08:53 - 05/02/2024

Τι θα γινει στις 11 Φεβρουαριου;; 6 μερες τικ τακ …

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δεν εξηγειτε το αρθρο αυτο με απλοτητα και ισως και με πολυπλοκοτητα !

Για καποιο λογο θεωρουμε οτι αυτη η Ημερομηνια εχει αρκετη ενεργεια για παγκοσμια γεγονοτα !

Ολες οι μετρησεις την δειχνουν ως την καλυτερη επιλογη αρχης παγκοσμιων γεγονοτων !

Ειναι η μερα που θα μπει ο σπορος; Ειναι η μερα της γεννησης ;…Της εκκινησης ;;.

Δεν θα αργησουμε να μαθουμε αυτο ειναι σιγουρο ..! Να προετοιμαστουμε ; Τωρα πια ειναι αργα πλεον , ζουμε ηδη σε εναν κοσμο που μας περιγραφθηκε εδω και πολλα χρονια !

Η δηλωση στο πεδιο πολλες φορες εχει ανασταλτικο χαρακτηρα , ειναι σαν να λεμε σε αυτο το κρυφτο ενεργειων σας ειδαμε , φτου ελιτ τα φυλλας εσυ τωρα !

Δεν αναρωτιομαστε αν ειναι σωστη η μετρηση ,ειναι 100% σωστη , τι θα φερει ειναι το θεμα …φανερο η αορατο σε εξι μερες θα εχουμε παγκοσμιο γεγονος , σπανιο και καλα αποφασισμενο !

Τι μας μενει; Η παρατηρηση , μονο αυτο καταφεραμε να κρατησουμε σε ολη αυτη την μαχη στην πληροφορια , θα μπορουσαμε να ειχαμε κανει πολλα ολα αυτα τα χρονια αλλα πισω απο την κουρτινα γινονται πολλα που ο καθε ανθρωπος δεν μπορει να τα γνωριζει !

Η διαθεση και η προθεση παντα υπηρχε και θα υπαρχει ..αλλα αν καποιοι φροντισαν να ξερανουν το χωμα να μην μπορει να βλαστησει κανενας σπορος οτι και να καλιεργεις ..χωμα θα μενει !

Στοχευστε με την φαντασια σας στο Νερο που ειναι η μεγαλυτερη δυναμη στον πλανητη ! Δονηστε το , δειξτε του τι γνωριζεται …ισως αυτο να δωσει ακομα λιγο χρονο !

Πολλοι ..και εγω μερικες φορες λογω ψυχολογιας λεμε ..να γινουν ολα να τελειωνουμε … ξεχναμε ομως οτι υπαρχουν σεναρια μελλοντος τοσο πολυ σκληρα που ουτε στον εχθρο σου δεν θα τα ευχοσουν ! Το να γινει να τελειωνουμε ειναι ηττα , ειναι νικη δικη τους , ειναι το βρασιμο στον βατραχο που πετυχε ! Δεν πρεπει ποτε να αποφασισουμε οτι αντε ..να γινει το σεναριο τους να τελειωνουμε …γιατι αυτο στοχευουν ….το να μας τελειωσουν !

Παρα το οτι ειμαι προσωπικα στην ευχαριστη θεση να εχω ολοληρωσει την υποσχεση μου για να ξεκινησουν πραγματα για ολους … δεν μπορω να κρυψω αυτη την μετρηση !

Σε εξι μερες κατι θα συμβει που θα ειναι η αιτια να ξεκινησει ενα ντομινο απο κακο σεναριο !

Μπορουμε να το σταματησουμε ; Απλα δειτε το …παρατηρηστε το , ειναι το μονο που μας εχει μεινει ως οπλο !

Καποιοι το δηλωνουν,το γραφουν στο πεδιο , καποιοι το μεταφερουν σαν ραδιοφωνα στο πεδιο ….και αυτο ισως να αλλαζει !

Stranger …

 

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (14)

  1. ναι φιλε αλλα παιζεικαι το αλλο σεναριο,
    να αρχισουν ολα και να τελειωσουν υπερ μας
    να κοψουμε τα φιδοκεφαλα και να γυρισουμε νικητες ,γιατι δλδ να πανε ολα ποως τα εχουν σχεδιασει????….αφου και ΠΟΤΕ δεν εχει γινει

  2. Σαν σήμερα 11/2

  3. Επίσης το 1991 ιδρύθηκε ο ευρωπαϊκός αριθμός από τα κράτη της Ε.Ε για κλήση έκτακτης ανάγκης 112, 11/2 ..Ο αριθμός αυτός αρχίζει και γίνεται παγκόσμιος γιατί συμμετέχουν και η Ρωσία, Τουρκία, Κροατία, Ελβετία, Ισραήλ..

  4. τεχνητο τσουναμι που θα αποκαληθφει μετα και ολα θα παρουν το δρομο τουσ …….

  5. Τίποτα δεν πρόκειται να γίνει γιατί έτσι θέλω

  6. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΟΣ 02/05/2024 @ 8:56 ΜΜ

    211=ΒΕΓΑΣ
    112=Γαία Αμάλθεια
    1102= Κεραυνός Ένας
    2011=Τεχνολογία Σύν-θεση

    211+112+1102+2011=3436
    Νέα Τάξη Πραγμάτων, Εξουσία Όλυμπος=3436
    Πηγή Της Νιότης Αχιλλέως, Εστί=3436
    ΠΊΘΟΣ ΠΑΝΔΏΡΑΣ ΚΑΙ ΧΡΏΜΑ ΑΣΗΜΊ=3436
    ΑΛΛΑΓΉ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΝΈΟΣ ΆΤΡΩΤΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΉΣ=3436

  7. Πατήρ Δημήτριος 02/05/2024 @ 10:17 ΜΜ

    «Ο Κάρολος θα παραιτηθεί υπέρ του πρίγκιπα Ουΐλιαμ και ένας παγκόσμιος πόλεμος θα αρχίσει »
    “Μετάνοια Πίστη και Αγάπη”

  8. ΗΤΤΩ ΥΠΕΡ ΔΙΚΑΙΟΥ 02/06/2024 @ 2:09 ΠΜ

    Οτι γνώρισα προστατευω , κατακτω οτι με απειλει ….!

  9. τίποτε δεν γίνεται

  10. μακάρι αλλά δεν έχεις υπολογίσει κάτι 02/08/2024 @ 5:51 ΜΜ

    ΔΗΜΙΟΣ 02/05/2024 ΠΟΙΟΙ θα το κάνουν αυτό φίλε μου; έχεις καταλάβει πως όσοι αντιδρούμε και όσοι και όποτε ξεσηκώνονται είμαστε η generation X και οι γενιές πριν από αυτήν; πόσων ετών είναι σήμερα η gen X; οι 50άρηδες χοντρικά να στο πω, ποιοι είναι πριν από αυτούς; οι 70ρηδες και οι 80ρηδες. ΠΟΙΟΙ λοιπόν;

  11. Αν λάβουμε υπόψιν μας οτι η δολιότητα τους είναι τέτοια που χρησιμοποιούν και τους αναζητητές της αλήθειας ως στην ουσλια αγγελιοφόρους των σχεδίων τους, (γιατι εαν εσυ μεταφερεις την ειδηση ή/και προειδοποιείς για ενα γεγονός τους συνανθρωπους σου, τοτε το ενδυναμώνεις και το επισφραγίζεις) τοτε ναι κατι θα συμβει μεγαλο σίγουρα. Παρολα αυτα μην φοβαστε. Η εποχή του φόβου έχει τελειώσει. Τώρα είναι απλα τα απομεινάρια.

  12. τρολλακιας 02/12/2024 @ 3:38 ΜΜ

    τι έγινε ρε παιδιά? μαθατε τιποτα?

  13. Στις 16 Φεβρουαρίου 2024, η ρωσική σωφρονιστική υπηρεσία ανακοίνωσε ότι ο Αλεξέι Ναβάλνι πέθανε στη φυλακή στο Γιάμαλο-Νένετς όπου κρατούνταν
    Στην Ελλάδα το Ιουλιανό Ημερολόγιο αντικαταστάθηκε από το Γρηγοριανό στις 16 Φεβρουαρίου 1923…. Υπό αυτή την προοπτική η ανακοίνωση έγινε στις 3/2/2024
    Κατά τα άλλα
    22.2.2022 στις 2:22 π.μ. Ο Μπάιντεν κηρύσσει πόλεμο
    24.2.2022 Η Ρωσία εισβάλει στην Ουκρανία

  14. Και πραγματικά αναρωτιέμαι,
    Σε ποια ακριβώς ημερομηνία βρισκόμαστε; Είχαμε ή θα έχουμε 11/2;
    Πλησιάζει και ένα ενδιαφέρον 3ημερο – 22 με 24/2

    Προς το παρόν μουσικούλα για την είδηση

    https://vigilantnews.com/post/frances-pfizer-amendment-could-turn-mrna-critics-into-criminals/

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*