11:36 - 22/01/2024

To Hellasbook.gr συντομα θα αποδιδει τα κερδη του στα μελη συνεργατες του !

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πολυ συντομα θα ανοιξουμε το E-Wallet μας οπου απο εκει θα μπορεις να στελνεις και να εχεσαι χρηματα , να πουλας η να δανειζεις , να ενοικιαζεις κοκ , την ιδια στιγμη θα ανοιξει και το πεδιο Marketplace για να μπορειτε να πουλατε της υπηρεσιες σας η τα προιοντα σας !

Οταν αυτα ξεκινησουν θα δωσουμε την ευκαιρια σε μορφη affiliate συνεργασιας μεταξυ μας ετσι ωστε οτι κανετε μεσα στο hellasbook να σας αποφερει κερδος …και θα ειμαστε το πρωτο κοινωνικο δικτυο που θα το κανει αυτο στον κοσμο !

Σκοπευουμε να δωσουμε ανταμοιβη για καθε εναν νεο φιλο που φερνετε για εγγραφη , για καθε ποστ που κανετε , για καθε σχολιο κοκ !

Βεβαια πρεπει να κατανοησετε οτι δεν ειμαστε ο Zoyky για να μπορουμε να μιλησουμε για πολυ μεγαλα ποσα … αλλα θα ειναι αρκετα για να ασχοληθειτε και να νοιωθετε οτι στην δικη μας πλατφορμα ολοι μαζι η θα κερδισουμε ,οτι ειμαστε ολοι μαζι συμμετοχοι !

Το Hellasbook.gr σημερα εβαλε διαφημισεις της google , δεν περιμενουμε να δουμε κατι σημαντικο αλλα θα κανουμε σωστες μετρησεις , το hellasbook θα αρχισει να εχει ουσιαστικα κερδη που θα διαμοιραζει οταν ανοιξει την δικη του πλατφορμα διαφημισης , εκει που ο καθε χρηστης θα μπορει να διαφημισει οποια υπηρεσια η προιον θελει ! Ακομα θα κερδιζει ενα μικρο ποσσοστο απο της αγορες και πωλησεις του Marketplace. Και σιγουρα στο μελλον απο πακετα διαφημισεων εταιριων που δεν θα ειναι κατω απο την ομπρελα της google !

Η προταση μας πανω σε μια υγιη αναπτυξη ενος ελληνικου κοινωνικου δικτυου που θα φερει σε ολους κερδη αν ασχοληθουν ειναι μια απο της πιο ουσιαστικες και καθαρες προτασεις μεσα στο Ιντερνετ αυτη την στιγμη ! Οσο μεγαλωνουμε τοσο περισσοτερο κερδος θα εχουμε ολοι ! … Αν αυτο το αφησετε μεσα σας να ωριμασει σαν ιδεα …αν σκεφθειτε οτι μπορουμε να δημιουργησουμε ολοι μαζι μια Ελευθερη σελιδα που για πρωτη φορα θα μας πληρωνει για το χρονο μας …θα σεβεται την αποψη μας και την ελευθερια του λογου … θα δινει βημα για περισσοτερη αναγνωρισιμοτητα σε ολους χωρις επιλογες και κρυφα χαρτια …και πολλα ακομα …τοτε απο αυτη την στιγμη θα πρεπει να αρχισουμε να μιλαμε για αυτο σε ολο το ιντερνετ!

Μην φοβαστε να καλεσετε κοσμο απο τωρα ..δεν θα χασετε απο το μετα και την καταγραφη … ειμαστε ομαδα που βλεπει πολυ μπροστα και εχει σκοπο να κανει μεγαλες εκπληξεις σε ολους τους Ελληνες χρηστες μιας και αποφασισαμε οτι  ο Ελληνας πρεπει να βγει απο το σπιτι του εχθρου του !

Στηριξτε μας και δεν θα χασετε ποτε …! Δειτε μπροστα και θα εχετε κανει με απλες κινησεις την αρχη για κατι τεραστιο!

Stranger …

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*