15:36 - 23/01/2024

Αθωος σημερα ο Stranger για την υποθεση-αρθρο για δολοφονια πολιτικου προσωπου !

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μολις γυρισα απο τα δικαστηρια χαλκιδας οπου σημερα εκδικαζοταν η υποθεση αναδημοσιευσης αρθρου απο την Ομαδα αστυνομευσης που μιλουσε για την προδοσια της Μακεδονιας και την περιπτωση τοτε να δολοφονηθει πολιτικος !

Και αυτη την φορα πηγα ανευ δικηγορου , και η απεναντι πλευρα ανευ δικηγορου ηταν …για αυτο και εκδικαστηκε η υποθεση μιας και σημερα ειχαμε και αποχη δικηγορων !

Ακουσα μια καλη κατσαδα απο την προεδρο για το λογο οτι δεν συνεργαστηκα με την αστυνομια οταν τοτε μου ζητησε στοιχεια για το ποιοι ειναι η ομαδα αστυνομευσης…της ειπα την αληθεια οτι δεν γνωριζω …και οτι δεν εδωσα ουτε το εμαιλ της οταν μου ζητηθηκε γιατι θεωρησα οτι η αστυνομια αλλα και ο εισαγγελεας μου ασκουσαν μπουλινγκ μιας και οτι μου ζητουσαν ηταν παντου στο Ιντερνετ !… Θα ηθελα πολυ να εξηγησω για την φαμπρικα μηνυσεων εναντιων μου απο σκοτεινα λουκια …αλλα που να τα πεις και ποιος να ακουσει …και αρκεστηκα στο να ακουω την κατσαδα μου …περι μη συνεργασιας !…. Καποια στιγμη σκεφθηκα να αρχισω να μιλαω για το κοινοβουλευτικο πραξικοπημα που βρικσεται η χωρα εδω και χρονια …αλλα παλι κατι με ισιωσε να το βουλωσω …ισως το ενστικτο επιβιωσης !

Στο τελος ακουσα απο την προεδρο και την προσβολη απαξιωσης (την εχω συναντησει 4 φορες την συγκεκριμενη Κυρια Προεδρο ) ..νομιζετε οτι ειστε κατι πολυ πιο σημαντικο απο οτι ειστε κυριε !!!…

Με ετσουξε να σου πω την αληθεια . πες με εγωιστη η κομπλα …αλλα το να σου θυμιζουν οτι εισαι ενα ανθρωπακι μεσα στην μηχανη του κιμα …σε ενοχλει θεωρω !…Θα μπορουσα να αγορευσω μιαμιση μερα εκεινη την στιγμη περι αξιας – σημαντικοτητας και αλλα ελεεινα συναισθηματα ανθρωπινα … να μιλησω ισως για τον πολιτισμο της χεστρας και αλλα πολλα …αλλα παλι το ενστικτο επιβιωσης μου ειπε ..απλα σκασε και κατεβασε το κεφαλι σου !

Δεν ξερω ποσο η αν ειμαι σημαντικος , γνωριζω οτι εκανα πραγματα μεσα απο την καρδια μου ….πραγματα που βοηθησαν πολυ κοσμο και το εκανα με ρισκο σε ολα ..κοντρα σε ολα …στους νομους τους , στο αφηγημα τους , …και και ..αλλα αν συνεχισω θα ερθει ενα κλασσικο τρολακι και θα αρχισει το δουλεμα αρα το κοβω !

Σε σχεση με αλλους που εκαναν το αναποδο και οδηγησαν ανθρωπους εις γνωση τους στην καταστροφη της υγειας τους πχ …πρεπει να ειμαι λιγο σημαντικος … σε σχεση με αλλους που στηριζουν το κατασκευασμα του ψευδους …που στηριζουν υπακουουν και υπηρετουν αυτο το συστημα …χεστρας …πρεπει να ειμαι πιο σημαντικος !

Εν πασει οτι και να κανεις παντα καποιος θα σε κρινει ..σωστα η λαθος ! Επομενος στοχος η δικη με τα Ελληνικα Χοαξ που τοτε θα παω με δικηγορο ετοιμος ..και οχι οπως την προηγουμενη φορα που ουτε καν ειχα ασχοληθει νομιζοντας οτι δεν θα γινει η δικη μιας και ελειπε ο αρχικος δημιουργος και κατηγορουμενος…

Ηθελα να πω πολλα ….τα εγραψα τα εσβησα .. δεν υπαρχει λογος …απλα δες αυτο το αρθρο σαν μια προσπαθεια να μοιραστω μαζι σου την χαρα μου …που αυτος ο πολιτισμος της χεστρας με ειπε και αθωο ..και ασημαντο μαζι !

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (18)

  1. Σημασία δεν έχει τι άποψη έχουν οι άλλοι για εσάς. Αλλά εάν εσείς ξέρετε ποιος ακριβώς είστε κ τι πρεσβευετε και φυσικά είστε ο εαυτός σας! Χαίρομαι για την αθώωση. Και επειδή όπως γνωρίζετε είναι δύσκολες οι εποχές Ν αλλάξεις τον κόσμο σ ένα δικαστήριο ειδικά…! Χλωμό. Λες ναι. Παίρνεις το αθώος και φεύγεις! Θα αθωοθειτε και στην επόμενη. Με υγεία.! Γειά σας.

  2. Νικολα ασχετα αν δεν βλεπεις κοσμο διπλα σου στις αιθουσες να ξερεις πως η αυρα ολων μας ειναι εκει .
    Μπαινοβτας διαβαζοντας τα κατοχικα ΚΑΙ ΤΟ hellasbook ειναι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ KΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΣΤΑΣΗ στον πολιτισμο της χεστρας και των παρτακηδων μελλοντικων παντασυνεμβαινακηδων και κατοχικης εξουσιας.

  3. Holographic Universe 01/23/2024 @ 8:16 ΜΜ

    Εφόσον η θεωρία περί ολογραφικού σύμπαντος ισχύει, τότε ο κάθε άνθρωπος περιέχει μέσα στην ανώτερη συνειδητότητά του ολόκληρο το σύμπαν. Άρα ταυτόχρονα μπορεί ένας να είναι και τίποτα και τα πάντα, θέμα mindset κι αφύπνισης είναι δηλαδή. Ο καθένας μας είναι και Θεός και άνθρωπος, θεάνθρωπος.

  4. Σπύρος Κύπρος 01/23/2024 @ 8:57 ΜΜ

    Κράτα Γερά

  5. κράτα γερά παράξενε

  6. ΛεωνίδαςΤζ 01/23/2024 @ 9:04 ΜΜ

    Συγχαρητήρια για το αθώος όσο για το ασήμαντος μην ξεχνάς ότι εξαρτάται και από ποια μεριά βλέπει και είναι αυτός που σε χαρακτήρισε έτσι
    Γιατί από την εδώ την μεριά μόνο ασήμαντο δεν θα χαρακτήριζε κάποιος εσένα
    Εύχομαι και στις επόμενες τα ίδια

  7. ανθρωπάκος 01/23/2024 @ 10:12 ΜΜ

    Οι δικαστές βρίσκονται στις έδρες για να κρίνουν αθώους και ενόχους. Ίσως δεν της άρεσε και πολύ που σε αθώωσε και είπε να το ισοσταθμίσει με αυτόν τον τρόπο. Στο δικαστήριο βρέθηκες για να κριθείς αθώος ή ένοχος και όχι σημαντικός ή ασήμαντος. Είσαι πολύ σημαντικός για πολλούς ανθρώπους, ακόμα και για κάποιους που δεν γνωρίζεις καθόλου. Ο Θεός μαζί σου !

  8. ΜΟΛΟΣΣΟΣ 01/23/2024 @ 10:27 ΜΜ

    ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΣΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

  9. Επιτυχία είναι Νικόλα ακόμη κι αυτό! Μπράβο. Ακόμη και να σε λένε ασήμαντο. Έχει να κάνει πάντα με το ποιος σε κρίνει, που αποσκοπεί, τι κόμπλεξ βγάζει απέναντι σου και πόσο θέλει να σε υποβαθμίσει μπας και ανέβει αυτός… Εδώ σταύρωσαν και ταπείνωσαν τον Χριστό, κοιτούσαν τον Νικηταρά να ζητιανεύει και κατηγόρησαν τον Περικλή για κατασπατάληση δημοσίου χρήματος, σε εσένα θα κολλήσουν; Κράτα φίλε μου! Μια ατέλειωτη, μεγάλη ημέρα με τα καλά και τα στραβά είναι όλα όσα συμβαίνουν…

  10. Βασίλης 01/23/2024 @ 11:45 ΜΜ

    Ήταν μια νίκη… Μένει ο πόλεμος

  11. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΝΑ ΣΙΩΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΜΙΑΣ ΜΑΧΗΣ!
    ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΣΥΝΤΑΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΕΚ ΝΕΟΥ!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ ……ΑΝ ΕΙΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕΣ ΣΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!!

  12. Νομιζω οτι εχεις ταλαιπωρηθει και αναλωθει πολυ και θα πρεπει να κοιταξεις την οικογενεια σου και τους δικους σου ανθρωπους…πεντε φιλους, μερικους συγγενεις, και ισως αν βρεθεις σε μια συζητηση σε ενα καφενειο π.χ. να πεις πεντε πραματα και αν ακουσουν καλως..Αλλιως φυγε μακρια…
    Μην ασχολεισαι αλλο..Δεν αξιζει να ασχοληθεις αλλο με τα ζομπι που ξερουν κι ολας οτι ειναι ζομπι και τους αρεσει κιολας…πικρη διαπιστωση δικια μου αυτη…

  13. 1)Όταν σας οδηγήσουν στις πολιτικές αρχές μην αγωνιάτε για το πώς θα απολογηθείτε ή τι θα πείτε, γιατί το άγιο πνεύμα θα σας φωτίσει τι θα πείτε εκείνη την στιγμή..2)Η σιωπή είναι απάντηση προς ηλίθιους…3) Μπορείς να παριστάνεις τον δίκαιο όμως ο Θεός γνωρίζει τι κρύβει η καρδιά του κάθε ανθρώπου..4) Όποιος είναι ασήμαντος για τους ανθρώπους είναι σημαντικός για τον Θεό..5)Η αλήθεια είναι ο Θεός6)ΟΘεός είναι των ζωντανών όχι των νεκρών..Ο Θεός μαζί σου..

  14. Κατερίνα Τ 01/24/2024 @ 7:29 ΜΜ

    Γεια σου Νικο. Με λιγη ψυχολογια, η προεδρος μπορει να εκανε προβολη του ιδιου της του εαυτου πανω σου!! Το σκεφτηκες αυτο?? Δηλαδη να νιωθει η ιδια ασημαντη και τιποτα.. Αν της αφαιρεσουν το αξιωμα και τη θεση εργασιας της, θα αντικρισει αυτο που φοβαται!! Μπορει ολη η ζωη της να προκειται για την χιλιοειπωμενη ιστορια οπου την πιεζαν οι γονεις της γινει κατι για το φαινεσθαι και οχι για το ειναι.. οποτε ενα κενο πλαναται μπροστα της. Για αυτο καμια φορα ειναι σοφο να μην απανταμε σε οσα λενε..

  15. Αρχές Νοεμβρίου του 2020 είχες ένα άρθρο με τίτλο”μπράβο στον παπά”.Γι αυτή την ομιλία του, κατηγορήθηκε ένας άγιος άνθρωπος με βαριές κατηγο ρίες.Τελικά αθωώθηκε…με τη βοήθειά σου: Πως; 1.Από εσένα τον γνώρισα, 2. από εσένα βρήκα άρθρο-πληροφορία για την αθώωσή του. Πάντα επιτυχίες να έχεις σε ό,τι κάνεις. ΄

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*