Μπαφομέτη, Μέντες που είναι ο ίδιος, γράφει με λατινικούς χαρακτήρες SA MA EL & LI LI TH = SAMAEL & LILITH.

Πρώτον γιατί οι σατανιστές επέλεξαν να γράφουν τις λέξεις Σαμαέλ & Λίλιθ [που δεν γράφεται οπωσδήποτε με “ιώτα”]; Ο Μπαφομέτ ως γνωστόν είναι αρσηνικοθήλυκος ή Ερμαφρόδιτος. Έναν τέρας δηλαδή πανσεξουαλισμού και διεστραμμένης ανωμαλίας. Παρουσιάζεται με κεφαλή τράγου, χέρια και βυζιά. Δηλαδή είναι αρσενική αίγα ήτοι τράγος, με χέρια όπως ο πίθηκος που λέγει είναι άνθρωπος και βυζιά γυναικός ή πιθήκας! Αυτόν το τέρας είναι έναν σύμβολον που προϋπήρχε ότι θα έρθει η φάση με τους τρασβεστί και ότι θα πολυκλωνοποιούνται οι ανθρώποι σε τέρατα όπως αναφέρει η Παλαιά Διαθήκη και σας το έγραψα ουκ ολίγες φορές. Ο μύθος για τον Ερμαφρόδιτον ήταν ο “καλά” κρυμμένος μύθος για τον Μπαφομέτη Ινδίας και Αιγύπτου. Μπορούμε να συμπεράνουμε ότι ο Ερμής είναι ένας διάβολος που εμφανίζεται και σε μορφη τράγου εξού και είναι θεός κλέπτης και πτεροπόδαρος ή τραγοπόδαρος Πανάς που “πετάει” σε απόκρημνους βράχους όπως κάνει το ζώον τούτο. Η Λίλιθ ή Λυλήθ ή Θηλύλ όπως αναγιγνώσκεται από αριστερά όπως διαβάζουν Εβραίοι και Άραβες αντιστοιχεί στην Αφροδίτη και όντως η Αφροδίτη είναι η αρχιπόρνη και η Θηλύλ ήτοι το σύμβολον της γυναικείας λαγνείας επίσης πόρνη όπως και η Αφροδίτη. Στην Πεντάλφα με το όνομα του Σαμαέλ και της Λύληθ ή Λυλήθ μας λένε ότι ο θεός τους είναι αρσηνικοθήλυκος και ότι θα μεταλλάξουν τους ανθρώπους σε αρσηνικοθήλυκα τραγοπίθηκα δαιμονικά όντα διά της κλωνοποιήσεως και δεν αποκλείεται το θηρίον [Αντίχριστος] της Αποκάλυψης να είναι τέτοιον! Άρα τε εξ’ αρχής ο σατανάς πρόαγε το όραμα του για τρασβεστισμόν = μετάλλαξη σε πολυτερατώδη δίφυλα όντα ή και άφυλα όντα όλην την ανθρωπότητα.

Περαιτέρω THILIL = ΘΗΛΥΛ, HTILIL = ΗΤΥΛΙΛ, LITHIL = ΛYΘΗΛ που προάγει το “φως” της ΛΗΘΗΣ, ITHILL = ΗΘΗ ILL = αρρωστημένα ήθη, LE MASA = αναγραμματισμός του Σαμαέλ ήτοι το φως ή ο Μάσα ήτοι αυτός που μας μασάει και η λατρεία της μάσας και ο έλεγχος της μάσας/τροφής από τον Αντίχριστο, SAMA = SAMA NOS = SAMANOS = σαμάνος, SON AMAS = υιός του Άμας ή Άμως ή Αμούν Αιγύπτου, LE SAMA το σάμα που στα ελληνοκυπριακά είναι το σαμάριον/σαμάρι και λέμε: “αυτού εβάλαν του σάμαν όπως τον γάαρον” δηλαδή τον σκλάβωσαν, εκάμαν τον οικειοθελήν σκλάβον, όπως κάνουν με όλα τα κόλπα της αρχιεταιρείας οι αρχισατανιστές του σατανάκια. Οι Εβραίοι που πρωτοαναφέρουν τα ονόματα Σαμαέλ και Λυλήθ λένε ότι είναι δύο δαίμονες. Δεν αποκλείεται ψευδοπροφήτης και θηρίον Αντίχριστον να είναι αυτοί οι δύο και συνάμα μεταλλαγμένα δίφυλα τέρατα, είτε στην αρχή φαίνεται είτε όχι.

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Τα χάπια σου ξεχνάς να παίρνεις και μετά μας τυραννάς με τέτοια κείμενα…

  2. Οτι και να λες οι ΕΛΛΗΝΕΣ ουδεμία σχέση έχουμε με τους θεούς των Εβραίων……το DNA μας ξυπνάει και μαύρο φίδι που σας έφαγε εβραιοπληκτα προβατα

  3. ΠάνοςΓέριμου 03/08/2024 @ 1:44 ΠΜ

    TASOS, τα δικά σου μάρκας σατανάς!

  4. ΠάνοςΓέριμου 03/08/2024 @ 1:46 ΠΜ

    ΑΧΙΛΕΑΣ, οι Έλληνες πριν το Ελληνοβυζάντιο δεν ήσαν ποτέ ενωμένοι, πάντοτε αλληλοσκοτώνονταν, επομένως εάν γίνει αυτό πάλιν, μαύρο φιδι Έλληνα θα τρώει Έλληνα. Επειδή έχεις μία αδυναμία στα μαύρα φίδια, όπως πάεις τέτοιο θα σε φάει, ό,τι γουστάρεις για τους άλλους το γουστάρεις υποσυνείδητα και για εσένα. Ονειρεύεσαι σφαγές; σφαγή θα πάθεις….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*