10:57 - 07/02/2024

Έξι μαθήτριες σκοτώθηκαν, 48 τραυματίστηκαν σε τρομακτικό ατύχημα με λεωφορείο

Διαφημίσεις

Το δυστύχημα με το λεωφορείο στοίχισε τη ζωή σε έξι μαθήτριες του Riebeekstad High School, ενώ τέσσερα κορίτσια που τραυματίστηκαν σοβαρά εξακολουθούν να δίνουν μάχη για τη ζωή τους.

Το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν μαθητές του γυμνασίου Riebeeckstad ανατράπηκε το απόγευμα της Τρίτης στον R70, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους έξι μαθητές και να τραυματιστούν άλλοι 48. Φωτ: .

Έξι μαθητές σκοτώθηκαν και 48 τραυματίστηκαν όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν ανατράπηκε περίπου 30 χιλιόμετρα από το Ventersdorp, στην ελεύθερη πολιτεία, αργά το απόγευμα της Τρίτης.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη ενώ 58 μαθητές από το γυμνάσιο Riebeeckstad επέστρεφαν στο Welkom μετά την παρακολούθηση αθλητικής εκδήλωσης στο φυσικό καταφύγιο Moolmanshoek κοντά στο Ficksburg και το Rosendal.

Έξι μαθητές σκοτώθηκαν από την ανατροπή λεωφορείου στον R70
Σύμφωνα με το Τμήμα Βασικής Εκπαίδευσης, η αστυνομία του Senekal επιβεβαίωσε ότι το λεωφορείο ανατράπηκε αφού ένας τροχός λύθηκε και ο οδηγός έχασε τον έλεγχο στον δρόμο R70 Ventersburg-Senekal.

Έξι από τους μαθητές κηρύχθηκαν νεκροί επί τόπου, 40 υπέστησαν ελαφρά τραύματα, οκτώ είχαν μέτρια τραύματα και τέσσερις τραυματίστηκαν σοβαρά, ανέφερε το γραφείο του πρωθυπουργού της Ελεύθερης Πολιτείας.

Ο τόπος του ατυχήματος με το λεωφορείο που στοίχισε τη ζωή σε έξι μαθητές του γυμνασίου Riebeeckstad αργά το βράδυ της Τρίτης. Φωτ: .

Τα τραυματισμένα κορίτσια του Riebies μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στα νοσοκομεία

Ο εκπρόσωπος του Free State EMS, Sipho Towa, δήλωσε στο Netwerk24 ότι τα τραυματισμένα κορίτσια του Riebies μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε διάφορα νοσοκομεία στο Senekal και στο Welkom.

Το δημοσίευμα ανέφερε ότι δεν είναι ακόμη σαφές πόσα μέλη του προσωπικού του σχολείου θηλέων επέβαιναν στο λεωφορείο και αν κάποιο από αυτά τραυματίστηκε.

“Αυτή η τραγωδία συνέβη ενώ είμαστε απασχολημένοι με τον εορτασμό της επιτυχίας της τάξης του 2023. Ο θάνατος αυτών των ψυχών μας στέρησε το μέλλον της επαρχίας μας. Δεν μπορώ να πω λόγια και μπορώ μόνο να φανταστώ τι περνούν οι οικογένειες”, δήλωσε ο πρωθυπουργός της Ελεύθερης Πολιτείας Mxolisi Dukwana.

Σύμφωνα με το Τμήμα Βασικής Εκπαίδευσης, η αστυνομία του Senekal επιβεβαίωσε ότι το λεωφορείο ανατράπηκε αφού ένας τροχός λύθηκε και ο οδηγός έχασε τον έλεγχο στον δρόμο R70 Ventersburg-Senekal.

Έξι από τους μαθητές κηρύχθηκαν νεκροί επί τόπου, 40 υπέστησαν ελαφρά τραύματα, οκτώ είχαν μέτρια τραύματα και τέσσερις τραυματίστηκαν σοβαρά, ανέφερε το γραφείο του πρωθυπουργού της Ελεύθερης Πολιτείας.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*