09:38 - 24/01/2024

Τι να περιμενεις μεσα στις επομενες δεκα μερες απο το Κατοχικα Νεα και την Prosperity Networks

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Και μετα απο πολυ μαστιγιο στην Γαλερα , πολυ κυνηγητο , μετα απο ανελεητο ξυλο και “κατασκευες” ακομα και εκει που δεν μπορουσαμε να φανταστουμε φτασαμε στο σημειο της Εναρξης …! Εναρξη σε τι θα μου πεις εε;;

Ποτε δεν ξεχναμε τι υποσχομαστε οσο και χρονος να χρειαστει (Λογω ανωτερας βιας ουρανου και καρπαζιας) … Υποσχεθηκαμε οτι θα δημιουργησουμε την πλατφορμα της Prosperity οπου θα προσφερει λυσεις και στρατηγικες για το Ελληνα πολιτη , εργαλεια και γνωση ωστε να μπορει οποιος πραγματικα το θελησει να αλλαξει την οικονομικη του κατασταση!

Πρωτο μας εργαλειο ειχαμε υποσχεθει οτι θα ειναι το Σουπερ Μαρκετ των ανθρωπων , σημερα ειμαστε ετοιμοι , εμαστε πλεον σε εναρξη τεστ mode οπου θα ενημερωσουμε τα κοντινα μας μελη – συνεργατες-φιλους να ξεκινησουν σε κρυφα ακομα λινκ να τεσταρουν το σουπερ μαρκετ , απο αγορες , εγγραφες , παραδοση κοκ …!

Τεσταρουμε και οπου λαθος διορθωνουμε , αυτο σημαινει οτι πλεον μετραμε μερες για να ανακοινωσουμε την αρχη του Σουπερ Μαρκετ των ανθρωπων και ξεκιναμε την εκπαιδευση σε ολους οσου δουν την μοναδικη ευκαιρια …οπου κανοντας αυτο που αναγκαστικα θα κανεις (αγορα πρωτων αναγκων σε σουπερ μαρκετ ) μπορεις να αλλαξεις ριζικα την οικονομικη σου υποσταση !..

Μετα την Εναρξη στο Σουπερ Μαρκετ των ανθρωπων θα περασουμε στην πληρη αποδεσμευση ολων των λειτουργιων του Hellasbook.gr , διαφημιση , πλανο συνεργατων και ανταμοιβης , μαρκετπλεις , e-wallet κλπ!

Η Prosperity Network εχει σχεδιασει στρατηγικες θεσεις και κατευθυνσεις για ολους που θα εξελισσονται στον χρονο αναλογα τον ογκο των συνανθρωπων μας που θα θελησει να χρησιμοποιησει της λυσεις και τα εργαλεια μας ! Το κοινωνικο καταναλωτικο κινημα που θελουμε να δημιουργησουμε ειναι οχι απλα αναγκαιο αλλα μοναδικη λυση για τον απλο Ελληνα πολιτη , ειναι μια οδος που μπορει να αλλαξει το ζυγι δυναμεων κοινωνικα και να προσφερει πραγματικη αναπτυξη χωρις λογια αλλα μονο με αποτελεσματα !

Συντομα σας περιμενουμε , το μονο που θελουμε απο εσας ειναι να εχετε ορεξη να μαθετε νεα πληροφορια, οραμα και διαθεση αλλα και λιγο εγωισμο και πεισμα να αλλαξετε την θεση που σας εχουν οδηγησει αλλοι να βρισκεστε !

Τα λεμε συντομα πλεον με χειροπιαστα δεδομενα που θα μας δωσουν πλεον ενα προσταγμα ..άμ’ έπος άμ’ έργον !

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΛεωνίδαςΤζ 01/24/2024 @ 10:47 ΠΜ

    Μπράβο πάντα τέτοια

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*