20:46 - 03/02/2024

Δεν πρόκειται πλέον για θεωρία συνωμοσίας, καθώς τα γεγονότα αφορούν στοχευμένα άτομα.

Διαφημίσεις

Δεν υπάρχει πλέον καμία άρνηση ότι αυτοί οι άνθρωποι ΔΕΝ είναι ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟΙ και ΔΕΝ είναι ΨΥΧΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟΙ. Αλλά έχουν πέσει θύματα του ίδιου όπλου της φωνής του Θεού που χρησιμοποίησε ο στρατός των ΗΠΑ στον 1ο πόλεμο του Κόλπου.

Η φωνή μπορεί και έχει καταγραφεί σε πληθώρα τοποθεσιών πάντα να ανταγωνίζεται και να επιδεινώνει τους ανθρώπους στα πρόθυρα της βίας κατά του εαυτού τους ή των άλλων χωρίς ποτέ να ωφελήσει ή να βοηθήσει κανέναν.

Ο YOutuber LOOKOUTFACHARLIE είναι το άτομο που έσπασε τον κώδικα, για να το πω έτσι. Βρήκε έναν τρόπο να απομονώσει τις παλλόμενες συνθετικές φωνές από εξαιρετικά αλλοιωμένες ηχογραφήσεις και τα στοιχεία του είναι αδιάσειστα. Αφιερώστε 30 λεπτά παρακολουθώντας τα βίντεό του και δεν θα έχετε καμία αμφιβολία ότι αυτό είναι 100 φορές μεγαλύτερο από τον Σνόουντεν και ότι τα ΜΜΕ δεν θα το αγγίξουν ούτε με ένα στύλο δέκα ποδιών.

Οπότε είναι στο χέρι μας να βεβαιωθούμε ότι δεν θα εξαφανιστεί, αλλά θα γίνει viral. Δεν υπάρχει απολύτως ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ για τον οποίο θα έπρεπε να υπάρχουν φωνές στις περιοχές συχνοτήτων υπερήχων ή ELF σε ηχογραφήσεις, ωστόσο αυτό ακριβώς βρίσκεται σε όλους τους τύπους ήχου, σε πολλές ηχογραφήσεις σκηνών εγκλήματος από κάποια πολύ σημαντικά τρομερά γεγονότα στην πρόσφατη ιστορία των ΗΠΑ.

Ποιος το κάνει αυτό; Γιατί; Θα σας αφήσω να το καταλάβετε μόνοι σας, αλλά ξέρω τι πιστεύω και δεν είναι καλό σημάδι για τις καλές ΗΠΑ. Φαίνεται ότι θα χρειαστούμε κάποιες σοβαρές αλλαγές στο προσωπικό μόλις το κοινό βγάλει το κεφάλι του από την άμμο.

Και δεν εννοώ πολιτικά, επειδή όλοι στην Ουάσιγκτον σήμερα, εννοώ ΟΛΟΙ θα πρέπει να αντικατασταθούν και η πρωτεύουσα των εθνών θα πρέπει να μεταφερθεί μακριά από τις ακτές κάπου κοντά στη Νεμπράσκα, το Κολοράντο ή το Γουαϊόμινγκ. Αυτοί που βρίσκονται στην εξουσία τώρα και στις δύο πλευρές του διαδρόμου είναι όλοι 100% συμβιβασμένοι και διεφθαρμένοι και δεν μπορούμε να τους εμπιστευτούμε ότι θα ενεργήσουν για το καλό των πολιτών ή για τη βελτίωση του έθνους στο σύνολό του.

Εγώ λέω να τους ακυρώσετε ΟΛΟΥΣ και να επανεκλέξετε τοπικά υποδείγματα. Στήστε ανθρώπους που δεν επιδιώκουν τα φώτα της δημοσιότητας αλλά είναι άριστοι επιχειρηματίες, επιστήμονες, μηχανικοί, αδιάφθοροι στρατιωτικοί και εκπαιδευτικοί και στείλτε τους στο νέο Καπιτώλιο 2.0 ενώ οι ηλίθιοι του 1.0 μπορούν να μείνουν στην Ουάσιγκτον και να προσποιούνται ότι κάνουν κάτι για να μην μπλέκονται στα πόδια μας ενώ κόβονται.

Reddit



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*