12:56 - 11/02/2024

Οι παγκοσμιοποιητές στοχεύουν στην “ειρηνική” αποχωρηση έξι δισεκατομμυρίων ανθρώπων με μαζική ευθανασία

Διαφημίσεις

Οι ισχυροί αδημονούν να επιτύχουν επιτέλους τη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων που οραματίζονται εδώ και καιρό, πράγμα που για αυτούς σημαίνει πολύ λιγότεροι άνθρωποι να περιφέρονται στον πλανήτη.

Με την πάροδο των χρόνων, η πραγματική πλοκή θάφτηκε μέσα σε κάθε είδους παραπλανητικές αφηγήσεις που κυμαίνονταν από την “κλιματική αλλαγή” και τις τρύπες στο στρώμα του όζοντος μέχρι την απλή ανακοίνωση ότι οι άνθρωποι κάνουν “πάρα πολλά” μωρά για να τα αντέξει ο πλανήτης. Σε όλες αυτές τις αφηγήσεις, ο πραγματικός υποκείμενος στόχος ήταν πάντα ο ίδιος: μαζική ερήμωση.

Μια από τις τελευταίες πιο σαφείς εκκλήσεις για γενοκτονία ήρθε από τον Dennis Meadows της λέσχης της Ρώμης που ηγούνται οι παγκοσμιοποιητές, ο οποίος δήλωσε με σαφήνεια τι περιλαμβάνει το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών για τον κόσμο:

“Θέλουμε να έχουμε ελευθερία και θέλουμε να έχουμε υψηλά πρότυπα, οπότε θα έχουμε ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους. Είμαστε τώρα στα επτά, οπότε πρέπει να ξαναγυρίσουμε πίσω. Ελπίζω ότι αυτό μπορεί να γίνει αργά – σχετικά αργά – και μπορεί να γίνει με τρόπο που να είναι σχετικά ίσος”.

Με άλλα λόγια, “εμείς”, δηλαδή το κορυφαίο 0,1% της ανώτερης τάξης του κόσμου, θέλουμε να ζήσουμε σε έναν κόσμο χωρίς όλους τους υπόλοιπους “άχρηστους φαγάδες”. Ένας τέτοιος κόσμος θα είχε πολύ “υψηλά πρότυπα”, σε αντίθεση με τα σημερινά χαμηλά πρότυπα με τόσους πολλούς επιπλέον ανθρώπους, οπότε κάτι πρέπει να αλλάξει, κατά την άποψη του Meadows.

Ο Meadows όχι μόνο δεν υπεκφεύγει όσον αφορά τις προθέσεις του με την παραπάνω δήλωση, αλλά πέταξε και μερικούς ακριβείς αριθμούς που δείχνουν πόσοι άνθρωποι πρέπει να φύγουν για να μπορέσει αυτός και οι υπόλοιποι παγκοσμιοποιητές να επιτύχουν τον πολυαναμενόμενο επίγειο παράδεισό τους.

“Θέλει ο παγκόσμιος πληθυσμός να πάει από τα 7 δισεκατομμύρια στο 1 δισεκατομμύριο!” γράφει ο Ντάνιελ Μπομπίνσκι στο Substack του “Keep the Republic”. “Θέλει να εξαφανιστούν 6 δισεκατομμύρια άνθρωποι – εξίσου. Είπε επίσης ότι θέλει αυτό να συμβεί ‘ειρηνικά’, δηλαδή ‘χωρίς βία’ … Τώρα, πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό;”

Έτοιμοι για το soft kill

Πίσω στο 2010, ο Mark Notaras και ο Darek Gondor του Πανεπιστημίου των Ηνωμένων Εθνών (UNU) έγραψαν ένα άρθρο για τον Meadows εξηγώντας τα σχέδιά του να περιορίσει την αύξηση του πληθυσμού προκειμένου να “σώσει τον κόσμο”.

Ο Meadows, καθηγητής και συν-συγγραφέας του βιβλίου “Τα όρια της ανάπτυξης”, έκανε τότε δηλώσεις για το πώς η μαζική αποανάπτυξη είναι ο μόνος τρόπος για να διασφαλιστεί ότι ο πλανήτης θα παραμείνει κατοικήσιμος κινούμενος στο μέλλον.

“Εάν οι σημερινές τάσεις στον παγκόσμιο πληθυσμό, την εκβιομηχάνιση, τη ρύπανση, την παραγωγή τροφίμων και την εξάντληση των πόρων συνεχίσουν να παραμένουν αμετάβλητες, τα όρια της ανάπτυξης σε αυτόν τον πλανήτη θα επιτευχθούν κάποια στιγμή μέσα στα επόμενα 100 χρόνια”, δήλωσε τότε ο Meadows.

“Σήμερα, βρισκόμαστε σε ένα σημείο της ανθρώπινης ιστορίας όπου συνήθειες που κάποτε λειτουργούσαν καλά δεν λειτουργούν πλέον”.

Έχουν περάσει σχεδόν 14 χρόνια από τότε που οι δύο αυτοί συγγραφείς του UNU ανέφεραν ότι ο Meadows έκανε τέτοιες δηλώσεις, και ακόμη και τότε είπαν ότι “ακούγεται λογικό” σε σύγκριση με το πώς θα ακουγόταν τότε, ας πούμε, το 1972.

Το 2010, μεγάλο μέρος της Δύσης είχε ήδη κατηχηθεί στην κλιματική λατρεία ως την “τελική λύση” στο πρόβλημα της ανθρώπινης βιομηχανικής δραστηριότητας, η οποία υποτίθεται ότι “λιώνει” τον πλανήτη – ή στη σημερινή καθομιλουμένη, βράζει τους ωκεανούς. Η λύση του; Να σκοτώσει δισεκατομμύρια ανθρώπους, αν και αργά και ειρηνικά, δηλαδή μέσω της ευθανασίας.

Ένα υπολογιστικό μοντέλο που αναπτύχθηκε από τον Meadows και αρκετούς συναδέλφους του υποστηρίζει ότι η κρίσιμη γραμμή για την ανθρώπινη φέρουσα ικανότητα της Γης ξεπεράστηκε γύρω στο 1980. Από τότε, οι συνθήκες στον πλανήτη έχουν υποβαθμιστεί σε σημείο που απαιτείται ακόμη πιο σοβαρή παρέμβαση για να διορθωθούν τα πράγματα.

Η μαζική ερήμωση είναι ο τρόπος με τον οποίο οι παγκοσμιοποιητές σκοπεύουν να ολοκληρώσουν το τελικό τους παιχνίδι, επιτρέποντάς τους να κληρονομήσουν τον κόσμο μέσω δολοφονίας και βίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ηλιθιος 02/12/2024 @ 1:10 ΠΜ

    σαν θεοι που ειναι ..χαρη μας κανουν που αναπνεουμε τον αερα
    εμεις οιαπλοι ανθρωπακοι

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*