09:15 - 23/02/2024

Οικογενειακή τραγωδία στο Μιζούρι : Μητέρα έβαλε φωτιά και έκαψε τα τέσσερα παιδιά της

Διαφημίσεις

Μια συγκλονιστική οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε από το Μιζούρι των ΗΠΑ, όπου μια μητέρα φέρεται να έβαλε φωτιά που στοίχισε τη ζωή στα τέσσερα παιδιά της και στην ίδια. Οι αναφορές δείχνουν ότι το κίνητρο πίσω από αυτή τη φρικτή πράξη προήλθε από συγκρούσεις με τους πατέρες σχετικά με τις ρυθμίσεις για την επιμέλεια των παιδιών.

Η δράστιδα, που αναγνωρίστηκε ως η 39χρονη Bernadine Prusner, είχε τιμηθεί κάποτε ως δασκάλα της χρονιάς στο Μιζούρι. Η πυρκαγιά, η οποία σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, στοίχισε τη ζωή στα εννιάχρονα δίδυμα Ellie και Ivy, στον πεντάχρονο Jackson και στη δίχρονη Millie.

Οι αρχές γνωστοποίησαν ότι η φωτιά προήλθε από ένα στρώμα, ενώ σε σημείωμα που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος περιγράφεται λεπτομερώς η πρόθεση της δράστιδας να βάλει τέλος στη ζωή της και στις ζωές των παιδιών της.

Πριν από το περιστατικό, η Prusner έκανε ανάρτηση στο Facebook, μοιραζόμενη μια φωτογραφία της ίδιας και των παιδιών της με λεζάντα που εξέφραζε βαθιά αγάπη για αυτά. Επίσης, σε προηγούμενες αναρτήσεις της μοιράστηκε συναισθήματα σχετικά με το ότι εκτιμά κάθε στιγμή με τα παιδιά της.

Μια σελίδα GoFundMe που δημιουργήθηκε για την Prusner ανέφερε ότι πάλευε συναισθηματικά μετά από μια διαμάχη για την επιμέλεια με τον πατέρα των διδύμων. Η διαμάχη προέκυψε όταν η Προύσνερ σχεδίαζε να μετακομίσει σε ένα προάστιο του Σεντ Λούις, προκαλώντας την ανησυχία του πατέρα των παιδιών για την εγγύτητά της με τη μητέρα της, την οποία περιέγραψε ως “ψυχωτική”.

Παρόμοιες διαφωνίες για την επιμέλεια φέρεται να υπήρξαν και με τον πατέρα των άλλων δύο παιδιών της Prusner, με την οικογένειά της να ισχυρίζεται ότι υπήρξε συνεννόηση μεταξύ αυτού και του πρώην συζύγου της.

Σε κοινή δήλωσή τους, οι πατέρες των παιδιών εξέφρασαν την εστίασή τους στο να τιμήσουν τη ζωή των αγαπημένων τους απογόνων και δεσμεύτηκαν να το κάνουν μαζί, εν μέσω της τεράστιας θλίψης που αντιμετωπίζουν τώρα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*