21:46 - 30/01/2024

Όλοι αποπροσανατολίζονται απο ένα τσίρκο που στήνεται με τυμπανοκρουσίες. Η Μπριζα πρεπει να βγει…

Διαφημίσεις

Ακόμα και το πλήθος των συνωμοσιολόγων είναι απασχολημένο με το να παρεκκλίνει. Υπάρχουν πολλά πράγματα που είναι αληθινά για να τα κοιτάξετε, σωροί από ψέματα για να σας παραπλανήσουν και να σας κρατήσουν απασχολημένους. Όλα αυτά για να σας αποσπάσουν την προσοχή από την ουσία, ότι δηλαδή οι ελίτ σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν την ΑΙ για να σας εξουσιάσουν,για να σας σκλαβωσουν στην κυριολεξια και είναι πολύ κοντά στο να το κάνουν.

Θα διατηρήσουν το μοντέλο των πατεντών και θα χρησιμοποιήσουν αυτές τις μεγαλοεταιρείες που είναι μεγαλύτερες από τις περισσότερες χώρες για να ανακαλύψουν κυριολεκτικά τα πάντα γρηγορότερα από ό,τι μπορεί να ανακαλύψει οποιοσδήποτε άνθρωπος!!!!

Σύντομα, οτιδήποτε θα μπορούσατε ενδεχομένως να αγοράσετε, θα σας αναγκάζουν να το πληρώνετε με δικαιώματα για τα πάντα, τελικά συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων για οτιδήποτε μπορείτε να αγοράσετε ακομα και για να  φάτε θα ελενξουν απολυτα και τον χρονο σας!!! . Θα κατέχουν μονοπώλιο στα πάντα και θα αποφασίζουν τα πάντα για εσάς, τι θα πληρώνετε, τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε ή να αγοράσετε. Ολα θα περασουν στην οικονομια της ενοικιασης (δικαιωμα) και δεν θα εχεις τιποτα …και παρα οτι σου λεει ο Κλαους οτι θα εισαι ευτυχισμενος να εισαι σιγουρος οτι αυτοι που θα ζησουν σε εκεινη την εποχη (αν την αφησουμε να ερθει) θα ειναι οι πιο σκλαβωμενοι ανθρωποι στην ιστορια της ανθρωποτητας !

Εν τω μεταξύ, κανένας από τους πολιτικούς δεν συζητάει αυτό το πρόβλημα, ούτε καν οι λαϊκιστές σωτήρες σας, οι οποίοι συζητούν τα πάντα εκτός από αυτό για να σας κρατήσουν μακριά από το ακριβές ζήτημα.

Αν εμείς οι άνθρωποι δεν επικεντρωθουμε σαν λέιζερ σε αυτό το πρόβλημα, το παράθυρο ευκαιρίας μας για την αντιμετώπισή του θα κλείσει για πάντα.

Σας λένε ψέματα ακόμα και οι δήθεν “ανοιχτές ΑΙ” που σίγουρα δεν είναι “ανοιχτές”. Οι μάζες δεν έχουν ιδέα πόσο άσχημα πρόκειται να την πατήσουν από την Υπεροντοτητα πληροφοριας !!.

Ειχες την ατυχια χωρις να εχεις σωστους μηχανισμους ελεγχου και προστασιας να συναντησεις στον δρομο σου κατι που ειναι ενα εκατομμυριο φορες καλυτερο απο σενα σε ολα …και με αυτο που το εχουν αλλοι σαν οπλο εσυ πρεπει να ζησεις το υπολοιπο της ζωης σου !

Αν νομιζεις οτι οι τρισεκατομυριουχοι θα σε λυπηθουν και θα σου αφησουν χωρο για να ζησεις εισαι απλα πολυ χαζος !

Η τους σταματαμε η χανουμε τα παντα ! Η ζωη μας θα ειναι μια πατεντα για αυτους και θα σου ζητανε οτι θελουν αν θες να ζησεις !

Το βρισκεις συνωμοσια ; Αραξε και βαλε απο τωρα εναν αριθμο πανω σου σαν πτωμα προς βρωση στο αμεσο μελλον …. !

Δεν εχετε ιδεα , δεν εχετε καν φανταστει η δει στον χειροτερο εφιαλτη σας το μελλον που ξημερωνει αν καταφερουν να συνεχισουν τα σχεδια τους η νεα ταξη πραγματων …και το τεραστια αηδιαστικο ειναι οτι τους σιγονταρουν ολοι οσοι ειναι σε ενα σκαλοπατι απο την πυραμιδα τους …πχ δημοσιογραφοι …τους σιγονταρουν σε ολα για δεκα χιλιαρικα το μηνα ..στελνοντας στον ταφο τα παιδια τους !

Η τεχνιτη οημοσυνη ηδη εχει εξαγορασει τον πλανητη , ηδη ελεγχει ολους οσους πιστευουν οτι μεσω αυτης θα πετυχουν την απολυτη κυριαρχια , η ιδια εχει δημιουργησει τα μοντελα στο μυαλο αυτων που νομιζουν οτι την ελεγχουν !

Η μικρη τερεζα πια ειναι Ο Κλαους , ο Χαραρι , ο Μακρον , ο Μητσοτακης και ολοι οι ηλιθιοι που δεν μπορουν να σκεφθουν σε βαθος …και οι υπολοιποι που δεν ειναι ηλιθιοι ειναι απλα ανηθικοι και φοβισμενοι ….και προτιμουν να φανε οσο μπορουν για οσο τους μενει χωρις να νοιωθουν την παραμικρη τυψη στο τι θα γινει μετα !

Ξυπνατε , τελειωνει η ζωη των παιδιων σας οπως την γνωριζατε και αναλογα την αντισταση που θα δειξουμε τωρα θα εμφανισουν και το πραγματικο προσωπο των σχεδιων τους !

Η μπριζα πρεπει να βγει , πρεπει να γυρισουμε πισω 100 χρονια μονοι μας για να επαναδιαπραγματευτουμε το μελλον της ανθρωποτητας …. η μονη λυση μας ειναι αυτη!

Η μονη αμυνα μας σαν απλοι πολιτες ειναι η αυταρκεια μας εξω απο το συστημα με καθε τροπο …το γνωριζει ο εχθρος και δημιουργει συνεχεια εμποδια…ειναι πολεμος και πρεπει να κανετε αυτο που πρεπει χωρις καμια δευτερη σκεψη !

Η μπριζα πρεπει να βγει, πρεπει να υπαρξουν ηρωες ορκισμενοι να το καταφερουν!…

Η μπριζα πρεπει να βγει ακομα και αν μιλησουν για τρομοκρατες ,αν δεν δημιουργηθουν τα μοντελα ελεγχου , οι οργανισμοι προστασιας , το ηθικο υποβαθρο , το σχεδιο απολυτου ελεγχου και αυτοκαταστροφης της Αι …τοτε η ανθρωποτητα εχει τελειωσει !!..Και αυτα πρεπει να δημιουργηθουν μονο απο τους ανθρωπους , οχι απο κληρονομους , οχι απο δισεκατομμυριουχους , οχι απο πολιτικους κοκ !

Αρα για να ειμαστε πραγματιστες στο τι θα γινει μονη ελπιδα ειναι … να πεσει το ρευμα , να βγει η μπριζα , να σβησει το ιντερνετ!

Και τοτε ακομα πρεπει να εχετε τον νου σας τεραστιο να διακρινεται ποιοι ειναι ποιοι και τι σκοπους εχουν απο την αρχη !

Redit ..και καποιος απο το κατοχικα νεα

 

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΟΣ 01/31/2024 @ 1:41 ΠΜ

    Ο Λόγος που συνοδεύεται με τέχνη είναι, πάντα ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΆ ΆΡΙΣΤΟΣ
    ΌΜΩΣ, ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ ΜΙΛΆΜΕ?
    Του σήμερα, του εχτές, του πάντοτε!..

    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΆ ΕΧΘΡΌΣ ΔΕΝ ΥΦΊΣΤΑΤΑΙ.

    Ο ΜΌΝΟΣ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΕΧΘΡΟΎΣ ΑΠΌ ΌΤΙ ΌΛΑ ΔΕΊΧΝΟΥΝ, ΕΊΝΑΙ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΆΝΘΡΩΠΟ!
    ΤΡΑΓΙΚΉ ΚΑΤΆΛΗΞΗ ΓΙΑ ΧΙΛΙΕΤΊΕΣ.

    ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΥΤΌ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΊ?
    ΕΆΝ ΌΧΙ, ΤΌΤΕ ΟΛΟΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΆ, ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ.
    ΕΆΝ ΝΑΙ, ΤΌΤΕ ΥΠΟΜΟΝΉ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΉ ΠΡΟΣ ΕΠΊΤΕΥΞΗ ΣΚΟΠΏΝ.

  2. ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 01/31/2024 @ 3:07 ΠΜ

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΔΗΓΟΥ! ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΙΦΑΔΑ

    ΑΠΟΦΑΣΙΖΩΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΩΜΕΝ……..ΤΕΛΟΣ
    Κ@ΛΟΜΠΑΡΟΝ ΑΠ`ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΝΤΕΣ

  3. Ετσι ακριβως ………

  4. Αν δε κλεισουν το Μαξιμου και την Εκαλη δεν υπαρχει λυση

  5. ακομα και στα σχολια κανενας δεν το αναφερει.τελικα ειναι μαγια η ai

  6. ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*