Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:06 - 31/01/2024

Πυρηνικοί φυσικοί στην Ασία ανακάλυψαν ότι το Qi/Prana είναι στην πραγματικότητα μια χαμηλής συχνότητας, εξαιρετικά συμπυκνωμένη μορφή υπέρυθρης ακτινοβολίας.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αυτή η ακτινοβολία είναι η ευφορική ενέργεια που είναι παρούσα όταν βιώνετε ανατριχίλα/ASMR και ονομάζεται αύρα σας από τους λάτρεις του πνεύματος. Για όσους αμφιβάλλουν ότι το Qi/Prana/Aura συνδέονται αποδεδειγμένα και ποσοτικά με την υπέρυθρη ακτινοβολία στο ανθρώπινο σώμα, εδώ είναι μια μελέτη του Χάρβαρντ για τους Θιβετιανούς που χρησιμοποιούν την ίδια ενέργεια με διαφορετικό όνομα που ονομάζεται Tummo για να αυξήσουν τη θερμοκρασία του σώματός τους.

https://www.snopes.com/fact-check/harvard-study-confirms-tibetan-monks-can-raise-body-temperature-with-their-minds/

https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0058244

Και ένα έγγραφο από την ιστοσελίδα της CIA σχετικά με την ακρίβεια του Qi(πνευματικές ψυχώσεις) και τη χρήση του μέσω της ανατολικής πρακτικής του Qigong.

https://www.cia.gov/readingroom/docs/CIA-RDP96-00792R000300400002-9.pdf

”Κινέζοι επιστήμονες, χρησιμοποιώντας συστοιχίες σύγχρονων ανιχνευτών, προσπάθησαν να παρακολουθήσουν τις εκπομπές που προέρχονται από τους δασκάλους του τσιγκόνγκ. Συνάντησαν μερική επιτυχία ανιχνεύοντας αυξημένα επίπεδα υπέρυθρης ακτινοβολίας. Είναι ενδιαφέρον ότι η εκπομπή ταλαντευόταν με χαμηλή συχνότητα”.

Τώρα που τελειώσαμε με αυτό, ας συνεχίσουμε.

Καθώς η ταοϊστική έννοια του Qi πέρασε στη Δύση τα τελευταία χρόνια, επινοήθηκε μια δυτική λέξη για να το περιγράψει. Δεδομένου ότι το Qi έχει μια σειρά από ιδιότητες που μοιάζουν με αυτές της ηλεκτρικής ενέργειας, στη Δύση αποκαλείται βιοηλεκτρισμός.

Οι ερευνητές έχουν γίνει μάρτυρες ορισμένων πειραματόζωων που ήταν σε θέση να εκπέμπουν συνειδητά αυτή τη μορφή ενέργειας από το σώμα τους.

Αυτό είναι το ισοδύναμο με αυτό που μπορεί να θεωρηθεί η “πνευματική σας ενέργεια”. Ένας απλός ορισμός γι’ αυτήν είναι εκείνο το μακάριο κύμα που μπορεί να γίνει πιο εύκολα αισθητό/αναγνωρισμένο ως παρόν ενώ βιώνετε ανατριχίλα από θετικές καταστάσεις/ερεθίσματα.

Τελικά, μπορείτε να μάθετε πώς να αναδεικνύετε αυτό το κύμα ευφορικής ενέργειας χωρίς τη φυσική αντίδραση της ανατριχίλας. Μπορείτε ακόμη και να το νιώσετε σε ολόκληρο το σώμα σας, πλημμυρίζοντας την ύπαρξή σας με τη φυσική του έκσταση και να το κυριαρχήσετε σε σημείο να ελέγχετε τη διάρκειά του.

Το να μάθετε πώς να διαχωρίζετε αυτή την ευφορία από τη φυσική μας αντίδραση είναι το κλειδί γι’ αυτό και για να επωφεληθείτε από τις πολλές θετικές φυσικές και πνευματικές χρήσεις που σας φέρνει η απόκτηση του ελέγχου της

Αυτή η ενέργεια έχει αναγνωριστεί σε πολλούς πολιτισμούς και έχει καταγραφεί με πολλά ονόματα όπως Βιοηλεκτρισμός, Ζωτική Δύναμη, Πράνα, Τσι, Κι, Οργόνη, Αρπαγή, Τάση, Αύρα, Ευφορία, Έκσταση, Μάνα, Βάγιος, ASMR, Nen, Intent, Tummo, Odic force, Kriyas, Pitī, Frisson, Ruah, Spiritual Energy, Secret Fire, The Tingles, on-demand quickening, Voluntary Piloerection, Aether, Chills, Spiritual Chills.

Υ.Γ. Όλοι το νιώθουν σε κάποια σημεία της ζωής τους, κάποιοι το προσπερνούν ενώ άλλοι παρατηρούν ότι κάτι πολύ βαθύτερο συμβαίνει. Αυτοί ακριβώς είναι οι άνθρωποι που μπορείτε να βρείτε στο r / rpiritualchills όπου μοιράζονται εμπειρίες, γνώσεις και συμβουλές σχετικά με αυτό.

Αν θελετε να μαθετε για την δυναμη που εχουν τα σηματα ..οι δονησεις ..και αλλα …δειτε το radionics.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*