epa11084808 Co-chair of the Bill and Melinda Gates Foundation, Bill Gates attends a plenary session in the Congress Hall as part of the 54th annual meeting of the World Economic Forum (WEF), in Davos, Switzerland, 17 January 2024. The meeting brings together entrepreneurs, scientists, corporate and political leaders in Davos under the topic 'Rebuilding Trust' from 15 to 19 January. EPA/GIAN EHRENZELLER
Διαφημίσεις
Ο κόσμος ας ετοιμάζεται!

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός, ο πολυδισεκατομμυριούχος Bill Gates ανακοίνωσε ότι το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates θα δαπανήσει περισσότερα από οκτώ δισεκατομμύρια δολάρια για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας. 

Το Bloomberg  ανέφερε σχετικά την Τρίτη σε μια συνέντευξη με τον διεθνιστή δισσεκατομυριούχο πως, όπως είπε, λόγω των επιπτώσεων της φερόμενης κλιματικής κρίσης στην υγεία, οι δαπάνες για την υγεία πρέπει να αυξάνονται συνεχώς, είπε ο Γκέιτς.

Στο Bloomberg House στο Νταβός, ο πολυδισεκατομμυριούχος εξήγησε: «Τα επόμενα δέκα χρόνια, όταν τα χρήματα θα είναι τόσο περιορισμένα, οι δαπάνες για την υγεία θα πρέπει να αυξηθούν, όχι να μειωθούν, εάν θέλετε να αντιμετωπίσετε τις επιπτώσεις του κλίματος».

Το Newsweek  συνόψισε την ανάπτυξη των νέων σχεδίων εμβολιασμού του Μπιλ Γκέιτς. Ως εκ τούτου, λίγο μετά την ανακοίνωσή του για νέα σχέδια εμβολιασμού στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, κατά την διάρκεια μιας εμφάνισής του στον τηλεοπτικό σταθμό CNBC-TV18  στην Ινδία, ρωτήθηκε πώς φανταζόταν την παγκόσμια παραγωγή και χορήγηση εμβολίων!

Πρώτον, υποσχέθηκε την ανάπτυξη περαιτέρω εμβολίων. Ανέφερε ως παραδείγματα νέα εμβόλια κατά της φυματίωσης, της ελονοσίας και του AIDS: “Και θα έχουμε νέα εμβόλια. Θα έχουμε ένα εμβόλιο κατά της φυματίωσης, ένα εμβόλιο κατά της ελονοσίας και ένα εμβόλιο HIV”.

Ο δισεκατομμυριούχος λογισμικού θέλει επίσης να διασφαλίσει ότι τα εμβόλια έχουν μεγαλύτερο αποτέλεσμα και μεγαλύτερη εμβέλεια. Γι’ αυτό θέλουν να κάνουν τον εμβολιασμό στον παγκόσμιο πληθυσμό με έμπλαστρο αντί για σύριγγα με βελόνα στο μέλλον (Θυμηθείτε ΕΔΩ τι έχει γράψει εδώ και καιρό ο Λιακόπουλος). 

Ο Γκέιτς εξήγησε:

 

«Πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο να διαρκέσει περισσότερο και να έχει μεγαλύτερη εμβέλεια» – «Και θα χρησιμοποιήσουμε ένα μικρό έμπλαστρο αντί για βελόνα».

 

Επικριτικά σχόλια σχετικά με τα σχέδια του επενδυτή εμβολίων Μπιλ Γκέιτς διαδόθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης X!

Ο χρήστης “Concerned Citizen” έγραψε: «Ο ευγονιστής Μπιλ Γκέιτς θέλει όσο το δυνατόν περισσότερα από τα εμβόλιά του σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Μπορείτε πλέον να κάνετε την γονιδιακή θεραπεία σας μέσω απλών επιθεμάτων – Είμαι βέβαιος ότι τα παιδιά θα είναι πολύ χαρούμενα που δεν χρειάζεται πλέον να τρυπηθούν για να αναπτύξουν αυτισμό και όποιες παρενέργειες εμφανίζονται στην ετικέτα».

 

 

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-KEYSTONE


Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Bill Gates: «Έτσι θα εμβολιαστούν περισσότεροι άνθρωποι»!”
  1. Ο πατέρας του Μπιλ Γκέιτς ήταν στέλεχος στις επιχειρήσεις των Ροκφέλερ και ξαφνικά αρχές του 80 και χωρίς να έχει πτυχίο έγινε μεγάλο αφεντικό στη Microsoft και δισεκατομμυριούχος.

    1. William Henry Gates I
      Bill Gates Sr.’s father

      Born: March 14, 1891, Bremerton, Washington, United States
      Died: August 17, 1969, Bremerton, Washington, United States
      Parents: Rebecca Eppinhauser, William Henry Gates
      Children: Bill Gates Sr.
      Great-grandparents: Israel Gates, Ruth
      Grandchildren: Bill Gates, Kristi Gates, Libby Gates MacPhee
      Spouse: Lillian Elizabeth Rice (m. 1913)

      ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙΟ ΠΑΠΠΟΥΣ.
      Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΜΠΙΛΙ ΗΤΑΝ Η ΜΑΙΡΗ ΜΑΞΓΟΥΕΛ ΓΚΕΙΤΣ

      ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΜΠΙΛΙ-ΜΑΞΓΟΥΕΛ-ΕΠΣΤΕ`Ι`Ν?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *