11:35 - 02/02/2024

Ελεγχόμενο χάος εν όψει 

Διαφημίσεις

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Όλο και περισσότεροι, στο εξωτερικό, αγωνίζονται να πληροφορήσουν όσο το δυνατόν περισσοτέρους ανθρώπους ότι το ερχόμενο χάος θα είναι ελεγχόμενο από τους κρυφούς ηγέτες του πλανήτη. Το χάος αυτό έχει κάποιες ιδιαιτερότητες όπως θα δούμε παρακάτω. Οι αγωνιστές αυτοί θέλουν να προετοιμάσουν καταλλήλως τους ανθρώπους ώστε να μην γίνουν θύματα εκμετάλλευσης αλλά κυρίως, για να παραμείνουν ζωντανοί. Και η Ελλάς ευρίσκεται στις χώρες όπου θα επικρατήσει το ελεγχόμενο χάος, όπως άλλωστε διαφαίνεται.  

Οι κρυφοί ηγέτες του πλανήτου μας δημιουργούν συνθήκες πρωτοφανούς χάους διότι έτσι έκαναν πάντοτε όταν επρόκειτο να φέρουν στον κόσμο μεγάλες αλλαγές οι οποίες ήθελαν να διαρκέσουν για χρόνια. Απλώς τώρα το επερχόμενο χάος θέλουν να είναι, όχι μεγάλης, αλλά τεραστίας εμβέλειας, τόσης όσο ποτέ άλλοτε, διότι ελπίζουν στην χιλιετή εξουσία τους. Μιλάνε για παγκοσμιοποίηση, πολυπολιτισμικότητα, ειρήνη, αδελφότητα των λαών, χώρες χωρίς σύνορα και διακρίσεις, αλλά οδηγούν τις μάζες σ’ εντελώς αντίθετη κατεύθυνση. 

Η Ελλάς είναι στο μάτι του κυκλώνος, διότι πάντα οι επικυρίαρχοι της Γης ξεκινούσαν τα σατανικά τους έργα από το πιο δύσκολο μέρος. Τώρα, στην παρούσα φάση, το δυσκολότερο μέρος του πλανήτη, είναι η Ελλάς. Αλλά πριν γίνει αναφορά στην Ελλάδα ας γίνει μια ιστορική αναδρομή και αυτό διότι, μόνο η Ιστορία μάς διδάσκει παρόμοιες καταστάσεις. Επίτηδες αφήνουν οι παγκοσμιοποιητές να περάσουν χρόνια μεταξύ διαφόρων χαοτικών καταστάσεων, π.χ. επαναστάσεων, για να χαθεί η αλήθεια και η διδακτική τους αξία. 

Ας δοθούν πρώτα κάποιες πληροφορίες σχετικά με χαοτικές καταστάσεις του παρελθόντος και ο αναγνώστης θα καταλάβει πολλά περισσότερα, παραλληλίζοντας κάποια παλαιότερα γεγονότα με τα σημερινά. Θα καταλάβει ότι τα επαναλαμβανόμενα ψέματα που μας είπαν είναι πολλάκις μεγαλύτερα ακόμη και της πιο τραβηγμένης φαντασίας ενός απλού ανθρώπου. 

Η αμερικανική επανάσταση (1765 – 1783), μας λένε, ότι ήταν απόρροια του αμερικανικού διαφωτισμού ενάντια στον δεσποτισμό της Αγγλίας. Τρίχες. Ψεύδος. Αφού οι τότε αμερικανοί ήταν κυρίως πρώην άγγλοι πως επαναστάτησαν εναντίον της Αγγλίας;  Τότε που είναι το ψέμα; Η αμερικανική επανάσταση έγινε διότι ο Βασιλεύς της Αγγλίας Γεώργιος Γ’ είχε αφαιρέσει από την εξουσία τους κρυφοεβραίους και σιωνιστές και εγκατέστησε μια καθαρώς αγγλική Κυβέρνηση. 

Τότε ο σιωνισμός, με την ευρεία έννοια του όρου, «απελευθέρωσε» την Αμερική από την Αγγλία και γι’ αυτό από τότε ο σιωνισμός, εβραϊσμός, κλπ, έχουν ως έδρα τις σημερινές ΗΠΑ. Η ελεύθερη Αγγλία έμεινε ελεύθερη έως ότου έγινε πρωθυπουργός της Αγγλίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, ο Βενιαμίν Ντισραέλι (D-israel-i). Ακολούθησε ο αμερικανικός εμφύλιος πόλεμος. Τα θύματα ήταν κοντά στο ένα εκατομμύριο και επήλθε και η καταστροφή της Αμερικής. 

Κατά την Γαλλική επανάσταση (1789), πάλι οι ίδιοι κρυφοί ήταν οι εμπνευσταί της. Έγινε για ν’ αλλάξουν την πολιτική και διοικητική τάξη της Ευρώπης, και όλου του κόσμου κατόπιν. Αυτό έγινε με χιλιάδες νεκρούς και καταστροφή της Γαλλίας, και άλλων χωρών, διότι ακολούθησαν οι Ναπολεόντειοι πόλεμοι με εκατομμύρια νεκρούς. 

Η Οκτωβριανή επανάσταση (1917) υποκινήθηκε πάλι από τους ίδιους. Στόχος η άρχουσα τάξη της Ρωσίας που ήταν εναντίον της τότε Νέας Τάξης και γι αυτό εκτελέσθηκε ο Τσάρος και η οικογένειά του. Η άρχουσα τάξη και η Ορθοδοξία στην Ρωσία έπρεπε ν’ αφανισθούν. Ακολούθησε εμφύλιος πόλεμος. Πολλά εκατομμύρια ήταν οι νεκροί ρώσοι, από την Επανάσταση και έως της εδραιώσεώς της. 

Όλες αυτές οι μεγάλες  επαναστάσεις, και πολλές άλλες μικρότερες ακόμα, έχουν τα εξής κοινά χαρακτηριστικά. Ακολουθούνται από μεγάλους πολέμους. Αφήνουν τους λαούς να εκτονωθούν με αίμα και πλιάτσικο. Επιφέρουν μείωση του πληθυσμού και ακραία φτώχεια. Επικρατεί ηθική παρακμή του ανθρώπου. Πανσεξουαλισμός. Η κατάσταση των λαών γίνεται πολύ χειρότερη από την προηγούμενη κατάσταση, τουλάχιστον στα πρώτα χρόνια. Οι κρυφοί εξουσιαστές παραμένουν οι ίδιοι. Οι νέοι φανεροί αρχηγοί έχουν τρομερή δύναμη μετά το χάος σε έναν εξουθενωμένο λαό. Οι λαοί χορταίνουν φτώχεια, νεφελώδεις ιδέες και ανυπόστατες αερολογίες – ιδεολογίες. Οι κρυφοί εξουσιαστές χορταίνουν υπαρκτό πλούτο και τιμές. Στην Γαλλική Επανάσταση είχαμε για τον λαό τους «πολίτες», στην Οκτωβριανή τους «συντρόφους» και «συντρόφισσες», τώρα έχουμε τους «αδελφούς» και τις «αδελφές», με αρχηγό τον «Μεγάλο αδελφό». Δηλαδή, όλο και κάτι λεκτικό, δηλαδή μηδενικού κόστους, εφευρίσκουν που να κάνει τους ανθρώπους να αισθανθούν ότι τάχατις αναβαθμίζεται η θέση τους. 

Και το κυριότερο. Κατά έναν περίεργο τρόπο όλες αυτές οι επαναστάσεις, οι προβαλλόμενες ως δίκαιες, προβάλουν και επιβάλουν την αθεΐα. Είναι δε άκρως αντιχριστιανικές και μισορθόδοξες. Γι αυτό, τόσο στην Γαλλική όσο και στην Οκτωβριανή Επανάσταση, οι χριστιανοί ιερείς υπήρξαν τραγικά θύματα εις διπλούν. Πρώτον, τους εκμεταλλεύτηκαν οι ηγεσίες των επαναστατών για να επιτύχουν τους στόχους τους και μετά τους έσφαξαν ή, σύμφωνα με την ρωσική παράδοση… σφαίρα στον κρανίο. Ναι, ο Λένιν στην αρχή είχε την υποστήριξη του κλήρου που τον πίστεψε, αλλά μετά ήταν αργά. Πιο χαρακτηριστικό ακόμη παράδειγμα είναι η επανάσταση του Κάστρο στην Κούβα. Αυτός κατάλαβε ότι μόνο με την πλήρη υποστήριξη του κλήρου θα πετύχαινε η επανάστασή του. Άλλος τρόπος δεν υπήρχε. Μετά την επανάσταση όμως δεν άφησε ούτε έναν κληρικό ζωντανό. Ήταν τόσο στημένη η επανάσταση εκεί που μπορεί κάποιος να βρει πολλά κωμικοτραγικά σημεία, όπως π.χ. οι επαναστάτες που ξεκίνησαν με το πλοιάριο από το Μεξικό για να κάνουν την επανάσταση στην Κούβα είχαν ένα πρόβλημα. Δεν μπορούσαν να βρουν την Κούβα! Και πολλά άλλα. Αλλά η απόφαση είχε ληφθεί. Ο Κάστρο θα γινόταν δικτάτωρ της Κούβα. 

Η Ελληνική επανάσταση του 1821 τώρα. Επειδή δεν ήταν στημένη, προσπάθησαν να την ελέγξουν κατά την διάρκειά της με τον Μαυροκορδάτο και Κωλέττη που μας έστειλαν οι Μεγάλες Δυνάμεις για το καλό μας. Απέτυχαν στην αρχή, και γι αυτό έβαλαν τον Κολοκοτρώνη και τους άλλους στην φυλακή. Δεν είναι τυχαίο ότι εν μέσω επαναστάσεως είχαμε εμφυλίους πολέμους. Σκότωσαν τον Καποδίστρια που έβαζε τάξη στην χώρα. Έφεραν μετά τους «βαρβαρούς» οι οποίοι για μας σώσουν, όπως και τώρα, πολέμησαν την ελληνική γλώσσα και την ορθοδοξία. Τώρα μας έστειλαν Μητσοτάκη, Παπανδρέου, Κασσελάκη. Δεν άλλαξε τίποτα. Η Ελληνική Επανάσταση του 1821 ήταν μια αποτυχία των Μεγάλων Δυνάμεων, ήτοι του σιωνισμού. Από τότε μας εκδικούνται. 

Αυτές οι παλαιότερες καταστάσεις, όπως μπορεί να καταλάβει ο καθένας δεν είναι άσχετες με το τι συμβαίνει σήμερα. Έχουν πάρα πολλές ομοιότητες. Τα τότε προεπαναστατικά συμβάντα βρίσκονται σε πλήρη αντιστοιχία με τα συμβαίνοντα σήμερα στις χώρες των «χλωμών προσώπων», που έλεγαν και οι Ινδιάνοι, που τους αφάνισαν οι αγγλοσάξωνες επειδή ήταν ανένταχτοι. Ότι συμβαίνει στις χώρες των λευκών δεν συμβαίνει στις άλλες χώρες. 

Τα προχαοτικά στοιχεία, οι παράγοντες που συνηγορούν στο επερχόμενο χάος είναι τα παρακάτω: Απογοήτευση των ανθρώπων, κοινωνική οργή και θυμός, γκρίνια και φαγωμάρα, αδιέξοδα, ζωή χωρίς ελπίδες, από την μια προκλητική επέκταση της φτώχειας, προκλητικός πλούτος από την άλλη, πείνα, ηθική και πνευματική παρακμή, αποκρυφισμός, καταπίεση στην ζωή, καταπιεσμένες προσωπικότητες, αδιέξοδα, προβληματική παραγωγή τροφίμων, προβληματική δημόσια υγεία, μειωμένες γεννήσεις, παραπληροφόρηση και το ψέμα παρουσιάζεται ως αλήθεια, αλλοπρόσαλλες μετακινήσεις πληθυσμών, προσφυγιά, εισβολή εχθρικών πληθυσμών σε χώρες, αύξηση παρανομίας από λαό και Κυβέρνηση ενώ και οι δύο βρίσκονται υπό νευρικό κλονισμό, προβολή θεαμάτων σε συγκεκριμένες ώρες ώστε να αποτρέπεται η ελεύθερη σκέψη. Και ο κατάλογος των στοιχείων αυτών είναι ατελείωτος.

Όλα τα παραπάνω συντελούν στο να είναι φανερό πλέον ότι έρχεται ένα χάος στα κράτη. Και όμως αυτό το χάος που μας ετοιμάζουν, το αποκαλούν ελεγχόμενο χάος. Και αυτό διότι τα γεγονότα έχουν προσχεδιασθεί. Είναι γνωστό το τι προηγήθηκε της Γαλλικής ή της Οκτωβριανής Επαναστάσεως. Προσέξτε πως δρουν. Μέσα στο γενικό χάος υπάρχουν «επαναστατικές ομάδες» που δρουν με σχέδιο και συντονισμένα. Μέχρι και διευθύνσεις ατόμων έχουν που πρέπει να πεθάνουν διότι ξέρουν πολλά. Οι ομάδες αυτές σκοτώνουν πρώτα όλους τους χρήσιμους ηλιθίους. Αυτούς δηλαδή που εκμεταλλεύτηκαν για να οδηγήσουν τα πράγματα εκεί που ήθελαν. Αυτούς τώρα τους θέλουν μακαρίτες για να μην ανοίγουν στόματα. Απλά τους κορόιδεψαν. Κατά τις μεγάλες επαναστάσεις στην ανθρωπότητα πρώτοι «έφυγαν» οι πρώην χρήσιμοι ηλίθιοι. 

Για ένα διάστημα αφήνουν τον λαό, τον όχλο, να εκτονώσει τα ζωώδη ένστικτά του, παρακινούμενοι και από τους «σωτήρες» του. Αυτός κάποια στιγμή κουράζεται και σταματά. Αυτός όμως που πρόκειται να κυβερνήσει «καθαρίζει» όλους τους πρωτεργάτες της χαοτικής καταστάσεως. Δείτε τι έγινε στην Οκτωβριανή Επανάσταση. Όταν πέθανε ο Λένιν, ο Στάλιν για να μείνει μόνος στην εξουσία, σκότωσε τους πρωτεργάτες της χαοτικής κατάστασης, επανάσταση όπως την ονόμασαν οι νικητές, Ζηνόβιεφ, Καμένεφ, Τρότσκυ, Μπουχάριν, Γιάγκοντα, αλλά και όλους τους οπαδούς τους! Το ίδιο συνέβη και στην Γαλλική Επανάσταση όλοι οι πρωτεργάτες της δολοφονήθηκαν. 

Η Ελλάς, οι Έλληνες, πρέπει να έχουμε γνώση του παρελθόντος ώστε να γνωρίζουμε γιατί πρέπει να είμεθα ιδιαιτέρως προσεκτικοί στο επικείμενο χάος, δια δύο λόγους. Πρώτον, διότι ο εχθρός εργάζεται εκ των έσω. Ο εχθρός και τα τσογλάνια του, τα αγόρια του, (τουρκ. ic oglani)  είναι, δεκαετίες τώρα, εντός της Ελλάδος. Μην ξεχνάμε ότι η Κωνσταντινούπολη έπεσε διότι κάποιος, υποψιαζόμαστε ποιός, άνοιξε την Κερκόπορτα από μέσα. Μια πόρτα 2Χ4 δεν ξεχνιέται ανοικτή. Πάλι, όταν οι βάρβαροι σταυροφόροι κατέλαβαν την Κωνσταντινούπολη, κάποιοι ξένοι έβαλαν φωτιά στην πόλη και δημιουργήθηκε χάος με αποτέλεσμα να μπουν τα βάρβαρα στίφη του Πάπα στην βασιλεύουσα Πόλη μας. Προσοχή λοιπόν, ο εχθρός είναι πάλι εντός της χώρας μας. 

Δεύτερον, οι πιο κρίσιμες ώρες μιας χαοτικής καταστάσεως είναι οι πρώτες, διότι θα εμφανισθούν κάποιοι αρχηγοί συμμοριών. Κάποιοι θα είναι στημένοι και θα εξυπηρετούν συμφέροντα. Πως αναδεικνύονται αυτοί οι αρχηγοί; Είναι απλό. Στην αρχή, επειδή η μάζα δεν έχει ούτε κρίση ούτε λογική και ευκόλως μεταβαλλόμενο συναίσθημα θέλει έναν αρχηγό. Κάποιοι εκ σκοτεινών στοών, εκ των προτέρων, έχουν ορίσει ποιος θα είναι αρχηγός π.χ. σε μια περιοχή. Αυτός εμφανίζεται με παρατρεχάμενους, που και αυτοί είναι στημένοι από μυστικές οργανώσεις από πριν. Το αποσβολωμένο πλήθος, εύκολα τότε παρασύρεται και συντάσσεται με τους ακολούθους του αρχηγού. Προσοχή λοιπόν. Προσοχή στην διάκριση. Πρέπει εκ των προτέρων να οργανωθούμε ως Έλληνες χωρίς μίση και διχόνοιες. Θα είναι θέμα επιβίωσης. 

Συμπερασματικά. Ζούμε σε περίεργα δομημένο περιβάλλον και μετά βεβαιότητος μας ετοιμάζουν να βιώσουμε χαοτικές καταστάσεις. Τα τυχόν ημίμετρα καταστολής αντιδράσεων παίρνονται για να καθυστερήσει το χάος το οποίο πρέπει να συμβεί συντονισμένα και ολοκληρωτικά. Προέχει ο συντονισμός των υπό εξέλιξη γεγονότων, ώστε να επιτευχθεί με μιας η απελευθέρωση των χαοτικών δυνάμεων. Επαναλαμβάνεται πάλι ότι, επειδή δεν υπάρχει προετοιμασία και ο καθένας θα βρεθεί μόνος του, προέχει η οργάνωση. Το κυριότερο που βοηθάει τον άνθρωπο σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η Ιστορία, προσφέρει γνώση και είναι απόσταγμα εμπειριών, και για αυτό αναφέρθηκαν κάποια ιστορικά γεγονότα. Η εξουσία, κρυφή και φανερή παίρνει ανάλογα μέτρα. Είμαστε σε κρυφό πόλεμο ήδη.   

Θέλουν ελεγχόμενο χάος διότι έτσι: Θα επιβάλλουν νέες ιδέες. Θα μειώσουν τον πληθυσμό. Θα καταστρέψουν δομές, γνώση, μνημεία. Θ’ απαλλαγούν από γνησίως Ορθοδόξους κληρικούς. Θα διαλύσουν τον στρατό. Θα διαλύσουν την οικονομία. Θα προσπαθήσουν ν’ αφανίσουν τους εκλεκτούς των Ελλήνων. Θα επιβάλλουν νέο τρόπο ζωής. Θα διαμορφώσουν νέου τύπου δούλους. Θα εξοβελίσουν τον Χριστό.  Θα επιβάλουν μια νέα τάξη πραγμάτων. Τα κέρδη τους θα είναι τεράστια και γι αυτό μάχονται με τόσο πείσμα. 

Τώρα όσον αφορά την ένερξη του χάους. Πότε δηλαδή θα γίνει αυτό. Η έναρξη του χάους σύμφωνα με στοιχεία από τις ΗΠΑ, καθόσον έγιναν δοκιμές από μυστικές Υπηρεσίες, θα ξεκινήσει με την διακοπή ηλεκτρικής ενέργειας και επικοινωνιών. Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και το «προφητικό» Χόλυγουντ, π.χ. η ταινία “The Monsters Are Due on Maple Street” και το ΝETFLIX με την ταινία  “Leave the World Behind” που γυρίσθηκε στο στούντιο των Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα, μας δίνουν το στίγμα. Κάτι παραπάνω θα γνωρίζουν όλοι αυτοί οι διαμορφωτές κοινής γνώμης. Υπόψη ότι η κυβέρνηση, η κάθε κυβέρνηση, έχει τα εργαλεία και την τεχνογνωσία για να διακόψει το ηλεκτρικό ρεύμα και τις επικοινωνίες. 

Και ένα τελευταίο, από το εξωτερικό, που καταδεικνύει πειραματικά το πόσο εύκολα σε χαοτικές καταστάσεις ο ένας επιτίθεται εναντίον του άλλου. «Αν πιάσετε 100 κόκκινα μυρμήγκια καθώς και άλλα 100 μαύρα μυρμήγκια και τα βάλετε σε ένα κουτί, στην αρχή, δεν θα συμβεί τίποτα. Αν όμως ταρακουνήσετε βίαια το κουτί και τα πετάξετε στο έδαφος, τα μυρμήγκια θα πολεμήσουν μέχρι να σκοτωθούν τελικά μεταξύ τους. Το ένα είδος θα θεωρεί το άλλο είδος υπεύθυνο για το ταρακούνημα και το χάλασμα της ησυχίας του αλλά όχι αυτός που ταρακούνησε το κουτί». Αυτό ακριβώς συμβαίνει στην κοινωνία σήμερα. Δεξιός εναντίον αριστερού. Πλούσιος εναντίον φτωχού. Πράσινος εναντίον κόκκινου. Εμβολιασμένος εναντίον ανεμβολίαστου, κοκ». Αν δεν ανακαλύψουμε ποιος «κουνάει το κουτί» δεν υπάρχει σωτηρία. 

Οι Έλληνες όμως με καλή οργάνωση, ψυχρή σκέψη, καθαρή λογική, και συντονισμένη δράση θα βγούμε πάλι νικητές. 

Χρήστος Μαντζιάρης 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*