16:03 - 05/02/2024

Δεν μπορω να σας περιγραψω εναν νεο κοσμο αν δεν νικησετε πρωτα αυτον που επιτρεψατε να ερθει !

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ενας φιλος μου ειπε οτι καποιοι θεωρουν οτι εχω χασει την αιγλη μου και πλεον δεν δινω νεα πληροφορια !

Θυμαμαι να εχω γραψει παρα πολλες φορες στο παρελθον οτι ενα απο τα δυσκολα κομματια αυτης της φασης θα ηταν οι νεοαφυπνισμενοι λογω φοβου …οπου αυτοι θα οδηγoυσαν πλεον τελειως την αφυπνιση στα ταρταρα αντι να την πανε εκει που πρεπει !

Στον κοσμο που σου περιεγραψα και με πολεμησε ολο το συστημα με την δολοφονια της προσωπικοτητας μου , σε αυτο τον κοσμο που σε ενημερωσα οταν επρεπε ..πριν ερθει και οχι μετα …σε αυτον τον κοσμο ζεις τωρα , οπως προεβλεψα απο παλια εχουν ερθει ηδη 100δες νεοι να σε αφυπνισουν πιο πολυ και παρα το οτι απο παλια (παντα χρονια πριν) σε ειχα προειδοποιησει να μην πεσεις στην φακα ..σημερα λες ο Stranger εχασε την αιγλη του ..και ακους “νεα” πληροφορια απο οπου επιλεγεις !

ΔΕν υπαρχει νεα πληροφορια , δεν υπαρχει ενας νεος αλλος κοσμος που ερχεται , εκτος και αν νικησεις αυτον που αφησες να ερθει και για να το κανεις αυτο θα πρεπει να γυρισεις πισω …στην εδω πληροφορια να δεις και επιτελους να κατανοησεις τι σου εχει δωθει ..πριν.. παντα πριν !

Εγω πλεον δεν εχω να δωσω νεα πληροφορια σε οτι περιεγραψα πριν … αυτο το κανουν πλεον αυτοι που εμφανιστηκαν και τους αφηνουν πλεον να μιλανε την γλωσσα που καποτε καταδικαζε ολο το συστημα !

Εγω πρεπει πλεον να φροντισω να δημιουργησω την ουσιαστικη αμυνα , να περασω σε πραξεις και οχι αλλο λογια …!

Περιμενα βεβαια το οτι εμαθες για ολα αυτα που ζεις απο καποιον να το σεβαστεις , να μην πεσεις θυμα στην προπαγανδα , να μην εισαι αμετοχος στην δολοφονια προσωπικοτητας , να εισαι εκει να μιλησεις οταν πρεπει και αλλα πολλα …αλλα δεν!

Περιμενα οτι μολις δημιουργησω τα εργαλεια , τα νομικα η τα υλικα να εισαι εκει μπροσταρης μιας και σου ειπα παντα την αληθεια ..αλλα παλι δεν !

Απλα αραζεις και λες …και κρινεις …, γιατι δεν εχει γινει κατι λες …και ο λογος που δεν εχει γινει κατι εισαι εσυ και μονο εσυ !

Αλλος χτιζει και σε περιμενει ..και εσυ λες γιατι δεν μπαινουν μεσα οι ενοικοι στο κτηριο ..ενω δεν εχεις μπει εσυ !

Δεν φταιει λοιπον ο αρχιτεκτονας που σου εφτιαξε τον τροπο , το κτηριο , την λυση την μεθοδο ..φταις εσυ που ψαχνεις παντα να εισαι στην απεξω , φταιει οτι ετσι σε εμαθαν ..ευθυνοφοβο και ας μπει στον κωλο του αλλουνου!

Οτι υποσχεθηκα το δημιουργησα , ολα οσα απομενουν θα τα δημιουργησω …τωρα αν εσυ εισαι ανικανος να πιασεις το τιμονι της ζωη σου μην κατηγορεις αυτον που εφτιαξε το αυτοκινητο !

Την τεχνογνωσια να εχεις αμεσα υδροπονικες βιομηχανιες στην εδωσα , το νομικο προσωπο στο εδωσα, τον τροπο να το πετυχεις στο εδειξα ..ανα 7000 ελληνες ενα βιομηχανικο κεντρο ενυδροπονειας το μηνα …!

Και εσυ σημερα λες ..εχασε την αιγλη του ;; Οταν πεινασεις που ειναι συντομα ..θα πεις οτι ησουν μαλακας που δεν εκανες αυτο που πρεπει;;

Τους αφησες να σε κοιμησουν φιλαρακο μου παλι ! Οσο αυτος ο κοσμος θα πηγαινει στην συγκομιδη του τοσο θα επρεπε να με ρωτατε πως θα νικησουμε …αυτη ειναι η λογικη η δικη μου !

Τωρα αν εσυ επιμενεις οτι πρεπει να μαθαινεις τα ιδια και τα ιδια απο αυτους που τα παπαγαλιζουν απο την ηδη ετοιμη πληροφορια …τοτε ψαξου γιατι εισαι παντα καναπε και απραξια !

Δεν εχασα την αιγλη μου , για μενα πετυχα οσο κανεις αλλος ερευνητης συγγραφεας και αντινεοταξιτης σε ολα οσα επραξα … απλα λασπωθηκα απο την παλη που εδωσα με τον εχθρο μου και την δινω καθε μερα !…Το βουλωσα γιατι γνωριζα οτι θα ερθει η δικη σου σειρα , φατρια , ο νεοαφυπνισμενος του φοβου και θα ακολουθησει παλι τα μαγικα καθρεφτακια οπως εκαναν οι ιθαγενεις …και το κανεις !

Για να αλλαξει ο κοσμος που αφησες να ερθει παρα το οτι ενημερωθηκες θελει συγκεκριμενα πραγματα … αν νομιζεις οτι αυτοι που σημερα για σενα εχουν αιγλη μεγαλη τα γνωριζουν ρωτα τους και ακολουθα τους !..Εγω αυτα που γνωριζω πλεον δεν τα μοιραζω αν ολοι δεν ερθουν να μου πουν να τους βοηθησω !! Οσο και καπως να σου ακουγεται , αν δεν ερθει αυτο το γαμημενο συστημα να μου ζητησει να φερω λυση εγω δεν εχω αλλη πληροφορια για τον κοσμο που σου περιεγραψα …ΠΡΙΝ ΗΛΙΘΙΕ!

Και ολα τα παραπανω που εγραψα παλι στα εχω πει ..ΠΡΙΝ οτι θα ερθουν !

Stranger ,…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Alice who the fuck is Alice??? 02/05/2024 @ 4:38 ΜΜ

    Ο κύριος της αίγλης δεν έχει ιδέα το τι έχεις δώσει σαν πληροφορία ολα αυτα τα χρόνια γι’αυτό και λέει της μαλακιες που λέει και η μεγαλύτερη μαλακια είναι οτι ο “φιλος” που στο μετέφερε ειμαι σίγουρη οτι δεν πήρε καμια θεση να του βουλωση το στόμα γιατι και ο ιδιος δεν εχει γνωρίσει την πληροφορία σου…ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΟΛΑ…ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΌΗΣΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΙΏΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΚΡΊΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΌ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΆΘΟΥΝ ΝΑ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥΣ…

  2. Λογικό είναι να δέχεσαι επιθέσεις..Οι λεκτικές επιθέσεις επιδιώκουν να αποσπούν και να απορροφούν την ενέργεια σου.. Ευχαριστούμε Νικόλα!!γιατί και οι ποιο αρχάριοι μαθητές σου γνωρίζουν ότι για να έρθει ένας καινούργιος κόσμος ένα άλλο μέλλον όπως εμείς το θέλουμε θα πρέπει να γνωρίζουμε το παρελθόν και να νικάμε στο παρόν ,ΣΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..Τα είπες,τα λες ,τα ξανά είπες αλλά το μόνο που βλέπουν είναι ότι έχεις χάσει την αίγλη σου,το μέλλον δεν το βλέπουν..

  3. ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ 02/05/2024 @ 7:59 ΜΜ
  4. Συγχρονικότητα
    “Κάνε κάτι ”

  5. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΟΣ 02/05/2024 @ 11:01 ΜΜ

    Νικόλα το σημαντικότερο είναι ότι είσαι Δίκαιος Αδερφέ ΔΙΚΑΙΟΣ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*