Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:50 - 24/02/2024

Ο Αμερικανοσιωνιστής Μπλίνκεν: «Μην λέτε πατέρας, μητέρα, γιος, κόρη »…! Εκτροπή και πολιτική ανωμαλία στην κυριολεξία!

Μπλίνκεν: προσπαθεί να "κατευνάσει" την Τουρκία

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο Αμερικανοσιωνιστής Μπλίνκεν: «Μην λέτε πατέρας, μητέρα, γιος, κόρη ».Εκτροπή και πολιτική ανωμαλία στην κυριολεξία! ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΣΣΕΛΟΚΡΑΤΙΑ…

Αντιδράσεις για την εγκύκλιο πολιτικής ορθότητας ( ανωμαλίας) από τον Μπλίνκεν τον Εβραίο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ.
Λέξεις που δεν παραπέμπουν σε φύλο και σεβασμό στην επιλογή των αντωνυμιών ζητά από το προσωπικό που διευθύνει ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Αν τα όρια της γλώσσας μας είναι τα όρια της συνείδησης μας σύμφωνα με Βίτγκενσταϊν αν επικρατήσει η ορολογία Μπλίνκεν κινδυνεύει η ανθρωπότητα με γενίκευση διαστροφής

Εν μέσω κρίσεων σε σχεδόν όλο τον πλανήτη, η προσοχή του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ στράφηκε στην ορθή χρήση των αντωνυμιών και την αποφυγή εκφράσεων που παραπέμπουν στα δύο φύλα, τονίζουν πολιτικοί του αντίπαλοι.

Με πρόσφατο εσωτερικό σημείωμα, ο Άντονι Μπλίνκεν έδωσε εντολή στους υπαλλήλους του Στέιτ Ντιπάρτμεντ να αποφεύγουν τη χρήση έμφυλων όρων όπως «μητέρα» και «πατέρας». Αυτά επιβάλουν και στις αποικίες τους μέσω των εισαγόμενων εντολοδόχων τους…

Η Ελλάδα σεξουαλική σκλάβα των ΗΠΑ..Γκουαντάναμο στο κλουβί … .

Το σημείωμα, που κυκλοφόρησε στις αρχές Φεβρουαρίου, τονίζει ότι το φύλο είναι κοινωνική κατασκευή (κοινωνική κατασκευή είναι ο ίδιος και μάλιστα αποτυχημένη εκδοχή) και ότι η ταυτότητα φύλου ενός ατόμου «μπορεί να αντιστοιχεί -ή και όχι- στο φύλο που του αποδίδεται κατά τη γέννηση».

Ακόμη, όπως αναφέρει η New York Post, ο Μπλίνκεν ενθάρρυνε τους συναδέλφους του στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ να χρησιμοποιούν όποτε μπορούν «γλώσσα ουδέτερη ως προς το φύλο» για να δείχνουν σεβασμό και να αποφεύγουν παρεξηγήσεις. Πρότεινε επίσης στους εργαζομένους να προσδιορίζουν τις αντωνυμίες που προτιμούν (she/her, he/him, they/them και ze/zir) στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και όταν συστήνονται σε συναντήσεις. ( εκτροπή και πολιτική ανωμαλία στην κυριολεξία)

Το να υποθέσει κανείς την ταυτότητα φύλου ενός ατόμου απλώς και μόνο βάσει της εμφάνισης ή του ονόματός του «μπορεί να είναι προβληματικό» και να μεταφέρει ένα «επιβλαβές μήνυμα αποκλεισμού», αναφέρει ο Μπλίνκεν.

Πρέπει ακόμη να αποφεύγονται όροι όπως «manpower» («ανθρώπινο δυναμικό»), «you guys» (που απευθύνεται σε άνδρες), «ladies and gentlemen» («κυρίες και κύριοι»), «son/daughter» («γιος/κόρη») και «husband/wife» («ο/η σύζυγος»).
Με τι θα μπορούσαν να αντικατασταθούν: «labor force» («εργατικό δυναμικό»), «everyone», «folks», «you all» («όλοι»), «parent» («γονέας»), «child» («παιδί»), «spouse or partner» («σύντροφος»).

«Όταν μιλάτε», συνεχίζουν οι συστάσεις, «αποφύγετε τη χρήση φράσεων όπως “γενναίοι άνδρες και γυναίκες στην πρώτη γραμμή”», προτείνοντας τη χρήση πιο συγκεκριμένων εκφράσεων όπως «γενναίοι πρώτοι ανταποκριτές, γενναίοι στρατιώτες ή γενναίοι πράκτορες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ”».

«Με αυτά σπαταλά τον χρόνο του ο υπουργός Εξωτερικών την ώρα που καίγεται ο πλανήτης;» ρωτά η New York Post, που έχει γενικά αντιπολιτευτική στάση κατά της κυβέρνησης Μπάιντεν.

Το σχόλιο και συνεχίζει: «Κύριε υπουργέ, πρέπει να επικεντρωθείτε σε αυτά που πραγματικά έχουν σημασία για την προώθηση των συμφερόντων της Αμερικής στο εξωτερικό. Να μην επιπλήττετε τους υπαλλήλους σας ότι η ταυτότητα φύλου “μπορεί να είναι ρευστή, οπότε παραμείνετε συντονισμένοι και υποστηρικτικοί στις αλλαγές στις αντωνυμίες”».

dimpenews.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*