10:04 - 02/02/2024

Οδηγούμαστε στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο

Διαφημίσεις

Αναζητούν δικαιολογίες για να επεκτείνουν τη δύναμη και την επιρροή τους. Και όταν μια δικαιολογία δεν υπάρχει εύκολα, δημιουργούν μια.

Η πρόσοψη

Η πρόσφατη ιστορία το επιβεβαιώνει αυτό. Στα τέλη του 19ου αιώνα, οι ΗΠΑ ήθελαν να επεκτείνουν τη σφαίρα επιρροής τους. Έτσι σαμποτάρισαν ένα από τα δικά τους πολεμικά πλοία για να δημιουργήσουν τη δικαιολογία που χρειάζονταν για να πάνε σε πόλεμο. Αναζητήστε τη βύθιση του USS Maine στην Κούβα το 1898. Τώρα γνωρίζουμε ότι οι ΗΠΑ σαμποτάρισαν το δικό τους πλοίο, κατηγορώντας τους Ισπανούς. Οι αμερικανικές εφημερίδες έχτισαν την υπόθεση του πολέμου, ο οποίος ήταν γνωστό ότι ήταν πρόσχημα ακόμη και εκείνη την εποχή, όπως παρουσιάζεται στην ταινία Citizen Kane.

Από το https://www.workers.org/2022/04/63411/ :

“Ένα αποχαρακτηρισμένο έγγραφο της CIA που γράφτηκε στις 13 Μαρτίου 1962, περιγράφει την Επιχείρηση Northwoods, ένα σχέδιο επίθεσης των ΗΠΑ στην Κούβα μετά την επανάσταση του 1959: (tinyurl.com/2p9cj7ek)

Στη σελίδα 11, κατά τη διάρκεια ενός περιγράμματος των τακτικών ψευδούς σημαίας, η CIA χρησιμοποιεί άμεσα τη φράση “ένα περιστατικό ‘Remember the Maine'” και ακολουθεί με σχέδια για την εσκεμμένη ανατίναξη ενός αμερικανικού πλοίου για να ξεκινήσει ο επιθυμητός “πόλεμος κατά του κομμουνισμού”. Οι επαναστάτες σύντροφοί μας στην Κούβα θεωρούν ως επίσημη ιστορία ότι το περιστατικό του 1898 ήταν μια σχεδιασμένη επιχείρηση ψευδούς σημαίας”.

Ως αποτέλεσμα της βύθισης του USS Maine, οι ΗΠΑ απέκτησαν ένα λιμάνι στην Κούβα, το Πουέρτο Ρίκο και τον έλεγχο των Φιλιππίνων, ένα νέο στήριγμα στην Ανατολή. Προσέξτε το θέμα… μια συγκαλυμμένη πράξη από την κυβέρνηση που χρησιμοποιήθηκε ως δικαιολογία για πόλεμο.

Επόμενο παράδειγμα, ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος. Η Αγγλία ήθελε να παρασύρει τις ΗΠΑ στον πόλεμο για κάποια υποστήριξη που χρειαζόταν επειγόντως. Έτσι, ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, ο οποίος υπηρετούσε ως Πρώτος Λόρδος του Βρετανικού Ναυαρχείου, δημιούργησε τη δικαιολογία που χρειάζονταν οι ΗΠΑ για να δικαιολογήσουν την ένταξή τους στον πόλεμο. Η Μάγχη ήταν γεμάτη από γερμανικά υποβρύχια (U-boats), που επιτίθονταν στη βρετανική ναυτιλία. Οι Βρετανοί εφάρμοσαν τη ναυσιπλοΐα με νηοπομπή υπό την προστασία βρετανικών πολεμικών πλοίων. Αλλά στις 7 Μαΐου 1915, ο Τσώρτσιλ ανακάλεσε τη ναυτική προστασία για το RMS Lusitania, ένα βρετανικό εμπορικό πλοίο με 123 Αμερικανούς στο πλοίο. Το ναυάγιο έστρεψε την αμερικανική κοινή γνώμη κατά της Γερμανίας και συνέβαλε στην είσοδο των ΗΠΑ στον πόλεμο. Το “Remember the Lusitania” έγινε μια κραυγή συσπείρωσης που επαναλαμβανόταν στις εφημερίδες. (Πολλά ντοκιμαντέρ είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο).

Επόμενο παράδειγμα, ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος. Είναι καλά τεκμηριωμένο ότι το πιο στρατηγικά τοποθετημένο παρατηρητήριο στο Περλ Χάρμπορ ήταν ανεξήγητα μη επανδρωμένο το πρωί της 7ης Δεκεμβρίου 1941, την ημέρα που επιτέθηκαν τα ιαπωνικά αεροπλάνα. Αν ήταν επανδρωμένο, όπως ήταν κάθε μέρα εκτός από εκείνη τη μέρα, το Περλ Χάρμπορ θα είχε τουλάχιστον 20 με 30 λεπτά προειδοποίησης πριν από την επίθεση, πολύτιμο χρόνο για να ετοιμαστούν. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο το φυλάκιο θα μπορούσε να είχε διαταχθεί να μείνει σε ετοιμότητα μόνο εκείνο το συγκεκριμένο πρωινό ήταν αν κάποιος γνώριζε την επίθεση εκ των προτέρων. Οι υποκλαπείσες επικοινωνίες κρατήθηκαν μυστικές; Κατάσκοποι των ΗΠΑ στην Ιαπωνία; Όποια και αν ήταν η αιτία, η κυβέρνηση των ΗΠΑ πήρε αυτό που ήθελε… μια δικαιολογία για να συμμετάσχει στον πόλεμο.

Επόμενο παράδειγμα, ο πόλεμος του Βιετνάμ. Στις 2 Αυγούστου 1964, οι αμερικανικές δυνάμεις που εκτελούσαν αμφίβιες επιχειρήσεις στα ανοικτά των ακτών του Βόρειου Βιετνάμ ήρθαν αντιμέτωπες με βορειοβιετναμέζικα στρατεύματα. Στις 4 Αυγούστου, οι ΗΠΑ ισχυρίστηκαν ότι δέχθηκαν επίθεση από το Βόρειο Βιετνάμ. Το αμερικανικό Κογκρέσο ψήφισε το Ψήφισμα του Κόλπου του Τόνκιν, το οποίο έδωσε στον νεοϊδρυθέντα πρόεδρο Τζόνσον (λιγότερο από ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του Κένεντι) τη νομική δικαιολογία να εισέλθει στον εμφύλιο πόλεμο του Βιετνάμ.

Αλλά όπως εξηγεί η Wikipedia: “Μεταγενέστερη έρευνα αποκάλυψε ότι η δεύτερη επίθεση δεν έγινε ποτέ”. “Η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας, μια υπηρεσία του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, είχε σκόπιμα διαστρεβλώσει τις πληροφορίες για να δημιουργήσει την εντύπωση ότι είχε πραγματοποιηθεί επίθεση”.

Η αμερικανική βιομηχανία όπλων ήθελε έναν ακόμη πόλεμο από τότε που έληξε ο πόλεμος της Κορέας το 1953. Αλλά ο πρόεδρος Κένεντι δεν συνεργαζόταν. Όταν ο Κένεντι βγήκε βολικά από τη μέση, ο Τζόνσον πήρε αυτό που πάντα ήθελε – την προεδρία, ενώ οι αμερικανικές βιομηχανίες όπλων πήραν αυτό που ήθελαν – τον πόλεμο.

Επόμενο παράδειγμα, το 911. Το ξέρω, το ξέρω. Ο κόσμος διαψεύδει τη συγκάλυψη των ΗΠΑ από την πρώτη μέρα. Δεν πρόκειται να αναλωθώ σε αυτή τη συζήτηση εδώ. Το μόνο που θα πω είναι ότι… και οι δύο πύργοι του Εμπορικού Κέντρου και το Πεντάγωνο είχαν πρόσφατα ανακαινιστεί, το έργο των οποίων είναι δύσκολο να εξακριβωθεί και παραμένει μυστικό. Όλα τα υπόλοιπα έχουν ήδη συζητηθεί εκτενώς στο διαδίκτυο- θα τα αφήσω εκεί.

Επόμενο παράδειγμα, 2002, ψευδής ισχυρισμός για όπλα μαζικής καταστροφής στο Ιράκ. Στα τέλη του 2002, οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες παρουσίασαν κοκκώδεις δορυφορικές εικόνες που έμοιαζαν με στρατιωτικά φορτηγά και αποθήκες ανεφοδιασμού στο Ιράκ. Ισχυρίστηκαν ότι τα φορτηγά και οι αποθήκες έκρυβαν όπλα μαζικής καταστροφής. Το Κογκρέσο έδωσε στον στρατό την άδεια να επιτεθεί στο Ιράκ, πράγμα που έγινε τον Μάρτιο του 2003. Και ιδού… δεν υπήρχαν όπλα μαζικής καταστροφής στο Ιράκ.

Τι κέρδισαν οι ΗΠΑ από το 911 και τον ψευδή ισχυρισμό για τα όπλα μαζικής καταστροφής; Δικαιολογίες για να εισβάλουν στο Αφγανιστάν και το Ιράκ… καμία από τις οποίες δεν είχε ποτέ καμία ανάμειξη με την 911. Σκεφτείτε το αυτό. Οι επιτιθέμενοι ήταν Σαουδάραβες. Γιατί εισέβαλαν στο Αφγανιστάν και το Ιράκ; Επειδή και τα δύο βρίσκονται βολικά εκατέρωθεν του Ιράν, του πραγματικού στόχου. Οι βαρόνοι του πετρελαίου των ΗΠΑ έχουν από καιρό στο στόχαστρο το Ιράν από τη θρησκευτική επανάσταση του 1978-79, η οποία κατέσχεσε τις περιουσίες και τις εγκαταστάσεις των αμερικανικών πετρελαϊκών εταιρειών που δραστηριοποιούνταν στο Ιράν.

Οι ΗΠΑ δεν έχασαν χρόνο να επιτεθούν στο Ιράν αμέσως μετά την επανάσταση, υποστηρίζοντας το Ιράκ στον πόλεμο Ιράν-Ιράκ του 1980-88. Όμως οι ΗΠΑ συνειδητοποίησαν ότι δεν επρόκειτο να πάρουν το Ιράν χωρίς την άμεση εμπλοκή των ΗΠΑ. Το 911 και ο ψευδής ισχυρισμός περί όπλων μαζικής καταστροφής έδωσαν στις ΗΠΑ δικαιολογίες για να εγκαταστήσουν στρατεύματα στη Μέση Ανατολή, εκατέρωθεν του Ιράν. Θυμηθείτε το θέμα εδώ… συγκαλυμμένες πράξεις από την κυβέρνηση που χρησιμοποιούνται ως δικαιολογίες για πόλεμο.

Στη συνέχεια ήρθε η σύγκρουση στη Συρία, ένας άλλος πόλεμος δι’ αντιπροσώπων μεταξύ της Δύσης και του Ιράν από το 2011 και συνεχίζεται ακόμα.

Μετά ήρθε η πρώτη προεδρία του Τραμπ. Αυτό ήταν μια πρόβα τζενεράλε για να εξασκηθεί στη χειραγώγηση των ειδήσεων. Αυτοί (η ομάδα για την οποία εργάζεται ο Τραμπ για να καταλάβει την πολιτική εξουσία και στη συνέχεια να τους την δώσει) είναι η δύναμη πίσω από το Fox News και πολλές δεξιές εκπομπές συζήτησης σε όλη τη χώρα. Τώρα τους ανήκει το Twitter (μέσω ενός άλλου προσώπου των δημοσίων σχέσεών τους, του Μασκ). Ανυπομονώ να δω τα σκουπίδια που διαδίδουν τώρα που ελέγχουν τον κώδικα του Twitter.

Η πρώτη προεδρία του Τραμπ ήταν επίσης μια πρόβα τζενεράλε για τη χειραγώγηση του δικαστικού σώματος, γεμίζοντας τα δικαστήρια με πιστούς για την προώθηση των σκοπών της ομάδας, συμπεριλαμβανομένης της ανατροπής της Roe v Wade. Αυτό θα φανεί χρήσιμο όταν έρθει η ώρα να αναστείλουν άλλα δικαιώματα και ελευθερίες, συμπεριλαμβανομένου του Συντάγματος.

Στη συνέχεια ήρθε η COVID. Αυτό ήταν μια πρόβα τζενεράλε για να εξασκηθούμε στο κλείδωμα ολόκληρων χωρών και στη μαζική αναστολή δικαιωμάτων και ελευθεριών.

Εξασκήθηκαν επίσης στην εξάσκηση της επιρροής τους, κινητοποιώντας πολιτοφυλακές και ομάδες ακτιβιστών για την οπλοκατοχή πίσω από την εξέγερση της 6ης Ιανουαρίου, εκφοβίζοντας ψηφοφόρους σε εκλογικά κέντρα και πυροβολώντας διαδηλωτές. Εξασκήθηκαν ακόμη και στην υπεράσπιση των υπάκουων σκοπευτών τους, δηλαδή: ο σκοπευτής που εμφανίστηκε σε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας με ένα τουφέκι πλήρους μεγέθους, σκότωσε έναν διαδηλωτή και αργότερα αθωώθηκε για λόγους αυτοάμυνας. Τι αστείο.

Οι ηθοποιοί

Τι θα γίνει λοιπόν στη συνέχεια; Ετοιμάζουν ήδη τη δικαιολογία τους για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο στη Μέση Ανατολή. Κοιτάξτε τι συμβαίνει στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη. Και τώρα έχουν μια νέα δικαιολογία για την παρουσία των ΗΠΑ στον Περσικό Κόλπο – επιθέσεις στη ναυτιλία. Επιθέσεις κατά της ναυτιλίας στην περιοχή γίνονται εδώ και δεκαετίες. Γιατί αντιδρούν τόσο έντονα τώρα, ενώ δεν το έκαναν πριν; Παρατηρήστε ότι και οι δύο αυτές συγκρούσεις στοχεύουν έμμεσα το Ιράν (μέσω της Χαμάς στην Παλαιστίνη και των επιτιθέμενων στη ναυτιλία στον Περσικό Κόλπο).

Η Δύση πολεμά το Ιράν στο ένα πεδίο μετά το άλλο από την ιρανική επανάσταση. Οι πρόσφατες συγκρούσεις στην Παλαιστίνη και στον Περσικό Κόλπο είναι απλώς οι τελευταίες δικαιολογίες για να τοποθετήσει δυνάμεις στη Μέση Ανατολή. Βρίσκονται εκεί από το 1980 και θα παραμείνουν εκεί μέχρι να είναι έτοιμοι να επιτεθούν άμεσα στο Ιράν. Θα είναι μια συμμαχική εισβολή, αποτελούμενη από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Ισραήλ και τη Ρωσία (η οποία συνορεύει με το Ιράν στα βόρεια).

Η Ρωσία είναι σύμμαχος αυτής της “ομάδας” για την οποία μιλάμε εδώ. Θυμηθείτε τη βοήθεια που παρείχε η Ρωσία στον Τραμπ στις εκλογές του 2016, και τους λαμπρούς επαίνους που ο Τραμπ έδωσε στον Πούτιν. Θυμηθείτε επίσης πώς ο Τραμπ κατήγγειλε συνεχώς το ΝΑΤΟ, αμφισβητώντας το, απειλώντας να αποσύρει τις ΗΠΑ από αυτό, αποδυναμώνοντάς το εκ των έσω. Η πρόθεση ήταν να διευκολύνει τον Πούτιν να καταλάβει την Ουκρανία και άλλα πρώην σοβιετικά εδάφη στην Ανατολική Ευρώπη. Αν ο Τραμπ είχε κερδίσει το 2020, ο Πούτιν θα ήταν ελεύθερος να πετύχει τον απώτερο στόχο του, την ανοικοδόμηση της Ε.Σ.Σ.Σ.Δ. Όλα παραδόθηκαν στον Πούτιν με αντάλλαγμα τη βοήθεια του για την εκλογή του Τραμπ και τη συμμετοχή της Ρωσίας στον επερχόμενο πόλεμο κατά του Ιράν. Φανταστείτε το αυτό. Μετά από όλη την προσπάθεια που κατέβαλε ο Ρόναλντ Ρέιγκαν για τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, ο Τραμπ θα βοηθήσει τον Πούτιν να την ανοικοδομήσει.

Παρατηρήστε επίσης πώς η Koch Industries, ένα μεγάλο συστατικό αυτής της ομάδας, αρνείται να τηρήσει τις αμερικανικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας και συνεχίζει να δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Ρωσία. Οι αδελφοί Κοχ αρνήθηκαν επίσης να καταγγείλουν την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία. Σε αυτή την ομάδα περιλαμβάνονται επίσης οι μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες, οι οποίες επωφελήθηκαν από τον έλεγχο των ΗΠΑ στο Ιράκ και τα κοιτάσματα πετρελαίου του, και τρέχουν τα σάλια τους με την προοπτική να ανακτήσουν τον έλεγχο των ιρανικών κοιτασμάτων πετρελαίου. Και η μεγάλη φαρμακοβιομηχανία, η οποία επωφελήθηκε από τα κυβερνητικά χρήματα για τα εμβόλια COVID. Και ποιος άλλος ανήκει σε αυτή την ομάδα εκτός από τον Elon Musk, ο οποίος όχι μόνο υπερασπίστηκε την εισβολή του Πούτιν, αλλά και διέκοψε τις δορυφορικές υπηρεσίες της Starlink στην Ουκρανία για να εμποδίσει τον στρατό της Ουκρανίας να εκτοξεύσει δορυφορικά κατευθυνόμενους πυραύλους για να αμυνθεί απέναντι στις ρωσικές επιθέσεις.

Το σενάριο

Όλα αυτά μέχρι τώρα αποτελούσαν προετοιμασία για το τι πρόκειται να ακολουθήσει υπό τη 2η προεδρία του Τραμπ. Ναι, όλοι γνωρίζουμε ότι ο Τραμπ θα κερδίσει. Η “ομάδα” για την οποία εργάζεται ο Τραμπ έχει πάρα πολύ μεγάλη επιρροή. Μην ξεχνάτε ότι ο Τραμπ είναι εκεί μόνο για να κερδίσει πολιτική δύναμη γι’ αυτούς. Ο Τραμπ δεν είναι ο επικεφαλής του τίποτα- ούτε ο Μασκ. Είναι απλώς υπηρέτες που παρέχουν στον όμιλο σημαντικές υπηρεσίες, και για να επηρεάσουν το κοινό να υποστηρίξει τους σκοπούς τους.

Υπό τη 2η προεδρία του Τραμπ, κάτι θα συμβεί (πραγματικό ή ψεύτικο – ίσως μια έκρηξη ραδιενεργής “βρώμικης βόμβας” σε αμερικανικό έδαφος) που θα προκαλέσει ένα άλλο κλείδωμα παρόμοιο με αυτό που “εξασκήσαμε” υπό το COVID. Μόνο που αυτή τη φορά, θα είναι πολύ, πολύ μεγαλύτερη. Η ελευθερία του Τύπου θα ανασταλεί, το ίδιο και το Σύνταγμα. Ο Τραμπ θα κάνει ό,τι του λέει η ομάδα, δίνοντάς τους ουσιαστικά τον κρατικό έλεγχο μέσω αυτού. Οι ελευθερίες μας θα καταργηθούν. Και αυτή τη φορά, θα είναι μόνιμο.

Αν ρίξετε ένα κομμάτι ξύλο στο νερό, αυτό θα βγει στην επιφάνεια. Αλλά αν βυθίσετε αυτό το ξύλο αρκετά βαθιά κάτω από το νερό, δεν θα αναδυθεί πια. Γιατί; Επειδή η πίεση του νερού γίνεται πιο ισχυρή όσο πιο βαθιά πηγαίνετε. Το βάρος του νερού εμποδίζει το ξύλο να αναδυθεί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα κομμάτια των ναυαγίων παραμένουν στον πυθμένα του ωκεανού.

Ο πολιτισμός όπως τον ξέρουμε πρόκειται να ναυαγήσει. Η κοινωνία ανέκαμψε από το COVID επειδή η διακοπή ήταν σύντομη. Ήταν σαν ένα κομμάτι ξύλο που δεν βυθίστηκε ποτέ αρκετά βαθιά και έτσι αναδύθηκε ξανά στην επιφάνεια.

Αλλά αυτή τη φορά, θα κρατήσουν τις πολιτικές ελευθερίες καταπιεσμένες για πολύ καιρό- χρόνια. Αν καταπιέσεις κάτι για αρκετό καιρό, δεν θα αναδυθεί ξανά. Ετοιμάζονται να μας κλείσουν, και θα είναι ένα κλείσιμο από το οποίο η κοινωνία δεν θα συνέλθει ποτέ. Θα ξεχάσουμε τον Τύπο. Θα ξεχάσουμε τις εκλογές. Θα ξεχάσουμε την ιδιοκτησία και τα χρήματα. Απλά πρέπει να κρατήσουν τα πράγματα καταπιεσμένα αρκετά για να τα ξεχάσει ο κόσμος. Μια δεκαετία θα είναι αρκετή.

Τώρα ξέρουμε γιατί το ηλεκτρονικό χρήμα προωθείται τόσο έντονα και υιοθετείται τόσο γρήγορα. Όποιος διαμαρτύρεται για το νέο καθεστώς, θα διαγραφεί από την κοινωνία μέσω ψηφιακών απενεργοποιήσεων για κάθε χρήστη. Απαγορεύεται η συναλλαγή, η επένδυση, η αγορά ή η πώληση. Οι κάρτες απενεργοποιούνται, τα κρυπτονομίσματα κατάσχονται, οι τραπεζικοί λογαριασμοί αδειάζουν.

Όχι; Έχουμε ξεχάσει την Κύπρο του 2013; Λοιπόν, έχει περάσει μια δεκαετία.

Απολαύστε αυτό το τελευταίο έτος ελευθερίας. Όλα θα τελειώσουν του χρόνου, όταν ο Τραμπ πάρει πίσω το στέμμα του. Αλλά να θυμάστε, δεν είναι ο επικεφαλής του τίποτα. Ο ρόλος του είναι να αρπάζει την εξουσία και να την δίνει στα αφεντικά του.

Joseph Cafariello

ΥΓ…

Πώς μπορούμε λοιπόν να αντέξουμε αυτό που έρχεται; Ακόμα καλύτερα, πώς μπορούμε να το αποφύγουμε;

Μια λέξη… η αλήθεια.

Όλη η αναταραχή και το χάος που βιώνουμε προέρχονται από εξαπατήσεις, διαστρεβλώσεις και ψέματα. Ό,τι χτίζουν με ψέματα, μπορούμε να το γκρεμίσουμε με την αλήθεια.

Ό,τι χτίζεται πάνω σε ψέματα είναι ασταθές, αφού τα ψέματα μετακινούνται σαν την άμμο. Ενώ η αλήθεια είναι σταθερή και δυνατη και δεν μπορεί να καταστραφεί.

Αγκαλιάστε μόνο την αλήθεια, απορρίψτε τα ψέματα. Μιλήστε μόνο την αλήθεια, εγκαταλείψτε τα ψέματα. Να δεχόμαστε μόνο όσους έρχονται σε μας με την αλήθεια, να απορρίπτουμε όσους μας μεταφέρουν ψέματα.

Αφαιρέστε την πρόσοψη και αποκαλύψτε τους ηθοποιούς που προσπαθούν να μας εξαπατήσουν. Αποκαλύψτε ό,τι έχει κρυφτεί, αποκαλύψτε ό,τι έχει καλυφθεί, μιλήστε για  ό,τι έχει αποσιωπηθεί.

Μόνο τότε θα έχουμε έναν καλύτερο κόσμο, έναν σταθερό κόσμο, έναν κόσμο χτισμένο πάνω στην αλήθεια, έναν κόσμο ελευθερίας. Γιατί τα ψέματα υποδουλώνουν όσους τα πιστεύουν, ενώ η αλήθεια μας ελευθερώνει.

Reddit



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΟΣ 02/03/2024 @ 2:11 ΠΜ

    Εξ ΟΥΣΊΑ, ΕΊΜΑΣΤΕ ΆΠΑΝΤΕΣ.
    ΑΥΘΕΝΤΙΚΉ ΑΛΉΘΕΙΑ!

    ΩΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΝΉΘΗΚΑΜΕ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΣΤΈΜΜΑ!
    ΣΤΈΜΜΑ ΙΣΟΎΤΑΙ ΜΕ ΑΣΤΈΡΙ, ΉΛΙΟΣ.

    ΉΛΙΕ ΉΛΙΕ ΒΑΣΙΛΙΆ ΜΕ ΤΑ ΔΏΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙΆ…

    ΈΤΣΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΎΛΗΣ (ΠΥΡ) ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΏΝ ΘΕΏΝ… ΕΞ ΟΥΣΊΑ.

    ΤΑ ΔΕ ΥΠΌΛΟΙΠΑ… ΕΊΝΑΙ ΑΠΛΆ, ΤΟ ΛΆΘΟΣ.

    ΆΡΑΓΕ, Ο ΛΑΌΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΆΕΙ ΣΕ ΌΛΑ ΑΥΤΆ?
    ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΦΊΣΤΑΤΑΙ?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*