14:05 - 11/02/2024

ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟ

Διαφημίσεις
Τα προϊόντα με αυτό το σήμα περιέχουν ATRAZIN….
ΤΟ ATRAZIN ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΚΑΟΔΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ….
Πολλά προϊόντα με Ατραζίνη συναντάμε σε αρκετά super market κυρίως στα καταστήματα LIDL..
ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΑΤΡΑΖΙΝΗ. (στα Lidl είναι γεμάτο σοκολατάκια με αυτο το λογότυπο).
Η Ατραζίνη είναι ένα ζιζανιοκτόνο που προκαλεί αλλαγή φύλου.
Επιστήμονας Dr. Tyrone B. Ο Hayes (γεννημένος στις 29 Ιουλίου 1967)) είναι Αμερικανός βιολόγος και καθηγητής ολοκληρωτικής βιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας του Μπέρκλεϊ, γνωστός για την έρευνά του κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το ζιζανιοκτόνο ατραζίνη είναι ένας ενδοκρινικός καταστροφέας που μεταλλάσσει και θηλυκοποιεί τους αρσενικούς βατράχους.
Είναι επίσης υποστηρικτής της κριτικής επανεξέτασης και ρύθμισης των φυτοφαρμάκων και άλλων χημικών που μπορούν να προκαλέσουν δυσμενείς συνέπειες στην υγεία.
Παρουσίασε εκατοντάδες εργασίες, σε συνομιλίες και σεμινάρια μιλώντας για τα ευρήματά του ότι οι περιβαλλοντικοί χημικοί ρύποι έχουν παίξει ρόλο στην παγκόσμια αμφίβια παρακμή και στις ανισότητες στην υγειονομική περίθαλψη μεταξύ μειονοτήτων και ανθρώπων χαμηλού εισοδήματος.
Η έρευνά του δείχνει ότι χημικοί παράγοντες, όπως ένα συνήθως χρησιμοποιούμενο ζιζανιοκτόνο, έχουν την ικανότητα να επηρεάζουν αρνητικά τη σεξουαλική ανάπτυξη των αμφιβίων, ακόμη και όταν τέτοιες τοξίνες υπάρχουν σε χαμηλές συγκεντρώσεις.
Από τότε που δημοσίευσε την έρευνά του σχετικά με την ατραζίνη ως ενδοκρινικός διαταράκτης, ο Hayes έχει γίνει υποστηρικτής της απαγόρευσης της ατραζίνης.
Σύμφωνα με τον Hayes, η σύνδεση μεταξύ ατραζίνης και τροποποιημένης «αρωματάσης και οιστρογόνων είναι αποδεδειγμένη η παραγωγή… σε ψάρια, βατράχια, αλιγάτορες, πουλιά, χελώνες, αρουραίους και ανθρώπινα κύτταρα” και, “Πιστεύω ότι τα συντριπτικά στοιχεία υποδεικνύουν ότι η ατραζίνη ενέχει κίνδυνο για την άγρια ζωή και τους ανθρώπους.
Η ατραζίνη έχει αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον και στην υγεία ανθρώπων και ζώων.
Σε πρόσφατη μελέτη, ο καθηγητής Hayes δημοσίευσε σχετικά με το τι συμβαίνει όταν άλλα ζώα -κυρίως βάτραχοι- εκτίθενται στην ατραζίνη. Γίνονται εντελώς θηλυκά. Ζευγάρωσαν με άλλα αρσενικά βατράχια και μπορούσαν να γεννήσουν αυγά, παρά το γεγονός ότι είναι γενετικά αρσενικά.
Αυτό που πρότεινε ο καθηγητής Hayes είναι ότι η ατραζίνη προκαλεί ορμονική ανισορροπία.
Συνήθως, οι όρχεις πρέπει να κάνουν τεστοστερόνη – η ορμόνη του ανθρώπου.
Αυτό που κάνει η ατραζίνη είναι ότι μετατρέπεται σε ένζυμο. Ο μηχανισμός που είναι η αρωματάση και μετατρέπει την τεστοστερόνη σε οιστρογόνα.
Ως αποτέλεσμα, αυτοί οι εκτεθειμένοι άνδρες έχασαν την τεστοστερόνη τους.
Είναι χημικά ευνουχισμένοι – στη συνέχεια θηλυκοποιούνται.
Και στην συνέχεια παράγουν γυναικείες ορμόνες.
Η χημική ατραζίνη προκαλεί ομοφυλοφιλία και σεξουαλική σύγχυση.
Ο νούμερο ένα καρκίνος στις γυναίκες είναι ο καρκίνος του μαστού, ο οποίος ρυθμίζεται από οιστρογόνα και το ένζυμο αρωματάσης.
Όταν αναπτύσσεται ένα καρκινικό κύτταρο του μαστού, η Αρωματάση μετατρέπει το ανδρογόνο σε οιστρογόνα και αυτό το οιστρογόνο περιλαμβάνει ή προάγει την ανάπτυξη αυτού του καρκίνου ώστε να μετατραπεί σε όγκο και να εξαπλώνεται
Η αρωματάση είναι πολυ σημαντική για τον καρκίνο του μαστού, η κορυφαία θεραπεία για τον καρκίνο του μαστού είναι μια χημική ουσία που ονομάζεται letrosol, η οποία μπλοκάρει την αρωματάση και τα οιστρογόνα..
Η ατραζίνη είναι ένα αυξανόμενο πρόβλημα υγείας για τον άνθρωπο. Οι ερευνητές βρίσκουν μια αυξανόμενη συσχέτιση μεταξύ ατραζίνης και κακού τοκετού στους ανθρώπους.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*