Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:10 - 06/02/2024

Το απόρρητο δελτίο πληροφοριών της ΕΥΠ! Οι διάδοχοι της «ΟΛΑ» ετοιμάζουν εντυπωσιακό χτύπημα σε «ευαίσθητο στόχο».

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

18 δικαστές, 7 δημοσιογράφοι, 3 πολιτικοί και όλη (!) η αστυνομία στην «κόκκινη λίστα» των τρομοκρατών. Τα 9 χτυπήματα – φωτιά στο παρελθόν και οι ανύπαρκτες συλλήψεις που έχουν γίνει εφιάλτης για την ΕΛΑΣ. Μετέτρεψαν σε φρούριο τον τέταρτο όροφο του Αρείου Πάγου όπου είναι η ηγεσία του.

Του ειδικού συνεργάτη

Το ανύπαρκτο δίκτυο πληροφοριών της κρατικής ασφάλειας και της ΕΥΠ σε επίπεδο αντάρτικου πόλεως είναι πλέον πασιφανές και κάποιοι προσπαθούν να καλύψουν το κενό φτιάχνοντας δελτία πληροφοριών με δεκάδες ονόματα ως στόχων! Είναι προφανές πως οι υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας πιάστηκαν κυριολεκτικά στον ύπνο αφού στην καρδιά ενός από τους πιο φυλασσόμενους στόχους από την ΕΛΑΣ που ήταν το κέντρο των ΜΑΤ τοποθετήθηκε πανίσχυρος εκρηκτικός μηχανισμός που ευτυχώς δεν ενεργοποιήθηκε για τεχνικούς λόγους στου Ζωγράφου όπου την ανάληψη της ευθύνης πήρε μια πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση που σύμφωνα με αναλυτές αποτελεί «ουρά» ασύλληπτων μελών άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνταν στην Ελλάδα. Ο ίδιος ύπνος όμως συνεχίστηκε και πριν λίγες μέρες με την έκρηξη βόμβας στο υπουργείο Εργασίας.

Στελέχη των αρχών ασφαλείας εξετάζουν το ενδεχόμενο η εν λόγω ενέργεια να σχετίζεται με «θυγατρική» οργάνωση της «Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών» που έδρασε την περίοδο 2013-2018 και η οποία ποτέ δεν εξαρθρώθηκε, χωρίς ωστόσο να αποκλείονται και άλλα σενάρια, αφού δεν έχει υπάρξει σε προκήρυξη.

Προς το παρόν σε σύσκεψη που έγινε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη «απλώθηκαν στο τραπέζι» ονόματα όπου σύμφωνα με πληροφορίες αποτελούν στόχους χτυπήματος. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται 18 δικαστές, 7 δημοσιογράφοι και 3 πολιτικοί που είναι στην πρώτη «σειρά» εξαιτίας των δημόσιων τοποθετήσεων των. «Φυσικά στόχο αποτελεί και ο κάθε ένας αστυνομικός (!) όπως επίσης και οτιδήποτε συνδέεται με το κράτος και τις γεωπολιτικές συμμαχίες που έχουμε ως Ελλάδα» επισήμανε υποστράτηγος της ΕΛΑΣ που συμμετείχε στην σύσκεψη. Με λίγα λόγια οι πάντες και τα πάντα! Είναι απορίας άξιο όμως αν ειδοποιήθηκαν τουλάχιστον όσοι αναφέρθηκαν ονομαστικά ως στόχοι προκειμένου οι ίδιοι να λάβουν μέτρα προφύλαξης, αν φυσικά μπορούν. Για την πληρότητα του ρεπορτάζ να θυμίσουμε τα χτυπήματα της ΟΛΑ που έχουν γίνει μέχρι σήμερα που ως γνωστών δεν έχει συλληφθεί κανένα μέλος της με αυτή την κατηγόρια παρά τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι 2 βρίσκονται στην φυλακή για άλλους ποινικούς λόγους.

Ιανουάριος 2013 στα γραφεία της ΝΔ: Το πρώτο χτύπημα της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών ήταν μετά τα μεσάνυκτα της 14ης Ιανουαρίου στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Λεωφόρο Συγγρού. Τότε, ένοπλοι είχαν κατέβει από όχημα και γάζωσαν με πυρά το κτίριο. Στην επίθεση είχαν χρησιμοποιηθεί ένα Καλάσνικοφ αλλά και ένα magnum 38 special

Δεκέμβριος 2013 στο σπίτι του Γερμανού Πρέσβη: Η επίθεση είχε γίνει στην πρεσβευτική κατοικία στο Χαλάνδρι. Την ώρα της επίθεσης βρισκόταν μέσα στο φυλάκιο ειδικός φρουρός αλλά δεν είχε τραυματιστεί. Και πάλι οι δράστες έφτασαν με όχημα στο σημείο και έριξαν κατά ριπάς πυρά. Η Αντιτρομοκρατική είχε συλλέξει περισσότερους από 60 κάλυκες μετά την επίθεση.

Ιανουάριος 2014 στις εγκαταστάσεις της Mercedes: Η ΟΛΑ είχε εξαπολύσει ρουκέτα κατά της αυτοκινητοβιομηχανίας «Mercedes-Benz» στην περιοχή της Βαρυμπόμπης.

Δεκέμβριος 2014 στην πρεσβεία του Ισραήλ: Και πάλι ένοπλα μέλη της ΟΛΑ γάζωσαν με σφαίρες την ισραηλινή πρεσβεία στο Παλαιό Ψυχικό, στις 3.00 τα ξημερώματα. Οι δράστες έριξαν 54 σφαίρες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα πριν εξαφανιστούν.

Νοέμβριος 2015 στα γραφεία του ΣΕΒ: Βόμβα μεγάλης ισχύος εξερράγη στα γραφεία του ΣΕΒ στο Σύνταγμα προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές.

Υπουργείο Εργασίας – Δεκέμβριος 2016. Τα μέλη της ΟΛΑ τοποθέτησαν βόμβα σε σακίδιο που άφησαν έξω από το υπουργείο. Η βόμβα δεν είχε εκραγεί αφού είχαν επέμβει έγκαιρα οι αρχές και προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη.

Απρίλιος 2017 στα γραφεία της Eurobank: Ισχυρή βόμβα είχε εκραγεί έξω από τα γραφεία της Eurobank στην οδό Σανταρόζα στην Αθήνα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, δυο άνδρες είχαν αφήσει την τσάντα έξω από τα γραφεία και διέφυγαν με μηχανάκι.

Δεκέμβριος 2017 στο Εφετείο Αθηνών: Η ΟΛΑ είχε κάνει διπλό χτύπημα με βόμβα αλλά και πυροβολισμούς στο κτίριο του Εφετείου στη Λουκάρεως. Μάλιστα, οι ένοπλοι είχαν ανοίξει πυρ και κατά του φρουρού. Ο φύλακας είχε καταθέσει ότι, ενώ βρισκόταν μέσα στο κτίριο, είδε δύο άτομα να ανεβαίνουν τα σκαλιά και να αφήνουν στην είσοδο ένα σακίδιο. Διέφυγαν και πάλι με όχημα το οποίο λίγο αργότερα βρέθηκε καμένο στα Εξάρχεια.

Δεκέμβριος 2018 στον Σκάι: Η οργάνωση «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» ανέλαβε την ευθύνη για την βομβιστική επίθεση στις εγκαταστάσεις του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και της εφημερίδας Καθημερινή, τα ξημερώματα της 17ης Δεκεμβρίου 2018.

Την ίδια ώρα, στον τέταρτο όροφο του Αρείου Πάγου, αποκλείστηκε η πρόσβαση στα γραφεία της Προέδρου Ιωάννας Κλάπα και της Εισαγγελέα Γεωργίας Αδειλίνη, καθώς τοποθετήθηκαν βαριά ξύλινα διαχωριστικά, με κρύσταλο και φρουρό πίσω από αυτά.

Πλέον γιά να δει κάποιος την Πρόεδρο και την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, θα πρέπει να χτυπήσει το κουδούνι και εάν γίνει δεκτός εισέρχεται.

Ενώ, οι δικαστές και οι εισαγγελείς χρησιμοποιούν πλέον κωδικό, γιά να περάσουν στα γραφεία της ηγεσίας του Αρείου Πάγου.

edolio5.blogspot.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. αλλη μια κρατικη οργανωση με την βοηθεια ξενων υπηρεσιων ..οπως ηταν και η 17Ν

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*