20:26 - 19/02/2024

ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ.…

Διαφημίσεις

ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ.…

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι κοπροσκυλα τουρκοσποροι και οι μπρος και οι πισω

  2. Έλα ρε πού δεν ξέρεις, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια, οι γνωστοί άγνωστοι,

  3. για να αντεχουν την υπαρξη τους ειτε πεινασμενοι σκυλοι ειναι οποτε ας γλυψουν κανα κοκκαλακι εις βαρος της ψωροκωσταινας που τους βαστα ακομα μαζι με τα αφεντικα τους ειτε νεκρωμενοι και στις 2 περιπτωσεις ειναι για λυπηση και αυτη η κατηγορια στην κοιλαδα των νεκρων….

  4. Η δήθεν αναρχικοι…. Ασφαλιτες…. Τι είναι. Όλοι αυτοί κυκλοφορούν με Σουζούκι dr 125-200cc κίτρινα η μπλε χρώματος.

  5. ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ 02/20/2024 @ 11:23 ΠΜ

    ειναι αυτοι που μαζι με τους χαζοαναρχικους τα κανουν ολα λιμπα για να υπαρχουν τα ΜΑΤ να εχουν σκοπο υπαρξης να φοβασαι να διαμαρτυρηθεις να ξεσηκωθεις παναρχαιο κολπο οι αντιεξουσιαστες το ξερουν δικοι τους ειναι

  6. ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΜΑΤ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ.

  7. ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΤΑ ΓΙΔΙΑ !
    &
    … Ο ΜΑΤΑΤΖΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ΑΣΠΙΔΑ ….

    ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ…

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ… ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ?

    ΜΠΑ…

    ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΤΣΙ Κ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΑΣΤΟΡΕΥΕΙ….!

    ΠΟΥΣΤΟΜΠΑΓΛΑΜΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ !

    V P X

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*