Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:10 - 03/03/2024

Όλον το παίγνιον της Σατανικής Τάξης Το εν οργανισμώ Διεγερτικόν Κουνταλίνη που σπάει και καίει και η επιστημονική του εξήγηση….

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Όλον το παίγνιον της Σατανικής Τάξης Το εν οργανισμώ Διεγερτικόν Κουνταλίνη που σπάει και καίει και η επιστημονική του εξήγηση….

Υπάρχουν άνθρωποι που παθαίνουν ψύχωση με την Κουνταλίνη & τους γίνεται υποκειμενική & αντικειμενική σκοπιμότητα ζωής.

Την συμπαθούν πολύ οι διαλογιστές, οι οποίοι μαθαίνουν πρώτοι περί τούτης.

Ο σκοπός των προχωρημένων ψαγμένων διαλογιστών είναι η θέωση. Μία μεθοδική θέωση, όχι μέσω ηθικής, δεν πιστεύουν σε αυτήν, ούτε σε Θείες Εντολές.

Η θέωση σε αυτούς είναι μία εισαγωγή μέσα από μία σκωληκότρυπα, μία έξοδος, μία στενή διαβάση, όχι όμως μέσω Ταπείνωσης όπως στους Χριστιανούς, αλλά μέσω γνώσης, ή και με περισσότερη σαφήνεια, μέσω εκμετάλλευση εν πράξει της πληροφορίας για την πύλη προς την θέωση.

Είναι όπως στα παραμύθια που εάν φας το τάδε φρούτο ή πιείς το τάδε φίλτρον γίνεσαι αθάνατος, θεός, ισχυρός, μεταλλαγμένος τεράστιος, τέρας, όφις, ακαταμάχητος.

Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν την ψευδαίσθηση ότι ήνοιξαν την Κουνταλίνη τους, και δεν αποκλείεται να είχαν μία μικρή δόση από αυτήν την ορμόνη, σε συνδυασμόν με άλλες ή μη….

Τι είναι η Κουνταλίνη;

Από φύσικη θέση προσώπου και σώματος ανθρώπου, η Κουνταλίνη είναι μία τρομακτική φρικιαστική αχαλίνωτη υπερπολυιπποδύναμις !

Συνδεδεμένα με την Κουνταλίνη:

Αδρεναλίνη και Αδρενοχρώμιον και άλλα κόκτεΐλις [χυμομειξίες] ορμόνων.

Μαγεία, συν ορμόνες, λόγια ισχυρά, αισθησιασμός, ύπνωση, αυτοσυγκέντρωση, έκσταση αχαλίνωτη που δεν χειραγωγείται εκ της οίας γνωστής έστω ολίγης ηθικής χαλιναγώγησης.

Κοκαΐνη, διέγερση εγκεφάλου που δεν ελέγχεται από το πρόσωπον, και βεβαίως ψυχοτροπικά ψυχεδελικά ναρκωτικά και διεγρτικά με ταχύτητα ανυπόφορης ροής ειδικής ενέργειας μέσα στον οργανισμόν.

Σατανισμός.

Οι διαλογιστές συνειδητώς ή ασυνείδητως, ή με ψευδαισθήσεις και στρουθοκαμηλισμούς, γνωρίζουν ότι η Κουνταλίνη είναι υπόθεση όχι μόνον απαγορευμένη, αλλά και άκρως καταστροφική για την ψυχή, το σώμα, την ελάχιστη αίσθηση ηθικής ήτοι της Άνω Λογικής. Εξού και όσοι είχαν τέτοια εμπειρία απώλαισαν την Ηθική τους από την σφοδρότητα του δράκου ή αρχαίου όφι της Κουνταλίνης. Το να πρσπαθήσεις να σταματήσεις τον διασυρμόν πάσας Ηθικής διάταξης και διαλογής κακού και καλού [ ο Νίτσε άνοιξε την «Κουνταλίνη» του, βεβαίως εγκεφαλοϊδεατά, είτε είχε υπόψιν του την έννοια αυτήν είτε ουκ], είναι ωσάν να προσπαθείς με το πάσον σου να ανάψεις όχι έναν αλλά 100 τσιγάρα σε έναν δευτερόλεπτον εν μέσω μίας ανεμοθύελλας 500,000 χιλιομέτρων και μίας καταιγίδας όπως εκείνης του Δευκαλίων Νώε….

Όποιος είχε εμπειρία με την Άνοιξη Κουνταλίνη, γνωρίζει ότι δεν ήλεγχε πλέον το σώμα και την ψυχήν του, ότι ήταν ή είναι Κατεχόμενος, δεν ελέγχει την Ελεύθερη Βούληση και την Ελευθέραν Θέλησιν και Ανεξαρτησίαν Χρόνουν Περίσκεψης και Απόφασης.

Σε ανθρώπους ευφυείς που πειραματίζονται ένεκα του νεαρού της ηλικίας ή του παράτολμου θάρρους ή για άλλους λόγους όπως είδος υπερήφανης τρέλλας, μόνον και μόνον ο εγκεφαλικός διαλογισμός σε συνεργασία με τον αισθνατικόν διαλογισμόν, μπορεί να την ανοίξει, χωρίς να είναι απαραίτητον να κάθονται δεκαετίες σε στάσεις λωτού και διάφορες άλλες στάσεις, νηστείες και επαναλήψεις λόγων και πράξεων…. Ήτοι στο Πι και Φι Ασυμμετρήτως, ενώ άλλοι μέσω τούτων των χαρακτηριστικών συν ναρκωτικά ή διεγερτικά το κάνουν ευκολότερον το σάλπισμαν εις το σαλτάρισμαν….

Όταν την πάθεις, θα νοιώσεις έναν πρωτόγνωρον παραηλεκτροφόρον ρίγος, ταυτόχρονα από άνω προς τα κάτω και από κάτω προς τα άνω. Είναι ωσάν να ευρίσκεσαι σε δύο ηλιγγιώδη τραίνα ταυτοχρόνως που το καθένα παράλληλα κατευθύνεται προς αντίθετη κατεύθυνση.

Το ρίγος μετατρέπεται σε μούδειασμα και το μούδειασμα σε έκρηξη ακατανόητης ροής.

Υπάρχουν οργανωμένα σύνολα ανθρώπων για να βοηθούν τους ανθρώπους που την έπαθαν και δηλώνουν ότι οι Κουνταλιασμένοι έκρουσαν [κάυκαν]. Η πιο αντιπροσωπευτική εικόνα πλήρης κανονικής εμπειρίας Κουνταλίνης, είναι ο μαύρος δαίμονας που είναι ξάπλα και βγάζει καπνούς από τα ρουθούνια και το στόμα του ή μία ισχυρή μηχανή αυτοκινήτου που κάυκε μέσα στην πολλή ταχύτητα της και εκπέμπει αναθυμιάσεις, καπνούς λευκούς και διαφανείς, ζέστη και τιτσίρισμα ή χλιμίντρισμα βράσης [όπως στο ύδωρ μετά τον κοχλασμόν μέσα σε έναν βραστήραν].

Η Κουνταλίνη γίνεται εμπειρία σε κάποια μορφή από ανθρώπους που δηλητηριάστηκαν ισχυρά, και δη από δηλητήρια με ιδεώδεις εκκεντρικές παρενέργειες τρατταρισμένες.

Φανταστείτε να τοποθετηθεί στο σώμα σας ένας πύραυλος ή μηχανή από αυτούς που έχει η Ρωσσία για να κτυπάει τες Η.Π.Α. και συνάμα να φέρει το μουγκρητόν και την ροπήν που νοιώθεις από έναν ατίθατον McLarent ή MacLarend.

Αυτή η υπόθεση , ήτοι της Κουνταλίνης περιγράφεται ως Όφις , που σε περιτυλίγει , και είναι βεβαίως ο εφαρμοσμένος Ουροβόρος Όφις , που είναι ολοφάνερον , αφού η Κουνταλίνη τρώγει τον αφέντη της και είναι ο αφέντης , ο ίδιος ο οργανισμός πειραγμένος όπως έναν αγωνιστικόν αυτοκίνητον που ξεπερνάει τα όρια αντοχής του αμαξώματος, μηχανής, τροχών και ελαστικών και άλλων εξαρτημάτων….

Η Κουνταλίνη διοχετεύεται άνω κάτω στο σώμα, όπως έναν κύκλωμα ηλεκτρισμού και βεβαίως έναν κλειστόν κύκλωμα ηλεκτρισμού, είναι το σύμβολον του Ουροβόρου Όφεως, αφού η κεφαλή του που τρώγει την ουράν είναι το Θετικόν και η ουρά που παθητικώς τρώγεται από την κεφαλήν είναι ο Αρνητικός Πόλος. Σας αποκάλυψα το πώς και το διατί και βεβαίως, η ένταση διαδραματίζει τον κυριότερον λόγον, διότι όπως και σε έναν πειραγμένον αυτοκίνητον δύνησαι να οδηγείς με το μαλακόν, ομοίως και με δόσεις Κουνταλίνης, αλλά ώδε αναφέρομαι στην περίπτωση που δεν λαμβάνεις ύδωρ από μία στέρνα μέσω ενός λαστίχου ή σωλήνος ή βρύσης, αλλά σπάζεις τα περιτοιχίσματα της δεξαμενής και όλη η ροπή των κυβικών ύδατον πολλαπλασιάζεται εκ της ορμής ένεκα Προπέδης [Βαρύτητος].

Οι αρχαίοι σατανιστές είχαν έναν κοινόν όραμαν ή πληροφορίαν, σημεία και τέρατα των καιρών από τον θεόν τους. Τον ουροβόρον όφιν. Τους έλεγεν άμα ιδείτε στον ουρανόν [σε κάθε μάζα και ενέργεια και σώμα και ψυχή] τον ουροβόρον όφιν, τότε γνωρίζετε ότι ήγγικεν η ώρα της αυτοκρατορίας μου. Σε όλον τον κόσμον λάτρευαν τον σατανά θεόν τους σε διάφορες θρησκείες, τάγματα, μεθόδους, παραδόσεις, μέσω του Ουροβόρου Όφι που είναι ο ηλεκτρισμός που μετατράπηκε σε ηλεκτρονισμόν. Και όντως η αυτοκρατορία του σατανά όσον θα βαστάξει είναι μέσω του Ηλεκτρισμού ήτοι του θετικού και αρνητικού πόλου που περιγράψαμε πριν μέσω κεφαλής και ουράς του Όφεως.

Η σατανική προφυτεία επαληθεύτηκε στο ακέραιον και έχει πλέον δρόμον, ώστε να εγκλωβίσει όλον το Σύμπαν, όπως λένε στα πρωτόκολλα των σοφών της σιών που παραδέχονται ότι το αρχισύμβολον τους είναι ο Ουροβόρος Όφις της Κουνταλίνης.

Υπάρχει περίπτωση κάποιος να ελέγξει και δη διά καλόν την Κουνταλίνην; Ναι!

Για να μην σε κάνει ό,τι θέλει αλλά να την κάνεις ό,τι θέλεις. Για να την δαμάσεις αντί να σε δαμάσει, πρέπει να την Προδαμάσεις! Για να μπορείς να ελέγξεις έναν θηριώδες αγωνιστικόν αυτοκίνητον πρέπει να είσαι οδηγός και συνάμα γνώστης της κατασκευής ή και κατασκευαστής με δεκαετίες ριψοκίνδυνες εμπειρίες που ευανθίζεται και προικίζεται βεβαίως βεβαίως με ευφυΐα κολακευτικού θαυμασμού.

Για να ελέγξεις την Κουνταλίνη πρέπει να είσαι ήδη αναμφίβολα δηλαδή αυτοαναμβίβολα Φίλος και Εφαρμοστής εν Πράξει της Ταπεινότητος και της Ηθικής. Αλλά ένας τέτοιος άνθρωπος δεν έχει ανάγκη επίδειξης με την Κουνταλίνη, ασπούμε να μετακινήσει έναν βουνόν για να τον χειροκροτήσουν, εάν μετακινήσει το βουνόν είναι για λόγον Θαυμαστόν προς την ψυχοσωτηρίαν και προς Δόξαν Τριαδικού Θεού. Ο Χριστός προκλήθηκε τριάκις να χρησιμοποιήσει την Κουνταλίνη από τον διάβολον, εκτός του ότι είχεν και Θείαν Δύναμιν έως Θεάνθρωπος, αλλά στον Χριστόν Λειτουργεί τόσον η Θεία Δύναμη όσον και η εκπαιδευμένη οργανική διάταξη που αγίασε και πλημμυρίσθηκε από την Θείαν Άκτιστην Χάριν.

Εκείνον που έκανε Ο Χριστός στο Όρος Θαβώρ με την Μεταμόρφωση και την Επαναφορά, διότι το θέμα δεν είναι να μεταμορφωθείς μόνον αλλά να έχεις τον αυτοέλεγχον να επαναφερθείς όπως ήσουν πριν και να το κάμεις όσες φορές θελήσεις, δεν ήταν ματαιόδοξη επίδειξη, ενώ ήταν συνεννόηση συνάμα με τον Ηλία και τον Μωυσή. Και αυτοί μεταμορφώθηκαν και επαναφέρθηκαν, ο μεν σε κανονικόν άνθρωπον άγιον και ο δε σε πνεύμα εν Παραδείσω, καθότι ο Ηλίας δεν απόθανε ακόμη.

Η Μεταμόρφωση των τριών ήταν ουσιώδης επίδειξη ότι δύνονται να ελέγχουν και την Κουνταλίνη, βεβαίως, αφού έχουν και ανώτερες δυνάμεις από την Κουνταλίνη Θείας Χάριτος οι Προφύται και Ο Χριστός εν σαρκί Ο Άκτιστος Τριαδικός Θεός. Στον Χριστόν λειτουργεί το σώμα που άγιασε και Ο Θεός που αγιάζει τα σώματα και τες ψυχές, πότε μαζύ, πότε το καθένα από μόνον και εν συνόψει είναι μία Τετραπιθανότητα με τα τρία αυτά να είναι το άπαν παν ανάμεικτον των Πιθανοτήτων….

Σε αντίθεση με όλους τους γυμνοσοφισταί ή και γιόγκηδες που γιόγκα σημαίνει γιούνιον ήτοι ένωση και συνένωση, αμφότερες από την Ελληνική Λέξη, που ανοίγοντας την Κουνταλίνη με τεράστια σφοδρότητα δεν κατάφεραν να την ελέγξουν ή και δεν τους ενδιέφερε ποσώς, αφού ήσαν ματαιόδοξοι και έγιναν αποζαύλιν [κατακάυκαν] επί τόπου. Νομίζω την δεκαετία του 1980 μ.Χ. η τηλεόραση έδειξε αυτούσια σκηνή αυτοενεργοπυρπόλησης γιόγκυ, επιβεβαιώνοντας και τους σύγχρονους ότι η Κουνταλίνη καιεί και σε ορισμένες περιπτώσεις και επιδέξιων επιδείξεων καίει κυριολεκτικώς !

Όταν οι σύγχρονοι λένε κάυκε από την Κουνταλίνη, από τα ναρκωτικά, από τα οινοπνευματώδη, βεβαίως δεν εννοούν ότι κάυκε κυριολεκτικώς, αλλά συνάμα εννοείται ότι κάυκαν κάπως, ήτοι το μυαλόν και κάποιες λειτουργίες του, δηλαδή η σφοδρότητα άφησε μάκκες [σκάρτα πνευματικά και ψυχοσωματικά κουσούρια, δυσλειτουργίες κ.α.]. Μέχρι και καυμένοι από έρωτα, ποτά, άλλων μεθόδων σατανισμού και εμπαθειών βλέπουμε…. Ακόμη και Χριστιανοί καίγονται αλλά προς ευλογίαν τους ήτοι οι κυριολεκτικοί διά Χριστόν Σαλοί, αν και υπάρχουν και οι πάνσοφοι διά Χριστόν Σαλοί που για να μην μνημονεύονται με ωραιολογίες, αυτοεκβιαστικά ταπεινώνουν τους εαυτούς στην εκτίμηση των πέριξ ανθρώπων.

Όταν ο γιόγκυ αυτοενεργοπυρπολείται, ήδη γνωρίζει πώς να ανοίξει όλας τα στρόμφιγγας της Κουνταλίνης. Κατεβαίνει στην πυράν της κόλλασης αλλά δεν μπορεί να επιστρέψει. Ο Χριστός, ο Ηλίας και Μωυσής, κατέβηκαν ή και πριν κατεβούν στην κόλλαση Μεταμορφώθηκαν σε Φως!

Για να το κατανοήσεις τούτον, φαντάστου να καις ένα πράγμα και να μην αφήνει στάκτη και άνθρακα αλλά όλον να μεταμορφώνεται σε φως αυτοστιγμεί με πάγιον σύμπτωμα στην Αστροφυσική αυτή την πανέλλειψη φόβου και πόνου από εγκαύματα….

Ο διάβολος όπως και οι αγγέλοι και οι αγίοι δύνονται να μεταμορφώνονται ως πνεύματα, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι καθαρός ο διάβολος, εξού και όταν έρθει ώρα θα ριφθεί εις την λίμνην του πυρός ήτοι απευθείας στον δεύτερον θάνατον, αφού δεν θα αποθάνει από πρώτον, όπως περιγράφεται εις την Αποκάλυψη διά τα πνεύματα που ήσαν εξ’ αρχής πνεύματα χωρίς σάρκα και διά τα πνεύματα που έζησαν με σάρκες όπως οι άνθρωποι.

Ο αυτοενεργοπυρπολημένος γιόγκυς ομοιάζει με έναν παιδαρέλλην που παλλάρει το αυτοκίνητον αλλά δεν μπορεί να το κρατήσει ούτε σε ευθείαν κατακίνησιν πόσον μάλλον σε στροφήν και συνάμα δεν διαθέτει φρένα, ώστε να είναι μία ατέρμονη επίδειξη αυτοκτονία διά πυρός…..

Όταν η Εύα και ο Αδάμαντος έφαγαν από το ίδιον συγκεκριμμένον απαίσιον γλυκόν ωραίον μήλον, παρακινήθηκαν από τον αρχαίον ουροβόρον όφιν της Κουνταλίνης που ήταν περιτυλιγμένος στον κορμόν του δένδρου που το παράγει, όπως η Κουνταλίνη ξετυλίγεται σφόδρα επάνω στην σπονδυλικήν στήλην. Είναι εμφανέστατος ο συμβολισμός που δεν ήταν εμφανές στους ίδιους, με το τύλιγμα στον κορμόν. Μόλις καταβρόχθησαν τον καρπόν άνοιξε η Κουνταλίνη και έχασαν πάσα αίσθηση Ηθικής και τότε απώλαισαν την αθωότητα τους και κατανόησαν ότι έπεσαν, διότι υψηλότερα η ηθική αθωότητα από την Κουνταλίνη σε βαθμόν ουρανών και επί της γης. Η Κουνταλίνη κόπασε μόλις άκουσαν Τον Θεόν να φωνάζει τον Αδάμαντο, δηλαδή ο φόβος θεραπεύει, αλλά είχαν ήδη απωλαίσει την αγαθότητα τους και ήταν επίορκοι και γνώστες να την επανανοίξουν, τρώγωντας μάλιστα από το Δένδρον της Γνώσεως που θα τους έκανε αθάνατους και έπρεπε να καταδικαστούν εις τον δεύτερον θάνατον πριν περάσουν από τον πρώτον θάνατον.  Με την εκδίωξη τους από τον Παράδεισον συνήλθαν και τράβηξαν τον μακρυνόν δρόμον της Θλίσεως [Συνθλίψεως ψυχικής και σωματοευτυχιστικής] για να αγιάσουν.

Όταν ένας άνθρωπος αγιάσει κυριολεκτικώς δεν επηρεάζεται από Κουνταλίνες και τες ελέγχει, ούτε καν η φωτειά τον καίγει, γνώρισμαν των πολλών Μαρτύρων Του Αληθινού Ιαχωβά ήτοι Του Τριαδικού Θεού με Αληθινούς Μάρτυρες Του τους Ορθόδοξους Χριστιανούς και ο νοών λεπτότητες Αληθείας νοήτω….

Ο λόγος που δεν επηρεάζεται ένας άγιος είναι επειδή δεν διαβρώνεται από τον Κόσμον ούτε καν εάν είναι βουττηγμένος στον πυθμένα του ωκεανού όπως ο Άγιος Απολλινάριος ή δεμμένος εις την πυράν όπως οι τρεις παίδες….

Το άνοιγμα της Κουνταλίνης, περιγράφεται στο Κουτί της Πανδώρας, στους Ασκούς του Αιόλου, του συμβόλου των Άθλων του Ηρακλή που είχε ανοιγμένη την Κουνταλίνη μονίμως εξού και υπερδύναμος για ανθρώπινα δεδομένα, αλλά ταγμένος προς συγκεκριμένες αποστολές, να σκοτώνει τέρατα με ανοιγμένη την Κουνταλίνη αλλά φιλόκακα.

Ο Όφις Τύφων που νίκησε και τον Δία και χρειάστηκε την βοήθεια του Ερμή και άλλων για να ξεφύγει, είναι ο Ουροβόρος Όφις της Κουνταλίνη. Ο σατανάς είπε στην Εύα να αυτοκαεί ψυχικώς, όταν της έλεγε φάε από αυτόν τον καρπόν που δεν ήταν έτοιμη ούτε δίκαιον να δοκιμάσει, διότι ήταν στον Παράδεισον Αγία μεν αλλά χωρίς να έχει παλαίψει με κόπους να το επιτύχει τούτον. Γεννήθηκεν κατά χάριν Αγία αλλά δεν της δόθηκε η Άγια Γνώση. Ο Θεός ήξερε βεβαίως βεβαίως ότι για να έχει αξία η Αγιότητα πρέπει να την κερδίσεις με την σπάθαν των προσωπικών μόχθων, αγώνων, επιμονών, πειρασμών, συνθλίψεων ψυχολογίας και σώματος από τες κακουχίες και συνάμα προσευχές, πίστη και ταπεινότητα.

Ο σατανάς είπε, αφού τους έκανες άγιους και δεν είναι δίκαιον, να τους πειράξω να ιδούμε πόσον θα αντέξουν ώστε να φανεί εάν αξίζουν την αγιότητα και Ο Θεός του είπε πείραξε τους όλους, όχι μόνον αυτούς αλλά και όσους κτίζουν την αγιότητα με τους κόπους τους.

Ο Χριστός είπε ότι όσοι έχασαν τες ψυχές τους διά χάριν Του θα τους τες επιστρέψει και όσοι  ηύραν τες ψυχές τους με αθέμιτους και αδικόκακους ή αδικομεθοδικούς τρόπους, θα τους τες πάρει. Το να εύρεις την Κερκόπορτα που οδηγεί στον Παράδεισον δεν σημαίνει ότι Ο Θεός δεν σε είδε και δεν θα σου ζητήσει αυτοεισιτήριον δικαιώματος να ενταχθείς μέσα σ’ αυτόν!

Ψάχνοντας από παλειά να εύρω την ρίζα της λέξεως Κουνταλίνη, όπως σας είπα, κατάληξα στο συμπέρασμα της Ελληνοκυπριακού ρήματος κουντώ, κουντάω, κούντα το ή κούντησε το, εκούντησεν με, εκούντησεν το κ.ο.κ. Το ρήμαν και ρηθέν κουντώ σημαίνει σπρώχνω και ωθώ. Άρα τε η Κουνταλίνη είναι Ώθηση και Προώθηση από Προωθητήρα. Προκύπτει όταν ευθυγραμμιστεί η εγκεφαλική θέση με την πηγήν της λίμνης της Κουνταλίνης που είναι μεταξύ των γεννητικών οργάνων και του δεύτερου αιθερικού κέντρου [τσάκρα] στο ηλιακόν πλέγμαν που καλείται μυστικά και σωστά Καρδία εξού και εν αγνοία της η στετέ [γιαγιά] μου όταν πονούσε την κοιλιά της έλεγεν πονώ την καρκιάν μου. Τότε νόμιζα ότι σφάλλει αλλά ύστερα εξεπλάγην όταν έμαθα ότι οι μυστικιστές καλούν Καρδίαν το ηλιακόν πλέγμαν της κοιλίας.

Η Κουνταλίνη ευθυγραμμίζεται με το τσάκρα της κορωνίδος [7ον] και σχηματίζεται Υπερηλεκτρικόν Σκιρτιστικόν Κύκλωμαν, σε μία αέναη ροή εάν δεν κατακλειστεί ή κοπάσει ένεκα πείνας και άλλων κακουχιών ή εφαρμογών στο σώμα. Α

Η Κουνταλίνη ανεβαίνει Ηλεκτρισμός και κατεβαίνει Μαγνητισμός και περιστρέφεται από τα γεννητικά όργανα έως τον σβέρκον και την κορωνίδα της κεφαλής. Όπως συμβαίνει με το ηλεκτρικόν ρεύμαν και κύμαν που ανάδειξε ο Μάξγουελ [ίσως είναι κρυμμένον σε ονομαστικά σύμβολα στην Αρχαία Ελληνική Γραμματεία και αλλού]. Η σπονδυλική στήλη λειτουργεί ως Προπέδη [Βαρύτητα] που φορτίζεται και συνάμα φορτίζει τα άλλα δύο και που παρουσιάζεται στο Κηρυκείον του Ερμού του Τρισμέγιστου και ο οποίος είχε ελέγξει την Κουνταλίνη του.

Η λέξη κουντώ πιστεύω προέρχεται εκ παραφθοράς από την λέξη κινώ, κίνηση, κουνάω = κουν+τάω [κίνησης ταώς ήτοι παγώνι με όλα τα χρώματα Κουνταλίνης και πετάλλων των τσάκρα] ήτοι κινάω και κινταλίνη ήτοι κιν+ταλίνη ήτοι κίν+ηση ταλαντεύω. Και όντως η σφοδρότητα της είναι κίνηση όπως το να δέχεσαι την σφοδρότητα κάθε σταγόνας σύσσωμης με τες άλλες στο μέσον της πτώστης του Καταρράκτη του Νεαγάρα. Ήτοι Κουνταλίνη = Κινταλίνη = Κινταλίμνη [τσάκρα που σημαίνει παγίδα Ελληνοκυπριακά] και όντως είναι παγιδευμένη και ελεγχόμενη όταν δεν εξαπολυθεί ως θηρίον.

Είναι μασονική «αρετή» των υψηλόβαθμων να ανοίγουν την Κουνταλίνη, όσοι ασχολούνται έχοντας χρόνον ή μη, αλλά όχι με Ηθικούς τρόπους για τα Άγια Των Αγίων. Ήτοι με πονηρούς τρόπους.

Εάν μ’ ερωτάτε εάν ποτέ άνοιξε η Κουνταλίνη μου. Δεν γνωρίζω όπως και άλλοι που δεν έχουν επίγνωση τι είναι τι και εάν το ίδιο πράγμα το λένε με διαφορετικά ονόματα και επέρχεται μέσα από διαφορετικούς δρόμους. Νεαρός ήμουν πονηρούλλης και ψυχολογικώς προετοίμαζα πολλές ασφαλιστικές πολυδικλείδες, που είναι θέμα άλλου άρθρου, ώστε πάντοτε είχα κάποιους αυτοματισμούς ασφάλειας, όπως στην περίπτωση υψηλής τάσης ρεύματος περισσότερου από το επιτρεπόμενον από τα ηλεκτροδοτικά σύρματα στα ηλεκτροληπτικά της οικίας.

Μην τα βάζετε με την Κίνηση, η Κίνηση δεν χειραγωγείται άνευ Ηθικής!

Κιν+γκ…. Κιν+γκηση….

Γιατί έχουμε τέτοια δύναμη αφού δεν την χρειαζόμαστε; Γιατί έχουμε πολλά ψωμιά καθημερινώς αφού χρειαζόμαστε έναν;

Χρειάζεται να υπάρχει και είναι ελεγχόμενη για να τροφοδοτεί την απαιτούμενη ποσότητα και περισσότερη ποσότητα στους μυημένους. Κουνταλίμνη, Κινησολίμνη, ύψιστη μυστική ορμόνη συνορμόνη….

Εν κατακείδι και ανεξάρτητα με τα άλλα, σε έναν άρθρον αλλόγλωσσου, που εξ’ όσων υπαινίσσεται έχει γνώση διά την Κουνταλίνη και έχει τα χρονάκια του, συνστήνει στους ανθρώπους να μην παίζουν με την Κουνταλίνη και εάν θέλουν να την ανοίξουν να διαλογίζονται με Ειδικούς Έμπειρους. Λέγει ότι μπορεί να ανοίξει [ασπούμε] ήπια ή με τον αρχαίον όφι [ουροβόρο όφι διάβολο] και ότι αυτόν είναι καταστροφικόν, ενώ συνάμα εθίζονται με τον ίδιο τρόπου λέγει που εθίζεται κάποιος από τα παραισθησιογόνα ναρκωτικά και ότι έχουν τες ίδιες εμπειρίες. Και σε κάνει να αισθανθείς την λύπη του διότι αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν επιστροφή και δεν θέλουν να ακούσουν, εν γένει ότι τρελαίνονται και αυτοπαραμυθιάζονται με ιδέες αυτοθέωσης. Ο ίδιος παραδέχεται ότι ο Κουνταλίνη είναι ένας δαίμονας και συνεχίζει ότι υπάρχουν πνεύματα που μασκαρεύονται είτε κακές όψεις είτε λαμπρές όψεις αλλά είναι πονηρά και συντρέχουν στους αδαείς μέσω του άνοιγμα της Κουνταλίνης. Όπως είπα και πριν άνοιγα Κιτίου Πανδώρας, άνοιγμα Ασκών Αιόλου, άνοιγμα Ψυχοκερκόπορτας, άνοιγμα ψυχής σε υπνωτική παθητική προδιάθεση στην Κατοχή από δαίμονα. Ώστε, παρ’ όσα έχω αναφέρει πριν να διερωτούμαστε εάν η Κουνταλίνη και τα τσάκρα είναι πραγματικά κέντρα ορμονικής δύναμης σε καταστολή ή απάτης διαλογισμοί για να εισέρχονται δαίμονες ή/και αμφότερα που συνδυάζονται, ειδικά σε όσους επικαλούνται «θεούς» ήτοι δαίμονες! Τα συμπτώματα ισχυρών παρασθησιογόνων, Κουνταλίνης, δαιμονισμού, ακατάσχετης ροής πολυρμονισμού, πόσης ή δόσης αδρενοχρωμίου, είναι πέραν πάσης αμφιβολίας όμοια και το βέβαιον είναι ότι όλα μαζύ ή μέρος αυτών δρουν εις τους οπαδούς διαφόρων σατανικών σέκτων είτε ομολογουμένως καλούνται σατανισμός είτε όχι και είτε οι οπαδοί το γνωρίζουν είτε ουχί. Υποψιάζομαι δε, ότι τα συμπτώματα της Κουνταλίνης δεν αρχίζουν από τον έσχατον σπόνδυλον της σπονδυλικής στήλεως αλλά από το μυαλόν κυρίως, που σε ταχύτητα φωτός το σύμπτωμα εκδηλώνεται ίσως κάπως στην περιοχή του πρώτου τσάκρα, ώστε να νομίζουν ότι απ’ εκεί αρχίζει & δίχως να σημαίνει ότι δεν εκδηλώνεται αλλού συνταυτοχρόνως, εξ’ άλλου η Κουνταλίνη ως αίσθημα καταλαμβάνει όλον το σώμα. Υποψιάζομαι ότι ίσως έχει κάποια σχέση με την αναφορά του προφητάναξ Δαυΐδ όταν λέγει εις Τον Θεόν να εξετάσει ως Εμπειρογνώμονας, τες προθέσεις των νεφρών του! Σε κάθε περίπτωση, η εκδήλωση της Κουνταλίνης είναι συν τοις άλλοις υπόθεση ορμονών, Ορμονολογίας όπως την ονόμασα έκτοτε και την θέτω στην θέση της κλινικής ή και γενικής ούτω καλούμενης Ψυχολογίας. Η συντριπτική πλειοψηφία της ανοιγμένης Κουνταλίνης είναι υπόθεση Αφρένειας, ομοιάζει με φορβάδα που σου έχουν κοπεί τα ηνία, ήτοι Σχιζο+Φρένεια και είναι ωσάν να επιτρέπεις στους δέκα κορυφαίους Ποταμούς της Γης να εισχωρήσουν στο σώμα σου.

Σε τέτοιες εξάρσεις, η Ηθική θαύεται και το θηρίον αναδύεται. Δεν είναι τυχαίον που σε βίντεο όπως το In Shadow A Secret Odyssey των διεθνών αρχισατανιστών παρουσιάζεται το βρέφος Αντίχριστος με ανοικτά όλα τα τσάκρα και την χύση της Κουνταλίνης. Δεν είναι τυχαίον που υψηλόβαθμοι μασόνοι κάνουν διαλογισμόν και ευθαρσώς δηλώνουν ότι σκοπός τους είναι το άνοιγμα της Κουνταλίνης. Δεν είναι τυχαίον ότι ακόμη και σε χαμηλούς μασόνους σε γνώση, η Κουνταλίνη ανοίγει σε περισσότερον βαθμόν. Η Κουνταλίνη ανοίγει όπως έχω παρατηρήσει με την Υπερηφάνεια, είτε αυτή προέρχεται από την γοητεία, την δόξα, την θέση, την αγάπη από το κοινόν, την θέση εξουσίας, το πλούτος εξού και ο περίεργος πλανήτης Πλούτωνας! Η Κουνταλίνη είναι μία ορμόνη οπού με την Ταπεινότητα και την Νηστεία σε τρόφιμα διά χάριν Ταπεινότητας όχι για δίαιτα να είσαι πιο Καυλέ ως γκόμενα ή Καυλάντης ως γκόμενος, και η Νηστεία σε κατηγορίες και εναντίον όλων των Αμαρτιών μειώνει την Κουνταλίνη. Ενώ σε διαλογισμούς και θρησκείες αυτοθέωσης, η στρόμφιγγα ροής της Κουνταλίνης ανοίγει περισσότερον. Τούτον υποδεικνύει περίτρανα, τις δύο διαφορετικές προσεγγίσεις της θέωσης. Την Ορθόδοξη Του Χριστού, που το πρόσωπο ψυχή παρακαλεί με Μετάνοιες, Προσευχές, Θλίψεις και Εσωτερικές Αυτοκατηγορίες που συνοδεύονται από Ικεσίες Συγχώρεσης, για να Θεωθεί από Το Θείον και ότι δεν υφίσταται άλλος δρόμος, ήτοι διά να γίνεις Θείον πρέπει να σ’ ευλογήσει Το Θείον που αποτελεί Την Πηγήν Του Θείου. Και την δεύτερη προσέγγιση σε πολλές θρησκείες, οπού η θέωση είναι υπόθεση προσωπικής γνώσης, ανεξάρτητης από την Ηθική που είναι υπόθεση Του Χριστιανού, δηλαδή έναν μονοπάτι που εάν το εύρεις είτε θέλει κάποιος είτε ουχί μπορείς να θεωθείς. Η δεύτερη προσέγγιση μας λέγει ότι η θέωση είναι κάτι ως προϊόν που ο καθένας μπορεί εάν τα καταφέρει να το αρπάξει, εκλάβει, οικειοποιηθεί, ανεξαρτήτως Δικαίου, Αγάπης, Ευλάβειας και Ευσέβειας Ηθικής. Όντως η δεύτερη θέωση ήτοι η «θέωση-αυτοθέωση» είναι προϊόν, έναν χρυσόμαλλον δέρας, έναν μαγικόν φίλτρον από το Κιβώτιον της Πανδώρας, μίας ισυχρή εσωτερική ανεμοθύελλα από τους Ασκούς του Αιόλου, μία έκσταση από αχαλίνωτο ανήθικο μεθοδιονυσιασμό. Έναν «αγαθόν» ή αγαθόν που μπορεί να προσεγγίσει ο μυστικιστής, όπως κάποιος άλλος προσεγγίζει μία τεχνολογία, βόμβα, ανακάλυψη, παρασκευή παραισθησιογόνου μέσα σε έναν εργαστήριον.

Η δε Θέωση στον Χριστιανόν δεν είναι κάτι Κοσμικόν ούτε από το Κοσμικόν ωόν αλλά από Τον Θείον Ωόν, ανεξάρτητο από την ύλη και τον Κάτω Κόσμο της Επιφάνειας. Δεν είναι προϊόν αλλά Στέφανος Δόξας από Την Αϋλία Του Άκτιστου Τριαδικού Θεού Του Μοναδικού Μαθηματικού Θεού!

Προς την Θέωση ο Χριστιανός δηλώνει ακαταπαύστως την αναξιότητα του, την ασημαντότητα του, την ευλάβεια του, την αχαριστία του, την αμαρτία του, την ταπεινότητα του ως ον και ως άνθρωπος υπό και έναντι Θεού και παρακαλεί Θεία Χάρι, ήτοι εκ Χάριτος και ουχί εξ’ αξίας η δωρεά. Προς την θέωση ο κάθε άλλος δηλώνει ή και μηχανεύεται μεθοδικώς την αξιοσύνη του, τον δρόμον του χάρτη για την θέωση. Η επιτυχία του είναι όπως ενός αθλητή που τρέχει και έρχεται πρώτος και δοξάζεται με στέφαον δόξης κόσμου και δη κοινωνίας ανθρώπων, ενώ την ίδια στιγμή η ασυνείδητη υπερσυνείδηση του γατόπαρδου γελάει διότι ο ίδιος τρέχει με μεγαλύτερη ταχύτητα. Ο αθλητής λέγει είμαι ο αξιότερος από τους ανθρώπους στο τρέξιμο. Ο αυτοθεωτής ή θεωμένος κατά γνώση και όχι κατά ηθική υποταγή και υπακοή μέσω Θείας Χάριτος και εφόσον δώσει την Χάριν Ο Θεός.

Ο Χριστιανός λέγει στον Άπειρον Θεόν: «δεν είμαι τίποτα, και εάν μέσα μου δεν το πιστεύω ένεκα υπερηφάνεια σε παρακαλώ Θεέ μου κάνε με να το πιστέψω διότι αυτή είναι η αλήθεια και δεν θέλω να είμαι πια υποκριτής και συνάμα να έχω ψευδαισθήσεις. Δεν είμαι τίποτα, κάνε με κάτι αλλά όχι οποιονδήποτε κάτι, κάνε ή αξίωσε με τον ανάξιον να γίνω τέτοιος ώστε ευδικαιολογημένως να μπορείς να με κάνεις κάτι και επαναλαμβάνω όχι οποιοδήποτε κάτι, αλλά κάτι έστω ελάχιστον όμοιον μ’ Εσένα. Όχι σε δύναμη, δεν θέλω δύναμη, δεν δικαιούμαι την δύναμη, δεν είμαι άξιος για δύναμη, δεν υπήρχα πριν την Δύναμη. Κάνε με κάτι αλλά όχι οποιονδήποτε κάτι, κάνε έστω το ελάχιστον καθ’ εικόναν και κατ’ ομοίωσιν μ’ Εσένα ήτοι άγιον».

Στον Χριστιανόν το να επιτύχεις να γίνεις ο,τιδήποτε άλλο εκτός από άγιος δεν είναι κάτι, είναι έναν τίποτε και όσον μεγαλύτερο σπουδαίο εκτός αγιότητος τόσον μεγαλύτερον τίποτε & υπερτίποτε που βλάτει σοβαρά την ψυχήν. Στον Χριστιανόν οποιαδήποτε κοσμική-υλική θέωση αποτελεί ματαιότητα και επιτυχία απώλειας ψυχής. Η θέωση στον Κόσμο είναι θηριωδία και θηριωδεία, διότι προάγει στην ανεξαρτησία και στην ψευδαίσθηση ότι είσαι το μεγαλύτερο θηρίον, τέτοιον που δεν υπάρχει και δεν ζη μεγαλύτερη Δύναμις απ’ εσένα ή ότι τα πνεύματα που σου συναρώγησαν αυτήν την δύναμη είναι τα ισχυρότερα και σκοπός τους είναι να σε κάνουν ισχυρόν όχι ηθικόν.

Ο Χριστιανός δεν μπορεί να κατηγορηθεί εκ της Άκτιστης Άπειρης Θείας Δικαιοσύνης διότι δηλώνει ότι είναι έναν τίποτε και ότι θέλει να γίνει κάτι, κάτι δίκαιον όχι κάτι ο,τιδήποτε που βολεύει και φέρει δύναμη. Το κάτι δίκαιον σημαίνει κάτι ή έναν μικρόν ποσοστόν ηθικής εν πράξει και σε δοξολογία της Ίδιας Της Άκτιστης Άπειρης Δικαιοσύνης. Πώς και από πού έως πού να κατηγορηθεί, όχι από τον περίγυρον και τους κοσμικούς γνωστικούς, αλλά από Την Ίδια Την Αθάνατη Άκτιστη Άπειρη Δικαιοσύνη;

Ο διάβολος γνωρίζει το ανθρώπινο σώμα απ’ έξω και ανακατωτά, ζη χιλιάδες έτη, το παρακολουθεί, τέτοιες φυσικές τεχνολογίες για τα πνεύματα σε κατανόηση είναι παιχνιδάκια, ώστε σαφώς ένα κακό πνεύμα να μπορεί να παίξει μητά [μαζύ] μας επειδή εμείς που ζούμε άντε 100 έτη ανακαλύπτουμε και εκείνο γνωρίζει από πρώτο χέρι εκατομμύρια έτη. Σ’ εκείνο είναι κάτι ανιαρό και σ’ εμάς κάτι υπερήφανο και ενθουσιαστικό μία οποιαδήποτε καινουργή ανακάλυψη! Σε γοητογαργαλίζει με ματαιοδοξία επειδή ανακάλυψες το τάδε ή το τινά! Γνωρίζοντας λοιπόν ο διάβολος τες στέρνες και συνδυασμούς ορμονικής ενέργειας για να γίνεις θηρίο δηλαδή να αποκτήσεις μία μεγαλύτερη δύναμη, που εν συγκρίσει είναι ασήμαντη και πάλαι γελοία με εκείνη Του Θεού και από ισχυρά κτισμένα πνεύματα, σου πειάνει και τρώγει με κουτάλι την έπαρση τα μυαλά της Σύνεσης και Ταπεινής Σωφροσύνης για την θέση σε αυτόν τον κόσμο και γενικότερα ως ύπαρξη. Η Κουνταλίνη καλείται Ερπετό, και δεν είναι τυχαίο που ο Άγιος Κυπριανός πρώην μάγος αναφέρεται σε Ερπετοειδή, που στις ημέρες μας είναι του συρμού αλλά δεν γνωρίζουν ότι η παλαιά αναφορά για μάχες με ερπετά είναι από τον Άγιον Κυπριανόν και που βεβαίως αναφέρονται στην Αγία Γραφή με πλήθος λεπτομερειών για τους ουροβόρους όφεις, δράκους και λέοντες ήτοι θηρία.

Στην ούτω καλούμενη λοιπόν Εποχή του Υδροχόου θα χοηθεί η ενέργεια της Κουνταλίνης. Όσοι ενωθούν με το χάραγμα 666 του Αντίχριστου θα βιώσουν ανείπωτη θηριώδη δύναμη και αυτοπεποίθηση και βεβαίως άλλα πολλά και κατόπιν κακά. Όπως σας είχα ειπεί όποιος ασπούμε φοβάται την ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, μέσω του Χαράγματος θα του χορηγείται η ιατρική περίθαλψη αφοβίας, η ξεπέραση πάσας ηθικής και αφοβία να προσπεράσεις και καταπατήσεις πάσα ηθική. Η ταπεινότητα θα είναι έτι περισσότερον υπόθεση εντροπής! Το Χάραγμα 666 θα ενώσει χαραγμένους με τον ίδιο τον σατανά και με τα προγράμματα χορηγείας ειδικών κόκτεΐλς Κουνταλίνης, ώστε ο άνθρωπος με όλα αυτά τα παραδείσια μήλα της πτώσης να μην ανησυχεί για τίποτε και να νοιώθει θεός μέσα από το σώμα του και μέσα από τον θεό της Ανηθικότητας, ήτοι τον σατανά.

Ας πάρουμε έναν παράδειγμα. Ασπούμε είσαι κάπως κατσούφης, κάπως στενοχωρημένος και ανόρεκτος. Πηγαίνεις στα ρεμπέττικα και πίνεις όχι ρετσίνα ή άλλον οίνον όπως συνήθως κάνουν στην Ελλάδα, αλλά ουίσκυ όπως συνήθως κάνουμε στην Κύπρο, και βεβαίως ουίσκυ και στην Ελλάδα ειδικά στα μεταρεμπέττικα μπουζούκια. Μετά σου βαράνε έναν εκστατικόν ζεϊμπέκικο, και πως νοιώθεις; Θηρίον, θεός, θηριώδης θεός, εκείνη την ώρα δεν μπορείς να σκέπτεσαι Τον Θεόν ή οι πλείστοι ούτε καν υπόψιν τους Τον έχουν. Τον έχουν ξεπεράσει, είναι πια Ίκαροι μέσα από το ανέβασμα ορμονικής ψυχολογίας ή και Ορμονολογίας. Τώρα φαντάστου να είσαι επί 24ώρου βάσεως έτσι και έτι πιο ανεβασμένος, τότε ποίον Θεόν να λατρεύεις αφού είσαι θεός ή και θα λατρεύεις τον θεόν που σε μετάτρεψε σε θεόν, ήτοι τον Αντίχριστον. Δηλαδή έναν «υπεράνθρωπο» θηρίο…..

https://medium.com/@davidstlawrence/be-aware-of-beings-posing-as-kundalini-energy-f61fdc6b0aab

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. Πολύ προσεγμένο στα “Όρια”, το κείμενο σας κ. Παναγιώτη. Συνάντησα τον όρο Κουνταλινη δύο φορές στη ζωή μου. Σε Γνωστικά κέντρα με καταβολές Μεξικού. Εκεί η Κουνταλινη ήταν η Θεϊκή μητέρα. Ενεργοποιούταν όταν ο άνθρωπος κατάφερνε να σκοτώσει τα Εγώ του, στα πλαίσια ενός αέναου διαλογισμού κ αυτοπαρατατηρησης οδηγουμενος στη Λευκη μαγεία του καλού της ανθρωπότητας.! Αναφέρεται ωστόσο “ξεκάρφωτα” κάποια στιγμή σε χώρους διαλογισμού γιόγκι όταν γίνει ισοροπηση των τσακρα μετά από αέναο διαλογισμό.

  2. Και delete cancel ματαιοδοξίας μισαλοδοξιας απάτης απιστίας ψεματος δυστυχίας.. Κ δυσωδους υποσυνείδητου..Δεν ξέρω ποιες δυνάμεις εν τέλη βοηθούν σε όλα αυτά. Αφού πρώτιστος είσαι εσύ ο ανώτερος εαυτός σου(εσύ πάλι δηλ) κ αντε ξεμπέρδεψε… Για να το λειανω θα πω ότι υπάρχουν στη δεύτερη περίπτωση κάποια tip, που βοηθούν στην αναζήτηση κάθε ανθρώπου. Καλή Δύναμη. Κύριε Ιησού Χριστέ Ελέησον Υμάς. Αμήν.

  3. Αυτό το άρθρο να το διαβάσουν όλοι.

  4. have conscience 03/03/2024 @ 8:33 ΜΜ

    ΚΕ ΔΙΑ,
    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣΩ ΜΕΤΑ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ ΟΤΙ Η “ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΗ” ΣΑΣ ΔΕΝ “ΑΝΟΙΞΕ”, ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΣΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  5. Περαστικά σου…

  6. ΠάνοςΓέριμου 03/08/2024 @ 1:51 ΠΜ

    TSAI, πρώτη φορά ακούω για Κουνταλίνη στο Μεξικό, νομίζω από την Ινδία το πήραν, τώρα αν το έχουν προκολομβιανά, τότε σημαίνει πως τα ταξείδια γίνονταν. έχει και το μαύρο φίδι της, αλλά το πως γίνεται η Κουνταλίνη επιστημονικώς, είναι θέμα που σκέπτομαι εάν πρέπει προς το παρόν να αποκαλύψω. Το τι λένε είναι έναν, όλοι λένε, το τι γίνεται είναι άλλον, άλλωστε πολλοί αρρωστάνε από αυτήν την ιπποδύναμη που ανοίγει π.χ. το ιππόκαμπο του εγκεφάλου όπως και στα ναρκωτικά, και πολλοί συνδυάζουν αμφότερα.

  7. ΠάνοςΓέριμου 03/08/2024 @ 1:53 ΠΜ

    GEO, Ο Θεός μαζύν σου!

  8. ΠάνοςΓέριμου 03/08/2024 @ 1:56 ΠΜ

    HAVE CONSCIENCE, παίρνω πολύ σοβαρά την συμβουλή σας. Πρώτον, εσάς πρέπει να είναι ανοικτή με τον τρόπον που εκφράζεστε, άρα ενημερώστε μας είτε εσείς είτε κάποιος άλλος. Δεύτερον, Δεν ανησυχώ αλλά και συνάμα πρέπει να είμαι τρελλός να μην ανησυχώ. Τρίτον, που ξέρεις μπορεί να άνοιξε και να μην το ξέρεις, να μην το ξέρω, ή να το ξέρω είτε ναι είτε όχι & υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ανοίξει κάτι. Τέταρτον, μην είσαστε τόσον βέβαιος ότι δεν γνωρίζω ειδικά επιστημονικώς πως ανοίγει. Πέμπτον, βεβαίως δεν κάνω τις ασκήσεις που μάλλον κάνετε σεις. Έκτον, για τους κινδύνους τέτοιας κατάστασης διαβεβαιώνουν άνθρωποι που είναι στα πράγματα με μεγάλη εμπειρία, σε βιβλία που ανάγνωσα και σε άρθρα, και μιλάω και για ανθρώπους που ίσως αμφότεροι δεν είμασταν γεννημένοι. Έβδομον, εάν δεν άνοιξε και δεν έχω την εμπειρία δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να κατανοήσω εξ’ όσων ερευνώ και βάσει παρόμοιων εμπειριών. Π.χ. κάποιοι λαμβάνουν ναρκωτικά αλλά τις επιπτώσεις τις γνωρίζουν καλύτερα πολλές φορές ανθρώποι που δεν λαμβάνουν ναρκωτικά….

  9. ΠάνοςΓέριμου 03/08/2024 @ 2:01 ΠΜ

    ΤΑΣΟΣ, εσύ για να μου λες συνεχώς περαστικά μου, με έναν, δύο, τρία κοκ ονόματα, σημαίνει έχεις μεγάλη αύρα και ασθένεια που ρίχνεις το κόμπλεξ αλλού, συνεπώς περαστικά σου φίλε μου ! Ξέρεις που λένε αυτό που περιπαίζεις στους άλλους το έχεις, ψυχολόγοι, περαστικά τους;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*