10:15 - 10/01/2024

Η αύξηση των αιτήσεων αναπηρίας μεταξύ γυναικών στις ΗΠΑ μετά την κυκλοφορία του εμβολίου COVID εγείρει ανησυχίες

Διαφημίσεις

Μια εντυπωσιακή κυβερνητική έκθεση αποκαλύπτει ότι από τον Φεβρουάριο του 2021, πάνω από ένα εκατομμύριο εργαζόμενες γυναίκες των ΗΠΑ ηλικίας 16-64 ετών έχουν δηλώσει αναπηρία στο Υπουργείο Εργασίας των ΗΠΑ, σημειώνοντας μια εντυπωσιακή αύξηση 55%. Ενώ οι υγειονομικοί αξιωματούχοι διαβεβαιώνουν για την ασφάλεια των εμβολίων mRNA COVID-19, γιατροί και επιστήμονες, συμπεριλαμβανομένου του πρώην διαχειριστή κεφαλαίων της BlackRock, Edward Dowd, αποδίδουν την αύξηση αυτή στην εξάπλωση του εμβολίου.

Ο Dowd, γνωστός για τις αναφορές του σχετικά με τους υπερβολικούς θανάτους και τις αναπηρίες στις ΗΠΑ στο βιβλίο του “‘Cause Unknown’: The Epidemic of Sudden Deaths in 2021 and 2022”, συνεχίζει να εξετάζει προσεκτικά τα παραγνωρισμένα δεδομένα. Υπογραμμίζει την παραγνωρισμένη σημασία της μηνιαίας έρευνας του Γραφείου Στατιστικής Εργασίας των ΗΠΑ για την αναπηρία, η οποία, αν και δεν αποτελεί αίτημα για χρηματική αποζημίωση, προσφέρει μια κρίσιμη στατιστική προοπτική για τη δημόσια υγεία των ΗΠΑ.

Τα στοιχεία της έρευνας του Υπουργείου Εργασίας εκδόθηκαν σε μορφή γραφημάτων από το FRED, το ακρωνύμιο των Federal Reserve Economic Data, μια ηλεκτρονική βάση δεδομένων με εκατοντάδες χιλιάδες διαδραστικές σειρές δεδομένων που διατηρεί το Τμήμα Έρευνας της Federal Reserve Bank of St. Louis.

Σύμφωνα με τον Dowd, η ανοδική πορεία των αναπηριών ξεκίνησε σοβαρά τον Φεβρουάριο του 2021, με επιπλέον τέσσερα εκατομμύρια Αμερικανούς να έχουν επηρεαστεί από την κυκλοφορία του εμβολίου. Οι εργαζόμενοι άνδρες και γυναίκες ηλικίας 16-64 ετών παρουσίασαν μεγαλύτερη αύξηση των αναπηριών από ό,τι ο γενικός πληθυσμός, σε αντίθεση με τις ιστορικές τάσεις της ασφάλισης.

Ο Dr. James Thorp, μαιευτήρας και γυναικολόγος από τη Φλόριντα, εκφράζει την οργή του για τις βλάβες στην υγεία που παρατηρούνται σε όλα τα τμήματα του αμερικανικού πληθυσμού, πλήττοντας ιδιαίτερα τις γυναίκες μετά την εξάπλωση του εμβολίου. Αναφερόμενος στα δεδομένα της Pfizer μετά την κυκλοφορία του εμβολίου, ο Thorp υπογραμμίζει τη σημαντική βλάβη που αναφέρθηκε στις γυναίκες σε σύγκριση με τους άνδρες.

Το αρχείο ανεπιθύμητων συμβάντων της Pfizer, μέρος των εσωτερικών αναφορών σχετικά με τη ζημία του εμβολίου mRNA, αποκαλύπτει ποσοστό θανάτου 2,9% μεταξύ των επηρεαζόμενων, με ποσοστό βλάβης τρεις φορές μεγαλύτερο για τις γυναίκες. Ο Thorp θεωρεί τα εμβόλια COVID-19 mRNA τα “πιο θανατηφόρα” στην ιστορία, αναφέροντας μια πρωτοφανή “αναλογία τραυματισμών προς θανάτους” 34,4 προς 1.

Τα βασικά ευρήματα από τα στοιχεία του Γραφείου Στατιστικής Εργασίας των ΗΠΑ, σύμφωνα με τον Dowd:

-Περισσότερα από 1 εκατομμύριο εργαζόμενες γυναίκες στις ΗΠΑ, ηλικίας 16-64 ετών, έχουν καταστεί ανάπηρες από την κυκλοφορία των εμβολίων COVID-19 mRNA, σύμφωνα με τα στοιχεία. Οι εργαζόμενες γυναίκες στις ΗΠΑ που δηλώνουν στο Υπουργείο Εργασίας ότι είναι ανάπηρες αυξήθηκαν κατά 55%, χωρίς προηγούμενο, από 2,1 εκατομμύρια γυναίκες τον Φεβρουάριο του 2021, όταν ο Dowd εντόπισε για πρώτη φορά την τάση, σε 3,2 εκατομμύρια γυναίκες τον Νοέμβριο του 2023.

-Οι εργαζόμενοι άνδρες και γυναίκες ηλικίας 16-64 ετών υπέστησαν μεγαλύτερη αύξηση των αναπηριών από ό,τι οι ηλικίες του γενικού πληθυσμού μετά την εκτεταμένη επιβολή των εμβολίων mRNA – μια άνευ προηγουμένου αντιστροφή των ασφαλιστικών δεδομένων του κλάδου που οι ασφαλιστές δεν μπορούν να εξηγήσουν, καθώς οι εργαζόμενοι Αμερικανοί ήταν ιστορικά το πιο υγιές τμήμα του πληθυσμού. Ο Dowd δήλωσε ότι τα στοιχεία υποδηλώνουν έντονα ότι η αντιστροφή προκλήθηκε από τις πανελλαδικές εντολές εμβολίων για τους εργαζόμενους.

-Περίπου 299.000 περισσότεροι Αμερικανοί ηλικίας 16 ετών και άνω, εργαζόμενοι ή μη, δήλωσαν ότι ήταν ανάπηροι τον Νοέμβριο, ενώ περίπου 199.000 περισσότεροι Αμερικανοί ηλικίας 16 ετών και άνω στο πολιτικό εργατικό δυναμικό δήλωσαν στο Υπουργείο Εργασίας ότι είχαν αναπηρία.

– “Τα κακά νέα είναι ότι φαίνεται ότι η διάσπαση του Ιουνίου για τον αμερικανικό πληθυσμό 16 ετών και άνω διατηρείται”, δήλωσε ο Dowd. Τον Φεβρουάριο του 2021, όταν ο Dowd παρατήρησε για πρώτη φορά τη ραγδαία κλιμάκωση των στοιχείων για την αναπηρία, 5.961 Αμερικανοί ηλικίας 16 ετών και άνω δήλωσαν ότι είχαν αναπηρία. Ο αριθμός αυτός αυξήθηκε στο υψηλό επίπεδο του Αυγούστου, όπου 8.477 ερωτηθέντες ανέφεραν ότι είχαν αναπηρία – ένα άλμα 42%. Ο αριθμός μειώθηκε κατά 1% τον Νοέμβριο, αλλά η τάση ενός πρωτοφανούς άλματος στις αναπηρίες διατηρείται, δήλωσε ο Dowd.

-Οι Αμερικανοί γίνονται όλο και πιο άρρωστοι με πρωτοφανή ποσοστά και οι άρρωστοι πεθαίνουν με πρωτοφανή ποσοστά, δήλωσε ο Dowd. Σε μια προηγούμενη μελέτη που κάλυπτε την περίοδο από τον Φεβρουάριο του 2021 έως τον Δεκέμβριο του 2022, ο Dowd διαπίστωσε “μια αύξηση περίπου 1.400.000 αναπηριών στο πολιτικό εργατικό δυναμικό ηλικίας 16-64 ετών, ενώ υπήρξαν περίπου 300.000 επιπλέον θάνατοι (για την ηλικιακή ομάδα 25-64 ετών), κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου”.

-Ο Dowd δήλωσε ότι αναμένει ότι οι αριθμοί ρεκόρ αναπηρίας τον Νοέμβριο για τις εργαζόμενες γυναίκες και η συνεχιζόμενη μαζική αύξηση της αναπηρίας για τους εργαζόμενους άνδρες, θα μεταφραστούν σε συνεχιζόμενο ρεκόρ θανάτων στις ΗΠΑ για τις απασχολούμενες ηλικίες 25-64 ετών. Αναμένει επίσης ότι τα στοιχεία θα δείξουν ισχυρή συσχέτιση μεταξύ των αναπηριών, των θανάτων και των ενημερώσεων του εμβολίου mRNA COVID-19.

-Χρησιμοποιώντας στατιστικά στοιχεία του Υπουργείου Εργασίας για την αναπηρία, δεδομένα εμβολιασμού του CDC και εκτιμήσεις του πληθυσμού των Ηνωμένων Εθνών για την περίοδο Φεβρουάριος 2021 – Δεκέμβριος 2022, ο Dowd βρήκε “σαφείς ενδείξεις για μια ισχυρή σχέση μεταξύ της επέκτασης του εμβολιασμού Covid-19 και της αύξησης των ποσοστών αναπηρίας”.

Καθώς οι ΗΠΑ παλεύουν με τις επιπτώσεις, οι ανησυχίες επεκτείνονται πέρα από τον άμεσο αντίκτυπο στους εργαζόμενους, με πιθανές επιπτώσεις για τις μελλοντικές γενιές, καθώς τα μωρά, τα νήπια και τα παιδιά λαμβάνουν εμβολιασμούς. Ο Dowd παραμένει αισιόδοξος, τονίζοντας τη σημασία της παρακολούθησης των αυξανόμενων απαιτήσεων μακροχρόνιας αναπηρίας, ενώ προειδοποιεί να μην απορρίπτει αυτές τις ανησυχίες ως αβάσιμες.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*