epa11085279 Participants are reflected in a panel with the WEF logo during the 54th annual meeting of the World Economic Forum (WEF), in Davos, Switzerland, 17 January 2024. The meeting brings together entrepreneurs, scientists, corporate and political leaders in Davos under the topic 'Rebuilding Trust' from 15 to 19 January. EPA/GIAN EHRENZELLER
Διαφημίσεις

Τυχαία δήλωση άραγε;
«Στο Νταβός, ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ήδη πρόεδρος», είπε ο νέος πρόεδρος του Open Society Foundations, Άλεξ Σόρος, σε πάνελ στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ σήμερα Παρασκευή.

«Αυτό είναι καλό, γιατί η συναίνεση απόψεων στο Νταβός είναι πάντα λανθασμένη», συνέχισε.

«Η προοπτική του Τραμπ, ο οποίος είναι φαβορί στο να κερδίσει το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων στις επερχόμενες εκλογές και μια δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο, ήταν ένα καυτό θέμα στη συγκέντρωση πολιτικών και επιχειρηματικών ηγετών στην Ελβετία αυτή την εβδομάδα», μεταδίδουν σήμερα αμερικανικά ΜΜΕ.

Όλοι, άλλοι λίγο άλλοι πολλοί, αναφέρθηκαν στον…κίνδυνο ο Τραμπ να κερδίσει τις ερχόμενες εκλογές και να πάει πίσω πολλά διεθνιστικά ζητήματα (π.χ. πράσινη μετάβαση).

Στο Davos επίσης ανησυχούν για τις…υποσχέσεις του Αμερικανού μεγιστάνα να «παγώσει» την προώθηση των ψηφιακών νομισμάτων, τα οποία τα χαρακτήρισε «απειλή για την ελευθερία» (Θυμηθείτε ΕΔΩ).

«Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ιδιοκτήτης του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος. Βρισκόμαστε σε κάτι που μου αρέσει να αποκαλώ “κύκλο Τραμπ”, γιατί πιστεύω ότι ακόμα κι αν χάσει αυτές τις εκλογές, θα είναι επίσης ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων το 2028 και ίσως ακόμη και το 2032», είπε ο Σόρος, προκαλώντας γέλια στους παρευρισκόμενους.

Ο ίδιος πιστεύει πως όλοι στο Davos θα διαψευστούν και πως ο Τραμπ δεν θα κερδίσει τις εκλογές. Ξέρει κάτι μήπως;;;;

«Ποια είναι η διέξοδος για αυτόν; Είτε τελειώνει στη φυλακή είτε καταλήγει στην εξουσία, δεν θα φύγει σε κάποια παραλία κάπου και θα αποσυρθεί».

«Αλλά, στην πραγματικότητα, αν θέλετε να δείτε μια Πολιτεία η οποία θα είναι πραγματικό τεστ για τις εκλογές αυτή είναι το Ουισκόνσιν, γιατί αν ο Τζο Μπάιντεν καταφέρει να κερδίσει το Ουισκόνσιν, θα πρέπει να σημαίνει ότι κέρδισε την Πενσυλβάνια και το Μίσιγκαν», πρόσθεσε ο Σόρος, γιος του «φιλάνθρωπου» και ιδρυτή του Open Society Foundations, Τζορτζ Σόρος.

(απεμπε-EPA-KEYSTONE photo)



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “Δήλωση έκπληξη από τον Α. Σόρος: «Το Davos έχει ήδη “βγάλει” πρόεδρο τον Τραμπ»”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *